2015. november 9., hétfő

Ellentmondások - Milly 11.09.



Gondolkodjunk el azon, milyen mély ellentmondásokat rejtenek a gondolataink. Például sokszor ugyanazok az emberek írják egy hozzászólásban az alábbiakat






Ellentmondások

-Milly

2015.11.09.

Gondolkodjunk el azon, milyen mély ellentmondásokat rejtenek a gondolataink. Például sokszor ugyanazok az emberek írják egy hozzászólásban az alábbiakat.


Lássuk:

1) Reménytelenség, depresszió: "Úgyis elpusztulunk"
2) Büszkeség: " Minket csak ne akarjanak megváltani... nem kérünk a segítségből!"
3) Türelmetlenség : "Mikor jönnek már? Mikor történik már valami?"
4) Hit: "10 nap múlva jönnek"
5) Hitetlenség: "Nem hiszek már semmiben"
6) Magabiztosság: "Jól tájékozott vagyok."
7) Bizonytalanság: "Lehet, hogy az emberiség önmagát pusztítja el."

Mi még nem tudunk sokmindent, és amiről azt hisszük, hogy tudjuk, az se biztos, hogy úgy van. A különböző cikkekről és üzenetekről se tudjuk, hogy valós-e a tartalma, de úgy tűnik sokan a negatívat inkább elhiszik, minta jót,  mert már megkeseredtek.

Pedig feljebblépni csak erős hittel és összefogással lehet.... elengedve minden félelmet és haragot, vádaskodást!

Ajánlom  olvasásra a Mi Világunk blogom  bejegyzéseit. Sokat segít a lélek emelésében. Például ez:
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/11/a-boldogsag-keresese-rezgesszint-es-az.html
Vagy a Szép Jövőt blogomat: pl. http://szepjovot.blogspot.hu/
Továbbá itt egy új üzenetet:
http://sirius-plejad.blogspot.hu/2015/11/maradjatok-turelmesek-es-pozitivak.html

Már tényleg nem sok van hátra!

Vegyük észre a pozitív változásokat körülöttünk és magunkban. Vegyük észre a biztató jeleket! Emeljük tudatunkat a  Fény felé! Emeljük rezgésszintünket, ne hagyjuk, hogy bármi lenyomjon minket! 

Milly




6 megjegyzés:

  1. Az jelent valamit hogy ma mint ha mindenki megőrült volna? Mindenki tök bunkó volt azt múlt héten még kedves volt.Olyan furcsa volt,bár lehet az emberek ilyen bunkók valójában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Telihold és sötéthold, frontok, a kozmikus energia, a világ változása... Ezek mind hatással vannak egyre jobban az emberekre. Aki nem tudatos,vagy nem nyílik meg a pozitív energiáknak, a változásnak, az ilyenkor feszült lesz, vagy akár teljesen hülye.
      Közben csodálatos dolgok történnek, csak észre kell venni.
      Pl: http://szepjovot.blogspot.hu/2015/11/figyeld-jeleket-1109.html

      Törlés
  2. Áldott Milly, és Áldott olvasók!
    Minden sor, minden betű, minden létező mögöttes létezővel bír. Légyen az bárki, e néhány hozzászólásból felismerni, hogy a Világ milyen gyönyörű törvényeivel, torzulásaival, axiómáival.
    Áldott Milly, úgy GONDOLOM, teljesen mindegy, hogy büszke, reményvesztett, türelmetlen, (bár ez utóbbi is szorosan kacsolódik a reményhez) vagy hitetlennek tartja magát valaki, vagy éppen e jelzőkkel illetünk bármely megnyilvánulást. Számomra az egyetlen fontos, hogy mindezt ezen az oldalon teszik, tehát keresnek, akarják, remélik. Olvasnak, és folytatják útjukat, még ha erről eltérő hangnemben is nyilatkoznak.
    Igen érdekes volt Öntől e mondat:"Mi még nem tudunk sokmindent, és amiről azt hisszük, hogy tudjuk, az se biztos, hogy úgy van."
    0. Mindig igazad van, de sohasem lehet igazad...
    1. Mindent tudunk. A kérdés, tudatosan tudjuk-e, hogy tudjuk?
    2. A hit legyőzője a tudás. Mikor tudom, már nem hiszem, hogy tudom.
    3. Aki kijelenti, hogy "ezt tudom" a tudást zárja el önmagától.
    Éppen ezért, szerény személyem csupán úgy gondolja, hogy bármilyen indulat is mutatkozik meg e fenti sorok között, az csupán a felszín. Ezen mondatok egy mély, ösztönös elvárásból, a vágyból, a keresésből fakadnak, és némi egóval fűszerezve kissé pikáns megnyilvánulássá lesznek a Létezőben.
    Ám mégis...
    Ezen Áldott Olvasók...
    - nem restek írni, hangot adni a Létező általuk megformált alakjának
    - ezt az oldalt olvasva, tudattalanul is haladnak a Fény Áldott útján
    - tudni akarnak - tudatosan!
    - legbensőbb Énjük tudja, hogy valaminek már történnie kell!
    És mindezekből felvetődik az oldal szerkesztőjének felelőssége - kinek egyben Vezetővé (is) kell válnia! Bár könnyedén ledobjuk magunkról e felelősséget - tudnunk kell, ahogyan a szülők vezetik gyermeküket, úgy kell az olvasókat szeretetben terelgetni, segíteni a Fény felé! Igen, talán másképp nyilatkoznak - ám talán pont ezért Áldott MIlly, Ön kapta e kegyelmet, Áldást, felelősséget és megtiszteltetést, hogy hírnökként, kapcsolatként, mintegy szócsőként Ragyogjon Mindannyiunkra! Ugye tudjuk, hogy Jézus vállalása nagy részét nem a beavató központban, hanem a rászoruló helyeken, a legnagyobb szükségben fejtette ki?! Minek Shambhalába megváltó?
    Áldott Milly, a Végtelen Teremtő szeretetével kérek és kívánok Önnek Fényt, Bölcsességet, Áldást és Szeretetet, és Önön keresztül minden Áldott Olvasójának! IMRE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áldott Imre!
      Köszönöm kedves sorait. Igazat kell adnom. Bár nem volt szándékomban indulattal írni, nem akartam senkit ledorongolni, inkább tükröt akartam tartani, hogy tisztábban lássanak néhányan. Elnézést kérek mindenkitől, ha ez mégse sikerült. Most én kaptam meg a tükröt. :)
      Egyébként hasonló véleményen vagyok. Moderálásom alapelve, hogy a kétkedő és kritikus hozzászólásokat is közlöm, csak a nagyon negatívat, a végtelenségig kötözködőt, piszkálódót, vagy a tiszteletlent nem. Talán ezek a nem megjelenített vélemények okozták, hogy némi indulat tükröződött az írásomban.
      Továbbra is várom olvasóim véleményét. Örülök, ha írnak!
      Elmondok egy érdekes jelenséget. Előfordult már néhányszor, hogy valamiért nem kaptam meg a hozzászólásokat, pár hétig. Aztán egyszerre zúdultak a nyakamba, akár két hónap után is. Olvasóim persze nem értették miért nem közlöm ezeket. Különös, hogy csak ezen a blogomon fordult elő , a másik kettőn nem, pedig a blogspoton van mind a három. Talán valamiért ez az oldal szúrja a szemét valakiknek? Ennek tulajdonképpen örülhetünk! Vagyis fontos tartalmak jelennek meg itt.
      Az előző ufós blogomat pedig tönkre akarták tenni évekkel ezelőtt, ezért nyitottam új blogot. Durva személyes támadásokat is kaptam, ezért kezdtem el moderálni, addig minden hozzászólás megjelenhetett. Ma már jobb a helyzet. Változott világunk, a sötét erők egyre jobban gyengülnek .. én is változtam... olvasóim is változtak.
      Áldás és szeretet minden olvasómnak! Haladunk a Fény felé együtt. Kitartás! Nem sok van hátra.
      Milly

      Törlés
  3. Gyerekek misét nem kellene tartani,kicsit sok az áldás meg az áldott szó.Amúgy igaz ami fent van.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Milly!

    Az üzenetekben található ellentmondások szintén megérdemelnénel egy teljes cikket!
    Jó hosszú lenne...

    Üdv

    VálaszTörlés