2014. március 25., kedd

Fejlődés és élet - Arktúruszi Csoport 03.16.


Sose feledjétek, hogy azért vagytok itt, ebben az időben, ebben a testben, ebben a családban az életetek folyamatával és tapasztalataival (melyek közül van, ami kellemes és van, ami nem), hogy tanuljatok és növekedjetek. Nem egyszerűen azért, hogy mulandó ego-állapotot érjetek el a pénz, hírnév, szépség, földi javak vagy hatalom megszerzésével!



Arktúruszi Csoport / Fejlődés és élet
 2014-03-16


newage1

Üdvözlet Drágáink!
Ismét eljöttünk, hogy a felemelkedésről beszéljünk nektek. A magasabb dimenziókba való felemelkedés különböző szintjein vagyunk. Nem mindenki fog felemelkedni ebben az időben, mivel sokan nem állnak készen arra, hogy a lelkük bensője teljességét megragadják. Mindazonáltal, mindenki megtapasztalja azt a Fényt, mely Gaia-ra érkezik ebben a hathatós időben és mindenkinek megvan a saját döntési lehetősége a növekedésre illetve annak elutasítására egyaránt.

Emlékezzetek erre, miközben megfigyelitek a bennetek és a világban végbemenő rengeteg változást. A változás nagyon lehangoló tud lenni azok számára, akik még afféle, életen át tartó tanításokhoz láncolják magukat, melyek többé nem a legfelsőbb jót szolgálják… viszont így működik a fejlődés. A fejlődés egy fokozatos (időnként nem is annyira fokozatos) elmozdulás az újba és a sokkal fejlettebb gondolkodásba, létezésbe és cselekvésbe… Ha a többség felébred és még több Fényt ad az univerzális tudatossághoz, a régi hitrendszer nem tudja ezt a növekedést megállítani.

Mivel mindannyian teremtők vagytok, a fejlődés lelassulhat, de sosem állhat meg, mivel ez az élet célja. A szabad akarat által egy személy le tudja lassítani, sőt meg is tudja állítani a saját spirituális fejlődését, akár még több életen keresztül is, de a fejlődés felé történő utazás sosem érhet véget véglegesen…. Mivel az emberiség valódi természete isteni, az erre való emlékezés vágya ezért sosem tűnik el. Gyakran ezt mélyen eltemetitek, mert úgy akarjátok, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyjátok! Viszont ez a vágy sosem tűnhet el, különben a világ sosem lenne egyedi. Egy ember sosem létezhet az isteni formáján kívül, mivel ez minden alak szubsztanciája…mindennek, ami van.

Az Arktúriai Csoport szeretne nektek az életről beszélni. Amikor a harmadik dimenziós hitrendszerben vagytok, az életet bizonyos esetekben szentként kezelitek (barátok, rokonok), viszont bizonyos esetekben (pl. háborúk) nem teszitek ezt – ezzel tökéletesen visszatükrözitek a harmadik dimenziós gondolkodás szeparációját és dualitását. Csupán egy élet van és ez nem más, mint az Isteni… ez az egyetlen létező élet, ami van. Emberileg a tudósok létre tudnak hozni olyan dolgokat, melyek látszólag egy üvegben életképesnek bizonyulnak (klónokat) – de ez csupán fizikai természetű… az „élet” egy interpretációja. Az élet csak akkor válik ÉLET-té, amikor az isteni energia bele áramlik. Ezért van az, hogy a fizikai test olyan gyorsan szétbomlik, miután a lélek eltávozik belőle.

Itt értünk ahhoz a részhez, ahol muszáj beszélnünk az abortuszról, mely sokak számára még most is központi, zavaros, aggasztó és gyötrelmes téma. Egy meg nem született személy életének elvételéről való döntés egy olyan választás, melyet nem szabad könnyelműen venni, hanem tudni kell, hogy az a lélek, aki úgy döntött, hogy gyermekké lesz, a másik oldalról nagyon is tudatában van annak, hogy vajon ki lesz-e hordva vagy sem. Egy születéssel végződő terhesség során a lélek tud ki-be jönni-menni a testébe; a terhesség korai szakaszában a lélek még nem csatlakozik a testhez, hacsak nincs valami fontos lecke, melyet ezzel kellene megtanulnia.

Ennek eldöntése csak akkor szabad, hogy bekövetkezzen, miután a szándék őszintén fel lett tárva, mivel a döntést meghozó személyben az efféle választások erőteljes energiákat raktároznak el és mindkét irány rengeteg érzelmi energiát igényel. ŐSZINTÉNEK kell lenni, amikor belsőtökben azt vizsgáljátok, hogy mi a legjobb és mi a legfőbb jó minden érintett számára… az effajta döntéseket sosem lehet egyszerűen csak önzésből, kényelemből, félelemből meghozni és sosem szabad az élet feletti irányítás eszközeként használni.

Mindenféle döntés spirituális kulcsa a SZÁNDÉK, hiszen a mögöttes szándék nyújtja az adott dologgal kapcsolatos energiát… minden szándék szó, tett vagy gondolat által nyilvánul meg. Ne feledjétek el ezt, drágáink, mivel ez egy életbevágóan fontos dolog!

Az élet örök, de a lelkek dönthetnek úgy is, hogy korlátok között, fizikai testben töltenek időt annak érdekében, hogy spirituálisan növekedjenek és fejlődjenek a harmadik dimenziós energiák sűrűségében. A Föld egy hathatós és bonyolult hely, ahol fejlődni lehet – viszont nem a bátortalan szívűeknek való! Sose becsüljétek alá a bátorságotokat, drágáink, mivel sok fejlődő lélek van másik bolygókon, akik úgy döntenek, hogy nem jönnek egy olyan bolygóra, amely ennyire sűrű. Mindenki fokozatosan tanul a földi tapasztalatai során és végül rájön, hogy amit folyamatosan keres, az önmagán belül rejlik. Ezen a ponton kezdtek el bizonyos problémákkal felsőbb szinten találkozni. A karma eltűnik, és hirtelen azt látjátok, hogy másoknak segítetek. Olyanoknak, akik hasonló problémákkal küszködnek, mint ti. A Földet sokan figyelik olyanok, akik meg szeretnék tanulni és látni akarják, hogy az emberiség hogyan teszi ezt meg.

Az életet sosem lehet elveszíteni! Ez nem lehetséges! Egy személy, aki akár természetes, akár nem-természetes úton távozik, egyszerűen csak egy másik dimenzióba megy. A legtöbb emberi szem még nem képes érzékelni a magasabb rezgésű fény-testet, ezért azt hiszi, hogy az adott személy egyszerűen meghalt. Alvás közben mindannyian elhagyjátok a testeteket, mozgolódtok, tanultok és munkálkodtok a spirituális testetekben. Az élet és a halál a dualitás két aspektusa csupán. Sokkal inkább éltek a másik oldalon, semmint a földön, hiszen a túloldalon emlékeztek arra, hogy kik és mik vagytok. Ott vezetést kaptok, mindenféle segítséget nyújtanak és támogatnak benneteket minden, számotokra szükséges dologban.

Vannak néhányan, akik a „haláluk” után továbbra is megpróbálják összhangba hozni önmagukat a számukra ismeretes földi energiával, mivel ők képtelenek meglátni a rájuk váró és segíteni akaró vezetőik fénytestét. Ezek a lelkek válnak az általatok szellemként vélt lényekké… Ők olyan lelkek, akik félnek továbblépni és belépni a magasabb dimenziós fénybe – néhányan ezek közül még ennek szükségességének sincsenek tudatában. Ezek a lelkek hozzákapcsolják magukat az ismert és gyakran szeretett emberekhez, helyekhez és az elmúlt földi életük tapasztalataihoz. Néhányan erőteljesen ragaszkodnak egy meghatározott hitrendszerhez és azt várják, hogy az ő meggyőződésük manifesztálódjon… képtelenek arra, hogy elhagyják azt a helyet, ahol vannak – és nem is igazán akarják ezt megtenni. Néhányan ismerős dolgokat és életet hoznak létre, melyet asztrál birodalomnak nevezünk. Itt gyakran sok ideig tartózkodnak – addig, amíg valaki más nem segít nekik (Fénylények vagy olyan emberek, akiknek ez a munkájuk) vagy nem ébrednek rá a változtatás szükségességére.

A harmadik dimenziós hitrendszerben sokaknak az a meggyőződése, hogy csak néhány életforma értékes és ez főként emberi. Meg kell, hogy értsétek: MINDEN életforma szent és az Egyetlen Élet része. Nincs értékes és kevésbé értékes élet. Az úgynevezett „primitív” társadalmak, akik azt tanítják, hogy engedélyt kell kérni, mielőtt az étel megszerzése érdekében kioltanak egy életet, megbecsülik és tisztelik azt az életet, amelyet az adott állat értük odaadott. Ezt a módszert sokan figyelmen kívül hagyják bármi más, több pénzt hozó dolog érdekében – ez egy másik megközelítés, mely nem tiszteli az adott állatot és az életet meggondolatlanul ételre, divatra, pénzre vagy hatalomra használja fel. Az Isten Önmagát végtelen formában és variációban nyilvánítja ki. Azt mondjátok: „És mi a helyzet a csótányokkal vagy a moszkitókkal? Engedjük meg nekik, hogy azt tegyék, amit szeretnének?” A rovaroknak csoport-lelkük van. Az energia isteni, de nem személyes. Amikor egy rovar elpusztul, azon nyomban újracsatlakozik a csoportja lelkéhez. De őszintén! Tegyétek fel önmagatok számára a kérdést: mint az Élet tisztelői valóban annyira bonyolult egyszerűen fogni egy pókot és kitenni a szabadba ahelyett, hogy megölnétek?

Az élet korlátozott és törékeny módon jelenik meg, de valójában örök és korlátlan. Nem tudtok meghalni. Azok, akik enyhülést keresnek a saját életük átélésének nyomása alól, egyszerűen átmennek a másik oldalra, de ott azt tapasztalják, hogy semmit sem oldottak meg azokból a leckékből, amelyeket meg akartak tanulni és így újra szembesülni kell velük egy másik időben és másik életben.

A földi élet harmadik dimenziós energiájába történő inkarnáció a lélek döntése, melyet egy adott személy választ annak érdekében, hogy fejlődjön és növekedjen a harmadik dimenziós energia számtalan lehetőségei között. Az élet leckéit minden egyes lélek eltervezi a születése előtt. Ebben segítséget és spirituális iránymutatást kap. Az élet eseményei nem véletlenszerűek, mint ahogy látszanak, amikor a külső megjelenés alapján ítéltek. Ezek olyan szükséges tapasztalatokat mutatnak, melyek az adott lélek növekedését és fejlődését szolgálják. A karma nem büntetés, hanem azon energiák kiegyensúlyozása, melyet eredetileg a fejlődő lélek – és nagy általánosságban az emberiség – alkotott. Miután a lélek elérte a spirituális tudatosság egy adott szintjét, nincs többé karma, hiszen azt követően az adott személy képes új, magasabb módon látni az életet. De ebben az időben sokan segítetek megtisztítani a személytelen világkarmát is!

Minden tökéletes, drágáink annak ellenére, hogy a világ meg van győződve arról, hogy hogyan kellene minden dolognak megnyilvánulnia annak érdekében, hogy „jó” legyen. Sose feledjétek, hogy azért vagytok itt, ebben az időben, ebben a testben, ebben a családban az életetek folyamatával és tapasztalataival (melyek közül van, ami kellemes és van, ami nem), hogy tanuljatok és növekedjetek. Nem egyszerűen azért, hogy múlandó ego-állapotot érjetek el a pénz, hírnév, szépség, földi javak vagy hatalom megszerzésével! Figyeljetek oda a vágyaitokra drágáink, mivel az effajta gondolatok azok korlátozottságát mutatják, akik még a tudatlanságba süllyedve élnek.

Nincs semmi ördögi vagy rossz abban, ha valaki gazdag. Ez egy téves elképzelés, melyet néhányan gondolnak vagy hirdetnek. A szeparációban való meggyőződés olyan általános érzetet alakított ki, mely szerint a bőség minden formája önmagatokon kívül áll és kínszenvedéssel kell megszereznetek és megragadnotok, minden áron és minden erőtökkel. A jólét a ti isteni jogotok, az isteni tökéletességgel való Egység alapvető eleme. Egy igazság, melyet fel kell ismernetek és tudatosítanotok kell, mielőtt az látszólag meg tud nyilvánulni. Ez a feladat!

Tegyétek az Egyetlen Isteneteket eggyé önmagatokkal! Engedjétek, hogy kifelé áramoljon, és olyan formában fejezze ki magát, amiben szükségszerű.
Ami valaki számára tökéletes, az nem biztos, hogy más számára is az. Ezért ne hasonlítgassatok össze semmit! Ez a felfedezés segít megszabadulni benneteket az örökös, erőszakos reklámoktól, melyek megmondják, hogy mit vegyetek, mit tegyetek, mit birtokoljatok, stb … ha ez sikerül, akkor boldogok lesztek!

Veletek vagyunk az EGYségben és az ÉLETben…. Az Arktúriai Csoport

Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html
 http://kristalyhang.wordpress.com/2014/03/25/arkturuszi-csoport-fejlodes-es-elet-2014-03-14/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése