2012. október 11., csütörtök

Mit várunk az üzenetektől?


Mit is várunk valójában?
 Miért keressük mindennap az újabb üzeneteket?  
  Írta: Dombi Katalin


Összefoglaltam gondolataimat e témával kapcsolatban. Jó ha mindannyian elgondolkodunk ezeken.

Tehát miért is keressük mindennap az újabb üzeneteket: 

-A friss híreket várjuk.

Mivel többnyire nem érkeznek, ezért előfordul, hogy  elbátortalanodunk, vagy kedvetlenekké válunk. Pedig nem kellene. Mert... rajtunk múlik mikor indulnak be az események.... Ne várjunk másokra.

-Megerősítést várunk.

Erre jók a szokásos üzenetek .. Bár már... magunkban kellene megtalálni a támaszt...


 

Tudjuk, hogy semmi sem véletlen, és minden rosszban van valami jó is. 

Az üzenetek leállása -több csatornánál vagy  fordítónál, blognál- arra ösztönöz minket, hogy ne lessük  annyira a híreket, és a megerősítést is máshol keressük. Ez jó dolog.

Nekünk magunknak kell olyan tudatállapotot ill. magasabb energiaszintet elérni, hogy beindulhassanak a sorsfordító események.
Ezt olvashatjuk minden égi lény üzenetéből és a mesterek tanácsaiból is. 
Tudatosítsuk ezt, és gondoljuk át, mi az amit tenni tudunk ennek érdekében. 
Foglalkozzunk többet magunkkal, a saját fejlődésünkkel és a lehetőségeinkkel!
Ez most nagyon fontos!


Lehetőségeink


1) Meditáció és vizualizáció.

 Egyénileg, vagy csatlakozva a tömeges akciókhoz.

Mint ahogy Cobra is mondja:

Cobra: Sokan nem értik, hogy ezeknek a meditációknak nagyon komoly, valós eredményei vannak.
Ha egy kritikus tömege az embereknek rendszeresen vizualizálja s ezzel manifesztálja a változást, akkor ez a változás hamarabb fog megtörténni, és egyben kevesebb erőszakkal és konfliktussal fog járni. Szóval, mindenki aki teheti csatlakozzon.

A: Hát igen, ez rendkívül fontos, mivel tudjuk, hogy ahhoz, hogy egy új világot tudjunk építeni, az elnyomó erőket el kell távolítani.



Cobra: Pontosan, először el kell végezni a feladatot. Nem álmodozhatunk felemelkedésről vagy a galaktikus rokonainkkal való kapcsolatfelvételről, mielőtt ezzel végeztünk. A régi torz rendszer keretein belül, a Mátrixon belül nem lehetségesek mindezek. Fel kell szabadulnunk először.

http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/10/cobra-interjuja-meadors-sal-2resz.html 


2) Paradigmaváltás

-Hozzáállásunkat a  világhoz jó ha folyamatosan felülvizsgáljuk. Félelem és harag, gyűlölet  nélkül érdemes nézni az összeomlás jeleit, mert ezekkel erősítenénk a sötétséget. Fogadjuk el, hogy szinte minden másképp volt, van, mint ahogy tanultuk, tudtuk. Figyelmünket ha a szép megvalósítandó dolgokon tartjuk,  úgy segítjük egy jobb jövő kialakulását.

-Hasznos, ha mindennapi kapcsolatainkban, és mindennapi tevékenységünkben is folyamatosan ellenőrzés alatt tartjuk gondolatainkat, viselkedésünket,  a fentieket szem előtt tartva. Tudatosítsuk, hogy a gondolat, érzelem és tett is energia, ami teremti a jövőnket.

-Mindezért tisztítsuk és erősítsük magunkat, testi, lelki, szellemi téren is. Legyen célunk a szeretetünk fejlesztése, erősítése  és a közvetlen kapcsolatunk kialakítása a Forrással.


 3) A tettek mezejére lépés 

Tegyük meg azt konkrétan, amit tudunk, amivel mi magunk is a pozitív változásokat tudjuk elősegíteni a szűkebb környezetünkben, vagy országunkban.
Először is ajánlatos mindennap egyszer leülni vagy lefeküdni és ellazítani magunkat. Ilyenkor tudjuk beengedni azokat az átalakító energiánkat amik segítenek minket feljebb emelkedni. 


 3) Összefogás

Keressük meg azt az ügyet, amiért érdemes, vagy kell összefogni, és keressünk  társakat hozzá. Vagy csatlakozzunk jó ügyekért kialakított mozgalmakhoz.
Mindig valami mellett álljunk ki, és ne valami ellen. 

 


Az interneten rengeteg hasznos információt találunk mindezekkel kapcsolatban. A másik blogomra is gyűjtöttem jónéhányat ilyenekből.
 http://szepjovot.blogspot.hu/

Összefoglalva, ne aggódjunk ha nem jönnek újabb üzenetek és hírek. Tegyük amit meg tudunk mi tenni. Közben vegyük észre a pozitív változásokat körülöttünk és magunkban is. Jól haladunk, semmi ok az aggodalomra! 

Kívánok erőt, tudást, kitartást és örömet mindehhez, mindenkinek!
Dombi Katalin
Mily



2 megjegyzés:

  1. Kedves Katalin! Van, minden nap van megerősítés. Csak meg kell látni és hinni kell benne. Néhai Dombi Ferenc atya megkérdezte Jézust: "Mik azok az UFÓ-k, kik azok az ufonauták? Válasz: az UFÓ-k az én eszközeim, az ufonauták az én katonáim.Ők nem egyszer a Ti elhúnytnak tartott rokonaitok. Az elkövetkezendő időszakban már nem fognak rejtőzködni előletek!"
    Tegnap is láttam és ma is láttam egy objektumot. Délről szállt észak felé, nagy kényelmesen cikkcakkban haladva úgy 19'20 körül.Aztán hirtelen villant egyet és eltűnt.
    Reménységünkre, vannak!Keress rá: erdélyi aranylemezek

    VálaszTörlés
  2. Egy kicsit pontosítva.

    Kérdező: 2. Mit akarnak velünk az ufók?
    HANG: 2. Az ufókkal kapcsolatban szintén tévhit él közöttetek. Vannak földöntúli lények. Nevezzük most ezeket az érthetőség kedvéért szellemeknek, függetlenül attól, hogy más bolygón, vagy más dimenzióban, vagy e kettőt váltogatva élnek. Azért tehetjük ezt, mert hatásuk felétek nem attól függ, hogy hol van otthonuk, hanem attól, hogy mit hordanak magukban. Ezek között vannak boldogok és vannak boldogtalanok. A boldogokat nevezzük angyaloknak, a boldogtalanokat pedig ördögöknek.
    Arra a kérdésre, hogy ezek mit akarnak veletek, a válasz nagyon egyszerű. A boldogok boldogítani akarnak, a boldogtalanok boldogtalanítani akarnak. .......... 6 /439



    Kérdező: 2. Bízhatunk-e az ufókban?
    HANG: 2. Ne ufókban gondolkodjatok, hanem ANGYALOKBAN! Jobb ez a hagyományos kifejezés, mint az ufó. Az angyal szó küldöttet jelent. Ha úgy fogadjátok őket, mint angyalaimat, akkor bízhattok bennük, mert ők azért keresik a kapcsolatot veletek, hogy Hozzám jobban oda tudjatok kapcsolódni. Valójában tehát Engem képviselnek.
    Azok a lények, akiket rossz ufóknak szoktatok nevezni, azok olyan sebzett szellemek, akik szintén rászorulnak szeretetemre, de ennek az ő számukra hasznos formáját csak nálatok tudják megtalálni. Ezért mondtam annak idején, hogy INKÁBB SZERESSÉTEK ELLENSÉGEITEKET. Igen. Számukra a bennetek élő szeretetem az egyedüli megváltás. Csak az ellenségszeretet képes diadalt aratni a pokol felett. Semmi más! 6 /445

    VálaszTörlés