2013. augusztus 10., szombat

Megmerítkezni a FÉNY-ben -SaLuSa 08.06.


Soha korábban nem volt olyan egyszerű, mint most, teljes mértékben megmerítkezni a FÉNY-ben.

 

 by kristalyhang

 

SaLuSa / 2013. augusztus 6.

  MADAD közvetítése


01-salusa
Rezgésszintetek napról napra exponenciálisan növekszik és köztetek azok, akik még magasabb szintű rezgésekre készülnek fel, már érzik magukban a változásokat. A beáramló FÉNY felvételének képessége, jelentős mértékben megnövekedett és ez nemsokára kívül is láthatóvá válik. Túl vagytok Földanyával együtt egy további tisztulási hullámon és ezt szó szerint „érezni a levegőben“. Napotok fénye sugárzóbbá vált és most képesek vagytok magasabb rezgésű fényt is befogadni, mint korábban. Nézzetek körbe és fedezzétek fel ezt magatoknak - érezzétek az energia frissességét mindenütt. A szenvedés és aggodalom régi energiája az új energiával helyettesítődik, ami telítve van SZERETETTEL és együttérzéssel – mindenki számára, megkülönböztetés nélkül. Minél nagyobb belső világosságra tesztek szert, annál erőteljesebben fogjátok érezni a benneteket körülölelő frissességet és SZERETETET; ne tétovázzatok egy pillanatra sem, hanem teljesítsétek be azt, aminek már hosszú ideje nekifogtatok; nagyon nehéz és fájdalmas volt, de most még a legnehezebb dolgok is könnyebben kezelhetők, mert a rezgésszint „számtalanszor” emelésre került; és természetesen ennek a folyamatnak nagyon is tudatában vagytok, hisz mindig rögtön tudtátok, mi az ami figyelmeteket igényelte. Egyesek úgy dönthetnek nem vesznek tudomást a folyamatról és abszolút szívük joga eldönteni milyen tempóban szeretnének haladni; de mindannyiótokat szeretnénk arra emlékeztetni, hogy 
Ezek a valódi ébredésetek pillanatai, és nagyon boldogok vagyunk, hogy veletek lehetünk; foszlassatok szét minden kétséget és érezzétek egyszerűen, ahogyan az energia hozzátok áramlik. Tisztában vagyunk vele, hogy már látni szeretnétek minket, amit leszállunk nálatok és minél jobban fókuszáltok az energiáinkra, annál hamarabb vonzzátok magatokhoz a Felfedést és a földre szállásokat.  Mindegyik üzenetünk hordozza a velünk való tapintható kapcsolatot - mellőzve a Mikor és Hol aggodalmas kérdéskörét. Ezt a részt hagyjátok meg nekünk; bízzatok bennünk, ha eljön az alkalmas pillanat, egy percet sem habozunk, hanem jövünk – ez a csodálatos lehetőség még mindig túlszárnyalja elképzeléseiteket és sokan - akik ráhangolódtak energiáinkra – érzik jöttünket.
Hallgassatok mindenkor belső vezetésetekre, mert az sosem hazudik nektek; és érezzétek a magasabban rezgésszintű tapasztalataitok vonzását, melyek a valóságotokba készülnek lépni. Az erre való előkészületek nagyon fontosak és érezzük a szükségességét, megfelelő gyakorisággal emlékeztessünk benneteket a saját készenlétetekre és a változásokra, melyek szükségesek, mielőtt az új létezésbe léptek. Ezen felül arra szeretnénk még emlékeztetni benneteket, hogyha mindennek a szépségéről a saját szemetekkel meggyőződtetek és ezt a csodálatos érzést testetekben is érzitek, világosan megértitek, miért kellett benneteket az idő pontosan eme periódusára felkészíteni. Gondoljatok arra, ha az új valóságotokba beléptek, sok idővel rendelkeztek majd, hogy kedvetekre tegyetek és nem kell amiatt aggódnotok, hogy lemaradnátok valami fontosról, mert nem tudtok lekésni semmit, tartsátok fókuszotokat a víziótokon, ahogyan életetek kinézne; akkor hamarosan felismeritek, hogy magatok mögött hagytátok az ’idő’ illúzióját és hogy megváltozott életetek.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és itt vagyunk, hogy segítsünk nektek kitűzött céljaitok megvalósításában, amiknek a legtöbbetek most tudatában van. Érezzétek ezt az energiát és tegyétek félre a régi, megvalósítatlan „légvárakat”, mert csak visszatartanak benneteket; figyeljetek ránk, mert mi különösen csodás módon érkezünk hozzátok. Hangolódjatok rá a „Most-ra”; hangolódjatok ránk és őszintén érezzétek ezeket a csodálatos energiákat, amik a ráhangolódás során keletkeznek. Mindannyiótokat szeretünk!
 Csatornázta: MADAD 
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-08-09 - 09:37 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-xC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése