2015. november 6., péntek

Maradjatok türelmesek és pozitívak - Galaktikus üzenet 11.03.

Újra visszatértek nagyságotokba. Használjátok fel ezt arra, hogy egy csodálatos világot alakítsatok ki és megtudjátok, hogy milyen bámulatos is Gaia!




A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia üzenete

2015.nov.3.

http://www.foldimennyorszag.hu/23DD30D6-F7DD-4888-B720-E938FE2CCACF.html


Akarunk, vagy merünk még hinni, bízni?
"Az történik, amit hiszünk."
Hozzáteszem, hogy tiszta szívből.
Milly

9 megjegyzés:

  1. Igen,ebből lehet senteni mikor jönnek! Persze az idő meglepetés mindig,de nagy eséllyel jövő héten vagy az utáni héten jelennek meg.Mivel 10re esik a letartoztatások ideje,ezért gondolom azr hogy jövő hét vagy az utáni hét,ez belefér a hamarosanban is vagy a "nagyon közel van" az eseménybe.Persze ha igaz! Lehet kamu is :) Ma már nem hiszek semmiben,bocsi.

    VálaszTörlés
  2. Hamarosan jelek következnek, az elsö jel decemberben lesz, megjelenik a nap felöl Niburu. Egy éven belül eljön hozzánk a Teremtö. Az illuminati majd azt mondja ez "csak" egy földönkívüli. Majd az illuminati méltó helyére kerül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt meg honnan vetted? Niburi meg mi akar lenni? Csillagászok észrevették volna ha bármi is jönne.

      Törlés
  3. Ezen a "foldimennyorszag.hu" oldalon profi módon űzik a hitegetés tanát.Beszélnek a semmiről gyakorlatilag hétről-hétre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ... és ha mégis igaz minden, amit üzennek?

      Törlés
    2. Igazából nem tudjuk.Az szerintem biztos hogy itt vannak,de az is lehet hogy nem találnak elég civilizáltnak ahhoz kapcsolatot felvegyék.GF is lehet hogy nem is létezik,bár az igaz hogy a földimenyországon konkrétumot soha sem mondtak.

      Törlés
  4. Üdvözletem Mindenkinek!
    Termeszetesen a kakan is csomot talalni, Nibiru, a technika atirja a szavakat. Szerintem azonban ez lenyegtelen. Honnet szedted, jon a kerdes. Megmutatom, nezd vegig, tanulmanyozd at, jegyzeteld le, igy maris kapsz egy csomo esemenyt elore idopontokkal megjelolve. Semmi teendod sincs ezen tulmenoen, mint kontrollalni annak a valosagtartalmat, amit a ket kovetkezo üzenet tartalmaz. Sok sikert a megerteshez es sikeres spirituális elmellyedest, felemelkedest kivanok az esemenyekhez, illetve a sikeres vizsgalhoz Mindannyiunk szamara.

    Video Üzenet 2015.03.13 https://youtu.be/Dm65i1eQpCY


    Video Üzenet 2015.09.08 https://youtu.be/ycEx1BNAB7Y

    Maradjunk szeretetben, pozitivitasban.
    Ha úgy mond egy hasznalati utmutatot keresne barki, a torteneseket sok parhuzamos kinyilatkoztatas alatamasztotta mar. Az egyik leg konkretabbat, konkret gyakorlatias teendokkel alabbi linken olvashatjatok el.

    Hallgassatok figyelmesen az üzenet hozojat, a fenti ket videoban.

    Köszönöm a figyelmeteket!

    http://dimenziovaltas-felkeszules2012.blogspot.de/2011/05/pio-atya-profeciaja-vegidokrol.html?m=1

    VálaszTörlés
  5. Na és gyógyítani tudnak? Tegnap tudtam meg, hogy rákos vagyok....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, van olyan csapat, akik ezzel foglalkoznak.... arktúriai gyógyítók.. állítólag lehet kérni őket mentálisan, meditációban, imában... mindegy hogy nevezzük.

      Törlés