2012. október 29., hétfő

Egy nagyobb váltás volt a napokban - Aisha okt. 29.





 
 
Tom Fodor fordítása
aisha TK 215 - okt 29


Ahogy többen is megbizonyosodhattok róla, egy nagyobb váltás volt az utóbbi napokban. Van aki ezt úgy érzi, mint valami elengedést, hiszen ez is történt.
Nem csak a személyes hatásokról beszélünk, de azokról is, amik a kollektívre vonatkoznak. Ennek a váltásnak nagyon távolra ható következményei vannak, de ezt nem sokan tudták még értékelni.

Olyan nagy eseményről beszélünk, ami bekerül majd a történelemkönyveitekbe olyan napként, amely örökre megváltoztatta a világot. Hiába is keresnétek a médiában, csupán mélyen magatokban tudjátok megtalálni, úgy gondoljuk érezni fogjátok a visszatükröződését mindennek. Arról van szó, hogy sikeresen kiszabadítottátok magatokat néhány lénytől, akik felelősek voltak a szabadságotok elveszítéséért. A kivonulás ideje elkezdődött, a fogva tartóitok közül az elsők már elhagyták a légkörötöket.
Tudjuk, hogy lesz akinek ez sületlenségnek hangzik. Mégis azt mondjuk, ti már a szabadság állapotában vagytok, felszabadulva a régi rendszerből, amely a bűvöletében tartotta az emberiséget évezredeken keresztül. Ez a felszabadulás nem történik meg egy éjjel alatt, de a nemkívánatos elemek eltüntetése elindult.

Ez nem úgy néz ki, ahogy sokan elképzeltek, hogy tömeges letartóztatások történnek vagy elszállítások, amire mi utalunk történések, azok messze az emberi hatókörön kívül zajlanak. A normális érzékszervek terjedelmén kívül zajlanak, egy olyan létező, ősi szinten, ezért a többség a bolygón nem is látja és nem is hallja. Lesz viszont bizonyos jel, lesz, akinek ez hangos lesz és érthető, másoknak kifinomult.

Ezért kérjük, hogy kapcsolódjatok mélyen és próbáljátok regisztrálni azt, amit éreztek, a bolygón levő energiák ugyanis átváltottak.
Amennyiben sikerül megéreznetek, azonnal érezni fogjátok a szabadságot, mely a lényetekben vár. 

Ez nem illúzió, csupán azt mutatja, hogy mi vár rátok.
Hiszen a Föld és lakóinak visszajuttatása a lényük tiszta esszenciájába (melyben egykor volt) elkezdődött, érezni fogjátok a lehúzó súlyok eltűnését. 
 
Hamarosan szabadon tudtok lélegezni, hosszú idő után először ebben a világban, amelyet otthonnak hívtok.
 
Forrás: Facebook
 
 

5 megjegyzés:

  1. Tyű azt a rézfán fütyülőőő mindenit:)

    Azt hiszem erre vártam mostanában!:)
    Akkor ehhez kapcsolódna a Sandy hurrikán is?
    Mármint aki még itt van az kínjában kavar még egy kicsit... ez az utolsó leheletük...:)

    Fény és szeretet!:)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D
      Bennem is felmerült, hogy Sandy ezzel összefügg.
      Nem tudom Te hogy vagy vele, de én az első jeleitől kezdve éreztem ezt a váltást, sőt. Rengeteget hozzátett az elmúlt napjaimhoz, a munkámhoz. Komoly (és változatos) energialöket volt.

      Törlés
    2. Kimberley:)

      Szia csaje! : ) Én úgy vagyok vele miután már nem egy különleges álmom volt, már pl. az elsőben benne volt ez a spirál ami a képen van fent sárgásan fénylett az égen és beborult az ég, aztán elkapott egy villámka és egy pilcsike után török ülésben ültem egy másik világban... : )
      Szóval nekem már a kép lökött egyet, mert a spirált már megálmodtam... Na meg a Szandi is most beindult nekem olyan érzésem is van mintha a föld, és a változás indult volna be . De persze lehet csak a hárfa? Vagy a sötétek ezt akarták elhitetni? Közben meg földanyánk rázza le a koszt magáról? : )

      Törlés
    3. Ez fantasztikus! Nagyon érdekes!
      Nem hinném, hogy a hárfa... az szerintem más érzés lenne. Inkább tisztább lett az út az isteni energiák leáramlásához és azok erősebben jönnek. Szerintem.
      Én meg a napokban azt álmodtam, hogy pár társammal kipucoltunk egy eldugott helyről pár rosszfiút. :D Nagyon kemény munka volt, de meg tudtuk csinálni. Nagyon nagy sikerélménnyel keltem fel aznap... :)

      Törlés
  2. ...Ja, most esett le, hogy értetted. A vihar maga lehet, hogy a haarp, mondogatják több helyen is, igen, de szerintem másfajta erő is dolgozik most.

    VálaszTörlés