2016. május 23., hétfő

A Föld a Genezis előtt - 4.rész 2016.05.16.

 
Vannak a portáloknak találkozási pontjai, amelyek szuper-gyorshajtó-utakként működnek, és az univerzum minden fontos területeit összekötik, amelyek az intergalaktikus közlekedést jobbá és gyorsabbá teszik a Fény Galaktikus Föderációja tagjai részére.

Az előző részek itt találhatóak: 





A Föld a Genezis előtt- Negyedik rész

2016, május 16.







Vannak földalatti alagutak, amelyeket az atlantiak építettek, és amelyek É-Amerikát összekötik D-Amerikával és mindent Közép-Kelettel.
Miután elindították és felrobbantották a termonukleáris fegyverek egy szériáját; ez figyelmeztette a Fény Galaktikus Föderációját, hogy tegyenek valamit ezzel kapcsolatban; hogy távolítsák el és tiltsák le az atlantiaknak azon fegyvereit. És egy napon a fegyverek raktárkészletei és a technológiák, amik a hódítók raktárában voltak, egyik percről a másikra eltűntek. A Galaktikus Föderáció elindult és elment Atlantiszba és a szövetségeseikhez. Bár az atlantiaknak nagyon fejlett technológiájuk volt, de a Fény Galaktikus Föderációjának ennél is sokkal fejlettebb. Ők titokban mentek, és nem voltak detektálhatók semmilyen módon sem ahogyan láthatatlanná váltak és teleportálták a hódítók fegyvereit és technológiáit. Minden technológiájukat, ami veszélyesnek tűnt és túl fejlett volt a világ emberei számára, elvittek és máshova, lehetőleg a világon kívül helyeztek el a Galaktikusok, hogy megelőzzék azoknak a további háborús és erőszakos célra való használatát a hódítók részéről.

Az egyik a tulajdonukból eltávolított fő technológia a nagy teleportációs készülék volt, ami Közép-Keleten helyezkedett el. Ezt ők fegyverek, közművek, kellékek és mindenféle tárgy áthelyezésére használták, még a saját népüknek a Földről egy másik bolygóra való átszállítására is vagy fordítva, anélkül hogy az űrben kellett volna közlekedni. Ez sokkal gyorsabbá teszi a közlekedést és a szállítást, mint a szokásos módszer, az űrhajók alkalmazása.

Egyébként vannak olyan űrportálok is, mint a féregjáratok, amelyet a nagy űrhajók, anyahajók használnak az univerzumban való gyorsabb közlekedésre. A különbség a méretekben van. Az űrportáloknak a nagy űrhajókhoz és anyahajókhoz kell igazodniuk, amíg a földi portálok néhány szempontból korlátozottak.

De mivel a hódítók megbízhatatlan lények, így az űrportálokhoz való hozzáférésüket a Fény Galaktikus Föderációja elutasította. A Föderáció kénytelen korlátozni a lehetőségét a hódítók e szélhámos csoportjának, hogy csökkentse a működésüket, különben szétterjesztenék a gonosz működésüket bárhol az univerzumban. Vannak a portáloknak találkozási pontjai, amelyek szuper-gyorshajtó-utakként működnek, és az univerzum minden fontos területeit összekötik, amelyek az intergalaktikus közlekedést jobbá és gyorsabbá teszik a Fény Galaktikus Föderációja tagjai részére.



Példa erre az US Légierők  Montauk Project-je – ahol végül kitalálták, hogyan működik egy teleportációs kapu, amely tárgyakat, fegyvereket, űrhajókat stb. transzportál egy pillanat alatt. Ezeket a portálokat a földből kell felállítani és az aktiválás után valamilyen fajta féregjárat képződik. Volt néhány lény vagy ismeretlen állat, amelyek előkerültek, amikor ezek a teremtmények bementek a portálokba és kijöttek annak a másik végén, és ez a másik vég a Föld portálja volt. Ezeket a teremtményeket vagy a légierő ölte meg, amikor előjöttek egy másik világból vagy másik bolygóról, vagy maguktól pusztultak el ismeretlen okból.





Sok félrevezetés volt a  Montauk Project-tel kapcsolatban.De a Homorú Föld lakói igazolták, hogy a Montauk Project igaz, és tényleg voltak olyan lények, amelyek más világokból kerültek elő.
_______________

Az atlantiak egyik földalatti alagútja egyenesen D-Amerika felé tart, Brazília, Ecuador és Bolívia felé. Más alagutak Afrika kontinense és Közép-Keletre tartanak. De azokat a portálokat, amelyeket a megszállók használtak, a Fény Galaktikus Föderációja lefoglalta. A Homorú Földről Zorrával az élen ezeket a portálokat áthelyezték az Antarktiszra. Mélyen a jégréteg alá helyezték az Antarktiszon.

A Baalbekben, Libanonban talált megalitikus kövek a hódítok erőfeszítései lehettek, hogy felállítsanak egy másik erős portált a nagy eszközök, mindenféle rakomány teleportálására az otthoni világukból a Föld bolygóra; miután az ő portáljukat elvették tőlük. De sok problémával kellett találkozniuk eközben. Ha nincsenek megfelelő méréseik (pontos arányok) és néhány technológiai eszközük, amelyek a portál kialakításához kellenek, akkor az erőfeszítéseiket a Galaktikusok hátráltatják és biztosan eltávolítják azokat a technológiákat/eszközöket az ő tulajdonukból. Ez lehet a fő oka, hogy miért maradtak elhagyva a nagy sziklakövek Közép-Keleten, és miért fulladt kudarcba a portálépítő terv. Ezeknek a köveknek a mérete arra utal, hogy ők nagyon nagy tárgyakat, eszközöket terveztek szállítani, és feltehetőleg több űrhajót az otthoni világukból a Földre.

Atlantis túlélői az alagutakat a Brazíliába történő utazásra használták. Ők előnyben részesítették D-Amerikának ezt a területét a magas hegységek miatt. És így a jó atlantiak Atlantison kívül tették jobbá a helyzetet a kontinens süllyedése előtt. Brazília nagy hegyei alatt volt a menedékhelyük.

Kezdetben próbának tették ki őket az agarthaiak, az áriák mind a belső Földről, mind a Homorú Földről. Ezeknek az atlantiaknak először bizonyítaniuk kellett, hogy nem olyanok, mint az erőszakos atlanti társaik, akik lerombolták a világot. De idővel sikerült bizonyítaniuk, hogy ők valóban jó emberek, nem olyanok, mint az elnyomók, és méltóak arra, hogy megbízzanak bennük.





A fenti kép a földalatti alagutakat mutatja, amik összekötötték Atlantist a világ többi részével.


Néhány példa Atlantis fejlett technológiáira:


1.) A bot vagy pálca, amit Mózes használt a Vörös-tenger szétválasztására az atlantiak eszközeinek és technológiáinak hagyatéka volt, amit ők hoztak É-Afrikába, Egyiptom gizai területére. Az egyiptomi fáraók örököltek néhány technológiát az atlantiaktól és szerencsére a legtöbbjük nem tudja, hogyan kell használni néhány dolgot és azok olyanná válnak, mint az antik műalkotások.

Ez a pálca a nap Fényének sokszorozója volt és ez rendelkezett egy erőtér- formával, amely a pálca mutatása irányában jött létre és nyomást gyakorolt, valamint felemelte a Vörös-tenger vizét, amely egy vízfalat hozott létre, mint egy nagy függőleges görbületet, amelyet az erőtér tartott magasban. Ez a folyamat egy olyan hőjelenséget hoz létre az erő alatt, hogy a talaj alul gyorsan kiszárad, és ezért voltak képesek az izraeliek átkelni a Vörös-tengeren száraz lábbal.

2.) Az atlantiak néhány készülékét/technológiáját megtalálták a reptiliánok és annunakiak együttesen. Tudták, hol volt az Atlantis területe a kontinense előtt. Az Egyesült Államok keleti partján, éppen Virginia államtól néhány kilométerrel keletre, az Atlanti-óceán irányában (a víz alatt) attól a helytől, ahol Atlantis volt, megtaláltak néhány készüléket/technológiát, ami az atlantiaké volt.

Folytatás következik.....




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése