2013. december 26., csütörtök

Az örömünnep ideje - Galaktikus üzenet 12.24.

 
 Mindennek ellenére, mégis túléltétek, és most kell visszatérnetek egy olyan állapotba, melyben végre emlékezhettek rá, hogy mi is történt veletek. Ez valóban az örömünnep ideje.


A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

/2013. December 24./

 
Dratzo! Ismét több hírt hozva térünk vissza, miközben ti ünnepi idényben vagytok, és egy Gregoriánus Új Évbe kezdtek. Ez a kezdetek és a véget érések idejeként ismert világotokon, és akik évezredek óta üzemeltetik világotokat, készülnek a távozásra, és a sorsuk elfogadására. Ezt természetesen nagyon kelletlenül teszik. A sötétség ahhoz szokott hozzá, hogy keresztülviszi akaratát, de az ő idejük most lejárt. 
 
A titkos szent társaságok és társaik, épp előkészítik a letartóztatáshoz közel állók rendeltetési helyét. Felállítják továbbá azokat az eljárásokat, melyek új kormányzást hoznak mindannyiótoknak. Ráadásul, az új kincstári és pénzügyi rendszerek készen állnak a megvalósításra, és általa fogunk egy nagy jólétet kiosztani ezen birodalom számára. Összekötőink most fejezik be azokat a megállapodásokat, amik egy sor bejelentéssé fognak válni, és jólétté alakítják át a személyes és nemzeti adósságot, és félre lökik magát az adósságot, mely túl régóta okoz problémát egyének és nemzetek számára. El fogják engedni, és ez az emberiség új korszakának a beharangozója lesz.
 
Ez az új kor át fogja alakítani a fizikai látképeteket. Végül újraegyesültök velünk, és rájöttök kik vagytok valójában. A mi létezésünk bejelentése az új kormányzat által, véget fog vetni annak az érzésnek, hogy egyedüliek és magányosak vagytok. A Teremtő az élet minden fajtáját és változatosságát terjeszti ebben a galaxisban, és valójában az egész fizikaiságban. Ahogy véget ér az elszigetelődésetek, fel fogjátok ismerni, hogy a valóság ezen szektorából sokan jöttek ide megünnepelni ezt, és lehetővé tenni számotokra, hogy beteljesítsétek a teljes tudatosságba való visszautazásotokat. Ez a páratlan út helyezett benneteket a sötétség hatalmába 15 évezreddel ezelőtt. Az utatok az Atlantiszi papok és papnők csalásaival kezdődött; majdnem megsemmisültetek, amikor Atlantisz elsüllyedt, és végül zavaros  amnéziába kerültetek. Mindennek ellenére, mégis túléltétek, és most kell visszatérnetek egy olyan állapotba, melyben végre emlékezhettek rá, hogy mi is történt veletek. Ez valóban az örömünnep ideje.
 
Ez a veletek való első kapcsolatfelvételi művelet egyedülálló, és igen páratlan paraméterekkel rendelkezik. Gaia egy nagyon különleges és rendkívül tiszteletben álló Lény. Most kitünteti ezt a naprendszert, és ez lehetővé teszi ezen naprendszer számára, hogy egy kivételes átalakulást kapjon. Gaia az iránt vágyakozik, hogy az ő féltestvérei visszatérjenek korábbi érintetlen állapotukba. Arra kéri az Elohimot és különféle hittestvéreit, hogy segítsenek ebben a szent feladatban. Ezt meg fogják tenni. Először, vissza kell állítani ezt az isteni világot, és az emberiség közös otthonává kell válnia. Akkor a helyreállítási művelet hivatalosan megkezdődhet. A további három vízvilág ismét visszakapja óceánjait az alsó és a felső felszínén egyaránt, és az élet ismét hemzsegni fog rajtuk számos formában. A hihetetlen szépsége fog megnyilvánulni ennek a bolygórendszernek. A nagy energiái fenségesen fognak ragyogni ennek a hatalmas csillagnak, amit ti Napnak hívtok, ahogyan örömmel nevezitek a csodák ezen kollekcióját otthonotoknak. Ez az új csillagnemzet egy felettébb egyedülálló sorsot fog birtokolni.
 
Az első feladatotok az, hogy biztosítsátok a galaktikus békét. A következő feladatotok számos inter-galaktikus konferencia felettébb tiszteletteljes házigazdái lenni. Ezek a kötelességek fogják lehetővé tenni nektek, hogy rengeteg életformával találkozzatok, melyek benépesítik a fizikaiságot. Most épp idegengyűlölők vagytok, és látszólag rendkívül képesítetlen házigazdák ezen eljárások számára. Mindazonáltal, át fogtok alakulni, és teljes tudatosságban fejlődtök azzá a nagy házigazdává, akire utaltunk. Gaia közel hatmilliárd évvel ezelőtt hagyott fel a vándorlásaival, és csatlakozott ehhez a bolygórendszerhez, egyetlen okból. Ismerte a jóslatokat, és amiatt választotta ezt a helyet a galaxisunkban, hogy mi fog itt történni. A Mennyország felkérte őt, hogy csatlakozzon ehhez a naprendszerhez, és itt vigye végbe sorsát. Ez most történik, ahogyan jövendölték. A felszíni emberiség megtette igyekezetét, és az istenség megajándékozza a teljes tudatossággal, melyet elvettek tőle régen azelőtt. A felszíni emberiség az új tudatosságában újra fog egyesülni Agarthai múltjával. Egy új közös történelem fog akkor vidáman megszületni.
 
Namaste Drága Szívek! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Most néhány információval jövünk arról, hogy mi történik veletek, és ezzel a változóban lévő valósággal. Azok akik a valóságot irányítják, az elmúlt néhány hét folyamán észrevették, hogy kapzsi terveik kezdenek összeomlani. Azt is megértették, hogy a sok szélhámosságuk is, ami eddig az üzleti életben tartotta őket, úgyszintén befuccsol. Egyszerűen a Fény győz, és ez a valóság nem ugyanazon a sémán "működik", mint a korábbi. Hatalmas reformok kellenek. Ezek a reformok a Mennyország kezébe adják a Fény győzelmét. Ez az egyre erősödő helyzet még elkerülhetetlenebbé teszi azt az isteni győzelmet, ami a mi célunk, egy közeli valóságot. A jogi és pénzügyi okai ezeknek a hatalmas változásoknak az egyik azok közül, amiért a mi különleges cimboráinkat pozícióba helyezték. Értékpiaci lépések és bizonyos jogszerűségek állnak készen arra, hogy elepesszék a sötétséget, és lehetővé tegyék egy új valóság megnyilvánulását!
 
Ez az új valóság akkor megszabadíthatja ezt a birodalmat a sötétségtől, és a pénzügyekben és a kormányzásban lévő számos csapatától. Ráadásul, ez lehetővé teszi a mi szent társainknak, hogy kikényszerítsék az olyan különféle törvények "kibocsátását", mint a N.E.S.A.R.A. is. Ez egy új jóléthez fog vezetni, és hatalmas átalakuláshoz, nem csak a kormányzásban, hanem a globális gazdaság működésében is. Ez egy lehetőséget fog adni rá, hogy tanúi legyetek az űrben és a Belső Földön lévő testvéreink hivatalos felfedésének. Ezzel együtt, a sötétség uralma valóban véget ér. Egy új birodalom fog megszületni, ami jólétbe és teljes tudatosságba visz benneteket. A felszíni birodalom közelgő Felemelkedése át fogja alakítani Gaia-t, és lehetővé teszi mindegyikőtöknek, hogy áldott módon újra felfedezzétek kik vagytok valójában. Ezen művelet során, elő fogunk lépni, és útmutatást adunk nektek ezekről a témákról, melyek létfontosságúak ahhoz, amit mindenkinek meg kell tudnia!
 
Teljes tudatosságú Lényként, meg kell értenetek egy sor alapelvet. Mindegyikünk, amikor elérte a halhatatlanságot, instrukciót kapott erről a Felemelkedett Mesterek egy különleges csoportjától. A mi küldetésünk megismételni ezt az oktatást. Teljes részvételt kívánunk nektek biztosítani a Fényben, amint ez az átalakulást végbement. Ez után, fel kell készítenünk benneteket arra, hogyan dolgozzatok együtt azon a sok szent feladaton, amit a Mennyország nekünk adott. Mind a Fénynek tett isteni szolgálatban leszünk. Ezt számos különleges módon fogjuk végezni, és gyorsan elérjük ezt a kompatibilitást. Mindegyikőtök egy különleges Lélek, mely felettébb speciális isteni okokból jött ide. Ezen áldott okokból fogjuk lehetővé tenni csoportotok számára, hogy megismerjen, támogasson, és aztán végrehajtson különféle küldetéseket, melyeket a Teremtő jelölt ki számunkra. Mindet véghezvisszük!
 
Ma folytattuk üzenetünket az itt folyó dolgokról. Mindegyikőtöknek egy szent áldást is kívánunk adni. Ez az év végi ünnepi időszak lehet a kezdete kisebb és nagyobb csodák sorának, ami gyorsan valóra váltja ezt az új korszakot az emberiség számára! Közel vagyunk a közzétételhez, és az egész Emberiség nagy újraegyesüléséhez! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
5 Lamat, 11 Mol, 10 Caban
 
Forrás:
foldimennyorszag.hu
 
 

3 megjegyzés:

  1. van 1könyvsorozat-v.megre-anasztázia.10kötet,9et elolvastam.olvasd el kati h.hol van benne jézus,ufok stb.keresd meg és más is nézzen magába h.mi a fenének nekünk jézus az élethez?van a 9.könyvben 1rész.szerzetesek érkeztek orosz földre h bevezessék a kereszténységet.fegyveresekkel érkeztek és aki nem akarta a jézus isten féle történetüket azt lekaszabolták.tehát kapaszkodjunk jézusba?esetleg önmagunkba?1millio évig létezett a vedrussz kultura és olyan tudással birt amit el se tudsz képzelni.ufok helyett olvasd el a 10kötetet és meglátjuk átlátod-e a helyzetedet a világban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarok senkit se meggyőzni, hogy higgyen másban, mint eddig, mert az nem jó... te se tedd. Én csak közvetítem az információt. Most mindenki azt választja, amiben hinni tud. Nem tudok abban hinni, hogy Jézus negatív személyiség. Semmi jel sem mutat arra, csak az a könyv... Abban sem hiszek, hogy égi segítség nélkül a súlyosan lezárt és eldeformált tudatával az emberiség a mostani veszélyes helyzetből ki tudna időben szabadulni. ... Aki nem akarja elfogadni a feléje nyújtott segítő kezet, az vessen magára... ne haragudj, hogy ezt írom, de ez a véleményem. Most már tudom, miért nem olvastam el eddig azt a könyvet, amit ajánlasz. Ezután se fogom. Nem terhelem a tudatomat alacsony rezgésű dolgokkal, mert emelni szeretném inkább. Ez az oldal a remény és a bizalom erősítését szolgálja, mert bizony szükségünk van valami kapaszkodóra... anélkül csúsznánk lefelé, amit most nem engedhetünk meg magunknak
      Kívánok neked és minden olvasónak egy csodás, békés, boldog Új Évet!

      Törlés
  2. A könyv nem állítja be Jézust negatív személynek ,sőt... Számomra rengeteg minden értelmet nyert a múltat és a jelent is beleértve a könyv segítségével. Jézus nem mindenki számára szánta tanításait, csak saját népe azaz a zsidók számára, de ez a Bibliában is le van írva. Azért a zsidó nép számára szánta, mert szerette volna őket megszabadítani a fanatikus judaizmustól, amit még Mózes idejében zseniális módon erőszakoltak a népre, azok akik később a kereszténységet világvallássá tették, a judaizmust pedig meghagyták a zsidóknak. Vannak a könyvben érdekes dolgok, a stílus is néhol olyan amivel nem egyezek, de ez mind az író sara, nem pedig Anasztáziáé. Mindezek ellenére szerintem napjaink egyik legjelentősebb alkotása.
    Ezzel a gondolattal szeretnék elköszönni: "Az ember a legtökéletesebb lény az univerzumban, akit Isten a saját képmására teremtett." - csak most épp szunnyad :)

    VálaszTörlés