2012. október 14., vasárnap

Egy szeretetteljes világ eszközeinek létrehozása - Tizenkettek Tanácsa Alapítók

2012. szeptember 22., szombat

SELACIA -TIZENKETTEK TANÁCSA/ALAPÍTÓK

 EGY SZERETETTELJES VILÁG ESZKÖZEINEK LÉTREHOZÁSA

„Ti vagytok azok, akik most, mint Isteni VáltozástTevők az élvonalba léphettek. Értitek? Ez olyan egyszerű, de ugyanakkor nem könnyű megtenni, azért is, mert elfelejtettétek azt kik is vagytok valójában. Elfelejtettétek  a Szent És Természetes Egyetemes Törvényeket. Elfelejtettétek azt, amikor egy fát láttok, akkor a Fa és Ti Egyek vagytok. Elfelejtettétek azt, amikor egy idegen embert láttok az utcán, hogy az a személy Egy, veletek.”
Van egy Fény, amely még az élet mostoha körülményei között sem szűnik meg bennetek, még akkor, sem amikor kételkedéseitek mellékutcáiba egy külső erőt kerestek.”
***

Az nem véletlen, hogy a Föld eddigi leghatalmasabb válaszújának idejébe értetek. Ezért jöttetek ide, hogy ekkor itt legyetek. Emlékezni jöttetek és azért is, hogy segítsétek egymást emlékezni arra, hogy létezésetekkel kapcsolatban, mi az alapvető igazságotok.
Itt azt tanultátok eddig, hogy csak a külsőnek látszó dolgoknak vannak értékeik, úgymint a pénznek, a mások feletti hatalomnak, népszerűségnek. Ez a tanulási időszakotok meglehetősen elég korán kezdődött el, azért hogy fel tudjátok fedezni szerepeteket és belevigyétek azokat az üzenteket, amelyek arról szólnak, hogyan tudjatok itt létezni. Ne hibáztassátok mindezekért a szerepeiteket, mert szinte ugyanazt a tanítást hordozták általában, melyek arról szóltak, hogy csak így lehet létezni itt, másképp nincs lehetőség.
Igaz értelemben, arra lettetek edzve, hogy egy külső erőt/hatalmat keressetek, melynek olyan ősi gyökerei vannak, melyek az elődeitektől származnak és olyanokat is, mint amik a múltbéli életetekből és az emberiség egészének tapasztalásából erednek.

A Szeretet keres bennetek
Időről-időre, mindenek előtt, a Szeretetre vágyás hajtott előre bennetek. Lehetőség-e, valóságos-e a Szeretet, mert ezt valójában, így senki soha nem tanította meg nektek. Mivel nem rendelkeztetek a Feltétel Nélküli Szeretet mintájával, így először a családjaitokra, aztán a külvilágra fordítottátok kereső figyelmeteket. Megtanultátok azt, hogyan fordítsátok tekinteteket a külvilág jelenéseire, hogy az olyan dolgok jelzéseit kövessétek, amelyek egyre több és több pénzről, hatalomról és népszerűségről szólnak.
Amit megtanultatok, azt alkalmaztátok gyakorlatban is, és így egyre jobban eltávolodtatok egymástól, és így nem kerültetek közelebb az isteni természetetekhez, való emlékezetetekhez. Ezeken a hosszú életciklus feltételein keresztül érkeztetek meg a saját, személyes mostani válaszutatok elé.
Már láthatjátok azt, hogy a válaszutatok egyben a Föld választuja is egyben, nem vagytok egymástól elkülönülve
Amivel a Föld most szembenéz, azzal nektek ugyanúgy szembe kell néznetek. Össze vagytok kapcsolódva. Azon időig, amíg hamarosan megérkezik, itt van, ha ti és elég sokan mások is a tudatosság útját választjátok, akkor az emberek emlékezni fognak arra, hogy hogyan működik egy természetes világ. A teremtő, kreatív folyamatokat fogjátok tiszteletbe tartani és minden életformát szentnek fogtok tekinteni. Az emberek fel fogják ismerni a teremtő hatalmukat saját igazságukként, hogy mire is használják, választhatnak, vagy alkotnak vagy, pusztítanak. Fel fogják majd ismerni azt, hogy a Föld folytatni fogja a fejlődését, az emberekkel együtt, akik olyan lelkek, akik kölcsönbe kapták a fizikai testüket. Ha tanultatok a történelmetekből, tudhatjátok azt, hogy hosszú ciklusok alatt, akár egész civilizációk tűntek el és jelentek meg újabbak utánuk, sokkal jobb körülmények között. Meglehet, hogy még sok időt fog igénybe venni annak a megértése egy lineáris nézőpontból, hogy az idő örök, ezredek vagy millió évek másodpercnek tűnhetnek.

A Választás
Van választási lehetőségetek. Fontos tényező most, hogy az emberiség az eddigi leghatalmasabb választási pontjára került. Hamarosan meg is láthatjátok ezt a valóságos ajándékotokat és éppen ezért tegyetek meg érte alkotó tetteket. Hamarosan egy új típusú, a szereteten alapuló létezési mód teremtődik meg számotokra.
Elvégre Ti Vagytok a változás fontos részei. Ti vagytok azok, akik szervesen kötődtök, összekapcsolódtok, mindenhez és mindenkihez. Valóban nem egyedüli színészei vagytok ennek a színpadnak. Jelenleg nincs olyan ország, vagy kormányzat, nincs egy alkotó-teremtő erővel megáldott vezető az emberiség számára, akik tudatos társadalmat hozhatnának létre.

Lépjetek előre az élvonalba
Ti vagytok azok, akik most, mint Isteni VáltozástTevők az élvonalba léphettek. Értitek? Ez olyan egyszerű, de ugyanakkor nem könnyű megtenni, azért is, mert elfelejtettétek azt kik is vagytok valójában. Elfelejtettétek  a Szent És Természetes Egyetemes Törvényeket. Elfelejtettétek azt, amikor egy fát láttok, akkor a Fa és Ti egyek vagytok. Elfelejtettétek azt, amikor egy idegen embert láttok az utcán, hogy az a személy Egy, veletek.

Az Isteni VáltozástTevő Szerepetekről
Amit jelenleg Isteni VáltozásTevő szerepetekkel tehettek az, ahogy előreléptek. Fogtok-e emlékezni arra, hogy van egy különleges szerepetek, amit most játszotok?
Ti vagytok azok, akik megváltoztatták a látásmódotokat, a hangsúlyotokat azzal, hogy elkezdtek visszaemlékezni a szentségeitekre, visszaemlékeztek az isteni természetetekre, és visszaemlékeztek, hogyan tudtok egészek és hitelesek lenni. Visszaveszitek magatokhoz a hiteles teremtő hatalmatokat, és az önbizalmatokba kerülve, választásaitokkal megtanultok együttműködni a Szellemmel, aki feltölti testeteket üzemanyaggal.
Most együtt táncoltok milliókkal, és azt teremtitek meg, mi minden lehettek együttvéve horgonyozva, akik az Egy, egyedi darabkáiként vettek részt az élet kirakós játékában. Találjátok meg a hiteles hangotokat és az önfelhatalmazott, meghatalmasodott éneteket, aki soha nem volt ilyen fontos, mint most a bolygó változásának ideje alatt a tudatosság evolúciójába tartva.
Van egy bölcs részetek, aki felismeri tájékozódási pontként az ajándékaitokat és megosztja veletek teljesen a hatalmát az egész világ tekintetében. Van egy Fény, amely még az élet mostoha körülményei között sem szűnik meg bennetek, még akkor, sem amikor kételkedéseitek mellékutcáiba egy külső erőt kerestek. A bölcsességetek és az isteni meghatalmazással bíró Isteni VáltozástTevő Énetek várással van, hogy felfedezzétek őt a bolygó kivételes sarkalatos, döntő, jelen ideje alatt.

Csodálatos Idők

 Ezek most csodálatos idők, és időről-időre erre készültetek. Sorsotokat a születésetek előtt már a bölcs részetek ismerte, azt is, hogy hogyan léptek majd be a teljes önfelhatalmazásotokba, amikor is egy hathatós pozitív erejévé váltok a változásoknak, melyek nagyon is szükségesek most. Mint egy Isteni VáltozástTevők, ti vagytok azok, akik létrehozzátok a bolygó és saját magatok új kezdetét.
Képzeljétek el, mi történne, ha az emberek mindenütt emlékeznének, hogyan hallhatnátok meg a Föld dalát, a Minden Létezővel összekapcsolódva, minden szentséges dolgában benne rejlő memóriájával? Ez a látomás most történik, amikor olvassátok e szavakat. Tartsátok látomásotokba ezt így ma este, engedjétek, hogy katalizáljon bennetek, és a világotokba a változásokat.
Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa


Forrás:
Selacia: Tools to Create a Lowing Word ,a message from Selacia Monday, 9 July, 2012
Közreadja: www.foldicsillagok.hu
Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése