2013. november 14., csütörtök

Galaktikus üzenet 11.12.-Gyors és sima kormányátmenet



Most olyan eljárásokat végzünk, melyek egy gyors és sima kormányátmenethez kellenek.   Röviden, a sötét összeesküvés le van győzve.  

 

A Galaktikus Föderáció és 
a Sprituális Hierarchia üzenete

2013.11.12.

Selamat Bratzo! 
(Szíriusziul:"Legyetek Elégedettségben!") 
Több esemény fonódik össze, hogy valóban izgalmas dolgok valósulhassanak meg. 
A két legfontosabb az új kormányzás és a jólétkézbesítések. 
Szorgosan dolgozunk rajta, hogy hassunk ezekre a változásokra. Azok akik ezen projektek felelősei, tisztában vannak vele, hogy globális társadalmaitok jelenlegi állapota és az összeomlás-közeli globális pénzügyi rendszeretek tovább nem tolerálható. A világ meghatározó bankjainak a túlkapásai még mindig folynak. Ráadásul felülmúlják a 2008-as pénzügyi összeomláshoz vezető eseményeket. Továbbá, a korrupció most alapvetően minden tőzsde és árupiacot felölel. A "szabott árak" annyira közönségesek, és az ebül szerzett vagyonok mértéke oly hatalmas, hogy valami igazán drasztikus tettre van szükség. Földi szövetségeseink tudják, hogy most minek kell történnie. Itt az idő "rácsapni az asztalra" és gyorsan véget vetni ezeknek az illegális manipulációknak. Itt az idő ezen világ gazdagságának egy hatalmas újra szétosztására is. A régóta késleltetett dolgokat most el kell érni.
Megvitattuk veletek a "megfelelő isteni időzítés" alaptermészetét. A mi véleményünk az, hogy ez az időpont elérkezett. Nem csak a sötétek próbálnak mindenféle módszerre bukkanni, hogy gazdagítsák magukat, hanem a kormányaitok is összejátszanak velük! A globális kapzsiság és helytelen gazdálkodás mindent felülmúl. Ezek a sötét összeesküvő társak valamiképp úgy érzik, hogy az utolsó napjaikban túl kell szárnyalják abszolút arroganciájuk és hihetetlen terveik eddigi rekordjait ahhoz, hogy hatalmon maradjanak. Globális bűntetteik mértéke valójában elérte a tetőpontját. Ezért megmondtuk Földi szövetségeseinknek, hogy elérkezett a tettek pillanata. Szükségtelenül szenvedtek mindannyian. Az állandó napi gyötrelmeket és kínokat, amiket elviseltek, azonnal meg kell szüntetni. Egy hatalmas beavatkozás szükséges a képviseletetekben. Ezért kérelmezzük ezt továbbra is. Mindez készen áll rá, hogy megtörténjen, és arra kívánjuk késztetni társaitokat, hogy megtegyék ezt amilyen gyorsan csak lehet!
A jelenlegi kormányzás leváltásának és egy új pénzügyi rendszer bevezetésének megfelelő mértékű előkészülete hosszú és unalmas művelet volt. A sötét összeesküvés harcot folytatott velünk, mivel elkezdtük összerakni azokat a részeket, amik az új pénzügyi rendszerré fognak válni. Földi szövetségeseink segítettek megszerezni a szükséges jogi sikereket. Mi segítettünk biztosítani a rejtett aranytartalékokat, melyek egy új kincstári rendszer jelenlegi hátgerincéül szolgálnak. Most olyan eljárásokat végzünk, melyek egy gyors és sima kormányátmenethez kellenek. Röviden, a sötét összeesküvés le van győzve. Arra vágyunk, hogy mindezen szorgos és leleményes munka valóra váltsa új valóságotok megkezdését. 13 évezrede, nemzedékről nemzedékre sem sikerült kitörnötök a sötétség által bevezetett elnyomás és szolgaság rabigájából. Ezt az elnyomást most át kell alakítani szabadságotokká, jólétetekké, és személyes szuverenitásotokká. Ezek a dolgok a mi legfelsőbb céljaink számotokra!
A teljes tudatosságnak és a közzétételnek is meg kell történnie. Egy olyan ponton vagytok, ahol nőnötök kell tudatosságban, és egy új Fénnyel teli valósághoz kell hozzáférjetek. Azok az események, melyek Október közepe óta zajlanak, elő fogják segíteni ezeket a kiemelkedő célokat. Elősegítjük, hogy a földi szövetségeseink birtokában lévő dolgok lehetővé tegyék a dolog magvalósulását. Mint azt korábban kijelentettük, arra vagytok késztetve, hogy tudomást szerezzetek az összes állandó visszaélésről és hazugságról, amit a sötét összeesküvés és az azzal egyetértő vállalatok az utatokba helyeztek. Ez tovább már nem elfogadható. Valójában van egy erőszakos földalatti forradalmár mozgalom, amitől a sötétek azt remélik, hogy beveszik majd a mozgalomba őket úgy, hogy tovább folytathatják hatalmon töltött idejüket. Ezért még fontosabb, hogy a jelenlegi, Fény által támogatott erőszak-mentes változás megtörténjen. Mi beszivárogtunk ebbe az erőszakos mozgalomba. El szeretnénk kerülni ezt az erőszakos forradalmat. Elérkezik az idő egy új valóság számára!
Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány információval érkezünk, melyek ezen bolygó jelenlegi helyzetét érintik. Épp most, titkos szent szövetségeseink különféle tagjai azokat az eseményeket viszik végbe, melyek az új kormányzáshoz és a jólétetek megvalósulásához vezetnek. Közben egy különleges bizottság működésbe hozott olyan programokat, melyek véget vetnek a globális korrupciónak, és lehetővé tesznek egy általános jólétet ezen megkínzott világ számára. Meg lettünk bízva, hogy felfedjünk egy sor isteni tanítást, melyek által egyenesbe kerültök az igazságot elferdítő különféle hazugságokkal, hamis információkkal és manipulációkkal kapcsolatban, melyek ezen világ fő filozófiájának alapjául szolgálnak. Ezek a tanítások egyszerűen bebizonyítják azon gondolatok nagy egységét, melyek a számos filozófia magjaként szolgálnak. Szent munkánk elő fogja készíteni az utat a teljes tudatosságba való visszatérésetekre, és a spirituális és űrcsaládjaitokkal való találkozásotok számára.
Valóban megáldott minket a Mennyország. A nagy mennyei igazgatóságok, melyek minket vizsgálnak, egy sor adományt adtak nekünk, hogy lehetővé tegyék sok igazság megismerését, melyek meg voltak tagadva tőletek az Anunnaki, majd pedig a sötét összeesküvés által. Egy nagy összeesküvés akadályozott benneteket abban, hogy megértsétek annak természetét, hogy kik vagytok, és azt a kollektív hatalmat, amit birtokoltok, hogy ne legyetek képesek megváltoztatni ezen valóság alaptermészetét. A cetek nemzetével együtt, mi kormányozzuk ezt a világot, és megtesszük amit tudunk, hogy gondoskodjunk az itt található számos öko-rendszerről. Ezt a feladatot nehezítették meg a sötét összeesküvés állandó erőszakos kihágásai. Ezért elérkezik ennek megváltoztatása, és lehetővé válik, hogy a Mennyország útjai legyenek a mi saját útjaink is. Egy teljesen új öko-rendszer fog felbukkanni ezen a felszíni birodalmon, amint a tudatosságváltás végbemegy.
Ez a tudatosságban való nagy váltás lesz az első áldott lépés, ami újraindítja Gaia-t. Így téve, egy láncreakciót fog megindítani, ami drámaian módosítja ezt az egész naprendszert. Van egy szent feladatunk, hogy áldott őrzői legyünk ennek az új birodalomnak, és az istenséggel való újra fellelt kapcsolatainkat felhasználva, véghez vigyük az isteni terv kibontakoztatását ebben a fizikai szektorban. A mi isteni feladatunk az marad, hogy ellenőrizzük ezeket a dicsőséges tetteket, és újra létrehozzuk közvetlen összeköttetéseteket a Mennyország kormányzati igazgatóságával. Ebben a nagy Fényben, mi fogjuk működtetni és terjeszteni ezt az isteni Fényt a Tejút Galaxis széltében-hosszában. Ez azt jelenti, hogy a Mennyország és a Galaktikus Föderáció rendelkezése alatt, meg fogunk tanítani és segíteni fogunk mindenkit elérni a teljes tudatosságot. Lesznek zárt üléseink is, melyek a fizikaiság segítését célozzák.
Ma rövid üzenetünkön keresztül, felgöngyölítettük mi is folyik ebben a világban. Jelentéseket kapunk az első kapcsolatfelvételi csapat képviselőitől és a Felemelkedett Mesterektől is. Azért tesszük ezt, hogy jobban érezzétek milyen közel vagytok azokhoz az eseményekhez, amik meg fogják változtatni ezt a jelenlegi valóságot. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
2 Cimi, 9 Xul, 10 Caban

http://www.foldimennyorszag.hu/5A97DFF3-949A-4A6B-93B6-C1B3827EEF6C.html

 

 Szükségtelenül szenvedtek mindannyian.  Az állandó napi gyötrelmeket és kínokat,

 amiket elviseltek, azonnal meg kell szüntetni.

 .........





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése