2013. augusztus 3., szombat

Aktuális információ a jelenlegi idővonalatokról -Ashtar 07.31.


 Ti kollektíven kértetek egy meghosszabbított időszakot – ami megadatott nektek.

by kristalyhang
ASHTAR / 2013. július 31.
Philipp közvetítése
“Aktuális információ a jelenlegi idővonalatokról”
Ashtar3_1Az idővonal, amelyet kommunikáltunk felétek korábbi üzeneteinkben, 3 trimeszterből áll 2012 decemberétől 2013 szeptemberéig. Ti most a harmadik trimeszterben vagytok – vagyis az utolsóban – amely előrevetíti számotokra a legintenzívebb és legerősebb változásokat.
Mi korábban tájékoztattunk benneteket arról, hogy az előfeltétele a mi széleskörű megjelenésünknek világotokban, különösen a pénzügyi rendszeretek átalakítását fogja érinteni. Továbbá azt is elmondtuk nektek, hogy a felemelő tapasztalatok ezeknek az átalakulásoknak révén egyre nagyobb mértékben fogják növelni azon képességeteket, hogy egyre jobban feldolgozzátok a csillag családotokról szóló híreket.  Mi ezt a felemelkedést fogjuk arra felhasználni, hogy bemutatkozzunk nektek, fivéreinknek és nővéreinknek, akik a kedves Gaia felszínén öltöttetek testet.
 Sokatok azon a véleményen van, hogy a fejlemények nem úgy mennek, ahogy azok tervbe lettek véve, és ahogy az általunk kommunikálva volt. Sokan kételkednek üzeneteinkben, mivel ők nem láthatták a változásokat a külvilágban, ami bizonyítékául szolgálna üzeneteink érvényességét tekintve. Következésképpen, az ő fókuszuk azon van, ami nincs, ahelyett, hogy azon lenne, ami már van.
Kérjük, értsétek meg, hogy ti teremtitek valóságotokat életetek minden másodpercében fókuszotok és szándékotok által. Miért helyezzük mi rendszerint fókuszunkat a szívetekre? Mert minden a szívetekben kezdődik -  a szívetek az, ami megteremti kívánt valóságotokat.
Visszatérve az idővonalra, ami az oka ennek az üzenet közvetítésnek. Mi különböző forrásokon keresztül elmondtuk nektek, hogy Isten terve számotokra, kedves lelkek, irányt változtatott 2012 december 20-e után. Mi szándékosan elkerüljük a megváltozott szót, mivel Isten terve az, hogy visszavisz titeket a teljes tudatosságba, ami nem változott meg. Ehelyett ti kollektíven kértetek egy meghosszabbított időszakot – ami megadatott nektek.
Ha körül tekintetek magatok körül, kétségkívül észrevesztek mindent, amit ez idáig sikeresen elértetek. De úgy fogjátok találni, hogy a legmegdöbbentőbb változások a Lényeteken belül történtek. Használj egy csendes pillanatot arra, hogy belemenj a szív teredbe, és gondolkodj el mindazon, amit személyesen te elértél mostanáig. Hasonlítsd ezt össze azzal, ahol most vagy, és azzal, ahol múlt év végén voltál.
Hogy kezeled a kellemetlen helyzeteket ma? Nem veszed észre, hogy sokkal nyugodtabb vagy, és nem esel olyan gyorsan “pánik üzem módba”, ahogy korábban szoktál? Nem látod, hogy gyorsabban képes vagy elmozdítani fókuszodat a kellemetlen helyzetekből a felemelő szituációkba? Ti valóban nagyszerű fejlődést valósítottatok meg. Ezért azt kérjük tőletek, hogy becsüljétek magatokat ezen teljesítményért, és ne rejtsétek el véka alá Fényeteket.
Ez a MOST pillanat egy valóban intenzív időszak. Sok dolog vár rátok, amelyek el fogják hozni vágyatok megerősítését. A valuta átértékelés – valamint pénzügyi rendszeretek átalakítása – az a két fontos dolog, amik nagyon hamar el fognak jönni. Hogy az egyik kifejezéseteket használjuk, azt mondanánk nektek “minden rendszer indításra KÉSZEN ÁLL!” A szükséges előkészítő munka befejeződött, és mi a megfelelő pillanatra várunk a végrehajtáshoz – és ez a pillanat küszöbön áll.
A változások gyorsan és komolyan folynak, és kellemesen meg lesztek lepődve azon, ahogy azok minden részletet tekintve el fognak érkezni. Minden úgy halad, ahogy tervbe volt véve, és ahogy azt mi elmondtuk. A fátyol nem fog hirtelen felemelkedni ennek a trimeszternek a végén – a ti visszatérésetek a teljes tudatosságba egy folyamat. De el fog jönni egy pont az utazásotokban, ahol egy nagy lépést fogsz tenni előre, ami képessé tesz arra, hogy erre a lépésre tudj építeni, beépítesz mindent, amit eddig elértél lényed minden sejtjébe, és ez képessé tesz arra, hogy előre haladj hazafelé tartó utadon oda, ahova tartozol. És ez a pillanat számodra, hogy ezt megtedd épp a sarkon van. Sokat fogsz fejlődni, és kellemesen meg leszel lepve a teljesítményeid okán.
Valóban, olyan sok minden vár rátok. Kérjük, emlékezzetek arra, hogy az öröm egy nagyon erőteljes társ, és ennek okán arra bátorítunk titeket, hogy fókuszotokat a napi életetekben azokra a dolgokra helyezzétek, amik örömet hoznak és boldogságot. Próbáljatok olyan sok örömöt találni, amennyit csak lehetséges. Legyetek boldogok, és hálásak azért, hogy ebben az időszakban öltöttetek testet a pompás és kedves Gaian.
Olyan nagyon szeretünk benneteket! 
Fivéretek:
Ashtar
Csatornázta: Philipp
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

kristalyhang | 2013-08-03 - 14:17 | Címkék: Philipp | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-xh

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése