2013. november 19., kedd

Csillaghajók látogatása - Arktúrusziak 06.14.

by kristalyhang
Arktúrusziak / 2013. június 14.
Suzanne Lie közvetítése
 Föld/Plejádok Felemelkedése
VisitShip
 Csillaghajók látogatása
MYTRE BESZÉL:
Mióta Sandy és Jason megbeszélték az álmaikat sokkal jobban tudatában vannak a jelenlétemnek [Sandy és Jason történetét átugrottuk jelen pillanatban, de majd bepótoljuk-Scarlett megj.] . Még meditáltak is együtt, hogy útmutatást kérjenek tőlem. A legfőbb útmutatásom az volt, hogy emlékezzenek jobban a Hajón eltöltött idejükre. Sok bolygóközi Hajónk van a Föld felső negyedik dimenziójában 2001.09.11. óta.
A Galaktikus Föderáció nagyon jól tudta, hogy könnyen kirobbanhatott volna egy világháború abból az incidensből. A Mennyei Tervben nem szerepelt az incidens megállítása, de a Galaktikusok együtt tudtak dolgozni a rengeteg felébredt ember tudatával, hogy elkerüljék a világháborút. Szerencsére elég Fénymunkás volt a Földön akkoriban, akikhez a fényünket elküldhettük, hogy felülkerekedhessünk a sötétség hullámán.
Emiatt a harmadik világháború lehetősége elvált egy másik párhuzamos valóságba. Mivel az idővonalatok felébredt emberei hajlandóak voltak eléggé kiterjeszteni a tudatukat ahhoz, hogy tanácskozhassanak a felsőbb megnyilvánulásukkal, képesek voltak átjutni ezen a sötét időszakon a párhuzamos valóság nagy világkatasztrófája nélkül. Azonban sok nehézség és állandó fenyegetés volt 2001.09.11. és 2012.12.21. között, amik letompították sok Fénymunkás auráját.
Szerencsére a felsőbb fény most beáramlik Gaiába és minden lakosába. Ez a multidimenzionális fény lassan és biztosan meggyógyítja a félelem maradékát a feltétel nélküli szeretettel. Tulajdonképpen sok földi test, amit a galaktikus tagjaink viselnek, mélyen benne vannak a Fénytestté alakulás folyamatában.
Mivel Sandy és Jason olyan sok mindent megváltoztatott az életében, étrendjében és a fő tudatállapotában, kezdik tudatosan érezni a földi testük átalakulásának tüneteit. Azért bátorítottam őket arra, hogy emlékezzenek a Hajón tett látogatásaikra, hogy közösségben érezzék magukat másokkal, akik hasonló dolgokat éreznek. Valójában pont most aludtak el.
Megragadom az alkalmat, hogy megosszam veletek, hogyan hozzuk a Fénymunkásainkat a Hajóinkra miközben alszanak. Gaia egy szabad akaratú bolygó, ezért csak azoknak adhatjuk meg ezt a segítséget, akik a Multidimenzionális ÉNJÜK valamelyik szintjén megkérnek minket, hogy meglátogathassák a Hajót. Ennél fogva a kapcsolatunkat ÉNJÜKNEK azzal a frekvenciájával kezdjük, amelyik a segítségünket kérte. Amint egy földi ember elkezd kommunikálni a magasabb megnyilvánulásaival, felmerül a vágy a tudatában, hogy visszatérjen a Hajóra. Ezeket a felébredt embereket „önkénteseknek” hívjuk.
De a vágy, hogy meglátogassák a Hajónkat, gyakran a tudatalattijukban vagy a szupertudatos elméjükben van, így általában nem viszik magukkal a látogatásuk emlékét a hétköznapi életükbe. Viszont a tudatalatti elme a legtöbb harmadik dimenziós viselkedés forrása. Ezért minden önkéntes elkezd egy belső késztetést érezni, hogy változásokat eszközöljön az életében.
Hasonlóképpen sok önkéntes elkezd belső üzenetek kapni a felsőbb megnyilvánulásától, aki gyakran pont azon a Hajón van, amelyiket meglátogatja. Amint kezdenek a belső hangjukra hallgatni, elkezdődik a felemelkedés folyamata. Ez a folyamat a belső üzeneteik forrása iránti kíváncsisággal kezdődik a tudatos elméjükben. Ez a kíváncsiság kapcsolatot létesít a tudatos és a tudatalatti elme között. Ahogy mindegyik önkéntes elkezdi a hétköznapi életét a belső üzenetekhez igazítani, kialakítanak egy kapcsolatot a tudatos és a szupertudatos elméjük között.
Ez a különböző tudatállapotok közötti összekapcsolódás és egység cselekvésre ösztökéli az önkénteseket, hogy változásokat hajtsanak végre az életükben. Ezek a változások az életükben azt jelzik, hogy készen állnak meglátogatni a Hajót. Amikor az önkéntesek egy Hajó fedélzetére jönnek, általában arra a hajóra mennek, amelyiken a felsőbb megnyilvánulásuk szolgál. De mindegyik önkéntesnek erre rá kell jönnie, amikor készen állnak.
Az élet a harmadik dimenzióban nagy kihívást jelent, ezért sokan nem hozzák létre ezt a kapcsolatot, mert attól tartanak, hogy visszalépnének a Küldetésüktől a 3D-s Földön. A legtöbb olyan önkéntes, akik emlékeznek, emlékezni szeretnének, vagy akár egy Hajó meglátogatására vágynak, a Galaktikus Föderáció tagjai. Azért vannak ezek a gondolataik és érzéseik, mert kezdenek emlékezni, hogy ők Galaktikus Lények, akik beleszülettek vagy beléptek egy földi testbe.
Eltértem a leírásomtól, hogy hogyan jönnek az önkéntesek a Hajónkra, de ez szükséges volt ahhoz, hogy bemutassam a megfelelő hátteret. Emlékezzetek, hogy sosem hoznánk el olyan valakit, aki nem kérte a látogatást. Sok embert elvittek a Zéták a második világháború vége és 1990-es évek közepe között, akik nagy traumát szenvedtek ettől az élménytől.
Tulajdonképpen ezek az emberek gyakran Galaktikusok voltak embernek álcázva, akik egy magasabb tudati szinten önként jelentkeztek, hogy segítsenek a Zétáknak. Sajnos az emberi hadsereg is belekeveredett, ami sok kísérletezést és félelmet eredményezett. Azért mondom ezt, hogy emlékeztesselek titeket, a Hajóinkon tett látogatásaitok önkéntesek, és csak multidimenzionális információval és feltétel nélküli szeretettel vannak megtöltve. Mindegyik önkéntes tisztában van ezzel a felsőbb tudatukban.  Néhányukat elvitték a Zéták, és azért jönnek a Hajóinkra, hogy meggyógyítsák ezt az élményt.
Az önkéntesek látogatása a Hajónkra akkor kezdődik, amikor alszanak. Minél mélyebben alszanak, annál kisebb az esélye, hogy emlékezni fognak az élményre. Emiatt általában a delta hullámú álomtalan alvásuk közben kezdik a látogatásukat, hogy az élményeik ne befolyásolják annyira a hétköznapi életüket.
Emlékezzetek, hogy mindannyian, akik meg szoktatok látogatni minket, önként jelentkeztetek, hogy segítsetek Gaiának a felemelkedésében. Önként nem fogjátok feladni a földi formátokat, amíg végre nem hajtottátok a Küldetéseteket. Ezért a Hajónkon tett látogatásotok egy olyan folyamat, amivel a fő tudatotokat ki tudjátok nyújtani egyre mélyebbre a tudattalan és a tudatalatti elmétekbe, és ezzel egyidejűleg kibővítitek a tudatotokat a Hajóink felsőbb negyedik és az ötödik dimenziós helyszíneire.
Ily módon a fizikai testetek biztonságban marad az ágyatokban míg felemelitek a tudatotokat a középső negyedik dimenzióba. Általában a felsőbb megnyilvánulásotok leengedi a tudatát a középső negyedik dimenzióba, hogy segítsen az álomtestetek tudatának egyesülni a felsőbb megnyilvánulásotok tudatával a Hajón.
Amikor egyesítettétek a tudatotokat a Multidimenzionális ÉNETEKNEK azzal a részével, amelyik teljesen tudatában van a belső multidimenzionális képességeitekkel, akkor az egyesített megnyilvánulásotok azonnal elutazhat a felső negyedik dimenziós Hajónkra. Arra emlékeztetünk titeket, hogy mindez a tudatotokban történik. A fizikai formátok továbbra is az ágyatokban van, és az ÉNETEK felsőbb megnyilvánulása továbbra is a Hajón van.
Annak az éneteknek, amelyik egyesült a felsőbb megnyilvánulásotokkal, egy asztrálteste van, míg a Hajón levő éneteknek egy fizikai teste vagy fényteste van. Amint emlékeztek arra, hogy hogyan tudtok átalakulni a fénytestetekké, a tudatotok képes lesz a dimenziók között utazni bármelyik tetszőleges valóságba, miközben fenntartjátok a „Forrás-ÉNETEKET”.
A Forrás-ÉNETEK az a komponense a Multidimenzionális ÉNETEKNEK, aki elindította a dimenziók közötti utazásotokat. Ezért az ÉNETEKNEK az a megnyilvánulása, ami elindított minden egyes utazást, egyben földelő erőként is szolgál ahhoz a helyszínhez, ahonnan elkezdtétek az utazásotokat. Amikor Mytria elveszett a két valóság közti átmenetben, az azért történt, mert a Forrás-ÉNJE túlzottan összezavarodott a sok harmadik dimenziós gondolkodás miatt. De csak az volt a problémája, hogy kétségei voltak, mert végül pont abban az idővonalban és valóságban lyukadt ki, amit a felsőbb megnyilvánulása választott.
Fontos megjegyezni, hogy a teremtés végtelen. Ennél fogva nem számít, hogy egy lény milyen fejlettnek tűnik, mindig van magasabb megnyilvánulása az ÉNJÉNEK. Emiatt nem fognak elfogyni a Multidimenzionális ÉNETEK megnyilvánulásai vagy a különböző valóságok, amiket meglátogathattok vagy megteremthettek. Mivel hozzá vagytok szokva egy fizikai forma viseléséhez, amikor először tudatosul bennetek, hogy az asztráltestetek a Hajón van, úgy is dönthettek, hogy fizikai testként észlelitek azt.
Ez a forma valójában nem fizikai. A formátok egy burok a lényetek, Szellemetek és/vagy a dimenziók között utazó Fényetek számára. Ezért a „formátok” lényegében a tudatotok. A Lényetek, Szellemetek, Fényetek és Tudatotok mind olyan kifejezések, amik valójában Teremtést jelentenek. Teremtő erő vagytok. Rendkívül fontos erre emlékeznetek a dimenziók közötti utazásaitok és a felemelkedésetek során.
A multidimenzionális utazások és a felemelkedés tulajdonképpen ugyanaz az élmény, csak máshogy tapasztalják meg őket. Amikor a forrás-ÉNETEK harmadik dimenziós, nehéz teljesen elfogadnotok, hogy „teremtő erő” vagytok. Ezért úgy fogjátok megnevezni az élményeteket mint a tudatotok kibővítése a valóság egy magasabb frekvenciájára. De amikor már emlékeztek arra, hogy tapasztalt interdimenzionális utazók vagytok, az „utazás” kifejezést fogjátok használni a „felemelkedés” helyett.
Úgy tűnik elkalandoztam a témától, a Hajóink meglátogatásától, de egyfolytában kifejezéseket és fogalmakat kell elmagyaráznom, hogy mélyen megérthessétek hogyan lettetek kiválasztva. Igen, ahelyett, hogy ŐK választottak volna ki titeket, inkább TI választottátok magatokat. Fontos arra emlékezni, hogy teremtő erő vagytok. Ti teremtitek meg az utazásotokat a Hajóra, pont mint ahogy ti teremtitek meg a dimenziók közötti utazásotokat, és ahogy ti teremtitek meg a felemelkedéseteket.
A probléma a harmadik dimenziós gondolkodásotokkal van. A 3D-s gondolkodásotok azt mondja nektek, egyszerre csak egy valóságot tudtok megtapasztalni. Tehát vagy abban a valóságban vagytok, amiben meglátogatjátok a Hajót, vagy abban, amiben az ágyatokban alszotok. Az a Kozmikus Igazság, hogy mindkettőt csináljátok. Alszotok és meglátogatjátok a Hajót.
Hogy még jobban összezavarjuk a háromdimenziós gondolkodásotokat, az ágyatokban vagytok, az asztráltestetekben utaztok, meglátogatjátok a Hajót, és a Hajó legénységéhez is tartoztok, és mindezt az ötödik dimenzió MOSTJÁBAN teszitek. Sajnos a 3D-s gondolkodásotok még mindig azt hiszi, hogy egyetlen valóságot kell kiválasztania, vagy legalábbis egy valóságot fontosabbá kell tennie a többinél. A választás és a fontossági sorrend harmadik dimenziós gondolkodás.
Amikor multidimenzionálisan gondolkodtok, tudjátok, hogy mindegyik valóságotok ugyanolyan fontos. Egyik valóság sem fontosabb a többinél, és egyik sem uralja a többit, mert az összes megnyilvánulásotok összekapcsolódik. A lábfejetek fontosabb mint a kezetek, vagy a gyomrotok fontosabb mint a tüdőtök? Nem, az ÉNETEKNEK az összes ilyen alkotóeleme egységtudatban él a fizikai testetekkel.
A harmadik dimenziós gondolkodásotok azt nem ismeri fel, hogy a fizikai testetek egységben él az aurátokkal, az asztráltestetekkel, a mentális testetekkel, a spirituális testetekkel és a fénytestetekkel. Még ha nem is vagytok tudatában, a fizikai testetek teljes egységben létezik az egész Multidimenzionális ÉNETEKKEL.
A Multidimenzionális ÉNETEK végtelenül és egyfolytában rengeteg dolgot tapasztal meg számtalan valóságban. De mivel egy régimódi földi testet viseltek, nem tudjátok ezt az adatot olvasni. Pont, mint ahogy egy régimódi kocsi sem tudja olvasni az adatot, amit a modern számítógéppel ellátott autók tudnak, a fizikai testetek sincs arra beállítva, hogy kiolvassa az információt a felsőbb dimenziójú testeitekből.
Az ÉNETEK magasabb frekvenciái szerencsére multidimenzionálisan tudnak olvasni. Ezért ha van egy kérdésetek, feltehetitek a tudattalan ösztöneiteknek, az asztráltestetek szellemi természetének, a mentális testetek mindentudásának, a spirituális testetek spirituális emlékezetének, az ötödik dimenziós Fénytesteteknek és még sorolhatnám. NINCS rátok vonatkozó korlátozás. Az egyetlen korlátozás a harmadik dimenziós gondolkodásotok.
Amikor meglátogatjátok a Hajóinkat, olyan testetek van, ami annyira a Hajóhoz van igazítva, hogy fizikainak tűnik. Ugyanezen okból kifolyólag a Hajó is fizikainak tűnik. Amikor a Hajón egyesültök a Fénytestetekkel, hozzá tudtok majd férni az énetek felsőbb megnyilvánulásaihoz és az agyatoknak ahhoz a területéhez, amiben a magasabb szintű galaktikus fogalmakat tároljátok.
Teremtő erő vagytok, ezért belenézhettek a szívetekbe/elmétekbe, hogy tanácskozhassatok az ÉNETEK multidimenzionális megnyilvánulásaival, és hogy kivetíthessetek egy képet, hogy úgy tűnjön, van egy másik különálló testetek. De egyik testetek sem különálló a másiktól vagy bármelyik valóságtól, amit megtapasztalnak.
Ahogy egy holografikus kivetítő ki tud vetíteni egy képet egy „különálló” személyről, ti is ki tudtok vetíteni holografikus képeket az ÉNETEK összes megnyilvánulásáról. Az összes ilyen holografikus kép teljesen valódi, mert mindegyikük az ÉNETEK megnyilvánulása. Azt kérdezhetnétek, „Hogyan felejthetem el néhány holografikus kivetítésemet és emlékezhetek a többire?”
A válasz erre a kérdésre az, hogy csak azokat a valóságokat és holografikus kivetítéseket tudjátok érzékelni, amelyek a jelenlegi tudatállapototokkal rezegnek együtt. Máshogy fogalmazva, nem tudtok olyan valóságokat észlelni, amelyek olyan tudatállapototokkal rezegnek együtt, amikhez NEM vagytok hozzáigazítva. Sok gyerekkori emléketek nem észlelhető, mert a tudatotok nincs hozzáigazítva a tudattalan és a tudatalatti elmétekhez.
Továbbá sok múltbeli/párhuzamos/alternatív életetekről nincs tudomása a 3D-s gondolkodásotoknak, mert időhöz van kötve és/vagy a harmadik dimenziós gondolkodásotok azt hiszi, egyszerre csak egy valóságot tud megtapasztalni. Emiatt elfelejtitek a múltbeli és jövőbeli éneiteket, hogy a jelenlegi énetekre összpontosíthassatok. Ellenben a multidimenzionális gondolkodásotokat nem uralja az idő vagy a tudatállapot.
Amikor multidimenzionálisan gondolkodtok, nem hat rátok az idő, és végtelen sok valóságot tapasztalhattok meg az EGY MOSTJÁBAN. Ahogy a DNS-etek 97%-a egyre jobban bekapcsol, és a tudatotok egyre több dimenzióba bővül ki, tudni fogjátok, hogy nincs „vagy/vagy” a magasabb dimenziókban. Helyette „minden/mindig” van.
Az egyik legjobb módszer, hogy „emlékezzetek” a Hajón tett látogatásaikra vagy bármely másik magasabb dimenzióbeli kalandotokra, ha meggyőzitek az elméteket, hogy sokféle élményetek lehet – mindig. Az egyik módszer, amit Sandynek és Jasonnek adtam az volt, hogy egy pillanatra álljanak meg és gondolkozzanak el azon, hogy mi történhet éppen a többi valóságukban. Például álljatok meg, hogy megnézzétek, mit csináltok éppen a Hajón úgy, hogy kivetítitek ezt a holografikus képet az aurátokba.
Ily módon másik valóságokat láthattok, hasonlóképpen mintha a tévében néznétek magatokat. Az aurátok olyan, mint egy hatalmas filmvászon, amire holografikus fénymátrixokat – gondolatformákat – lehet kivetíteni. Így nyomon követhettek néhányat a többi kalandjaitok közül. Azért mondtuk azt, hogy „néhányat”, mert lassacskán el kell választanotok magatokat a harmadik dimenziós gondolkodástól, és át kell adnotok magatokat a sokkal magasabb szintű multidimenzionális gondolkodásotoknak.
Az agyatok egy biológiai számítógép. Mint minden számítógép esetében, letölthettek fájlokat, új információt frissíthettek, kitörölhettek szükségtelen adatot, előhívhattok információt az archivált fájlokból, folytonosan bővíthetitek a memóriátokat és folytonosan tölthettek le egyre gyorsabb operációs rendszereket. Mivel ti vagytok a teremtő erő, az első dolog, amit meg kéne teremtenetek, az egy link a Multidimenzionális ÉNETEKHEZ. Aztán bizonyosodjatok meg róla, hogy elmentettétek az asztalra!
Csatornázta: Suzanne Lie
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus




kristalyhang | 2013-08-05 - 10:37 | Címkék: Suzzane Lie | Kategóriák: Arcturus | URL: http://wp.me/p2FH9O-xv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése