2013. augusztus 2., péntek

Álljatok készen a hírekre - SaLuSa 07.23.


 Érezzétek az örömet annak okán, ami történik, mert ez elvezet benneteket a ragyogó és békés jövőhöz, amiről álmodtok. 


by kristalyhang
SaLuSa /2013. július 23.
MADAD közvetítése
01-salusaMi az univerzum különböző részeiről jöttünk, hogy lássuk és segítsünk a ragyogó változásokban, amelyek jelenleg szeretett Föld Anyán történnek. Mi együtt tanulunk veletek, és habár mi jelenleg sokkal kényelmesebben élünk, mint ti, hamarosan rá fogtok jönni milyen az, ha szabadok vagytok olyan sok illúziótól, ami az életeteket olyan nehézzé teszi. Kérjük, mindig tartsátok észben, hogy ti vagytok a teremtői saját sorsotoknak, és az akaratotoknak, ami eldönti, hogy hogyan haladjon tovább életetek.  Mi tudjuk, hogy mennyivel könnyebb arról beszélni, mint megtenni azt, de erős elhatározással semmi sem lehetetlen manapság, még azok számára is könnyebb, akik éppen most ébrednek fel, mint azok számára volt, akik kiköveztétek ezt az utat. Ez volt a Teremtő terve kezdettől fogva, és kiváltságosnak érezhetitek magatokat, hogy részesei lehettek annak. 
Ezen a héten és a következőn magasabb frekvenciájú fény lesz küldve nektek, sokkal magasabb, mint bármikor azelőtt, és bölcs dolog lenne felkészülni azokra, mivel minél inkább képes vagy befogadni a lényedbe azokat, annál erőteljesebbé válhatnak szándékaid. Ahogy azt már korábban sokszor elmondtuk nektek, semmi sem maradhat rejtve a Fényben, tehát ha azt érzitek, hogy ha még mindig van valami, ami igényli a figyelmedet, tisztázd azt most az önmagad iránti félelem, vagy kétely  nélkül, kérd a segítőidet és az angyalokat, a magasabb Énedet, vagy minket, hogy segítsünk, ha nem vagy biztos abban, hogy mi lenne annak legjobb módja, és biztosan választ fogsz kapni.
Mi világosan látjuk, hogy ennek a nem tudásnak az időszaka, amikor nem tudjátok, mi történik, hamarosan véget ér, mivel olyan sok információnak a felfedésével a világ minden részén, amik szigorúan bizalmasak voltak korábban, a szokásos hírek nem elégítik ki az igazság iránti vágyaitokat. Mi belátunk a színfalak mögé, és elmondhatjuk nektek most, hogy eljött már az ideje annak, hogy korrekt és nem manipulált információk kerüljenek napvilágra. Régóta vágytok arra, hogy ez megtörténjen, és most mindannyian majd meglehetősen gyorsan híreket hallani (hallotok) mindenféle forrásból. Néhányan még mindig ködösíteni fognak, míg mások szabadon beszélni fognak a változásokról, amelyek azért jönnek el, hogy egyensúlyba hozzák világotokat. A béke lesz a nap szava, és már láthattok néhány vezetőt, akik kifejezik azon vágyukat, hogy maguk mögött hagyják a régi ügyeket, és elkezdjenek új és baráti kapcsolatokat ápolni szomszédaikkal.
A dolgok gyorsabban haladnak, mint első ránézésre tűnik, még a régi pénzügyi rendszer is, amely feltörhetetlennek tűnt, most úgy tűnik, hogy semmit nem lehet már kezdeni vele, mint elfogadni az új módját a pénz kezelésének és annak származékait elfogadni, amely hamarosan elavulttá fog válni. Habár még néhány évig pénzt fogtok használni, sokan azt érzitek, hogy lehet anélkül élni, és az fogja az alapját megalkotni az Aranykori társadalmatoknak, ahol ilyen csereeszközre nincs szükség. Ez az idő bizonyosan el fog jönni, mivel az isten által meg van tervezve a ti Föld nemzetetek számára, hogy biztonságosan érkezzetek meg evolúciótok ezen részéhez. Együtt dolgozunk szövetségeseinkkel és veletek ezen nagyszabású terven, és azt érezzük, hogy idáig sokat haladtunk előre. Ti is ugyanezt érzitek?  
SaLuSa vagyok a Szíriusz bolygóról, és mint mindig, most is szeretetemet küldöm mindannyiótoknak. Érezzétek az örömet annak okán, ami történik, mert ez elvezet benneteket a ragyogó és békés jövőhöz, amiről álmodtok. Érezzétek a szeretetet, amit küldünk nektek minden üzenetünkben, és álljatok készen a hírekre. 
Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus


kristalyhang | 2013-08-02 - 13:59 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-xf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése