2015. február 19., csütörtök

Együtt mindent megváltoztathatunk - Áttörés konferencia jegyzet 02.09.




Az elhatározás univerzális törvény. Ha úgy döntesz, hogy lesz egy új házad, akkor lesz. Ha az Esemény mellett döntesz, meg fog történni. Persze, ha föladod, vagy meggondolod magad, nem így fog történni. Az elhatározásból következik. Meg fog történni. Hogy mikor és hogyan fog megtörténni, azok a változók.



"Együtt mindent megváltoztathatunk" - Jegyzetek a tajvani Áttörés konferenciáról

2015.Feb 9.

 
Részletek egy bizonyos, Cheryl Scott nevű résztvevő jegyzeteiből a Cobra-féle Áttörés konferenciáról (Tajpej,Tajvan, 2015. jan. 24-25.):

 

 Az embereket számos módon programozták

Az emberek első programozása a kezdeti lélek-szerződéssel történt. Ezeket az első itteni inkarnációnk előtt kötöttük az arkhónokkal. Az embereknek a Földön Szabad Akaratuk van. Ez az első (megtévesztéssel kieszközölt – a szerk.) szerződés tette lehetővé a számukra, hogy implantátumokat és programokat helyezzenek el a plazma-energiamezőnkben, így akadályozva meg, hogy emlékezzünk a Fényre és korábbi inkarnációinkra.

(A ránk erőszakolt lélekszerződéseink felbontása és semmissé tétele kulcsfontosságú, erről bővebben itt – egyelőre csak angolul -, egy egyszerű technika – a megfelelő védelem mellett – meditatív állapotban kinyilvánítani ezek semmisségét, és képzeletben a Galaktikus Központi Napba hajítani a szerződéseket, majd kérni a Fény Erőinek támogatását – a szerk.)


Ez volt a programozás első rétege. Pótlólagos rétegeket helyeztek el minden egyes újabb inkarnáció előtt. Ezeket az implantátumokat a lelkünkbe, vagyis az éteri testünkbe ültették be. A programozás e része azt a célt szolgálja, hogy a kisbaba emlékezzen korábbi inkarnációira. Ez egy nagyon fájdalmas művelet a születés előtt, és ezért sírnak a csecsemők, mikor megszületnek.


A programozás második rétege a szüleinken, a félelmeik, hitrendszereik stb. belénk nevelésén keresztül történik. További rétegek képződnek az oktatási rendszer, a politikai propaganda, a média, a vallási tanok stb. által.

Most jött el az idő, hogy megtörjük saját programozásunkat. A legutóbbi IS:IS portál aktiválásakor, 2014 decemberében beléptünk az Áttörés szakaszába. Ez azt jelenti, hogy növekszik az intenzitás, több Fény van jelen és erősödik a reakció a másik oldalról.

Rendkívül fontos, hogy fókuszáltak maradjunk. Fontos, hogy nyugodtak maradjunk, és ne ugorjunk, ha az arkhónok provokálnak minket.

 

 Az Esemény idején…

Az Esemény egy kozmikus történés. Mindannyian kapcsolódunk az Univerzumhoz. Társ-teremtői vagyunk az Eseménynek. A tömegmeditációink megakadályozták egy világméretű háború kirobbantását Szíriában és eltörölték a negatív idővonalakat e bolygó számára.
Megvan az erőnk, hogy globális eseményeket befolyásoljunk. Képesek vagyunk manifesztálni az Eseményt. Mi hozzuk létre az Eseményt. A manifesztációhoz egzakt alapelveket fogunk követni. Ha az emberi történelemre tekintünk, a változást mindig néhány tájékozott, éber és tudatos egyén hozta létre. Akár egyetlen éber és tudatos egyén is megváltoztathatja a világot. Egyetlen ember egy vízióval, elég, hogy megváltoztassa a világot. Egy Tesla elég volt, egy Einstein elég volt. Azonban ha több ember osztozik azon a bizonyos vízión, a változás még inkább lehetővé válik.
15 év késésben vagyunk (az eredeti tervhez képest – a szerk.). Összes eddigi életünk során erre az időszakra, az Esemény idejére készültünk. Minden készségünket, képességünket a gyógyítástól a fazekasságon át a főzésig stb. inkarnációkon át gyűjtöttük össze.
Az Eseményt megelőző és követő néhány hétben maximálisan próbára leszünk téve. Közvetlenül az Esemény előtt, a Cabal (összeesküvés) teljesen meg fog őrülni. Érezni fogjuk, ahogy felépülnek az energiák. Sürgősségi meditációkat láttok majd a The Portal blogon.
Az Ellenállási Mozgalom tesztelte a fénymunkások képességeit a rövid határidejű szerveződésben és a meditációs frekvenciák rezgését a bolygón. 24 órán belül meg tudunk tervezni egy sürgősségi felhívást, aminek olyan gyorsan kell terjednie, amennyire csak lehetséges. 

Nekünk, fénymunkásoknak a lehető legtöbb embert kell bevonnunk, hogy csatlakozzanak hozzánk a meditációkban, hogy fényt hozzunk a bolygónkra. Használjátok a rendelkezésetekre álló technikát! Használjátok a Facebookot, YouTube-ot, blogokat stb. az ige terjesztésére!




Eljöhet az idő, amikor a média fősodrába is szükséges lehet eljuttatni az üzeneteinket. Az Ellenállás megkereshet benneteket, mint fénymunkásokat azzal, hogy tegyetek félre mindent, és vigyetek véghez valamit. A Fény Erői mindenkit számításba vesznek, hogy lássák, kivel érdemes felvenni a kapcsolatot. Tehát előfordulhat, hogy megkeresnek minket. A Fény erőinek terve rugalmas, a részletek folyton változnak.
A Fény Erői egy energia-hálózatot hoznak létre mindannyiunk által, akik ébren vagyunk. Mi alkotjuk az Áttörés Mandaláját, a felébredett személyek Fény-hálóját. Ezért az Esemény energiaáramlása számunkra másmilyen lesz, mint a legtöbb ember számára. Belső iránymutatást fogunk kapni arról, hogy mit tegyünk, hová menjünk. Fontos, hogy azonnal kövessük ezt a belső útmutatást.

 Planetáris Fényháló
Az asztrális bolygószintű fényháló majdnem kész van. Az éteri háló szintén, de a plazma síkon még nincs. A plazma-síkon vannak bizonyos negatív hálók, melyeket Széth alagútjainak neveznek, ezeket most tisztítják meg. Szükséges megalkotnunk egy plazma-fényhálót.
Folyamatban van e hálózat kiépítése, az Esemény idejére készen lesz.
 
Két Ley-vonal találkozása létrehoz egy energetikai vortexet (örvényt). Ezek a vortexek energiaörvényeket nyitnak meg az Univerzum felé. Dou Mu istennő energiája finomítja a bolygó energiáit, több harmóniát hoz létre. Bizonyos fénylények aktiválják ezeket a portálokat.

 

 A pénzügyi újraindítás három szakasza

A legtöbb ember nem képes elég pénzt szerezni, hogy emberhez méltó életstílust engedhessen meg magának. Például a házak árait olyan magasra tervezték, hogy 20-40 éven át kelljen dolgoznod, hogy vehess egyet. A Cabal úgy alakította az ingatlanárakat, hogy hitelt kelljen fölvenned a bankoktól és egy vagy két állásban kelljen dolgoznod, hogy vissza tudd fizetni, évtizedek alatt. Ez egy rabszolgatartó rendszer. Az emberek azt hiszik, hogy szabadok, ezért nem lázadnak. Persze a Cabal az egész rendszer haszonélvezője. Fizetsz a lakhatásért, az élelemért, üzemanyagért, közművekért, közlekedésért – a legtöbb embernek semmi pénze nem marad, miután fizetett mindezekért a mesterségesen beárazott dolgokért.

"Forradalomra van szükségünk"
Így működik a rendszer. Az emberek túlnyomó többsége minden nap ezt támogatja. Így tehát a pénzügyi rendszer újraindítása az egész rendszer újraindításáról szól.


Mi történne, ha mindenki azt mondaná, „NEM, nem tartozunk nektek semmivel!”? Itt az idő, hogy az emberek kiálljanak, és azt mondják, ez az én pénzem, nem a tiétek. Azonban ez nehéz, mivel a Cabal retorziókat alkalmazhat azokkal szemben, akik szembe szállnak vele. A Sárkány Családnak adatott a felelősség, hogy sakk-mattot adjon a Cabalnak.

Az első szakasz az Energetikai újraindítás/újrakalibrálás: az emberek nemet fognak mondani erre a rendszerre. Ha megtagadod a fizetést banknak, megpróbálnak elbánni veled. Nem könnyű egy egyénnek szembeszállni a rendszerrel, de most már egy egész szövetség dolgozik értünk. Sokkal könnyebb lesz letörni az adósrabszolgaság rendszerét, amikor mellettünk állnak az Ellenállási Mozgalom és a Keleti Szövetség erői.
Egyetlen kézzel fogható ház többet ér, mint az összes pénz a Cabal bankszámláin, mivel a ház valódi. (…) Hallhattatok a Rotschildek több billió dolláros vagyonáról. Az mind fikció. Nem valóságos. Létrehoztak egy rendszert, mi pedig úgy döntöttünk, hogy hiszünk benne. Ideje felszámolni ezt az illúziót.
A bolygó minden vagyona az embereket illeti, akik munkájuk, képességeik, idejük és erőfeszítéseik által teremtették azt. Még csak nem is a Sárkány Családokat illeti. Az Esemény után még a Sárkány családoknak is fel kell adniuk az aranyat, mert az is az embereket illeti.
Második szakasz – fizikai újraindítás (az Esemény): a bankok be fognak zárni (legfeljebb) két hétre. Ezalatt a Cabalt eltávolítják. Ezután az „egészséges” (nem közvetlenül érintett – a szerk.) bankok újra ki fognak nyitni. Sok bank csődbe fog menni (azok, amelyeknek hatalmas derivatív adósságai vannak). Az emberek megkapják minden pénzüket, ami esetleg a bankokban maradt. Akárhogy is, várható, hogy az Esemény előtt a Cabal minden elérhető pénzt el fog kobozni a bankszámlákról. Az emberek a kiegészítő számlákról is kapnak majd pénzt.
Minden adósság el lesz törölve, kivéve a spekulatív adósságokat.

Harmadik szakasz – az Esemény után: számos új technológia kerül nyilvánosságra. Ezek szinte költségek nélkül előállíthatók és fenntarthatók lesznek, így egy idő után az embereknek nem lesz szükségük pénzre. (Vagyis a pénz elavulttá, meghaladottá válik – a szerk.)
Az olajdollár rendszerének fő célja az USA katonai rendszerének támogatása, hogy az kiszolgálhassa a Kiméra Csoportot. Ezt a pénzt elsősorban a földönkívüli csoportok tevékenységének megfigyelésére és minden pozitív kapcsolat megakadályozására fordították.

A pápa egy jó jezsuita. 
Jófiúként tetszeleg, de a valóságban, módjában állna megszüntetni a szegénységet az egész világon, szimplán azzal, ha eladná a Vatikán által birtokolt Dél-amerikai földeket.
Kérdés: „A pápa le lesz tartóztatva?” Válasz: „Igen.”
A mai (2015.01.25.) jelentős nap: választásokat tartanak Görögországban. Ha az antikapitalista párt nyer, az hatalmas dolog lesz. (Nyert, bár antikapitalistának nevezni azért túlzás – a szerk.) Görögország távolodni fog az eurótól, és eláll az amerikai adósságtól. Ez láncreakciót, dominó-effektust fog elindítani. Egyre több ország fog elállni az adósságok kifizetésétől. Ez ki fogja kényszeríteni az új paradigmát, a fedezet nélküli – adósrabszolga pénzügyi rendszer illúziójának lebontását.
Bőség-tudatosság: Arra programoztak minket, hogy azt higgyük, a pénz gonosz dolog. Arra lettünk programozva, hogy azt higgyük, nem érdemeljük meg a pénzt. Gátakat alakítottunk ki. Ez a paradigma meg fog változni. Megváltoztatjuk az adósrabszolgaság régi paradigmáját itt, még ma. Megtanuljuk, hogyan segíthet minket a pénz abban, hogy továbblépjünk az Aranykor felé.
Ha abban hiszünk, hogy megérdemeljük a jólétet – a pénz nem lesz gonosz többé.

 Pénz-áramlás az éteri síkon

Valahányszor pénzügyi tranzakció történik, van egy célja. Energiaáramlás van.
Ha a tranzakció pozitív céllal történik, pozitív áramlás van. A negatív tranzakciók (háborúk finanszírozása, titkos űrprogramok finanszírozása ártó szándékkal, kapzsiság stb.) negatív energiaáramlást eredményeznek.

1.      Amennyire csak tudod, rendezd adósságaidat! Az adósság az egyik legfőbb blokk az energiáink számára.
2.      Minél kevesebbet használj bankkártyákat! A Cabal minden elektronikus pénzügyi tranzakció adataihoz hozzáfér, a lehető legkevesebb nyomot hagyd magad után!
3.      Vedd ki a pénzed a bankból! (Csak annyit hagyj a számládon, amennyi feltétlenül szükséges pl. az elengedhetetlen elektronikus tranzakciókhoz.)

4.       A megtakarított pénzedet fektesd valódi dolgokba: ingatlanba, nemesfémekbe stb.

(Minden résztvevőt megkértek, hogy egy bizonyos meditációhoz szerezzenek egy-egy ezüst-, vagy aranyérmét – szerk.

Miközben az ezüst- és aranyérméket az asztalra helyeztük, imánkban kértük Saint-Germain áldását, hogy adjon bölcsességet és áldjon meg minket jómóddal, hogy segíthessük magunkat, családjainkat és világunkat. Ez egy erőteljes meditáció volt, Cobra pedig később felfedte előttünk, hogy éppenséggel megváltoztattuk az adósságalapú, rabszolgatartó pénzügyi rendszer paradigmáját a plazma és az éteri szinteken.
Tehát épp most változtattuk meg a pénzügyi rendszert. (NAGY OVÁCIÓ.) Így továbbra is vehettek ezüstöt és aranyat. Az alapgondolat az, hogy a nemesfémeknek az emberek kezében van a helyük, és nem a bankszterekében.
Tehát, amikor a bolygón mindenki megteszi amit mi tettünk – vesz egyetlen ezüstérmét, akkor az adósrabszolgaság véget ér. Nem lesz többé fedezet a háborúkra.
 
Ki tudja, milyen típusú energiákat vett föl egy bankjegy a számtalan tranzakció során? Most gondoljunk úgy minden darab papírpénzre, mint egy kristályra! Vizualizáljunk minden egyes bankjegyet, ami a kezünk ügyébe kerül, mint kristályokat, tiszta fényenergiával. Ez át fogja formálni a pénzügyi rendszert, ha mindannyiunk elkezdi átalakítani a papírpénz energiáját kristály-fényenergiává. Minden pénzügyi tranzakció előtt végezz egy gyors meditációt! Fogd a bankjegyeket, és képzeld el őket kristályokként, tele fehér fényenergiával!
Kérdés: „Hogyan gyorsíthatjuk fel az Esemény bekövetkezését?” 
Válasz: Meditációval, az információ terjesztésével mindarról, amit az ügy érdekében tesztek. Használjátok a közösségi médiát, a sajtót, és az élőbeszédet, hogy mások is tudjanak a projektjeitekről. Ha akcióba lendültök, olyan kevés időtök lesz, hogy még csak nem is fogtok ezen gondolkodni.
Állítsatok fel fontossági sorrendet az időbeosztásotokban! Ne pazaroljátok az energiátokat kevésbé fontos dolgokra! Ne vesztegessétek az időtöket és energiátokat arra, hogy másoknak, vagy a hatalomnak megfeleljetek!
Kövessétek az álmaitokat! Tanuljátok meg mikor mondjatok igent, és mikor nemet!
Minden, ami ezen a bolygón történik, kollektív döntések kérdése. A legtöbben hagyják, hogy mások befolyásolják őket, és megmondják, mit kell tenniük. Sokan megengedik a vallási vezetőknek, hogy megmondják, hogyan kell élniük. Sokan megengedik a kormányuknak, hogy megmondja, merre tartsanak, hogyan haladjanak, hogyan fizessenek, mit higgyenek (pl. a média fősodrán keresztül). Sokan megengedik a kormányoknak, hogy megmondják a gyermekeiknek, hogy miben higgyenek, állami, vagy egyházi iskolarendszerekben.


Az elhatározás univerzális törvény. Ha úgy döntesz, hogy lesz egy új házad, akkor lesz. Ha az Esemény mellett döntesz, meg fog történni. Persze, ha föladod, vagy meggondolod magad, nem így fog történni. Az elhatározásból következik. Meg fog történni. Hogy mikor és hogyan fog megtörténni, azok a változók.

A manifesztációhoz (a megnyilvánulás létrehozásához – a szerk.) ismételd a köv. három lépést, és sikeres leszel!
1. Hozd meg az elhatározásodat! 
2. Érzelmi összetevő: a döntés melletti elkötelezettség3. Fizikai cselekvés
Ismételd ezeket! Némi időbe fog telni. Tehát, nagyon közel vagyunk az Eseményhez. Nem holnap lesz, de globális nézőpontból már majdnem ott vagyunk. Csak tovább kell haladnunk.
Az arkhón programozás része, hogy „harcolnunk kell az érzelmeinkkel”. Nos, az érzelmeink hajtják a cselekedeteinket. Ha új házat akarsz, és dühös vagy, amiért nincs meg, viszont küzdesz ez ellen az érzelem ellen, mert azt gondolod, hogy rossz, a célod elérése ellen küzdesz. Használd fel a szenvedélyedet! Használd a haragodat, mondd azt, hogy „Igen, a fenébe is, megszerzem azt a házat!”
A folyamat felgyorsításához elsődleges a tájékozottság. Terjeszd „a híreket”!
Kérdés: Rendben való, ha felhívjuk a figyelmet negatív, pl. False Flag („hamiszászlós”) eseményekre? 
Válasz: Rendben van, ha tudatosítjuk, ill. tudomásul vesszük, hogy mi történik, majd tovább lépünk a megoldások felé. Az emberek figyelmét általában két hétig tudják fenntartani.
Ez a csoport itt, ma (kb. 60-70 ember vett részt a konferencián – a szerk.) elég erős, hogy meghatározza és megváltoztassa a jövőt. A hitünk megváltoztatja a világot. Mi alakítjuk a valóságot ezen a bolygón. Nagy erők segítenek minket a bolygó felszíne fölött és alatt. Tehát ne féljetek kérni!
(Ami az eszközöket illeti – a szerk.
Persze ott van az elménk. Ott vannak a számítógépeitek. Ezek erőteljes eszközök. Osszátok meg az információt, és változtassátok meg a világot! Használjátok a blogjaitokat, közösségi oldalaitokat stb.
Ha van 144 000 emberünk, összpontosított szándékkal, meg tudjuk változtatni a világot. A 2013-as meditációnkkal megelőztük a háború eszkalálódását Szíriában.
 

Minden egyén számít!
Együtt mindent megváltoztathatunk.
Vizualizáld a jövőnket!
Koncentrálj, és éld meg!




 Forrás:
http://2015attores.blogspot.hu/?view=classic
















4 megjegyzés:

  1. David Wilcock - Titkos űrprogram, és Naprendszerünk 5 millió éves történelme

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/david-wilcock-titkos-urprogram-es.html#.VObigPmG-wU

    VálaszTörlés
  2. ASHTAR / Az aktuális időminőségről / 2015-02-11

    https://kristalyhang.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  3. Találtam olyan üzeneteket ami valóban valósággá válik, és egyre több történés igazolja e üzenetek valóságát:

    2011.11.02.
    http://nagyfigyelmeztetes.hu/2011/11/az-idojaras-szokatlan-jeleket-kezd-el-majd-mutatni/

    Napjaink...
    http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-704988

    VálaszTörlés
  4. "Persze, ha föladod, vagy meggondolod magad, nem így fog történni."
    Jo ha tudjatok - megint mi leszünk a hibasok, hogy ha nem törtenik semmi!

    VálaszTörlés