2016. május 2., hétfő

2016.04.26 és 12. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete

Az előzőekben megosztott híreket megerősíti. Jó lenne végre, ha mindannyian energiát tudnánk adni a pozitív változásoknak, hogy hamarabb legyen vége a küzdelemnek! Ennek módja a bizalom, és a vizualizáció!
Milly


2016.04.26 
A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 




2016. máj. 1.

Sheldan Nidle által közvetítve.
www.foldimennyorszag.hu

Feladatainkról és a fejlődésről szól az alábbi üzenet


7 megjegyzés:

  1. A galaktikus barátaink arra nem gondoltak hogy pénz hejett oszthatnának észt .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt is fognak osztani. Minden alkalommal elmondják, hogy a Fénymunkások komoly kiképzést fognak kapni a mentorok által, hogy az embereket minél jobban tudják segíteni, megértetni, felvilágosítani a helyzetről..

      Törlés
    2. Ma derült ki hogy a GF nem is létezik.Se Ashtar vagy ki,egésszet a belső földiek találták ki.Olvassátok el az ujvilagtudaton a cikket.

      Törlés
    3. 10-15 generáció múlva! Üdvözlöm őket!

      Törlés
    4. Ja... aztán "kiderült" már az is, hogy a Belső föld se létezik... sőt Isten sem létezik... és így tovább.... "mert itt vagyunk egyedül az egész világegyetemben és a kutya se törődik velünk"... Jobb ha nem folytatom egyesek ilyenfajta gondolatmenetét, mert az a teljes szkepticizmusban vagy depresszióban szokott végződni. Aki ki akar emelkedni a káoszból, az nem hisz ilyenekben.

      Törlés
    5. Az ember abban hisz amit lát vagy tapasztal.Ha soha sem láttunk ufót akkor ne várd el hogy higyenek benne az emberek,mondjuk én matematikailag is hittem benne mert nagy az univerzum.De jelenleg az ufók bujkálnak.Üzengetünk nekik de választ nem kapunk.Itt mindegy a hit.Isten pont ilyen téma ha semmi bizonyíték nincs rá aminek nem így kellene működnie akkor nem baj ha nem hisznek benne páran.Amúgy is ő engedte hogy idáig fajuljanak a dolgok.Akkor mi a helyzet? Az is lehet hogy gonosz,nem tudhatjukm

      Törlés
  2. Hat akkor dontsuk el miben is erdemes hinni!?Szamomra mindeg hatranyt okozott ha a negativ oldalnak szenteltem a figyelmet,ugyhogy mar nem vita targya hogy melyik elmelet vagy terv all kozelebb a szivemhez es az elmemhez.Megeleseim is vannak nagyon gyakran. Tanukkal.Hat a szabad akarat majd segit minket hogy a leg megfelelobb esemenyben tudjunk hinni!

    VálaszTörlés