2014. november 3., hétfő

Bashar a Galaxisból - videók



Üzenet a Galaxisból, Ki Bashar?, Miért beszélünk veletek?, Az első földi civilizáció, Miért vannak a próbák?

Bashar - Készen álltok? 

 

Közzététel: 2014. júl. 6.
Ha nem indul el magától a magyar felirat, kapcsold be a jobb alsó sarokban!

 

 Egyéb videók Bashartól

 

Bashar - Üzenet a Galaxisból

 

 

Bashar - Ki Bashar?

 

Bashar - Miért beszélünk veletek?


 

Bashar - Az első földi civilizáció







Bashar: Az egyik legfontosabb tanács - miért vannak a "próbák" (magyar fordítás) 

 

Itt egy gyűjtemény Bashar magyar nyelvű videóiból:

 https://www.youtube.com/playlist?list=PLlRhrNROn7nGTTfb9IdTnMPB3T4_pnGav



 

2 megjegyzés:

  1. COBRA: ÚJ BOLYGÓ HELYZETE FRISSÍTÉS (2014.NOV.3.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/11/cobra-uj-bolygo-helyzete-frissites.html

    VálaszTörlés
  2. Kerion2014. november 3. 23:42
    Az Antares nem felrobbant hanem felrobbantották. Mégpedig a tulajdonosai, akik úgymond látták hogy "gáz van". Erről számtalan cikk beszámol. Az Antares hordozórakétával együtt persze a szállított Cygnus-modul is megsemmisült. Ezután nem sokkal a Virgin Galactic magán-űrrepülőgép zuhant le "véletlenül" szintén az USÁ-ban.
    Abszurd, de a 6alom úgymond az Éggel/"Égi Birodalommal" szemben folytat totális háborút. Égi objektumokról elnevezett űreszközöket semmisít meg, természetesen nem bevallottan direkt módon. Ezzel "mágiáskodva" próbálja az égi jelképeket a földön ellehetetleníteni, negatív kontextusba helyezni, mintegy jelképesen elpusztítani.
    Ez nyilvánvaló ha tudjuk hogy például az AntAres a háborút jelképező Ares/Mars ellen-pólusaként - mint a Skorpió szíve, alfája - a feltétel nélküli krisztusi szeretet etalonja spirituális körökben. Egyébként meg egyedüli ekliptikán-Napúton álló óriás-csillagként az univerzum 2ős, un. alvilági és felvilági tartóoszlopa is. Szóval valakiknek nagyon nem tetszik a szeretet és a béke - annál inkább a gyűlölet és a háború. A Cygnus/Hattyú csillagképet Északi Kereszt-nek is nevezik az alakja miatt, egyébként meg a legenda szerint Zeusz/Jupiter jelent meg hattyú képében hogy Léda szerelmét elnyerhesse. Tehát Zeusz/Jupiter - közvetetten a magyar - is útjában van nyilván a szaturniálisoknak. Ezért is kellett megsemmisíteni a "hattyút". A Virgin Galactic/Szűz Galaxis lezuhanása a köztudottan Halakban ható Szűz "csillagzat végét" lenne hivatott megjeleníteni. Nyilván valakik nagyon várják már a Vízöntőben ható Oroszlánt - ezért is a milliónyi 6almi jelkép oroszlán szobor - akár szárnyas kivitelben is - szerte a bolygón. Csak elfelejtik hogy kik is azok az "esztergomi oroszlánok" valójában: Isztár-gaM/Mag-jai azaz a magyarok. A régi szakrális és új vallási központ Esztergom sem véletlenül terül el az Ister partján. Ahol persze nem az "orosz lány" az oroszlán hanem a magyar "erős lány" az oroszlán. Mivel az összetett szó oroszlán rejtett jelentése erre is utal. Apropó, nem Eszter volt előbb hanem Isztár. Artaxerszész idején "véletlen" egy Eszter rendeztetett vérfürdőt Perzsiában - a név-felvétellel is megpróbálván lejáratni az ősi szkíta Teremtő Ősanyát. Az anno cirka 70 ezer leölt áldozatra "emlékszik" - eléggé elborzasztóan - a tavaszi un. Purim "vidámság-ünnep" a mai napig.

    VálaszTörlés