2014. március 20., csütörtök

Kapcsolatba fogunk kerülni egy olyan néppel - Galaktikus üzenet 03.18.


Mi most kapcsolatba fogunk kerülni egy olyan néppel, amely készen áll elfogadni a benne rejlő spiritualitását, és Gaia megmentése és szolgálata iránti vágyát. Ez nagyszerűen fog szolgálni benneteket...




A Galaktikus Föderáció és 
a Spirituális Hierarchia Üzenete 
/2014. Március 18./
 
Selamat Balik! Néhány csodás hírrel térünk vissza! 
Az előrehaladás folytatódik! A sötét összeesküvés egy olyan ponthoz ér, ahol meg kell adja magát. A Fény megdöntését célzó összes stratégiájuk befuccsolt. Egy menetrend van most hatályban az újraértékelt tőkék kiosztására, és hogy előkészítsenek benneteket a jólétpénzeitekre. Ezek a törekvések egy új bankrendszert is hozni fognak, aminek az évekkel ezelőtt elfogadott bankszabályzás jegyzőkönyve az alapja. (!) Ezek a szabályok meg fogják változtatni a bankok működését, és véget vetnek bármilyen fajta banki csalásnak. Amikor mindez végbemegy, az új kormányzás szabadon és törvényesen megvalósulhat. Ez az új kormányzás el fogja törölni a személyi jövedelemadózást, és lehetővé teszi egy új üzletkörnyezet felbukkanását. 
Ebben a tisztességes környezetben, a jelenleg titokban tartott találmányok megjelenhetnek. Ezek az eszközök megfogják tisztítani a levegőt, a vizet, és az égboltot, és lehetségessé teszik a mi szent küldetésünk hivatalos közzétételét. Az első kapcsolatfelvétel lehetővé fogja tenni, hogy partjaitokra utazzunk és egy olyan tanácsadó programba kezdjünk, ami elvezet benneteket a teljes tudatosságba. Ez idő alatt, újra be fognak mutatkozni nektek az Agarthaiak.
Az Agarthaiak egy felettébb gyönyörű birodalomban élnek, és figyelemmel követtek benneteket az utóbbi 13 ezer év alatt. Éber szemeik felügyelete alatt emelkedtek fel világotok Felemelkedett Mesterei. Számtalan Testvériség kötelezte el magát, hogy visszajuttatják ezt a bolygót a Fénybe. Mindegyikük hozzájárult a ti spirituális növekedésetekhez. Bár az Anunnaki és az ő kegyeltjei sokaságának a rabigája alatt, korlátozva voltatok abban, hogy könnyedén követhessétek ezen nagy spirituális mesterek bölcsességét. Ebből kifolyólag, az őseitek közül sokan arra kényszerültek, hogy magukhoz vegyenek olyan eszméket, amik a sötétséget és Anunnaki mestereiket favorizálták. 
A Felemelkedett Mesterek és Agarthai szövetségeseik, fokozatosan egyre több és több Fényt ragyogtattak spirituális ügyeitek érdekében. A mi nagy számban való érkezésünk mindössze két évtizeddel ezelőtt, lehetővé tette ennek a nagy mozzanatnak, hogy spirituális lendületet nyerjen. Ez a szent energia az, ami lehetségessé teszi a sötétség feletti nagy győzelmet. Segítjük azon egyéneket, akik számára visszataszító a sötétség, és véget kívánnak vetni a terror hosszas uralmának!
Most annak a permén állunk, hogy olyan események válnak valóra, amik valódi felvezetői szabadságotoknak, és egy új kormányzás kiemelkedésének. Vannak olyan elemek az ügyben, amik már törvényesen rákényszerítették a sötétséget, hogy lemondjon hatalma nagy részéről, és megakadályozták széleskörű nemzetközi háborúk megtörténését. A következő lépés az, hogy véget vetnek a fiat pénznek, és kikergetik a bankárokat odúikból. 
Ezek a tettek felállítják a színteret egy állandó jólét számára, ami átalakítja a globális szegénységet és hontalanságot. Ez váltja fel ezeket a rettenetes forgatókönyveket egy olyan fordulóponttal, amik lehetővé teszik mindenkinek, hogy túllépjen a jelenlegi túlélési módokon, és együtt végre kreatívan oldják meg a szennyezést, és azt a durva romlottságot, ami a feledés peremére juttatott benneteket. 
Mi most kapcsolatba fogunk kerülni egy olyan néppel, amely készen áll elfogadni a benne rejlő spiritualitását, és Gaia megmentése és szolgálata iránti mély vágyát. Ez nagyszerűen fog szolgálni benneteket, ahogyan előkészültök a Belső Földi unokatestvéreitekkel való újraegyesülésre.
Ezek az események fontossá teszik a velünk való kapcsolatfelvételeteket. Ahogy elkezdtek spirituális eszenciátok után nyúlni és visszakövetelni azt, újra összekapcsolódtok azzal is, akik valójában vagytok. Eredeti lemúriai társadalmatok egy olyan modellre épült, ami a csillagokból érkezett. Ez a lemúriai modell valójában még mindig hatályban van. 
 Együtt egy új galaktikus prototípust fogtok összehozni, ami megtestesíti azon Galaktikus Társadalmak összes különféle formáját, mely a Galaktikus Föderációban létezik. Ezért olyan létfontosságú számunkra, hogy visszajuttassunk benneteket korábbi teljes tudatosságú állapototokba. Akkor egy olyan változatot fogtok megvalósítani, ami galaxis szerte a vitalitás jelenlétét demonstrálja. Ebbe a nagy Fénybe merülve, sok mindent megteszünk, hogy kibontakoztassuk a Teremtő isteni tervét. A korábbi Ancharásokkal kapcsolatos küldetésetek egy példa lesz arra a bölcsességre, amit a 13 évezredes hosszú éjszaka alatt szereztetek.
Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel érkezünk Agartha-ból! Itt vannak az események, amik megkezdik átalakítani világotokat. Az a sok incidens, ami lelassította ennek megvalósulását, már csak a múlt. Az első néhány esemény ami történik, a bolygó kincstári és pénzügyi rendszerével kapcsolatos. A II. világháború utáni világ kedvezett sok fő bank és nemzet számára. Ezek az intézmények, a mi társaink által, engedelemre lettek kényszerítve. 
Áldás mindenkinek, és legyen köztudott, hogy a Szellem lépett, és a Fény egyre erősödik! Egy új pénzügyi rendszer megszületése, mely nyilvánosságra kerül, nagy jólétet hoz nektek, és lehetővé teszi azon akadályok eltávolítását, amiket a személyes adósság hozott létre. Egy új módszer kezdődik, ami egy olyan birodalomba juttat benneteket, mely túllép a pénzen. Ez a birodalom felkészít titeket a teljes tudatosságba való áldott átalakulásotokra.
Amióta korlátozott tudatosságba löktek és a sötétek könyörületére bíztak benneteket, az utálkozás, megosztottság, és háború áldozatai lettetek. Őseitek számtalan generáción át mesélték ezeket a szomorú történeteket, mígnem már ezek tűntek teljesen normálisnak. A Mennyország Fényével és Szeretetével vagytok töltekezve. 
A sorsotok nem a sötétség manipulatív kezei általi végtelen szenvedés. Sokkal inkább az, hogy ismét Fénybe kerüljetek, és kiszabaduljatok a visszaélések végtelenségéből. Akkor ráébredtek hatalmatokra, és támogatásunkat felhasználva, a Fénybe juttatjátok magatokat, és elfogadjátok azt az ajándékot, amit most isteni keggyel együtt kaptok. Azok akik szorgosan dolgoztak, nagyon boldogok, hogy szent munkájuk biztosítja nektek a sötétek rettenetes karajaiból való kitörésetek eszközeit. A dorbézolás ideje elérkezik. Legyetek áldottak, és álljatok készen elfogadni ezeket a dicsőséges szent eseményeket!
Készen állunk, hogy a megfelelő időben szóljunk hozzátok, és bepillantást adjunk sok mindenbe, ami a lehető legjobban tud irányt mutatni nektek a teljes tudatosságba való menetelésetekben. Ez a galaktikus esemény fog adni nektek sok különleges képességet. Nektek kell lennetek azoknak a kiválasztottaknak, akik könnyedén képeznek hidat egy új és felettébb izgalmas valóságba való belépéshez. 
Örvendünk annak ami történik mindegyikőtökkel. Ez a végső dicsőséges vágta, információk tömkelegét fogja nyújtani arról, hogy kik vagytok, és miért vagytok itt. Ez lehetővé fogja tenni számotokra, hogy jobban megértsétek mi történik Lady Gaia-val, és hogyan tudtok segíteni neki megvédeni a rajta és a benne lévő öko-rendszerét. Ezért örvendezzetek, és énekeljetek isteni Hozsannát a Mennyországnak, és a mi szent Teremtőnknek! Halleluja! Halleluja!
Ma egy rövid betekintést adtunk nektek a körülöttetek kibontakozó dolgokba. Legyetek kedvesek, és maradjatok felkészülve annak elfogadására, ami oly csodásan megadatik nektek. A történő változások csak a felvezetői a mi érkezésünknek, és a teljes tudatosságú Fénylényekké való hivatalos átalakulásotoknak! 
Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
11 Eb, 15 Ceh, 10 Caban

foldimennyorszag.hu
 http://www.fenyorveny.hu/2014/03/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_20.html

 Egy párbeszéd a cikk kapcsán


  •  Vajon ki az a nép?

  • Találgassunk..

  •  Passzolok

  • Akkor nézzük kizárásos alapon.. Amerikában legföljebb valamelyik dél-amerikai nép lehetne.. Európában leginkább magunkra tippelek, Ázsiában ... nem tudom, mert nem ismerem őket

  • Én magunkra nem tippelek, messze vagyunk mi a spiritualitástól

  •  Nézzük tovább.. tudomásom szerint nálunk óriási spirituális tevékenység folyik -már legalább egy éve- az országunk és az emberiség szolgálatában.. bár ez nincs nagydobra verve

  • Én inkább sok alvó embert látok

  • Azonkívül rengeteg olyan magyar ember van, akinek arany a szíve, de nem látja még a kiutat

  •  Az lehet

  •  Rengeteg a nagyon tudatos ember, és mégtöbb, akik már tiszta szívből szeretnének jobbat, és teszik becsülettel, szeretettel a napi munkájukat,

  • És mivel mi MAGok vagyunk, bennünk van  az isteni MAG, - még ha alszik is még sokaknál- ami ha aktiválódik, csodás lesz

  • Az már jó lenne

  •  Csodálatos példa volt a milyenségünkre a tavalyi hóhelyzet és az árvíz... emlékezz csak vissza,

  • mert szinte hihetetlen volt az összefogás, az önzetlen segítőkészség

  •  Igen ez igaz
     
    -Ha utazok, soha ilyen könnyű nem volt szóba elegyedni az emberekkel, mint mostanában. És érdekes módon, olyanok is örülnek annak amit mesélek, akik még nem hallottak ilyesmiről (persze nem mindenki örül) de régen ez teljesen másképp volt
     
    -Igen valami változik
     
     
     
    Közreadta Dombi Katalin 
     
     


6 megjegyzés:

  1. miben nyilvánul meg a fergeteges változás?mikor lesz a háború?semmi jele semminek csak barmok vmi repülöt keresnek malájban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelek vannak. A népek felemelik szavukat a szabadságukért, és tesznek is érte. A bankok a vesztüket érzik. Nem tudnak már mit kezdeni a bedőlt hitelekkel, csak kapkodnak, riogatnak. Egyre többen ébrednek rá, hogy ez az egész társadalmi rendszer a földön velejéig rohadt és ez már nem tartható fenn! Videók és cikkek tömkelege szól az aljasságok leleplezéséről. Ez mind jel. Akik nem félnek és bennük az Erő, azokon a hatalom nem tud fogást találni. Félni egyébként sem kell, mert az égiek borítékolták, hogy nem engednek elpusztulni bennünket. Kiérdemeltük, hogy boldogabb szép új világban éljünk. Csak türelem! Már közel a változás...tényleg!

      Törlés
  2. Az egy nép a föld népe.

    VálaszTörlés
  3. Valami nagy változásra lenne szükség, mert különben elpusztul a világ.........

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglesz a nagy változás. Az első lépések már megtörténtek a látható szférában is. A színfalak mögött pedig minden készen áll a váltásra. Látható, hogy dől össze a rendszer, mint a kártyavár. Az emberek pedig egyre jobban sarokbaszorítottnak érzik magukat, és ez ébreszti föl őket. A nagy belső vágyunkkal segítjük az Esemény elindítását.

      Törlés
  4. Boldog vagyok hogy ezeket a sorokat elolvashattam. Annyira érezhető a változás!!! Mindannyiunk életében. Sok a változás ezekben az időkben. Válások, munkahelyváltozások, családtagok szembenállása, barátok elvesztése, stb. De figyeljétek meg, ha valamit vagy valakit elengedtek, azonnal jön helyette egy új munkahely, új társ, új barát, és új alapokra helyezi az életünket. EZ a változás. Megújulunk, másképp látunk dolgokat. Ezt meg kell engednünk magunknak. Változzunk bátran.Érezzük e felemelkedést, és örüljünk minden történésnek. Minden értünk van. Még a rossz dolgok is. Tanítanak bennünket. Legyetek boldogok, hogy itt élhettek ebben az egyedülálló korszakban. Kiválasztottak vagyunk. Csak mi tudunk megbirkózni ezekkel a nehéz helyzetekkel. Legyünk büszkék magunkra. Ölelés mindannyiótoknak. Ágota

    VálaszTörlés