2014. január 18., szombat

26 mérföldes anyahajó!- videó 2014.01.




Nem semmi!! Ezt érdemes megnézni!!



26 mérföld széles anyahajót láttak a Föld közelében a kormány elismeri








Megjelenés ideje: 2014 jan 18
A szíriuszi anyahajók, amik Földkörüli pályán vagy közvetlenül a Föld közelében vannak, többnyire nagyon nagy űrhajók. Ezek a hajók nem tudnak bolygókra leszállni, mert nem ez a funkciójuk. Legénységük úgynevezett űrsiklókkal közlekednek az űrhajó és a bolygó között. Ezek a siklók használatosak a legtöbb űrhajón és az űrhajók közötti forgalomra is ezeket használják, pl. ha egy delegáció az egyik hajóról a másikra szeretne váltani.
A szíriuszi űrhajók nagyon nagy és hatalmas űrhajók. Az űrhajók a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve és az évek során mindig a legmodernebb szintre hozzák fel őket.

Technológiájuk nagyon fejlett, de vannak más fajok, akik a saját űrhajóikban messze modernebb technológiákat használnak, mint a szíriusziak. Ez az adott nép tudatállapotának függvénye. Ki lehet indulni abból, hogy a magasan fejlett fajok magasan fejlett technológiával rendelkeznek és az alacsonyabban fejlett fajok kevésbé fejlett űrhajókat és technológiákat használnak.

A szíriuszi űrhajók osztályozása a következőképpen történik:
A nagy anyahajók messze vannak a Földtől és olyan hajók, amik egész szektorokat felügyelnek. Ezek a hajók soha nem jönnek bolygók közelébe, mivel ezek a hajók egy bolygót és annak elektromos mezőjét erősen megrongálhatná. Ez az oka annak, amiért az anyahajók a bolygótól távol teljesítenek szolgálatot.
A kisebb anyahajóknak lehetősége van bolygó körüli pályára kerülni. Ezek azok az anyahajók, amiket időről időre láthattok a Földről. Ez mindig akkor válik lehetségessé, ha egy bizonyos időre engedélyt kapunk a megmutatkozásra.

Csatornázta: Gamma Marc
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://soul4free.wordpress.com/








10 megjegyzés:

  1. Ha itt volt (?), akkor ennyi, ennyire futotta ? Láthatóan nem két másodpercig volt látható és utána sutty :))). Egy normális felvétel sincs róla ? Akár a többi ufóról. Ennyi erővel a hold is lehetett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes elgondolkodni alaposabban azon, hogy miért nem láthatóak általában jól a felvételeken, és szabad szemmel sem... Na? .... Az üzenetekben is írják pedig.
      A népesség nagy része nem akar ufókról tudni, mert összezavarodnának ha tényleg elhinnék, és többnyire be is pánikolnának. Ez a sikeres agymosás eredménye.

      Nem csak ezzel a témával vannak így. Létezik-e Isten, káros-e az étel, amit árulnak, károsak-e az oltások, a só, a kenyér, a tejtermékek, a gyógyszerek, a kemoterápia, a húsevés, a vegyicsíkok az égen, stb... sorolhatnám a végtelenségig. Legtöbben nem akarnak ezekbe a témákba belemerülni. Mert nem akarják, hogy felboruljon az eddigi életüket "rendje". Inkább homokba dugják a fejüket.

      Törlés
    2. az a lényeg,hogy léteznek és a kormányok még mindig eltitkolják . csak az a bökkenő ,hogy már az embereket nem lehet hülyének nézni!!

      Törlés
  2. Még annyi hogy a hubble se tudott ráfordulni vagy O'Neill-t sem tudták felküldeni egy x-301-sel?

    VálaszTörlés
  3. Kedves Névtelen olvasóm! (Aki 01.22-én írt volna ide)

    Nem tettem közzé az ide szóló megjegyzésedet, már ne haragudj érte. Elmondanám, hogy Scarlett, a fordító, naponta sok időt tölt azzal, hogy megkeresse és lefordítsa azokat a szövegeket, melyek fontos információkat hordozhatnak. Ezért ő semmilyen juttatást nem kap, tisztán önzetlen szeretetből teszi, a saját munkája és egyéb feladatai mellett! Gondolom ezért sok esetben sietve fordítja és teszi fel az anyagot. Köszönjük neki hálás szeretettel ezt az áldozatos munkáját !! Nem illik őt ezért kritizálni. Aki mégis megteszi, az csinálja jobban!
    Például szívesen felteszem ide a friss Salusa üzeneteket. Fordítsd le és küldd el ímélben. Rendben?
    Üdvözlettel
    Dombi Katalin

    VálaszTörlés
  4. ezt a cikket 2011-ben teték közre a 2012 december 21-dikei világvégéhez. Csak jobban utánakel nézni kik mikor és mit raknak fel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelen esetben ez a tényeken nem sokat változtat. Anyahajók vannak most is és szupertechnológia is - mármint a födönkívülieknél. Bocsi, hogy nem írtam ki -mint szoktam- hogy ez egy régebbi felvétel.

      Törlés
  5. Kedves Katalin, én írtam az elsőt és a válaszodra szeretnék reagálni, hogy miért nem láthatóak jól?
    Egy átlagos fényképező 10 fölötti megapixellel rendelkezik, egy közepes kamera meg 40-50 -es optikai zoom-mal ( főleg ha letennék valami fix helyre pl.korlát hogy ne remegjen ) vagyis hiper -szuper minőségű felvételeknek kellene lenniük, amit sz.gépen akár az utolsó pixelekig fel lehetne nagyítani. Tehát ez a gondom, és nem hiszem hogy az ufók akarnák magukat elhomályosítani, látható hogy egy felhőkarcoló- kilátótorony tetején vannak és csak ez az egy homályos felvétel készűlt, mikor ilyen helyekre szinte mindenki kamerával, f.géppel megy.
    Másik, mióta érdekelnek az ufók, 30 éve, na azóta megy ez a marhaság (ill.már előtte is ment )hogy azért nem mert az emberek bepánikolnának, na ez az agymosás hogy ezt szajkózzák az embereknek hogy pánikoltok, már rengeteg emberrel beszélgettem erről és azt kell mondjam hogy inkább max jól fellelkesülnének.
    Sajnos a modern technika mostanában nem hogy segítene a témakörben, hanem inkább hátráltat, olyan hamis dolgokat lehet otthon könnyűszerrel megcsinálni hogy hozzáértő is nehezen mondja meg róla hogy hamis felvétel.
    Tisztelettel
    Csaba

    VálaszTörlés
  6. A szkeptikus nem hisznek benne, ennyi!!! Tele van a világ velük, de majd ök is ébredezni fognak a valóságra. És a Vatikán is felkészül a földönkívüli élet bejelentésére! http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2014/07/a-vatikan-felkeszul-foldonkivuli-elet.html

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! Én ugyanezt láttam 2005 év elején itt Magyarországon, de csak most tudtam meg mi is lehetett

    VálaszTörlés