2013. augusztus 10., szombat

Aktuális hírek 2013 szeptemberéről - Ashtar 08.05.

by kristalyhang
ASHTAR / 2013. augusztus 5.
Philipp közvetítése
Ashtar3_1
2013 szeptemberében nagy előreugrást fogtok tapasztalni tudatosságotokban, ami meg fogja erősíteni mindazt, amit elmondtunk nektek. Mivel sokan közületek még mindig kételkednek, és több információt igényelnek erről az előreugrásról, mi boldogan szólítjuk meg újra ezt az ügyet.
Felemelkedésetek egy folyamat – ti egy növekedési perióduson mentek át. Sokat tanultok, eltakarítva a régi „csomagot”, és visszatértek eredeti állapototokba – teljesen tudatos Fény Lényekként. Magatokra idéztétek a jelenlegi korlátozásokat, hogy megtapasztaljátok a 3-ik dimenziós illúziótokat. Azonban lelketek vágyik arra, hogy hazatérjen, ekképpen, a játszma a világotokban nagyon közel van a végéhez. Van még bejárandó út, amíg el nem éritek célotokat a teljes Felemelkedést, de gyorsan sietünk hozzátenni, hogy ezen időszak tényleg nagyon rövid, még a ti fogalmaitok szerint is.
Azonban, van néhány „útjelző” a hazafelé vezető utatokon, amin egy észrevehetően nagy előreugrást fogtok megtapasztalni. Tehát hadd magyarázzuk meg. Ti állandóan eltakarítjátok a régi karmát, amit magatokra vontatok az összes 3-ik dimenziós illúziójú életetekben. Az nem egészen ellentmondás, hogy miközben te teremtetted a 3-ik dimenzió illúzióját azért, hogy megtapasztald a Minden Létezőtől való elkülönültséget, te ugyanakkor azon is dolgozol, hogy hazajuss, és elengedd az összes magadra vont korlátozást.
Olyan sokat elértetek, nemcsak az illúzió megteremtésében, de annak legyőzésében is. Ekképpen, más lények mentoraként fogtok tevékenykedni, akik azt választották, hogy megtapasztaljanak egy hasonlóan korlátozott valóságot. Ti segíteni fogtok nekik hazafelé vezető útjukban, ahogy ezt mi is tesszük a ti esetetekben.
Akár felfogjátok, akár nem, az egyik jel [útjelző], amiről beszéltünk, az a 2012 december 21-e körüli időszak volt. Mi tudjuk, hogy sokan meresztgetik a szemüket most, mikor olvassák ezeket a sorokat, de ha kételkedsz  a szavainkban, kérjük tekintsétek át az azóta elért fejlődéseteket. Ha nyitottak és becsületesek vagyok magatokkal, kétségtelenül fel fogjátok ismerni a bennetek lévő változásokat. Mi újra arra kérünk titeket, hogy helyezzétek fókuszotokat a belső Énre inkább, mint a külső világokra. Ne keressetek külső jeleket, hogy annak megerősítésére jussatok, hogy hol álltok a Most pillanatában.
2013 szeptemberében, mindannyian nagy ugrást fogtok tenni előre a tudatosságotokban, amely teljesen különbözni fog a 2012.december 21-i időszaktól. Ezúttal tényleg el lesztek képedve, mikor megteszitek előleges- és utólagos összehasonlításotokat – nem lesz helye a kétségnek, és nem tudjátok magatokat becsapni.
Ti egy kegyelmi időszakot kértetek, és az megadatott nektek. Ezen kegyelmi időszak meghosszabbítása nem lehetséges. Kérjük, ne feledjétek, hogy Felemelkedésetek sokakat érint, és ezen kegyelmi időszakra vonatkozó kéréseteknek megfelelően néhány módosítást kellett eszközölni az Isteni Tervben. Mivel sokan mohón várják Felemelkedéseteket, ami egy szükséges lépés saját evolúciójuk számára, nem lehet tovább hosszabbítani ezt a kegyelmi időszakot. Rájöttök, hogy ez a kegyelmi időszak 2013 szeptemberéig rögzítve van. A tudatosságotokban történő ugrás intenzitása egyéni szintű lesz mindenkinek, de észre fogjátok azt venni, és ez után a pont után az utazás könnyebb lesz számotokra.
Vannak köztetek olyanok, akik úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt ezen ugrásban. Ők egy alternatív utazást választottak, és azt, hogy egy másik idővonalat fognak követni. Becsüld a szabad akaratukat és a döntésüket. És nem utolsósorban azok számára, akik még mindig kétkednek szavainkban, a következőt javasoljuk: Ha arra fókuszáltok, hogy 2013. szeptemberében semmi sem fog történni, próbáljátok azt megváltoztatni. Kérjük, ne feledjétek el, hogy ti generáljátok azokat az eseményeket, amikre fókuszáltok. Emlékezzetek rá, hogy Mesterek vagytok, akik a saját valóságukat teremtik meg. Azt javasoljuk, hogy tekintsetek várakozással a pont rátok váró időszakra egy fajta pozitív módon. 
És ha megengeditek nekünk, hogy néhány több megjegyzést tegyünk – ne becsüljétek alá magatokat, és ne hagyjátok eltéríteni magatokat az óhajtott végeredménytől, azáltal, hogy a médiátok riportjaira fókuszáltok.  Ebben a Most percben, sok olyan hír van, amelyek célja a nyugtalanság és félelem gerjesztése – ne támogassatok ilyen híreket a rájuk való fókuszálással. Ha észrevesztek bármilyen ilyen hírt, csak váltsátok át a fókuszotokat arra, amire vágytok a magatok számára.
Reméljük, hogy értékes információt adunk a szóban forgó idővonalra vonatkozóan 2013. szeptemberét tekintve. Legyetek örömteliek, és helyezzétek fókuszotokat arra, amit meg kívántok teremteni, és ne arra, amit nem akartok megtapasztalni.
Ashtar vagyok, a ti Fény fivéretek, aki oly nagyon szeret titeket, hogy szavak azt a szeretetet nem tudják megfelelően kifejezni.
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus
kristalyhang | 2013-08-07 - 11:52 | Címkék: Philipp | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-xy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése