2012. október 3., szerda

A középső gyűrű anyahajói - Sheldan Nidle közvetítése 2006.

A spirituális Hierarchia 
és a Galaktikus Föderáció üzenete

Sheldan Nidle közvetítése

10 Ix, 17 Zac, 1 Caban 
 2006. február 28.

Selamat Jarin!

Újra itt vagyunk kedves Szívek és szeretnénk veletek továbbiakat megtárgyalni! A múlt héten beszámoltunk a világotokat körülölelő, belső gyűrűt képező anyahajóinkról. Ezután a középső gyűrű űrhajóiról esik szó, amik a belső és külső gyűrű közé „ékelődtek”. Ide tartoznak javarészt a kommunikációs-, kontroll- és a védelmi-hálózatok. Ezen anyahajók többsége új modellekből áll és különböző jogosultságú, összevont csoportot képeznek. Ezeket a csillagflottákat a mi Marson elhelyezkedő Belső-Világ-Bázisunkból irányítjuk. A Galaktikus Föderáció főhadiszállása a Mars mélyén, a központban helyezkedik el és hasonló elvek alapján működik, mint a főhadiszállás a Belső-Földön, Agartha-n. Folyamatos információfolyam köti össze ezt a két intézményt egymással.

A legfontosabb anyahajók ebben a középső gyűrűben a diplomáciai és védelmi csapatok hajói. Az ő küldetésük két fő célt szolgál: először, az első kapcsolatfelvétel parancsnoksága által elrendelt stratégia sikeres koordinációjának garantálását; másodszor: a hivatalos akcióval megbízott személyzet teljes biztonságának felügyeletét. A védelmi és diplomáciai anyahajók a Fény Galaktikus Föderációjának 50.000 tagnemzete alkotja, akiket 6 havonta váltanak. Ilyen célra a Galaktikus Föderáció bármely nemzete küldhet delegáltakat. A fő gyakorlati szabály, hogy a diplomáciai kapcsolatokért felelős személyzet kizárólag emberi csillagnemzetekből származhat, ha közvetlenül a Földdel kapcsolatos küldetésekről van szó.Más legénységi tagok tanácsokkal és tapasztalataikat megosztva segíthetik a küldetést, ha ez szükségessé válik.

Miden olyan típusú funkciót, amivel a belső gyűrű régi anyahajója nem rendelkezik, késlekedés nélkül átirányítják a második gyűrű újabb anyahajóira. Az újabb anyahajók kora körülbelül 2.000 és 20.000 év közötti. Ezért alakváltó technológiával is felszereltek, ami a legtöbb tudományos és kutató anyahajó sajátja. Általában a diplomáciai anyahajók egy-kettő vagy három törzzsel rendelkező űrhajók. Szüksége esetén, képesek ezen konfigurációk közül bármelyiket felvenni. A diplomáciai anyahajók nem hosszabbak, mint 10 mérföld (kb. 16 km) és általában 500 diplomáciai futárhajó van a fedélzetükön. A Galaktikus Föderáció védelmi anyahajói alkalmasak bolygófelszíni és bolygón kívüli bevetésekre. Bevetésük lehetőségei végtelenek küldetésük során. Képesek külső formájukat átváltoztatni hatalmas soktörzsű háromszögekből, hatalmas szimpla vagy duplatörzsű rombuszokká vagy akár bolygóformájú égitestekké. Ezek az anyahajók biztosítják, hogy minden küldetés zavarmentes legyen. Személyzetük jól képzett, jól ismerik a Föld-i bázisokon fellelhető Annunakik maradék bérencei által használt különböző taktikákat és technológiákat. Az első-kapcsolatfelvételi politika azonban megtiltja számukra, hogy a spirituális tanácsadóink jóváhagyása nélkül bármilyen támadó fellépésbe kezdjenek.

Az ’első kapcsolatfelvétel’ egy olyan folyamat, ami mélyen összefonódik az átalakulással, ami jelenleg realitásotokra és rátok is nagy hatással van. Ebből az következik, hogy a védelmi-küldetés fontos alkotóelem az egységes első kapcsolatfelvételi műveletnek. Elméletben a világotok fölött kevesebb, mint fél óra alatt átvehetnénk a hatalmat, de ez a lehetőség soha nem fog megtörténni. Az első kapcsolatfelvétel mindenekelőtt egy spirituális (szellemi) folyamat, amit a spirituális tanácsadóink felügyelnek. Ne feledjétek, ennek a küldetésnek a Szeretet az alapja!

A diplomáciai anyahajók másak, mint amilyen hajókat az utóbbi üzenetben lefestettünk nektek. Mivel ezek a szépségek, elsősorban a galaxisban található nemzeti államok közötti standard kapcsolattartást szolgálják, hatalmas holografikus fedélzettel rendelkeznek. Itt a környezetet az adott résztvevő személyek otthoni világához lehet igazítani. Ezen kívül minden résztvevő számára a megfelelő kommunikációs-rendszer áll a rendelkezésre. A cél, egy biztonságos hely megteremtése, ahonnan az állami teendők gyors intézése biztosított. Hogy bármely potenciális nehézséget enyhítsünk, diplomáciára specializálódott személyzet áll rendelkezésre, akik képzettek az állami ügyekben és minden résztvevőtől jóváhagyásra került személyük. Ezek az emberek büszkék tapasztalataikra és különösen a képességükre, hogy nehéz esetekkel, úgymond ’kockafejekkel’ is boldogulni tudnak a tárgyalások során. Közülük, akik már régóta részesei az első kapcsolatfelvételi procedúrának, a mostani műveletet nagyon hasznos és nagyon tanulságos tapasztalatnak tartják!

A védelmi anyahajók egyedülállóak. A Galaktikus Föderáció mindegyik űrflottájának biztonságáról gondoskodnak, ami azt jelenti, hogy alapfelszereltségükhöz halálos és nem halálos technológiák is tartoznak. Ezen felül minden anyahajón léteznek további gyakorlati-részlegek, ahol a hajószemélyzet, űrsiklóikkal egyetemben, tudásuk tökéletesítése céljából minden szükséges manővert végrehajthat. A védelmi-űrsiklók átmérője néhány 100 lábtól több mérföldig terjedhet. Ha beléptek egy anyahajó fedélzetére, ugyanazt a szerető és gondoskodó érzést érzékelitek, amit a legénység is nap, mint nap tapasztal. Megfigyelhetitek, hogy a folyosók általában szélesebbek és minden konferenciateremnek nagyobb a belmagassága. A személyzeti helységek is otthonosabbak, jelentősen nagyobb belmagassággal, mint az űrflotta más anyahajóin. 

Az anyahajók középső gyűrűje, a belső gyűrű speciális és támogató szerepét játssza. Ez szükségessé teszi, hogy nagyszámú kisméretű védelmi flották legyenek jelen ebben a naprendszerben. Az űrflották ezen gyülekezetébe egy kiemelkedő parancsnoki- és utasítást kiadó anyahajó tarozik erre a galaxis-szektorra.- Ezt a leírást azért közöltük, hogy szemléltessük a küldetés iránti magas fokú elköteleződést, amit a Fény Galaktikus Föderációja a sikeres kivitelezés céljából vállalt. A veletek való első kapcsolatfelvétel nagyon különleges és minden az elmúlt évezredekben végrehajtott küldetéstől nagyon eltér. Ezen kívül ez a küldetés olyan elemeket tartalmaz, ami kezdetekben a különböző regionális tanácsaink nem támogattak és engedélyeztek. Ezek a megegyezések további jelei, hogy számunkra mennyire fontosak az égtől kapott dekrétumok. Ez a kezesség vállalás vezetett minket ide és adta meg a szükséges idővonalat, hogy ez az életbevágó küldetés sikeresen záródhasson le.

A különböző űrflottáink nagy űrhajó-technológiai változásaink lenyomatát viselik magukon, ami (az időszámításotok szerint) az elmúlt 50.000 év alatt forrta ki magát. A legújabb, legfejlettebb űrhajók eddig még soha nem jártak naprendszeretekben. A legtöbb számú és a legmodernebb űrhajók ennek a Galaxis-szektorának főparancsnokságához és főkontroll-flottájához tartoznak és jelenleg [2006!] a naprendszereteken kívül, 6 fényévnyire állomásoznak. A sokkal idősebb és az űrflotta által ritkábban használatos parancsnoki anyahajók a Szaturnusz és az Uránusz közötti pályán találhatók. Céljuk a flottaegyesülések felülvigyázása, mint utolsó kapocs, a Fény Galaktikus Föderációja és az égiek közötti állomás. A Fény Galaktikus Föderációjának Főtanácsa személyesen dönt a főparancsnokról, a szent feladatot illetően. Emlékezzetek, kedves Szívek: „Együtt vagyunk valóban győztesek!” Ennek az üzenetnek a tartalma arra szolgál, hogy felkészítsünk benneteket arra, ami hamarosan közeledik. Jelenleg sok történés cseng egybe világotokon.

Ezek a történések fogaskerékként kapcsolódnak össze, a véleményünk szerint már rég esedékes változásokkal. Földi szövetségeseink szorgalmasan dolgoznak, hogy ezt a nagyon kitolódott szükségességet beteljesítsék. Kiderülnek a sötét erők utolsó tagjainak tervei. A nagy változásból fakadó nyomás kialakulóban és az első kapcsolatfelvétel a fő összetevője az égi műveletnek. De kérünk benneteket, ne keverjétek össze a mi tevékenységünket egy „mentőakcióval”. A ti embertársaitok alakítják ki a kozmikus dráma utolsó fejezeteit. Valóságotok pozitív irányba változik, jobbá lesz. És közös akcióink teszik lehetővé Kedvesek, mindennek megvalósulását. Ez egy Isteni stratégia, ami működik: ez az Isteni terv megszabadít benneteket, gazdaggá tesz benneteket és megajándékoz egy új, teljes valósággal!

Ma betekintést adtunk űrflottáink felépítésébe. Már örömmel várjuk a napot, amikor sokrétűségüket személyesen is megmutathatjuk a nyilvánosság számára!  Azon a napon ujjongani fogunk, mert tudni fogjuk, hogy a FÉNY tudatos lényévé válásának metamorfózisa [átalakulása] azon a napon új stádiumába lép.
Ismét búcsút veszünk. Legyetek áldottak Kedvesek! Tudjátok szívetek mélyén, hogy tiétek az ég örök és végtelen gazdagsága!

Selamat Majon! Selamat Kasijaram! (Szíriuszi nyelven:
Örvendjetek! Legyetek áldottak szeretettel és örömmel!)


Csatornázta: Sheldan Nidle

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

 *
 


 Egy anyahajó:



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése