2013. november 15., péntek

Testünk és a magas frekvenciák - SaLuSa 11.12.


Érdemes beengedni olvasás közben az érkező energiákat. Nagyon jó érzés./Dombi Katalin


by kristalyhang
SaLuSa / 2013. november 12.
MADAD közvetítése
01-salusaÉrzitek az intenzív változásokat a testetekben, kedvesek? Ezek a változások kiteljesednek ezekben a napokban, és ha testetek a most hozzátok küldött magasabb frekvenciákat felveszi magába és ráhangolódik, cserébe szabad lesz, és a választott magasabb valóságokat túlterheltség nélkül élheti meg; mert ezeket a tapasztalatokat mindenkinek fel kell dolgoznia és meg kell osztania másokkal. Közületek már sokan meglátogatták a magasabb valóságokat asztrál testükben, de csupán egyes boldogító pillanatokra emlékeznek csak. Ezek a látogatások a magasabb valóságokba való felemelkedési folyamatotok záró pillanatainak további előkészületére szolgálnak. Ezután a magasabb valóságokban gyűjtött tapasztalataitok minden részletére és minden érzékelésre emlékezni fogtok, és ez lényegesen erősebbé fog tenni benneteket, mint amik most vagytok. Az idő áramlata és annak jelentősége lényegileg átalakulnak, és teljes tudatában lesztek a magasabb valóságban létező kapcsolataitoknak. Minden egyes képesség tökéletesedni fog, és akkor egyszerűen mindkét valóság esetében „a Mostban lesztek jelen”. Testetek a FÉNY erőteljes hangszereként fog működni; befogadja a tiszta magasabb frekvenciákat és azokat olyan magasabb frekvenciákra fogja átalakítani, amiket mindenki könnyedén befogadhat. Ez a frekvencia addig fokozódik, míg köztetek mindenki, aki a felemelkedés mellett dönt, meg is valósítja azt.
A ti átalakulásotokkal jön a társadalmatok átalakulása is – ahogyan a mód is, hogy hogyan érzékeli az emberiség a bolygót, amin él és minden más naprendszerbeli bolygót és galaxist. Egyéni felismeréseitek, ill. azok a felismerések, amiket továbbadtok segítenek „felnyitni a szemet” és felismerni az igazságot a univerzumban elfoglalt helyeteket illetően. Ne becsüljétek alá tudásotokat és felfogóképességeteket, mert a teremtés igazsága egyszerű, és mindenki, aki szívének bölcsességében felébredt, ennek tudatában is vannak. Sok út van, amin keresztül ez az igazság megnyilvánulhat, és ebből az következik, hogy mindegyikőtöknek egyéni értelmezése van ezzel kapcsolatban; de közben az alapvető elvek változatlanok maradnak. Azért vagyunk itt, hogy tapasztalatokat gyűjtsünk. Azért vagyunk itt, hogy minden lehetséges, minket vonzó tapasztalatot megvalósítsunk, hogy átéljük azt, mert minden lélekben ott szunnyad a vágy, hogy még többet megtudhasson [kutasson]. Ez a vágy hajtotta saját kereséseteket is, ami lehetővé tette, hogy felnőjetek a FÉNYBE, és csak a jelenlegi helyeteken való jelenléttel tudjátok meggyújtani a Fényszikrát másokban is, hogy ők is kívánságuk szerint szintén egy lánggá alakuljanak át, ami lehetővé teszi számukra, hogy beteljesítsék létezésük célját ezen a valóságon belül.
Érezzétek át még egyszer a végbemenő változásokat és fogadjátok el azokat a nagy kívánság [terv] részeként, hogy tovább haladhassatok. Segítünk ráhangolódni a magasabb frekvenciákra, mert életformánk érti ennek a módját; és boldogok vagyunk, hogy nyitottak vagytok rá, annak ellenére, hogy ez [fizikai] testeteket tovább fárasztja. Figyelmesen és szeretetteljesen őrködünk azok felett, akiknek az a kívánsága, hogy fenntartsák velünk a kapcsolatot, és hogy energiáinkat közvetlen úton fogadhassák. Ezen kívül kollektíven is küldjük energiáinkat, mert érezzük, hogy gyorsan közeleg az időpont, amikor általában véve is elfogadtok bennünket.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és nagyon boldog vagyok, hogy megoszthatom Mindenkivel energiáimat. Ezek nagyon boldogságos pillanatok, és tudom köztetek sokan szintén megosztanák másokkal saját energiájukat. Tegyétek ezt szabadon és olyan aggályok nélkül, hogy ezek az energiák talán nem lennének elég erőteljesek, hogy másokon segítsenek. Ti felnőttetek a FÉNYBE; áramoltassátok ezt tovább azokhoz, akiknek szükségük van rá,- egyszerűen egy megfelelő gondolattal, ami elér mindenkihez. Gondolataitok lesznek az erre az életidőre kitűzött céljaitok és kívánságaitok beteljesítéshez hozzásegítő eszközeitek, melyek hatalommal bírnak. Ez most életetek ’nagy ideje’ [fordulópontja], és azt szeretnénk elérni, hogy felismerjétek, milyen csodálatos időszak ez.
Csatornázta: Madad
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-12112013.html 

kristalyhang | 2013-11-15 - 14:21 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-D0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése