2014. március 16., vasárnap

Fény az alagút végén -Solara - Ashtar -Rafael 03.09.



Fény az alagút végén

ATHENA SOLARA – ASHTAR – RAFAEL / 2014-03-09






Athena Solara


Fény az alagút végén

„Itt Athena Solara beszél! Sok „fényhozó” – ahogyan te [a csatornázó] nevezed őket –pillanatnyilag a látszólagos sötétség intenzív fázisán haladnak keresztül! Nem mindegyikőtök tapasztalja egy időben ugyanezt, mert ez nem lenne mindenki számára megfelelő. (A gyáraitokban is műszakban dolgoznak!)
Biztosíthatlak Benneteket, hogy az érzésetek: „nincs hatásom semmire”, „mindent rosszul csináltam” és a „nem férek hozzá a belső potenciálomhoz, nincs meg a belső erőm”, része egy mély és nagyon széleskörű beavatásnak! Még akkor is, akiket ez most éppen érint, ezt pillanatnyilag egyáltalán nem így érzitek: Mi a Fény és a szeretet birodalmaiból gratulálni szeretnénk, hogy elértétek a „Point of no Return“-t [a pontot ahonnan nincs visszafordulás].

Mindannyian, akik úgy érzitek érzelmileg egyfajta mélyen elködösített állapotba ragadtatok, valójában elérkeztetek illúzióitok legkülsőbb határaihoz!

Egy milliméterrel tovább – és megszabadultok ezektől a „régi terhektől”!


Tudom Kedvesek, pillanatnyilag egyáltalán nem ez az érzésetek! Épp ellenkezőleg! A régi, ősrégi terhek a gyermek és fiatalkorotokból úgy tűnnek újra visszahullanak rátok! És nem csak ez!

A teljes elbizonytalanodás érzése, „nem tudom hogyan tovább” – és még az „idegennek érzem magam a saját testemben” érzések is látszólag elvezettek benneteket a még elviselhető kategória külső határaihoz.
„Gyermekeim” és engedjétek meg, hogy egy pillanatra így hívjalak benneteket: Kérlek, emlékezzetek egy rövidke percre a serdülőkorotokra! Akkor is látszólag úgy tűnt, semmi sem az, mint korábban volt! Akkor sem tűntek összeilleszthetőnek a dolgok..!

A „növekedési fájdalmak” pszichésen, fizikailag és érzelmileg sodortak ki a megszokottból. Most, a felnőtt státuszotok teljes erejében, ezen utólag mosolyoghattok. Megértettétek, hogy ez egy „átmeneti tünet”, egy kikerülhetetlen fázis, ami elvezet az önálló „felnőtt ember” állapotába. Kedvesek, most is ez történik, most is!




Ashtar3_1



Ashtar folytatja:

„Kedveseim, képzeljétek el a jelenlegi helyzetet, mint egy alagutat! Mögöttetek vannak a „3D”-s tapasztalatok, amik bár nem voltak szépek, de legalább kiismertétek magatokat bennük. Ez látszólag a helyzet feletti kontrollt biztosította és (látszólagos) biztonságérzetet keltett.

A „változás alagútjában” most már tudjátok: „Át kell mennem, ha meg akarok érkezni a másik oldalra! A látszólagos fénytelenség és a látszólagos „kilátástalanság” beszűkíti az alagutat és feltehetőleg félelmet kelt!
Nézzetek előre Kedveseim! Nézzetek előre! Ne veszítsétek szem elől a célt és ne vesszetek el a jelenleg folyamatosan változó kísérő körülmények miatt!

És semmiestre se „torpanjatok meg”!

Nem látjátok a világos fényt az „alagút végén”? Előttetek fekszik egy álomszerű, korábban soha nem ismert „Új Föld” verőfényes napsütésben!
Tudom, amikor ezeket a szavakat olvassátok, látni fogjátok ugyanazokat a képeket, amiket Christine-nek [a csatornázónak] mutatunk éppen! Koncentráljatok, hogy folyamatosan az alagút kijárata felé vegyétek az irányt és egyre közelebb kerüljetek nagy célotokhoz! A szép új világotokra!”




raphael1



Rafael Arkangyal beszél:

„Szeretett gyermekei a Földnek, én is szólnék néhány szót a jelenlegi helyzetetekről. Mint „orvosi tanácsadótok” megjegyezném, hogy a látszólagos fizikai és pszichés „kihagyásaitok” jelenleg az adott „kapcsolóközpontotok” „átkapcsolásaival” és „átalakításaival” állnak összefüggésben!

Jelenleg erőteljesen dolgozunk DNS-etekkel – és ahogyan az autópályákon az építkezésnél rövid időre lezárnak egy „sávot”, hogy később több sáv legyen járható, így benneteket is rövid időre „elterelnek” a korábbi magatartásmódok és érzetek.

Ez természetesen elbizonytalanít, de pozitív „mellékhatásokkal” is együtt jár, amikor a meglepett fénymunkások még egyszer szembesülnek a régi/elnyomott gyermekkori vagy korábbi inkarnációkból származó helyzetekkel foglalkozva!

Világosan felismerjük, hogy sokan közületek az elmúlt két hétben nagyon elbizonytalanodtak – de majdnem „túl” vagytok rajta! Kérlek benneteket, ne feledjétek, hogy sok minden más között még az előőrs is vagytok! Ti vagytok az úttörők és az út előkészítői azok számára, akik követnek majd Benneteket! Ehhez hozzájárul még, hogy az extrém magas kozmikus frekvenciák nyomást gyakorolnak rátok és a napéjegyenlőségig, ami egy fontos kozmikus kapunyitás idejére, lehetőség szerint szeretnénk, ha átzsilipelve tudnánk Benneteket a „változás alagútján”, ahogy Ashtar nevezte!

Mára legyen elég!

Szeretettel és fénnyel, Rafael VAGYOK, „orvosi tanácsadótok” már régóta!
Velem együtt itt vannak Athena Solara és Ashtar, itt vagyunk nem tágítva mellőletek, egy karnyújtásnyira!”


Csatornázta: © Christine Stark

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Forrás: http://nebadonia.files.wordpress.com/2014/03/athena-solara-ashtar-und-raphael-an-christine-9-mc3a4rz-2014.pdf
Kristályhang: http://kristalyhang.wordpress.com/2014/03/14/athena-solara-ashtar-rafael-feny-az-alagut-vegen-2014-03-09/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése