2014. március 2., vasárnap

Remény, bőség és fordulópont 02.16. - Arktúruszi csoport



Sokan közületek frusztráltak, és a mindennapi élet problémáival küszködnek. Fontos, hogy megértsétek, ezek a nehézségek olyanok mint a vizsgák és nem kudarcok.


Arktúruszi Csoport
Remény, bőség és fordulópont 
 2014-02-16
remény 

A mostani üzenetünk a reményről szól. Sokan közületek frusztráltak, és a mindennapi élet problémáival küszködnek. Fontos, hogy megértsétek, ezek a nehézségek olyanok mint a vizsgák és nem kudarcok. Bizonyos energiák, amik az életeitek során felhalmozódtak, el vannak raktározódva a sejtjeitek memóriájában a fizikai testetekben, továbbá az érzelmi- és a mentáltestetekben is. Amíg meg nem tisztítja, minden ember eltárolja és magával hordja az öröklődés, eskük, ígéretek, és minden erős élettapasztalat (némely jó, némely rossz) energiáját, és ehhez társul még a sejtek memóriája azokról az emberekről, akik ezekhez a tapasztalatokhoz kapcsolhatók.

Most már spirituális szempontból elég erősek vagytok ahhoz, hogy elengedjétek az energiákat, amik csak a régi és befejezett dolgokhoz kötnek titeket, amibe beletartozik a karmikus szituációk megoldása is. Ezek az energiák el voltak bennetek tárolva és magatokkal hordoztátok őket, mert még nem voltatok elég fejlettek, hogy tudomásul vegyétek és megoldjátok őket olyan módon, amivel megtisztíthattátok volna őket.
Ezeknek az energiáknak rétegeik vannak, amik olyan intenzív élettapaszaltalatokból (fizikai, érzelmi, vagy mentális) erednek, amiket mélyen elástatok magatokban, mert úgy döntöttetek, nem akarjátok ezeket a tapasztalatokat újra átélni vagy akár csak rájuk gondolni.

Gyakran megesik, hogy a komoly tanuló azt hiszi, a kitartó belső munkája által egy probléma megoldódott és befejeződött. Ez általában egy olyan dolog, ami egész életében gyötörte; egy bizonyos személy, félelem, függőség, vagy érzelmi reakció – aztán egyszer csak megint ott van és azt mondja, “Hahó, visszajöttem”.
Sose higgyétek, hogy kudarcot vallottatok vagy hogy nem végeztétek el rendesen a feladatot, mert amikor egy probléma újra feltűnik, hogy megtisztuljon, az azt jelenti, hogy a probléma egy mélyebb szintjére értetek el. Amikor ilyen történik, vizsgáljatok meg újra minden olyan dolgot, aminek korábban nem voltatok tudatában, és haladjatok az igazság felé. Minden új réteg, amikor megmutatkozik, a tudatosság új szintjeit nyitja meg a saját tudati szintetekre vonatkozólag. Kérdezzétek meg magatoktól, “Mit hiszek, amitől így érzem magam?”

Ne adjatok erőt se jónak, se rossznak olyan probléma, személy, vagy tapasztalat esetében, amivel küszködtök, mivel ezeknek csak annyi erejük van, amennyit ti adtok nekik, ezért voltak eltárolva bennetek. A dualitás és szeparáció régi, befejezett háromdimenziós energiáit nem vihetitek magatokkal a Fény magasabb frekvenciáiba, és akadályként fognak viselkedni egészen addig, amíg el nem távolítjátok őket.
Ebben a mostani életben a folyamatban lévő változás miatt a fejlett lelkek úgy inkarnálódtak, hogy az összes olyan problémát magukkal  hozták, amit meg kellett tisztítani. Sokan születésük előtt úgy döntöttetek, hogy olyan családi szituációkba születnek bele, amik bármi olyan dolgot aktiválnak, amin túl kell lépniük. Például sokan, akik nehéz családi helyzetben nőttek fel, direkt ezeket a családokat választották (születésük előtt) annak érdekében, hogy aktiválják az alacsony önértékelés tudatát, amit már régóta magukkal hordoztak. Így egyszer és mindenkorra el tudták engedni ezt az énképet, és egyre jobban felismerhették, hogy kik és mik voltak valójában. Gyakran van egy karmikus szituáció is, amit be kell fejezni.

A karmikus kapcsolatokat illetően – ha egy olyan helyzetben találjátok magatokat, ahol felismeritek, hogy egy állandó viszály karmikus lehet, de a másik fél nem akar megoldást találni, akkor ti magatok is elengedhetitek és befejezhetitek azt.

1. Ismerjétek fel az illető Isteni Mivoltát még akkor is, ha ő ebben egyáltalán nem hisz.
2. A szándékotok és vizualizációtok segítségével távolítsátok el az energiafonalakat, amik még mindig hozzákötnek titeket az illetőhöz.
3. Küldjetek neki Fényt és Szeretetet amikor csak rá gondoltok.
4. Ne szálljatok szembe az illetővel, mert ezzel csak megerősítitek azt, amitől meg akartok szabadulni.

Korábbi életek során a lelkek rövid listával születtek, akár csak egy problémával, amivel foglalkozniuk kellett és aztán továbbállhattak. Sokszor maga a túlélésért folytatott harc megakadályozott bárminemű haladást, és egy célkitűzés több életen át is elhúzódhatott. A Földön éppen végbemenő erős energetikai változás miatt a lelkek rájöttek, hogy szembe kell nézniük minden olyan problémával, ami a régi és befejezett energiákban tartja őket, és ezért vannak olyan sokuknak nagyon nehéz élethelyzeteik.

Elég fejlettek vagytok ahhoz, hogy végigcsináljátok azt, amiért itt vagytok, különben nem döntöttetek volna így. Sose higgyétek, hogy kudarcot vallottatok, még akkor se, ha a harmadik dimenziós szemléletmód ezt diktálná. Veregessétek vállon magatokat, mert hatalmas és fejlett Fénylények vagytok, akik képesek átlátni a látszaton és képviselni az igazságot, amíg teszitek amit tennetek kell. Sose felejtsétek, hogy minden leckét ti terveztetek meg előre, mert tudtátok milyen tapasztalatra van szükségeket ahhoz, hogy növekedhessetek és fejlődhessetek.

Az Arktúruszi Csoport most a bőségről szeretne beszélni. A bőség egy olyan fogalom, ami sok embert összezavar, mert a hiány és korlátozottság látszatától szenvednek. Az Egységben minden létezik…az Isteni, mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó Forrás ott van bennetek. Ez a lényege ennek az utazásnak, amin mindenki több száz életöltőn keresztül haladt…hogy végül elérjen egy olyan tudatállapotot, ahol felismeri ezt az igazságot. A Forrás nem ismeri a hiányt és a korlátozottságot, mivel végtelenül önfenntartó. A hiány fogalmát a dualitásba (ellentétpárokba) és szeparációba vetett hit hozta létre. Isteni törvény vonatkozik mindenre, ami az Isteni tudatban megtestesül. Ha a hiány és korlátozottság az Isteni tudatban lenne, mindörökké megváltoztathatatlanok lennének. Ennek felismerése az első lépés, hogy megváltoztassátok a külső látszatot.

Minden alkalommal, amikor befizettek egy számlát, egy pillanatra gondolkodjatok el azon, hogy mivel a Forrás teljes és nem szenved semmiben sem hiányt, az a csekk vagy pénzösszeg ennek a teljességnek az anyagi manifesztációja. Amikor azt hiszitek, hogy a bőség korlátozott és személyre szabott, és minden költség kimerít titeket, akkor a pénzt sajátotoknak, végesnek és korlátozottnak nyilvánítjátok (dualitás és szeparáció). Vegyétek észre, hogy a bőség rajtatok keresztül, és nem pedig belőletek áramlik. Ez butaságnak tűnhet, ahogy belenéztek az üres pénztárcátokba, de ezeknek az igazságoknak a gyakorlata az egyetlen módja, hogy mélyebben megértsétek azt a végtelen bőséget, ami már most is a tiétek a Forrással való Egységetek révén.

Indítsátok el az áramlást…adjátok tovább a használaton kívüli ruhátokat és tárgyaitokat, adományozzatok pénzt, dobjatok egy érmét az üvegbe, még ha csak egy forintot is…áramoltassátok a szeretetet (szolgáltatás és áru) és a hálát (fizetség). Mindig lennie kell áramlásnak. Teremtők vagytok, minden olyan gondolattal és szóval (pl. Nincs valamim…) teremtetek, ami a tudatállapototokból kiáramlik. Az utazás arról szól, hogy az Egységről tanuljatok, azonban arról is szól, hogy megtanuljátok mi testesül meg az Egységben. Kezdjétek el alkalmazni az igazságot minden pénzügyi tranzakcióban, áldjatok meg minden kifizetést, tudván, hogy egy Végtelen és határtalan Forrásból áramlik.

Tegyetek meg bármilyen szükséges emberi lépést a jelenlegi helyzetetekben, de első lépésként mindig emlékezzetek a Végtelen Forrásotokra. Ne adjátok át magatokat teljesen a hiányról és korlátozottságról szóló harmadik dimenziós hírek tömkelegének.

Egy olyan fordulóponton vagytok, ahol el kell döntenetek, hogy ki lesz az úr és kit fogtok szolgálni az igazságot vagy a harmadik dimenziós szemléletmódot, amit egy alvó világ mutat felétek mindenhonnan. Legyetek nagyon őszinték magatokkal, mert most egy olyan ponton vagytok, ahol vagy továbbmentek előre, vagy a régi dolgoknál maradtok. Mint mindig, a döntés a tiétek.
Mi vagyunk az Arktúruszi Csoport


Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
Forrás: http://www.onenessofall.com/2014.html http://www.onenessofall.com/newest.html
http://kristalyhang.wordpress.com/2014/03/02/arkturuszi-csoport-remeny-boseg-es-fordulopont-2014-02-16/ 

1 megjegyzés: