2016. május 2., hétfő

Helyzetjelentés Titkos Forrásból 2016.04.27.

Nem baj, ha abszolút hihetetlennek tűnik   A lényeg, hogy  az ilyen hírekkel már tele van az angol nyelvű internet. Persze nem a hivatalos médiában. És hogy miért engedik az ilyen kiszivárogtatást? Mert bíznak abban, hogy az emberek többsége csak nekik hisz... az ilyeneket a többség álhírnek tartja. Valóban így van. De a másik ok, hogy már nincs lehetőségük megállítani a hírek terjesztését!
Milly

Az alábbi híreket Zorra is megerősítette a tegnapi gyógyító rádióadásban. http://www.blogtalkradio.com/hollowearthnetwork/2016/04/28/hollow-earth-healing-call--plus-geoffrey-the-plug





A fény győzelme

Helyzetjelentés Titkos Forrásból

(Szituációs riport részletek) 

 2016. április 27.


Titkos forrás (RV/GCR)
:
"A kód-folyamatok elkezdődtek. M1 jelen van. Minden ehhez kapcsolódó rész a jelen része. Az alapok felszabadulásának a várt átmenete a küszöbön áll.”

Titkos forrás (Ellenállás):
"A Fehér Ház le van lakatolva. Az új Köztársaság Különleges Erői Dunfold generális oldalán beléptek a Fehér Házba a JFK alagúton keresztül. A lemondási és leköszönő iratok kiadás alatt vannak.

Titkos forrás (A szövetség):

"A Naprendszert elhagyásának egy kísérlete során minden rosszindulatú földönkívüli lény meghalt . Minden széthullott anyagot kimentettek, nem került hulladék a földi atmoszférába. A rosszindulatúak testeinek eltisztítása a portálokon, a csillagkapukon keresztül és a tönkrement hulladékok eltávolítása folyamatban van. A precíziós csapások ellen az Orion-épített Föld-Védő Rácshálózat generátorok működésben vannak. A Galaktikus Központi Nap energia-hullámainak sűrűsége gyorsan növekszik. A mágneses zavarok anomália megmarad, ami a Föld áttöréshez való készenléti állapotát okozza. Győzelem a Fénynek”.

Megjegyzés a titkos forrás(ok)tól:
"Kérlek jegyezzétek meg: a Tőlünk felétek származó hír valóban pontos, de teljesen nyers és olyan a tendenciája, hogy nem megy végig. Mindannyian izgatottak vagyunk és elveszítettük a türelmünket. Az valóban tény, hogy a kiadott hírek igazak, de állandó folyamatban levő cselekmények vannak a helyzet megváltoztatására. Ez gyötrő, de nem kell feladnotok a reményt. Semmi sem tart örökké!”


Referenciák: 

A Fehér Ház zárlat alatt  2 napja 2nd Day in a Row, White House on Lockdown

Reuters: Hatalmas áramszünet sújtotta a svájci Zürich várost. A hírt elektromos tisztviselők megerősítették. Az ok ismeretlen.


Lövöldözés az űrben - A cabal menekülni próbált 2016.04.21-én  Reptilian "Mass Exit" Attempt, Massive Battle Fought on April 21st, 2016

1 megjegyzés:

  1. Igen,végre,köszönet minden Fénymunkás alázatos rendíthetetlen munkájának.Ott tartunk ahol éppen kell.Minden gyorsan,pontosan és mégis kíméletesen.Nagyon várom hogy a Felemelkedett Mesterek
    magmutassák magukat,és tanítsanak bennünket.A Galaktikus Kódex az Univerzum törvényét mindenki megismerje,értelmezze és alkalmazza már most.You tube-on keressétek a magyar nyelvű
    leírást.Áldás,áldás,áldás.Milly szeretettel ölellek,mint felebarátod.Gyújtsatok gyertyát
    és gondoljatok az elhuny lelkekre,hogy találják meg a fényt,sokan még itt vannak, mert itt ragadtak,félnek elmenni.144 ezer életen át várakoznak a megszabadításra a fény által,
    megbocsátás által,segítsük nagynéném munkáját.Napi szinten kilencszer többszáz milliárd lélek elengedéséről van szó.Bátorítsuk őket,hogy ne féljenek,mert ISTEN nagyon szereti őket és minden megbocsátva mindenkinek.
    Az Isteni háló és Gaia új hálója a Földön így hibátlanul épülhet és erősödhet mindnyájuk segítségével.Az emberiségre a legnagyobb csodák várnak nap mint nap.Most és mind örökké,ámen.
    Legyen mint fent,úgy lent.

    VálaszTörlés