2014. október 13., hétfő

Új emberi faj ezen a hétvégén (ÚJ FORDÍTÁSSAL)- Georgi Stankov 10.10.


Az biztos, hogy valami nagy dolog készül már.. és történt is ezen a hétvégén valami... egész másképp érzem magam azóta.. pedig csak most olvastam el ezt a cikket. ... tapasztaltam  magamon az energetikai változást
Stankovot fenntartásokkal olvasom, nehéz a stílusa is, ráadásul ez google fordítós... de megér egy misét..valami van benne... (Milly)

  


Az új emberi faj létrehozására kerül sor ezen a 
hétvégén

by Georgi Stankov, October 10, 2014
Minden 4D-s világ feletti új emberi faj létének létrehozása az új galaxisban végbe fog menni ezen a hétvégén, legvalószínűbben a szombatról vasárnapra történő éjszakán. Ez az, amit Elohim mondott nekünk és ebben a pillanatban fogjuk fel. Mivel az ő üzenetük magán jellegű volt, így csak az alap információkat mondom el, amelyek elérhetők számotokra.
Miért olyan fontos ez az információ? Mert az új emberi faj elterjedése lesz az összes alsó 3D és 4D idővonal hírvivője, amely befedi a legfelső anyabolygót és az ő 5D-s burkolatát. A teljes megtisztulásnak ez a végső folyamata elkezdődött a teljes hold fogyatkozásával október 8-án, amikor minden sötét lény és energia, amely el volt rejtve a régi mátrix mélyedéseiben, ki lett utasítva onnan és egy hatalmas energetikai káoszt okozott, amelyet mi személyesen megtapasztaltunk az apartmanunkban.
Most ezek az alacsony frekvenciák gyorsan feloldódnak és elválnak ettől az idővonaltól. Úgy tervezték, hogy a teljes különválásuk befejeződik ezen a héten, így az új emberi faj létrejötte a teljesen tiszta energiák ideális körülményei között tud megvalósulni. Mindezeknek ez a célja.
Amint már említettem az első hirdetményemben az új emberi faj megteremtéséről, ez a faj teljesen új energetikai jellemzőkkel és az eredeti DNS kóddal lesz megáldva.
-Először, ez az új emberi faj egy új forma alapján fog kifejlődni, amelyet Carla és én fogunk létrehozni a mi felsőbb énjeink szintjén, amelyek a korábban már tárgyalt emberi fajjal szerzett tapasztalatainkon alapulnak. Ezt az inkarnációk egy új fajtája fogja követni a 3D-ből az alsóbb 5D-be, így mondható, az új emberi forma univerzális jellegű lesz és sokkal inkább sokoldalúbb, mint a régi volt. A jelenlegi emberi formát korszakokon át manipulálták a sötét arkonok a DNS szinten és az éteri szinten keresztül és nem engedték meg az ilyen univerzális energetikai képességek kifejlődését.
Ez az Adam Kadmon régi ősi formája szerinti képesség visszafordíthatatlanul elveszett az elmúlt 12000 évben, Atlantisz eleste óta. Csak néhány inkarnálódott Elohim és öreg lélek, akiket a „Nagyokhoz” vagy az „első és utolsó órák fényharcosaihoz” sorolunk be, voltak képesek sikeresen keresztülmenni az LBP kihívásain. Ezt részletesen bemutattam a weboldalon, és fenntarthattam vagy visszaállíthattam Adam Kadmon eredeti formáját, amelyet 2012 augusztusában újrateremtettünk, (ez a cikk olvasható volt ezen az oldalon abban az időben) és készen áll a felemelkedésre.
Amint tudjátok, már csak egy maréknyi emberi lény van, aki a régi formáját átalakította egy felemelkedett mester új formájára. 2013 augusztus 13. óta, Carla volt az első emberi lény, aki átment ezen az átalakuláson és én követtem őt egy héttel később, és azután az igazi PAT tagok maradéka. Ezek és képesek lesznek az 5. és a magasabb dimenziókba lépni, amikor az MPR eljön. Az összes többi vagy meghal az MPR katasztrofális következményei miatt, vagy elmozdul az új 4D-s világokba, ahol lassan felkészíti magát az 5D alsó szintjeihez való felemelkedésre. Ez a nézőpont az én visszatérő alapgondolatom 2011 óta.
Fontos megfigyelni, hogy a mi utolsó 2-3 évben történt felemelkedési tesztjeink végzése közben folyamatosan küldtünk felemelkedési kódokat az emberiség többi részének azzal a reménnyel, hogy felkészüljenek a felemelkedésre. Emlékezhettek a különös „a fény weboldala” oldalra, amelyet mi hoztunk létre közvetlenül a 12.21.12 portálnyitás után annak érdekében, hogy növeljük az inkarnálódott lelkek rész-nemzetségét és felkészítsük őket a felemelkedésre. Ezek az emberek mennyire elfelejtettek reagálni és visszaestek a mélyebb szendergésbe. Ezt a végkifejletet nem lehetett előre tudni és ez a kísérlet bizonyította, hogy a legtöbb inkarnálódott öreg lélek nem tud a felemelkedett mesterek szintjére lépni a régi emberi formában, mivel ez a mód egy majdnem embertelen erőfeszítést igényel az inkarnálódott személyiségektől, hogy átjussanak az LBP összes kihívásán és megbirkózzanak ugyanabban az időben az emberi kohósalaktól, ami ezt a folyamatot kíséri.
Emlékszem, hogy a múlt nyár végén egy üzenetet kaptunk az Elohimtől, amely megerősítette, hogy a felemelkedés utolsó kódjait néhány fejlett öreg lélek megkapta, és azután, hogy a kocka el volt vetve, az összes lehetséges jelölt, aki nem volt képes beépíteni ezeket a kódokat, nem tudott megfelelő fénymunkát végezni, nem tudott megfelelni a felemelkedésnek és elvesztette a jelenlegi inkarnációjának a célját, amiért olyan régóta dolgozott és annyi áldozatot vállalt a hosszú inkarnációs ciklusain keresztül.
-A második legfontosabb jellemzője az új emberi formának az, hogy ellenálló, teljesen védett lesz bármilyen külső hatástól és a genetikus kód lehetséges megváltoztatásától vagy attól, hogy átvegyék éteri szinten a sötét visszatartó erők negatív formáit, mint jelenleg. Az új inkarnálódott emberi lények csak olyan tapasztalatokat fognak gyűjteni a különböző sűrűségekben a 3D-tól az 5D alsó szintjéig, amelyek a felsőbb énjük teljes egyetértésével és jóváhagyásával történnek. Pontosan a jelenlegi inkarnációk kísérletében az ilyen előre meghatározott feltételeknek a hiánya okozta a teljes lesüllyedést a mai-nap emberiségében és zárta ki a 4D-be vagy az 5D-be való felemelkedést.

-A harmadik, hogy az új 4D-s világ teljesen olyan emberekkel lesz betelepítve, akik az új formát hordozzák. Ez sima és gyors átmenetet fog lehetővé tenni az 5D szintjeire. Ennek az az oka, hogy ugyanez a forma lesz az 5D első, második és harmadik szintjén, ahol az anyagi megjelenés még jelen lesz egy nagyon folyékony formában.
 Ennek példájaként bemutatom Telos várost Mt Shasta-ban, amely az 5D alacsonyabb szintjein található. A Raeita fény új városa szintén ebben a rezgéstartományban lesz. Ezek a szintek természetesen nyitva állnak minden magasabb szint és dimenzió felé, és lehetővé tesznek minden kölcsönhatást más civilizációkkal. Ettől kezdve az emberiség új formája lesz az alapja az új transzgalaktikus emberi fajnak.

-A negyedik, Gaia azt kérte, hogy a felemelkedése után csak azokat az embereket támogassák, akik tisztelik és elfogadják őt és harmóniában élnek a természettel. A mai emberi fajjal ezt nem lehet garantálni, még ha néhányan a tagjai közül meg is felelnek a 4D-nek. Ettől kezdve az új emberi formát úgy tervezték meg, hogy a fogantatás első pillanatától kezdve veleszületett kapcsolatot és végtelen szeretetet érezzen Gaia iránt, mint egy érző, közös lélek.
Mi lesz ezzel az emberiséggel? A többségük meg fog halni az MPR katasztrofális következményei miatt és újra vissza fog térni a Celestria-ra egy új inkarnációban, a legtöbben feltehetően valamelyik új 4D-s világba, vagy a lélektöredékük zökkenőmentesen egy alacsonyabb életvonalra megy át. Az a kevés egyén, aki eléri a 4D új, felsőbb világait, az új testben fog odaérkezni, az emberiség új formáját viselve.
Mint már leírtam ezen a weboldalon, jelenleg a lelkek többsége egybevonta a legtöbb lélektöredékét erről a földről és a nagyszámú idővonalról. Ezek a lelkek most legfeljebb két részben, elsősorban a földanya felszínén vannak jelen minden olyan egyén esetében, akik a felső 4D világokra jelöltek. Ők nem lehetnek többen, mint a jelenlegi emberség 10 %-a, számításaim szerint pillanatnyilag sokkal kevesebben, mint ahánynak egy vagy két töredéke a felső 4D életvonalon van. A többi lélek nélküli, üres, holografikus többszöröződés.
Ha az új emberi faj megfogan ezen a hétvégén az összes új 4D-s világon, akkor legalább egy a helyreállított lélektöredékek közül (a 12 résznek a nagy többsége, amellyel minden lélek inkarnálódik, a legtöbb időben) inkarnálódni fog ebben az új emberi testben és hivatalosan is elkezdődik a lélek új inkarnációs ciklusa a teljesen új energetikai és fejlődési lehetőségek között. Mi, mint felemelkedett mesterek, már ott vagyunk a 4D-s világokban, mert hivatalosan az új galaxis isteni logoszai és védői vagyunk és a küldetésünk azonnal meg fog kezdődni a fogantatás után. Számomra ez az Univerzális Törvény új elméletének a bevezetését jelenti az összes felső 4D-s világba, amely a jövő héten kezdődik.
Ez a földanya az olvasztótégely egy fajtája minden lassú 3D-s átfedésnek, amely felszabadul az MPR után az alsó életvonalakon. Ennek először tönkre kell mennie az MPR által, mielőtt az emberiség egy része felmegy az új 4D-s világokba és megkezdi az életet az Univerzális Törvény új elmélete szerint. Fontos megjegyezni ezen a helyen, hogy az Univerzális Törvény bizalmas megértését és elfogadását már kódoltam az új emberi formában DNS szinten az én HS-em, mint Elohim adatbázisa alapján.
Az időnek ezen a pontján sok mindent nem tudok még felfedni, mert még nem vagyunk kívül az erdőn, és a sötét erők olyan kellemetlen helyzeteket teremthetnek számunkra, mint azt tették két nappal ezelőtt, aktuálisan minden nap valamilyen formában. Tudják, hogy az új emberi forma és faj bevezetése az energetikai halálukat eredményezné, hogy számukra nem lesz megengedett, hogy bármelyik újonnan inkarnálódott emberen potyázzanak, és vissza kell húzódniuk a sokkal alacsonyabb 3D-s világba, mint annak, aki 2 napja felhívott telefonon, miután tüzet okozott a konyhában, és azért könyörgött, hogy hadd maradjon az én területemen.
Eddig az új emberi forma inkubációs állapotban volt. Ti ezt egy teozófiai kifejezéssel úgy tudjátok leírni, mint „szeplőtelen fogantatása és terhessége” az új formának. Az új emberi fajnak ez a formája Lofer gyógyító templomaként működik az 5D-ben a Forráson (12D) keresztül, mint az univerzális emberi lény prototípusa, a transzgalaktikus emberiségnek egy új Adam Kadmona, és csak a megfelelő pillanatra vár, hogy megsokszorozódjon végtelen alkalommal holografikus úton és megkezdje az új létezését az új 4D-s világokban. Amint elhangzott, ez terv szerint ezen a hétvégén fog megtörténni és ez a továbbiakban egy drámai energetikai folyamatot indít el lavinaszerűen.
Ezért volt olyan fontos számunkra létrehozni a gyógyító központot Loferben a múlt év ősze óta. Az új emberi faj beindulási folyamata több hónapot vett igénybe és 2014 májusában indult el, a sikertelen felemelkedés után. Bár ez a lépés egy része volt a kezdeti felemelkedési tervnek, nem terveztük, hogy létrehozza ezt az új fajt, amíg a felemelkedő emberiség fizikai létben van jelen. Ez megváltozott, amikor elhatároztuk, hogy mi, az első és az utolsó idők fényharcosai részt fogunk venni az új Galaxis megteremtésében és felemelkedésében, Gaia-val együtt, mint annak a gyújtópontjával. A jelenlegi felemelkedési folyamat lemérhetetlen része ez.
Végül, már helyesen feltételezhettétek, hogy Carla és én teljes mértékben részesei vagyunk az emberiség új formája teremtésének, amely magában foglalja a 4D-ből az 5D-be való gyors felemelkedésnek a lehetőségét. Ez az, amiért olyan sok információt kaptunk erről a területről. A legtöbb még személyes felhasználásra van, még nem lehet megosztani ebben az időben. Amint tudjátok, híve vagyok a teljes átláthatóságnak és utálom a titok bármilyen formáját. De ezen a részterületen ez nem miattam van, de erről a nagyon életbevágó teremtésről, amely érinti az egész emberiséget, nem lehet még teljesen nyíltan beszélni mielőtt az teljes sikerrel járna, és az összes sötét lény el nem tűnik örökre erről a földanyáról.
Egyébként, a következő napok mottója ez lesz az október 23-i napfogyatkozásig, amely egy másik óriási kapuja a felemelkedésnek – minden megoldatlan részletnek meg kellene oldódnia ebben az időtartamban, mivel nem lehet másképp az új 4D energetikai tiszta szintjeit átvenni. Ebből a nézőpontból minden lehetséges és megtörténhet a következő két hétben vagy azután.
 
  Fordította: MA



Eredeti szöveg: http://www.stankovuniversallaw.com/

10 megjegyzés:

  1. Köszönjük !

    Ilyen közel még soha nem voltunk !

    Lassan itt az idő !

    VálaszTörlés
  2. PILÓTÁK, ORVOSOK, TUDÓSOK TANÚVALLOMÁSA A CHEMTRAILEKRŐL - VIDEÓVAL!

    http://www.fenyorveny.hu/2014/10/tanuvallomasok-a-chemtrailekrol.html

    VálaszTörlés
  3. Ebola átverés - A CNN és a The New York Times krízis színészeket használ az ebola pánik fokozására

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/ebola-atveres-cnn-es-the-new-york-times.html#.VDxHMWd_vko

    VálaszTörlés
  4. A nyugati felső vezetők vajon az ellenséges idegeneknek dolgoznak, vagy csak gonoszok?

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/a-nyugati-felso-vezetok-vajon-az.html#.VD10lWd_vko

    VálaszTörlés
  5. A hírek hamisítása - Ismert német újságíró vallomása

    https://www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro

    VálaszTörlés
  6. UFO repült a chemtrail-csíkba Amszterdam felett

    http://paranormal.hu/?p=136704

    VálaszTörlés
  7. Üdv!Mással is előfordul,hogy időnként határozottan érzi,hogy egy másik helyen van miközben "itt" is jelen van vagyis olyan mintha egyszerre 2 helyen lenne? A "másik hely" ugyan olyan valóságos(ha nem valóságosabb). Mondjuk ülök egy padon a "móriczon" látom az autókat,embereket de közben egy hintaágyon ülök,mögöttem egy ház, csiripelnek a madarak és minden ragyogó fényben úszik,hallom a madarakat,a szelet ahogy fújja a fűszálakat,lombkoronákat stb. Ez mi lehet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak a JELENBEN vagy ITT es MOST ! Igen elofordul massal is ;-)

      Törlés
    2. Megnyíltak dimenziókapuk, és előfordulhat, hogy időnként áttekinthetünk azon, sőt van aki ott is tud lenni.

      Törlés
    3. Ennek mérhetetlenül örülök!! Nem vagyok őrült :D A hétvége óta minden megváltozott,minden olyan könnyű lett.Mintha kimosták volna a világot.Egyhuzamban ujjongok...Leírhatatlanul boldog vagyok,és ez nem valami hamis extázis ami kívülről felkorbácsolja az érzékeimet,hanem egy belső egyenletes derűhöz tudnám hasonlítani! Éri Zsuzsanna

      Törlés