2013. november 26., kedd

A kapu nyitva az Aranykor számára! - Ashtar 11.12.


Ez az üzenet nagyon összecseng   három másik friss üzenettel!
Dombi Katalin


Beindul az aranykori váltás - Két üzenet 11.21.

 http://szepjovot.blogspot.hu/2013/11/beindul-az-aranykori-valtas-1121.html



Sürgős közlemény a felemelkedésről - Georgi Stankov 11.25.

http://szepjovot.blogspot.hu/2013/11/surgos-kozlemeny-felemelkedesrol-georgi.html



 by kristalyhang
ASHTARLord Ashtar: „A kapu nyitva van az Aranykor számára!”
2013. november 12.
Ashtar az úton telekonferencia - Lord Ashtart az általa kiválasztott „Jöjj Új Jeruzsálem” kezdetű Carly Simon dallal köszöntötték. –
Üdv, szeretett család, és Isten hozott benneteket az Új Jeruzsálem parancsnoki hídján! Mi itt állunk – a mentorok és én, Ashtar, és az egész Nagyszerű Társaság, akik eljöttek a Fényből, hogy veletek és a Fénnyel legyetek, akik vagytok! És ez valóban olyan örömteli, hogy mi eksztázisban vagyunk, teljes eksztázisban, örömünkben a ti eljöveteletek okán!!!
"Megosztjuk veletek a pillanat nagy jelentőségű híreit – időtök ezen pillanatában, abban, amit úgy neveztek, hogy a Föld bolygó történelme, amely minden megpróbáltatás megrázkódtatás és csapás befejeződésének a legvégén van, amelyet a Föld bolygó, és ti, kedvesek, önkéntesen magatokra vállaltatok, hogy megtapasztaljátok, annak érdekében, hogy elhozzátok magatokat pontosan ehhez a pillanathoz!
"Tehát ez annak okán van, hogy értékeljétek, hálásak legyetek a megtisztulásért, a tisztításokért, és a felfelé irányuló mozgásokért, ha akartok; az az, minden élőlény rezgés szintjének felemeléséért, Gaia Anyának magának, és mindenkinek, akinek jelenleg a Föld bolygón van a lakhelye! És azzal együtt el fog jönni más bolygók, és más civilizációk felemelése, és felemelkedése.
"Tehát igen, az arról szól, hogy értékeljük azt és hálásak legyünk érte, de ez csak egy része annak. Látjátok, ti mindannyian szenvedtetek, a választásotoknak és az akaratotoknak megfelelően. Még azok is közületek, akik tudják, hogy ti valóban más helyekről származtok a Föld bolygón kívülről – ti is a szenvedést választottátok idekinn az univerzumban. Ennek oka az, ahogy elmondtuk, hogy hálásak legyetek, és fogadjátok el ezen változásokat, amelyek már olyan gyorsan jönnek, hogy jelentős koncentrációt, és összpontosítást igényel még az is, hogy lépést tartsatok ezen változások megismerésével, ahogy azok jönnek! Számotokra azok inkább azért vannak, hogy érzékeljétek azokat, semhogy szükséges lenne állandó kutatásban lennetek!
"Nektek vannak kutató Mesterek – már hallottátok őket – Tara és Rama Mesterek. És számotokra szól az, hogy megkapjátok beszámolóikat, és hagyjátok, hogy ők legyenek az üzenetek elhozói számotokra, hacsak nem vagytok azon hívásnak tudatában, hogy ti is ilyen hírhozók legyetek. Az a ti számotokra van, hogy valóban terjesszétek a híreket. Az a számotokra van, hogy megosszátok azt, amit tudtok, akár telepatikusan teszitek azt, vagy szavak, vagy tettek aktuális kifejezési formáiban, vagy mindkettőben, ami a legideálisabb!
"De ahogy elmondtuk, ez a hála csak egy része annak, ahol a Föld bolygó most van! A lehetőség ablak, ahogy már korábban kértük, hogy megértsétek, szélesre van tárva, és az számotokra van, hogy ezen az ablakon keresztül teremtsétek meg, fogalmazzunk így, az utazási atmoszférát! Tehát a hála és a nagyrabecsülés mellett, jönnie kell egy másik szereteten alapuló üzenetnek tőletek, és ez a megbocsájtás. Nos, sokszor hallottátok üzeneteinkben, hogy Sananda az, aki úgy határozta meg a megbocsájtást, mint az ítélkezés hiányát, és ez az, amiről mi szólunk.
"Az számotokra van, hogy tudatában legyetek, igen, annak ami kitudódott, különösen a közelmúltatokban, de azért is, hogy megtudjátok, hogy ez az állandó trend, legalább 13,000 éve itt a Föld bolygón, és más helyeken. És az összes gyűlölet, és az összes korrupció, és az összes hazugság, az összes lopás, és az összes hazudozás, és így tovább, az valóságos. Azt megtapasztaltátok, nemcsak áldozatként, vagy orgazdaként, de azok elkövetőjeként is. Miért? Hogy megértsétek azt!
"Miért kell megértenetek azt? Azért, hogy könyörületes megbocsájtásban lehessetek, hogy fel tudjátok adni az ítélkezést a Szeretet javára!!! Tisztítsátok ki, ami még útját állja annak tiltakozás, vagy hibáztatás, vagy bűntudat formájában. Nézzünk szembe vele, nagy valószínűséggel ez azok egy fajta keveréke. És amikorra teljes mértékben megbocsájtóvá, és ítélkezés mentessé váltok, akkor terjesszétek azt ki! Ez a küldetésetek! Az, hogy megosszátok ezt a világgal!!!
"Ez az, amiről beszélünk – hogy olyan szeretettel teli légkört teremtsetek, hogy mindenki fel tudja emelni rezgését, mindenki fel tudja azt emelni, mindenki rajta lehet a Felemelkedés ösvényén, mivel ezen légkör létezése nélkül egy egyén sem tud felemelkedni! Most éljük meg ezen időszakot, amiről állandóan beszéltünk nektek – tudjuk, hogy izgatottak vagytok – mi is!!! Ezt Aranykornak nevezik.
"Egyébként, mi is az az Aranykor, azon kívül, hogy az egy átalakulás? Igen, átmentek egy kapun, beléptek a mindenkinek szóló Aranykori béke és bőség korába, és az érzéseknek a háláról és a megbocsájtásról kell szólniuk. És azok szereteten alapulnak, és tudatában kell lenni és meg kell ismerni azokat, ám a könyörületes megfigyelő szemszögéből tekintve! És az nem arról szól, hogy levertté válj a napvilágra kerülő szenny miatt, akár az valami a saját személyes életedben, vagy valami, amit a világban látsz.
"Igen, küldd el könyörületes törődésedet, küldd el szeretetedet! Van egy hely a bolygón, amely segítségért kiált, és az természetesen a Fülöp-szigeteken van. Az arról szól, hogy küldd el szeretetedet és gyógyításodat, mivel Gaia nem mentes a könyörülettől, de voltak dolgok, amiket meg kellett tisztítani azon helyeken. És ne legyetek búban azokért, akik elhagyták testüket. Sokat közülük felvittünk a fényhajókra, olyan sokat közülük, akik fel akartak jönni! 
"Ez az, amit tehetünk, mikor azok, akiknek az a sorsuk, hogy elhagyják a bolygót, azon kéréssel élnek - és mi megtesszük! Vannak mások, akiknek egyszerűen pihenésre van szükségük, hogy úgy mondjam, egy időre, amelyben elfutnak abból a valamiből, amit eddig tettek, ez egy lehetőség az irány változtatásra. Ők nem mennek el, a lelkük tovább él, és ők visszajönnek más identitásokban, ha ezt választják, vagy belemennek fény testükbe, és a Mennyei Birodalmak Társaságában lesznek. Mindenkinek van egy választása, mindenki azt teheti, amit meg akar tenni!
"Néha még a legnagyszerűbb tanítók is, a Mesterek is azt választják, hogy visszajönnek, és megpróbálnak egy, mondjuk úgy, földiesebb életet, miután elvégezték szolgálatukat a Mesterlét azonosságában. Tehát minden egyes egyén számára az a választás, hogy kiválassza mi következik, de azt mondjuk nektek, hogy ez a Föld bolygóért van – ti a lehetőség birodalmában vagytok!!! És így ez az érzésekről szól, arról, hogy megosszátok érzéseiteket, kiküldjétek annak szeretetét, akik vagytok – mindannyian! És ha ti bármilyen ön ítélkezésben vagytok, most van itt az idő, hogy felismerjétek  saját Isteni Lényeteket, hogy szeressétek és tápláljátok magatokat, és ahogy így tesztek, felemelitek saját rezgéseiteket – és az ragályos! Ti nem tehettek róla, de mindenki mást is segítetek azzal a Földbolygón!!! 
"Tehát mi mindennek a lényege? A lényeg az, hogy beléptessen az Aranykorba, ám az is, hogy elhozza magával a békét, ami feltétel nélküli – feltétel nélkülien szerető és megbocsájtó – és az öröm, ami vele jár, és természetesen ott van a hála is azon örömben! Hogy is ne lenne ott? Itt az idő a táncra, eljött az idő arra, hogy az összes aggodalmat, bánatot és félelmet, és minden kényelmetlenséget, diszharmóniát, és bármilyen más félelmet, amit esetleg megtapasztaltok, valamint minden félelmen alapuló érzelmet elutasítsatok! 
"Itt az idő arra, hogy a világ megtegye ezt. Ez a Szent Napok (Ünnepek) időszaka – a valaha volt legnagyszerűbb ünnepé a Föld bolygón, mert ez az, amikor a Föld bolygó összes lényének megvan a lehetősége arra, hogy összejöjjön és bemozduljon ebbe az Aranykorba!!! Mi, a fényhajókon lévő Ashtar Parancsnokság, és azok, akik közületek annak földi legénységéhez tartoztok, úgy látjátok ezt, mint egy előre vivő lendületet, amire mindannyian vártunk, hogy megpillantsuk. Elértetek egy pontot az Aranykor felé való elmozdulásotokban és Felemelkedésetekben – ahol nemcsak, hogy nem lehet megállítani benneteket, mert azon pontot már korábban elértétek – hanem   - ahol a lendület már olyan erőteljes, hogy már látjuk ezt az ajtót, ezen kaput, ezen lehetőség ablakot szélesen kitárva, és azt mondjuk nektek – gyerünk!!! Lépjetek át rajta, repüljétek át, bármit is választotok, csak tudjátok, hogy most van itt annak az ideje történelmetekben, úgy ahogy soha nem volt!
"Igen, beszéltünk róla, és dolgoztunk annak megvalósulásán, és én most előttetek állhatok ebben a szeretetet körben hajóm, az Új Jeruzsálem parancsnoki hídján, és azt mondhatom nektek – ez az!!! De az még rátok vár, kedvesek, hogy folytassátok munkátokat, hogy továbbra is velünk gyertek. Nem arról van szó, hogy nyugodtan ülhettek, vagy lefeküdhettek, és így szóljatok, 'Ó, rendben, megcsináltam a részemet, és most túl vagyok rajta. Nem kell már többet tennem,' mivel ti vagytok azok, akik oda fogtok érni – az egész bolygó oda fog érni – de miért lassítsuk le a lendületet, amelynek elérésén olyan keményen dolgoztatok?
"Tehát meghívunk titeket, és arra bátorítunk, hogy folytassátok munkátokat, ha erre így akartok gondolni. Arra mi úgy gondolunk, mint szerződésetek követésére, és szenvedélyes örömötök megélésére! Küldöttek vagytok, fénymunkások vagytok, ti vagytok az Ashtar család, és itt állunk veletek, veletek haladunk utatokon, és veletek repülünk, mikor a repülést választjátok – tehát csináljuk meg azt!!! Ne várjunk tovább, és ne álljunk meg. Veletek együtt haladunk át eme lehetőség ajtón, vagy ablakon, vagy kapun – akármilyen naggyá akarjátok azt tenni, akárhogyan is akarjátok magatokat látni, ahogy átrepültök rajta. Csináljuk meg azt, mert annyira megérdemlitek, oly sok várakozás után – az nem csak eme élettartam, nem csak ez az évszázad, az 13,000 év!!!
"Tehát, hozzuk el az Aranykort, és ahogy mondják – harangozzuk be azt a Szent Napok (Ünnepek) alatt! Legyen béke, bőség és öröm a világon!!! Ez, kedvesek, a mi küldetésünk – ennek okán vagyunk mi itt, ezért vagytok ti itt – és menjünk együtt! És köszönjük nektek, hogy velünk vagytok, köszönjük mindazt, amit tettetek, és legfőképpen, kedvesek, Isteni lényeteket köszönjük, azon szépséges és ragyogó lényeket, akik vagytok!!!És ez így van -Üdv! 
Csatornázta: Susan Leland
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus
kristalyhang | 2013-11-23 - 15:28 | Címkék: Susan | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/s2FH9O-2463

1 megjegyzés:

  1. Karácsonykor valóban beindult egy változás... energetikai szinten... ezért nem mindenki vette észre. Azóta Húsvétkor és Május 1-én is történt hasonló. Én látom azokon, akik fogékonyak erre.

    Akik csak az elméjüknek hisznek, és nem lazulnak, nem engedik be ezt az energiát, azok most egyre jobban elkeserednek, összezavarodnak.

    VálaszTörlés