2013. augusztus 19., hétfő

Sok változás vár rátok - SaLuSa 08.13.


 ...még sok változás vár rátok az elkövetkezendőkben; ezért ne feledjetek elegendő pihenési időt szánni magatokra, időt a Felettes Énetekre és időt a választott utatokra való ráhangolódásra. 


by kristalyhang
SaLuSa / 2013. augusztus 13.
MADAD közvetítése
01-salusaÉrezzétek a Benneteket körülvevő energiákat; és ha azok szeretettel és örömmel teliek, akkor vegyetek fel belőle annyit, amennyit csak lehetséges; de ha valamilyen okból kifolyólag olyan érzésetek van, hogy vannak még negatív energiák, amik ezekkel együtt rezegnek, akkor itt olyan dolgokról lehet szó, amivel még dolgoznotok kell, vagy amit még el kell engednetek. Ezek az energiák tiszta FÉNYBŐL és tiszta SZERETETBŐL tevődnek össze, és az általatok választott ösvényen vezetnek benneteket tovább. Hallgassatok rájuk és érezzétek őket, mert pontosan rámutatnak a még tisztázásra szoruló kérdésekre. Összpontosítsatok a „régi” megtisztítására, mert már csak kevés van meg a sok-sok éve magatokkal cipelt teherből. Legyetek büszkék magatokra, hogy képesek voltatok ilyen hosszú időn keresztül ilyen nehéz körülmények között kezelni a terheket; mert a ti példátokon keresztül másoknak is megmutattátok, hogy ők is képesek mindent könnyedebben és gyorsabban kezelni. Ez elégedettséggel és az Egység érzésével kell, hogy eltöltsön benneteket, amire mindannyian vágytok. Ne feledjétek: Mindenki azért érkezett ebbe az életbe, hogy pontosan azt tegye, amit most éppen tesz, és sokan már tudatában vannak a jövőbeli céljuknak vagy feladataiknak, amiket felismertek.
Sok (megelőző) életciklusban nem voltatok tudatában életetek valódi értelmének és céljának; csak amikor elhagytátok testeteket vált nyilvánvalóra számotokra, hogy további leckékkel gazdagodtatok. Most pedig vegyétek magatokhoz [alkalmazzátok] mindezen életleckék tudását és bölcsességét a magasabb létezésetekbe. Még a testeteket is magatokkal viszitek, ami finomításra kerül, miközben azt is megtanuljátok, hogyan használhatjátok képességeiteket, amiket egyesek már felfedeztek. Minden ilyen változás kezdő lépése, hogy miként vélekedtek önmagatokról. Ha testetek valamilyen változását kívánjátok, akkor ezt a gondolataitokkal kell éltre hívnotok, - mert a gondolatok teremtenek; de ezeknek a gondolatoknak mellőzniük kell bármiféle kétséget, ide értve azt a gondolatot is, hogy ne lennétek képesek rá; látni fogjátok, hogy megtörténik.
Ha teljességében a magasabb birodalmakban éltek, képesek lesztek „várakozási idő nélkül”, abban a pillanatban a változtatásra. Ez egy további ok, amiért aggályoktól és kétségektől tisztán kell tartanotok szellemeteket, mert ezek csak zavart keltenek mindenben, amit meg akartok idézni. Aggályaitokat nagyító alá kell vennetek, így biztosan minden segítséget megkaptok, hogy megértsétek őket és így eltakaríthatóvá válnak az útból; okozhatnak meglepetéseket még a leglaposabb okok is. Ha elengeditek ezeket az okokat, már ne nézzetek rájuk vissza, hanem örüljetek a szabadságnak és a boldogságnak, amit azonnal érezni fogtok, amint kétségeitek elrepültek.
Életetek ezen mostani időszaka telis-tele van változásokkal, amik szó szerint mindennaposak, egyesek közülük lényegi változások, mert figyelmeteket hosszabb ideje foglalkoztatta, míg mások kisebb változások; de mindegyik változás hozzájárul az isteni terv egészéhez, a teljes tudatú FÉNYLÉNYEKKÉ való átváltozásotokhoz. Sok dolognak kívül és belül is meg kellett változnia, ami azt jelenti, hogy most is sok a dolgotok és még sok változás vár rátok az elkövetkezendőkben; ezért ne feledjetek elegendő pihenési időt szánni magatokra, időt a Felettes Énetekre és időt a választott utatokra való ráhangolódásra. Amint hozzáigazodtatok, már nem fogtok arra várni, hogy történjen valami; egyszerűen kezetekbe veszitek a dolgokat.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és örömet érzek, hogy közületek oly sokan készen állnak a következő lépés megtételére, hogy felemelkedjenek a legcsodásabb valóságba, amit valaha megtapasztaltatok. Olyan sok minden vár még rátok, amiket a szavak határain túl lehet csak kifejezni. De ér annyit, hogy az aggályokat magatok mögött hagyjátok és belevessétek magatokat az új valóságba. Olyan közel vagyunk hozzátok! Érezzétek jelenlétünket!
Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-08-18 - 14:29 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-y3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése