2012. október 3., szerda

A felemelkedés gyorsan és biztonságosan - Marix a Szíriuszról

 

MARIX a Szíriuszról / 2012. október 1.
Sarinah közvetítése


A belső Arany Angyal hívása egyre erősebbé válik, ezt nem lehet nem észrevenni, így mindenki, aki a dualitás hideg világában oly sokáig aludt, az élet értelmének keresésére indul. Így a mindennapi életben is egyre több olyan szikra érzékelhető, ami nem a mímelt, hanem az igazság fényében láttatja a dolgokat. Mert az elme-kontroll a világosság egy bizonyos foka után működésképtelen. Azoknak, akik ilyen manipulációkkal élnek, tisztában kell lenniük, hogy a nép összefog, tiltakozik és egységgé kovácsolódik azok ellen, akik nem a „kis emberek” érdekeit képviselik!

Megmutatkozik a szolidaritás arca, amikor a biztonságban élő polgárok is kiállnak a nélkülöző és spórolásra kényszerült emberek mellett. Tartsatok ki Kedvesek, maradjatok talpon, mert minél több ember dönt a fénnyel teli szolgálat mellett, annál jobb lesz a helyzet és a sikeretek biztos lesz! 


 Az új korszak szele már az utcákon át fúj, feltartóztathatatlanul és tisztító hatással, ez a szél mindent elsöpör, ami nem az új kor rezgésszintjét képviseli. Így egy olyan hatalmas örvény keletkezik, ami az igazságosság által mindent magába szív, nyilvánosságra hoz, hogy aztán átalakítsa azt.

Azt gondolhatnátok, a romboló erő az uralkodó, de ez „csak” a rezonancia törvénye, valamint a magasságos fényé, ami szélsebesen biztosítja, hogy azok, akik a rombolást, szétszakítást, szegénységet, éhezést és kétségbeesést hozták el az emberek számára, most ők maguk lesznek ezekkel az alacsony szintű energiákkal szembesítve.

Vegyétek figyelembe, hogy bár az árnyjátékosok hosszabb ideig kapaszkodtak a hatalmukba, mint az gondolható lett volna, de most ők maguk fogják ezt a régi, despotikus hatalmi képződményt nagy gyorsasággal zátonyra futtatni. Gondoskodnak arról, hogy a dualitás rendszere szélsebesen leálljon. A régi rend azzal van elfoglalva, hogy megmentse a rendszert, ami nem lehet más, mint a rendszer összeomlása.
Tudatában vagyunk minden szenvedésnek, tudjuk mit tesznek veletek és azt üzenjük: segítünk és beavatkozunk, ahol csak lehetséges számunkra.

 Így nem a kormányon lévők fognak minket bejelenteni és meghívni, mint ahogy az tervezve volt, hanem a fénymunkások!
Fénymunkások, micsoda szó, mennyi mindent jelent, Fényőrző, Fényközvetítő, Fényosztó stb. de a legfontosabb, hogy tudjátok, szolgálatotok sikeres volt és most is az, nagyon is.

A szellemi világ és a galaktikus család megtapsol benneteket, mert minden akadály ellenére sikerült, nem csak magatokat, de másokat is a Fény felé vezetni.

Így bekövetkezhet az, amire mindannyian annyira várunk. A jelenlétünk felfedése és a családok valós találkozása. Micsoda öröm, micsoda ünnepség, milyen csodás földi angyalok vagytok… Mennyire szeretünk bennetek, mennyire nagyon…

Köszönet Marix
Sarinah

Csatornázta: Sarinah Aurelia
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://marix-sirius.over-blog.de/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése