2014. október 20., hétfő

Boldog befejezés - SaLuSa 10. 17.

 

"Minden tapasztalatnak értéke van... Itt az ideje a megbocsájtásnak... Az egység érzései szerteáradnak..."

SaLuSa üzenete 2014. Október 17. 

 

 

5 megjegyzés:

  1. Üzenet Ghánából: AZ Ebola járvány nem valós, csak azok az emberek betegedtek meg, akiket a Vöröskereszt beoltott

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/uzenet-ghanabol-az-ebola-jarvany-nem.html#.VEU0iSKsXko

    VálaszTörlés
  2. Kedves Milly! Nagyszerű hírek ezek.Te már régóta figyeled az eseményeket,csatornázásokat így hát talán tudsz válaszolni arra a kis zavarodottságomra ami tegnap délelőtt teljesen váratlanul lepte meg a lelkemet az utcán.Én rendkívüli erővel érzékelem a 12.-i hétvégén történteket és nem is figyeltem kifelé,ne engedtem át semmit a tudatomon ami "kívülről" hömpölyög és ostromol minden lelket.Egyszerre csak tegnap "kinéztem a fejemből" kerestem az utcán,buszon,tömegben a tekinteteket,kapcsolódni szerettem volna másokhoz.Azt tapasztaltam,hogy a tekintetek üvegesek,nem csillan bennük a belső fény,kisugárzás,betegek,agy mosottak.Nagyon sokat hallunk,róla,hogy mi történik Amerikában,rengeteg csatornázó onnan küldi üzeneteit,de mi van Magyarországgal?Mi van a Mag népével akik oly nagyra hivatottak? Válaszod előre is tisztelettel megköszönöm :Éri Zsuzsanna

    VálaszTörlés
  3. Kedves Zsuzsa!

    A Magok közül sokan dolgoznak azon, hogy tisztítsák magukat és a környezetüket, vagy a szakrális helyeket, sőt a Kárpát hazát.. Egyre többen válnak csatornázóvá, közvetítővé is. Csak nincsenek annyira szem előtt, mint a külföldiek.

    Amit látsz az utcán, a buszon, az félrevezető. Egy időben én is elszomorodtam a látványon... de ha ezekhez az emberekhez magas rezgésű állapotunkban kedvesen szólunk, akkor csodálatos változás történik. Nagyon hálásak lesznek, és felragyog a szemük. Persze nem mindenki..

    Próbáld ki, de előtte váljál te is csatornává, vagyis azt tedd nagyon tapintatosan, amit a szíved és eszed egyszerre diktál... az intuíciód használd.

    A magyarok jó úton haladnak, nem szabad elkeseredéssel csökkenteni az energiaszintet, bármi is történjék, mert az égiek most már nagyon dícsérnek és erősen segítenek bennünket.

    Az biztos, hogy mindenkinek elege van már, és fáradt, de a fény ott lobog már a szívükben...legalábbis nagyon sokukban... mégha nem is látszik első pillantásra.

    Itt egy égi mesternek, a Kryonnak az üzenete. Budapesten hangzott el. Hallgasd meg.

    http://szepjovot.blogspot.hu/2014/10/kryon-budapesten-0927-28-hanganyag.html

    Áldott szép napokat!
    Milly

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Milly!
      Nagyon köszönöm a lelkesítő válaszod! Én is 1993 óta dolgozok magamon tudatosan a "feladatomat" is hamar megtaláltam és folyamatosan csiszolgatom.Talán azért nem vettem észre dolgokat a felnőtt világban,mert minden figyelmemet gyermekekre fordítom,úgymond gyerekeket gyógyítok és "csatornázok" a szüleik felé és a változás beálltával is ez lesz az én feladatom.Most,hogy mondod én sem vagyok szem előtt,csak csendben tevékenykedem,mert jelenleg még nem igazán felfoghatóak a módszereim.
      Meghallgatom a hanganyagot és kipróbálom az emberek felé nyitást,hiszen mindenkiben lakik egy gyermek akit megszólíthatok!
      Még egyszer köszönöm kedves Milly,Neked is Áldott szép napokat kívánok.

      Törlés
  4. Én azt gondolom elég nagy átverésnek vagyunk részesei ezekkel a hírekkel...

    VálaszTörlés