2014. május 12., hétfő

A Galaktikus Föderáció Tagjai

A Fény Galaktikus Föderációja 4,5 millió évvel ezelőtt lett megalapítva, hogy megakadályozza az inter-dimenzionális sötét erők uralkodását és ennek a galaxisnak a kihasználását. Jelenleg több mint 200.000 csillagnemzet, konföderációk és uniók a tagjai. Hozzávetőlegesen 40%-uk humanoid, a többi pedig különböző fajta érző lények. A Galaktikus Föderáció legtöbb tagja teljes tudatosságú lény.
 

A Galaktikus Föderáció Tagjai

Bevezetés a Fény Galaktikus Föderációjába


 

A Fény Galaktikus Föderációja 4,5 millió évvel ezelőtt lett megalapítva, hogy megakadályozza az inter-dimenzionális sötét erők uralkodását és ennek a galaxisnak a kihasználását. Jelenleg több mint 200.000 csillagnemzet, konföderációk és uniók a tagjai. Hozzávetőlegesen 40%-uk humanoid, a többi pedig különböző fajta érző lények. A Galaktikus Föderáció legtöbb tagja teljes tudatosságú lény.

Hogy megismertessünk titeket a mi űrcsaládjainkkal, időszakosan fogunk információkat adni a fajokról, melyek a Galaktikus Föderáció tagjai. Reméljük, hogy ez az információ segíteni fog nektek beazonosítani, vagy megerősíteni bármilyen tapasztalatot, melyet esetleg ezen lények közül bármelyikükkel létesítenétek. A mi célunk, hogy azon csillagnemzetek jó szándékát és megértését tápláljuk, melyek a Föld Spirituális Hierarchiájának a hívására válaszolnak, hogy támogassanak minket a mi felemelkedési/átalakulási folyamatunkban.






A Galaktikus Föderáció Tagjainak Leírása


ANDROMÉDAIAK

Tag Neve: Andromédai Csillagnemzetek

A Galaktikus Föderáció Elfogadta: Hozzávetőlegesen 3,5 millió évvel ezelőtt.

Elhelyezkedés: Az Androméda Konstelláció

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 150-től 4.000 Fényévig

Életforma Típus: Humanoid

Fizikai Megjelenés:
Humanoidok a Földi emberekhez hasonlóan. Gyakran viselnek hagyományos sokszínű Galaktikus Föderációs kezeslábast. Az Andromédaiak két alapvető Földi embertípusból állnak:

Az egyik egy Kaukázusi, ami egészen egy úgynevezett "Északi" típusútól (szőke haj, kék szem, világos bőr) egy "Mediterrán" típusúig (világostól egészen a sötétig terjedő haj, szürkétől barnáig terjedő szem, napbarnítottnak látszó bőr) terjed.

A második tipikusan Keleti, sötét hajjal, sötét Ázsiai szemekkel és a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő bőrszínnel.

Az összes Andromédainak a szemei kissé nagyobbak, mint a Földi embereké. Az ajkaik vékonyak és szinte világos rózsaszín, míg a a füleik kissé lejjebb illeszkednek a fej oldalán, és kisebbek is méretükben. A kezeik és a lábaik vékony kinézetűek hosszú kéz és lábujjakkal.

A férfiak magassága 1,7-től 2,12 m-ig változik. A nők 1,63-tól 1,93 m magasak. Az Andromédai nők csábító energiájukról és elég begyes alakjukról ismertek.

Különleges Jellemzők és Képességek: Az Andromédaiak híresek a Galaktikus Föderációban mesteri tudományos törekvéseikről minden téren.

Átlagos Alvásszükséglet: kb. 2 óra per nap.

Nyelv: Az Andromédaiak egy olyan nyelvet beszélnek, melynek a dialektusai Spanyol, vagy Olasz-szerű hangzásúak, és sokkal tónusosabbak.

Anyahajó és Más Járművek: Az Andromedai hajók a tradicionális 15 - 20 m keresztmetszetű szombréró-formájú felderítőhajóktól a lencse-formájú kis légköri parancsnoki hajókig terjednek, melyek 805 m hosszúak.
 
ARKTURIAIAK

Tag Neve: Az Arkturiai Konföderáció

A Galaktikus Föderáció Elfogadta: Hozzávetőlegesen 3,75 millió évvel ezelőtt.

Elhelyezkedés: Az Arkturusz (Arcturus) csillag az Ökörhajcsár (Bootes) Konstellációjában

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 36 Fényév

Életforma Típus:
Ló-szerű érző Lények.

Fizikai Megjelenés: Az Arkturiaiak egy magasan érző emlős faj, és erősen hasonlítanak egy lóra. A  testük meglehetősen magas, karcsú és némileg stílusos lófejjel rendelkeznek. A bőrszíneik a vaníliától a nagyon sötét barnáig terjednek. Az Arcturiaiaknak a nyakuk és a fejük hátulján sörény van, és olyan rendkívül vékony farkuk van, ami csak kis mértékben hasonlít egy lóéhoz.

A kezeik 4 ujjban végződnek, melyek nagyon hosszúak, hajlékonyak és rendkívül vékonyak. A karjuk, a lábuk és a testük nagyon izmos megjelenésű. Az Arkturiaiak szemei sokkal nagyobbak a Földi emberekénél, és halvány kék, vagy sötét barna színűek. A füleik némileg hasonlítanak egy lóéhoz, de kisebbek és sokkal kerekebbek a földi párjaikhoz képest.

A hímnemű Arkturiaiak 2,31 m és 2,64 m közötti magasságúak. A nőneműek magassága 2,11 m és  2,49 m között változik.

Különleges Jellemzők és Képességek: A Galaktikus Föderációban az idővel kapcsolatos alapos ismereteikről és a kiemelkedő tudományos és filozófiai ismereteikről híresek.

Átlagos Alvásszükséglet: Altalában 1 - 3 óra naponta.

Nyelv: Az Arkturiaiak egy a Kínaihoz és a Vietnámihoz hasonló tónusos nyelvet beszélnek.

Anyahajó és Más Járművek: Az Arkturiai hajók a búvár-harang formájú 12,2 - 22,9 m átmérőjű felderítőhajóktól kezdve különböző lencseformájú planetáris parancsnoki anyahajókig terjednek, melyek több mint 22,5 kilométer hosszúak.
 
BELLATRIXIEK

Tag Neve:
Bellatrix Csillagnemzet. Korábbi tagja az Orion Szövetségnek és eme szektor előző Szövetségi Főhadiszállásának.

Galaktikus Föderáció Elfogadta: 3 évvel ezelőtt.

Elhelyezkedés: az egyik legfényesebb csillag az Orion Konstellációjában; ez a ragyogó csillag az Orion Övének jobb felső részén található.

Távolsága a Földtől: 112,5 Fényév

Életforma Típus:
A fő fajok Dinoid-Hüllő hibridek. A Nyilas (Sagittarius) Konstellációjából vándoroltak el 25 millió évvel ezelőtt.

Fizikai Megjelenés: Nagyon pikkelyes és csontos. A fej felső részét egy nagy csontos taraj veszi körül. Nagy piros és halványsárga szemek (a földi hüllőkhöz hasonlít) és nagyon kicsi orr. A szájuk vékonyajkú, ami a fej egyik oldaláról a másik oldaláig tart. Fülük nem létezik: az egyetlen jele egy extra-sima 7,62 cm kör a fej mindkét oldalán, éppen a szem mögött. A bőrük pikkelyes, mint egy krokodilé, zöld, sárga és vörös színekben. A kis csontos taraj a nyak közepétől indul és egy nagyobb, a fejtetőn található tarajjal kapcsolódik össze.

Kétlábú lények. Vékony kéz hat hosszú karmos ujjal. A lábukon 5 ujj van, ami kicsi, nagyon éles körömmel végződik. Nagyon kicsi, vastag farkuk van, mint egy krokodilnak, ami csak a lábakig terjed. A hímneműeké rövidebb a nőneműekénél. A hímneműek magassága 2,44 - 3 m között terjed. A nőneműek 2,6 - 3,12 m magasak.

Különleges Jellemzők és Képességek: Hatalmas diplomáciai és vezetői készség az elmúlt 6 millió év összes előző Szövetségének a Tejút Galaxis eme szektorára vonatkozó teljesítményeit illetően.

Átlagos Alvásszükséglet: 5 - 8 óra.

Nyelv: Nagyon közönséges torokhang; mély morgással és sziszegő zajokkal.

Anyahajó és Más Járművek: A felderítőhajó harmatcsepp, vagy bogárformájú; 30,5 - 122 m között különböző hosszúságú. Az anyahajók 1,6 - 640 kilométer közötti hosszúságúak és nagy ebihalaknak néznek ki.
 
KENTAURIAK

Tag Neve: Kentauri Nagy Csillagunió

Galaktikus Föderáció Elfogadta: 1,1 millió évvel ezelőtt.

Elhelyezkedés: A Kentauri Konstelláció a Farkas (Lupus) és a Vitorla (Vela) konstellációja között helyezkedik el. Ez a legfényesebb csillagként ismert az Alfa Kentaur hármas csillagrendszerében (Rigel Kentaur-ként is ismert). E tripla csillagok egyike a Proximi Kentaur, mely 4,3 Fényévre a Földhöz legközelebbi csillagként ismert.

Távolsága a Földtől: 4,3-tól 1000 Fényévig.

Életforma Típus: Humanoid és hüllő fajok.

Fizikai Megjelenés: A humanoid Kentauri erősen hasonlít a Földön most megtalálható emberekre. A hímnemű nagyon izmos és jó felépítésű, szőke, barna, fekete, vagy vörös hajjal. A szemek alakja Ázsiai formájú, vagy kerek, és barna, fekete, kék, zöld, vagy mogyoróbarna színűek. A hímneműek magassága 1,8 - 2,4 m között változik. Bőrszínük vagy nagyon sötét barna, vagy kissé lesült fehér színű. A nőneműek úgyszintén jó felépítésűek, de kevésbé izmosak, és 1,65 - 2,1 m magasak.

A hűllő Kentauri nagyon pikkelyes, gyík-szerű és izmos testű. A bőrszínük zöld és kék, vagy vörös és zöld. A kezeik keskenyebbek az emberekénél és hat ujjat tartalmaznak, melyek borotvaéles görbe karomban végződnek. A szemeik kerekek, a hüllőkéhez hasonló függőleges hasítékkal, és élénkpiros, vagy arany színűek. Nincs farkuk, de a lábaikon öt hosszú ujjuk van, ami ugyanolyan görbe karmokkal végződik. A nőstények magassága 2,4 m, vagy kicsivel több.

Különleges Jellemzők és Képességek: A Kentauriak nagy stratégiai képességeikről és föderációs Kapcsolattaró Tanácsadókként ismertek. Kiemelkednek abban, ahogyan összehozzák a különböző érző Lényeket, és ahogyan egy felettébb békés és harmonikus módon valósítják meg céljaikat .

Átlagos Alvásszükséglet: 2 - 4 óra.

Nyelv: Humanoid nyelvezet eléggé torokhangon, mint a német, de tónusos hangzással, mint a kínai. A hüllő nyelv rendkívül torokhangú és olyan hangokkal vannak tele, melyek nehézkesek a legtöbb ember számára.

Anyahajó és Más Járművek: A Kentauriaknak kétfajta űrhajójuk látható a Föld egén. Az első egy többcélú felderítő. Ez harangformájú, nagy lencseszerű körkörös szárnyal, ami az alsó részhez van hozzáerősítve. Ez kb. 14 méter atmérőjű, és közel 9,1 méter magas. A második egy parancsnoki hajó, ami szivar formájú egy kis dudorral a közepén, és hozzávetőlegesen 60 méter hosszú.
 
FOMALHAUTIAK

Tag Neve: Fomalhaut Konföderációja

Galaktikus Föderáció Elfogadta: Egy semleges csillagnemzet, mely 3 évvel ezelőtt vált taggá.

Elhelyezkedés: A legragyogóbb csillag a Déli Hal (Piscus Austrinus) konstellációban. A Déli Hal (Piscus Austrinus) a Vízöntő (Aquarius) és a Daru (Grus) konstellációja között található.

Távolsága a Földtől:
kb. 23 Fényév.

Életforma Típus:
Kétfajta. Az első egy olyan lázadó embercsoport a Pleiadokról, akik először népesítették be a Fomalhautot 250.000 évvel ezelőtt, és akik most a Fomalhaut harmadik és negyedik bolygóján is megtalálhatók. A második egy kisebb dinoid-hűllő csoport az Orinonból a Bellatrixből, mely mintegy 200.000 évvel ezelőtt gyarmatosította a második bolygót ebben a naprendszerben. Ez a két résztvevő alapította  Konföderációjukat a legrombolóbb háborúk egy sorozatát követően, melyek 20.000 évvel ezelőtt véget értek.

Fizikai Megjelenés:
A Fomalhauti emberek erősen hasonlítanak az úgynevezett ET-k "Északi" tipusaihoz, és gyaran szőkék, nagyon kék, mogyoró, vagy acélszürke szemmel. A férfiak izmosak és kb. 1,85 m magasak. A nők nagyon egészségtől duzzadók és 1,68 - 1,83 m magasak. A másik tipus sötétebb bőrű, mely napbarnítottnak tűnik, sötét hajuk és barna, szürke, vagy fekete szemük van. Hasonló a magasságuk és a megjelenésük az első "Északinak" nevezett tipusúakhoz.

A Konföderáció dinoid-hűllő lakói hibrid származásúak az Orion Bellatrix csillagáról. Nagyon pikkelyes és csontos. A fej felső részét egy nagy csontos taraj veszi körül. Nagy piros és halványsárga szemek (a földi hüllőkhöz hasonlít) és nagyon kicsi orr. A szájuk vékonyajkú, ami a fej egyik oldaláról a másik oldaláig tart. Fülük nem létezik: az egyetlen jele egy extra-sima 7,62 cm kör a fej mindkét oldalán, éppen a szem mögött. A bőrük pikkelyes, mint egy krokodilé, zöld, sárga és vörös színekben. A kis csontos taraj a nyak közepétől indul és egy nagyobb, a fejtetőn található tarajjal kapcsolódik össze.

Kétlábú lények. Vékony kéz hat hosszú karmos ujjal. A lábukon 5 ujj van, ami kicsi, nagyon éles körömmel végződik. Nagyon kicsi, vastag farkuk van, mint egy krokodilnak, ami csak a lábakig terjed. A hímneműeké rövidebb a nőneműekénél. A hímneműek magassága 2,44 - 3 m között terjed. A nőneműek 2,6 - 3,12 m magasak.

Különleges Jellemzők és Képességek: Az összes tudományos törekvéseikben való hősiességükről híresek. Ők alkotják az első fő Tudományos és Felfedező Csapatunk személyzetének nagy részét, melyet az Andromeda-ra küldtünk (2 millió évre a mi galaxisunktól).  

Átlagos Alvásszükséglet: 2 - 6 óra naponta.

Nyelv: Humanoid nyelvezet, ami lírikus, de torokhangon: a dinoid-hüllő nyelv sokkal torokhangosabb.

Anyahajó és Más Járművek: Az emberi felderítőhajók olyan ovál formájúak, mint egy vízcsepp, ahogyan az a csapból kiesik. 18,3 - 26 méter keresztmetszetűek. Az anyahajók többszintűek, hatalmas szivaralakúak és 3,2 - 1920 kilométeresek.

A dinoid-hüllő felderítőhajók hatalmas bogárformát alkotnak, hozzávetőlegesen 30,5 m átmérővel. Az anyahajók amőba formájúak és 13 - 14.400 kilométeresek.
 
MINTAKAIAK

Tag Neve: Mintaka Csillag-Nemzete (Az Orion Szövetség korábbi része)

Galaktikus Föderáció Elfogadta: 3 évvel ezelőtt.

Elhelyezkedés: Az egyik ragyogó csillag az híres Orionövben (A másik kettő az AlNitak és az AlNilam.)

Távolsága a Földtől: 233 Fényév.

Életforma Típus: Elsősorban kétéltű fajok; néhány Hüllő és Dinoid hibrid él közöttük.

Fizikai Megjelenés: Sok szempontból hasonlítanak a Mintakaiak a Földi békákra és varangyokra. Ők főleg kétlábúak. A bőrük sima és kopasz, színjátszó színeikről híresek, melyek az élénkpirostól, a narancson és a zöldön keresztül a sárgáig és a barnáig terjednek.

A Földi kétéltűektől eltérően a szemeik nem domborúak, hanem eléggé nagyok és fényes vörös, narancs, vagy zöldes-sárga színűek. Az orruk két kicsi hasítékból áll egy nagyon vékony ajak fölött. A szájuk, mikor kinyitják, nagyon nagy és egy békáéhoz hasonló. Két kicsi kerek fülük van a fejük két oldalán.

A fejük nagy és látszólag aránytalan a testük többi részéhez képest, míg a nyakuk úgy tűnik, mintha nem lenne. A testük, a karjaik és a lábaik nagyon izmosak. A lábujjaik és az ujjaik hosszú vékonyak úszóhártyával és négy van belőlük; a lábujjaikon kicsi karom van.

A hímneműek enyhén kisebbek a nőneműeknél, és 2,13 - 2,44 m magasak. A nőneműek picivel magasabbak, 2,29 - 2,59 m közöttiek. A Mintakaiakat három kicsi vékony összekapcsolt árok jellemzi, ami végigfut a hátukon a fejük tetején végződik.

Különleges Jellemzők és Képességek: Híresek a nagy filozófiai hozzáértésükről, és az elme manipulációjának összes módszeréről. Hatalmas tudományos testületük van, és hatalmas belső bölcsességkönyvtáraik, melyek 15 millió évre nyúlnak vissza.

Átlagos Alvásszükséglet: 4 - 6 óra naponta.

Nyelv: A hangjuk nagyon tónusos, de nagyon mély torokhang.

Anyahajó és Más Járművek: Szinte gomba-szerűek: a nagy űrhajóra hasonlít a "Close Encounters" c. film végén. Különböző méretűek 15,2 - 46 m átmérőig. Az anyahajók nagyon nagyok, 160 - 1600 km keresztbe. A nagyobbak nagyon ön-ellátók és csak a mély űrben tartják őket.
 
PEGAZUSIAK

Tag Neve: Pegazus Csillag Szövetség

Galaktikus Föderáció Elfogadta: 3,78 millió évvel ezelőtt (eredetileg egy sor különleges kolóniát alapítottak a Szíriuszi Kormányzó Tanács által 4 millió évvel ezelőtt).

Elhelyezkedés: A Pegazus Konstellációja egy több mint 1000 csillagból álló hatalmas csoport, ami a Hattyú (Cygnus) és a Vízöntő (Aquarius) konstellációja között helyezkedik el.

Távolsága a Földtől: 200 és 3.000 Fényév között.

Életforma Típus: Három fő humanoid típus van ebben a csillagligában. Az első típus erősen hasonlít megjelenésében és magasságában a Szíriuszi emberre, és ugyanaz a fehér, vagy kék a bőrtípusuk. A második egy vékonyabb embertípus vörös és narancsszínű bőrrel. Az utolsó típus egy hibrid, mely a dinoidból és a második humanoid típusból jött létre.

Fizikai Megjelenés: Az első típus az eredeti Szíriusz B humanoid kolóniára hasonlít: a férfiak a tökéletesen formált izmos fizikumúaktól a gyerek-szerű testűekig terjednek, 1,98 - 2,24 m magasak, szőkétől a világosbarna hajig, a szemük a kéktől a zöldig változik. A nők rendkívül érzéki megjelenésűek, és 1,88 - 2,03 m magasak. Rendkívül halvány fehér, vagy világoskék bőrük van.

A második humanoid típus magasságban és/vagy testtípusokban kissé hasonlít az elsőre, két főbb különbséget leszámítva. Az első a bőrszín és a haj, ami világos vörös, vagy sötét narancs színű. A második, hogy a szemeik macska-szerűbbek, és az íriszük vörös vagy sötétkék. Ez a csoport eredetileg a távolibb csillagokról származott a Lant (Lyra) konstellációból.

A hibrid harmadik típusnak pikkelyes bőrtípusa van sokkal kifejezőbb macska-szerű szemekkel, melyek vörös, barna, vagy halványsárga színűek. A test, a lábak, a nyak és a karok sokkal izmosabbak az emberekénél, és van sok vastag vénához hasonló kidudorodásuk, ami hosszában fut rajtuk. A kezük és a lábuk 4 hosszú, vékony ujjal és kis körömmel végződik. A hímneműek 2,13 - 2,44 m magasak, míg a nőneműek 2,08 - 2,31 magasak.

Különleges Jellemzők és Képességek: A Pegazusi lények kiváló újítókként, tudósokként és diplomatákként ismertek.

Átlagos Alvásszükséglet: 1,5 - 3 óra fajtól függően.

Nyelv: Kétfajta nyelvet beszélnek.  Az egyik kissé tónusos és harmonikus hangzású, míg a másik sokkal torokhangosabb és közönségesebb.

Anyahajó és Más Járművek: Három fajta hajót üzemeltetnek a Földben, vagy a közelében. Az első egy olyan védelmi hajó, ami egy lekerekített egyenlő szárú háromszögre hasonlít. Minden oldala hozzávetőleg 22,56 m hosszú. A második típus egy olyan felderítőhajó, ami hosszúkás alakú, kb. 25,9 m átmérővel. A harmadik hajó egy dupla lencse légköri parancsnoki hajó, mely hozzávetőlegesen 402 m hosszú.
 
PROCYONIAK

Tag Neve: Procyon Csillag-Nemzetek

Galaktikus Föderáció Elfogadta: Mintegy 3,5 millió évvel ezelőtt. Olyan Sziriusz B-ről származó kolóniák és Kétéltű-Hüllő hibridek akik több mint 3,8 millió évvel ezelőtt, a galaktikus háborúk elől menekültek a Rák (Cancer) Konstellációjába, ahol letelepedtek.

Elhelyezkedés: Az esti égbolton éppen a Sziriusz fölött. A legfényesebb csillag a Canis Minoris Konstellációjában.  A Procyon egy kettős csillag egy belső, vagy A csillaggal, aminek benépesíthető bolygói vannak. A Procyon-A csillagrendszer hat relatív kicsi bolygóból áll. Az emberi kolónia a negyedik bolygón található, míg a Kétéltű-Hüllő gyarmatok a második és a harmadik bolygón helyezkednek el.

Távolsága a Földtől: 11,4 Fényév

Életforma Típus: Kétfajta érző lény típus. Az első egy tiszta Lyrai-Sziriuszi humanoid típus. Ahogyan a Sziriusz-B-n is, kék, vagy fehér-bőrűek és teljes tudatossággal rendelkeznek. A Kétéltű-Hüllő hibridek kissé magasabbak a humanoidoknál, és zöld, barna, vagy kék-színű bőrük van.

Fizikai Megjelenés: A Procyon galaktikus emberisége tipikusan Lírai-Sziriuszi megjelenésű, akik úgy néznek ki, mint a tipikus Földi emberek, de két fő különbséggel. Az első az, hogy a szemeik sokkal nagyobbak és élénkebbek: a színük a kék, a zöld és a barna árnyalataiig terjed. Két kisebb fülük van amik kicsit alacsonyabban vannak. Második, hogy a fej teteje és a hátsó része meg van nagyobbodva egy nagyobb agykapacitás elszállásolása végett. Úgy mint más Lyrai-Sziriuszi ember, a férfiak 1,83 - 2,24 m magasak. A nők arányos felépítésűek, és 1,93 - 2,13 m magasak.

A Kétéltű-Hüllő Lényeknek gyík-szerű testük van, amit pikkelyes bőr borít. Kidudorodó barna, sárga, vagy piros szemeik távol vannak a nagyon vékony hegyhát-szerű orrtól, ami két kis hasítékszerű orrlyukban végződik. A szemeik egymástól függetlenül mozognak.  A füleik kicsi 5 cm-esek, oválisak és éppen a szemek mögött vannak. A szájuk vékony hasíték, ami az egyik fülüktől a másikig tart.

A majdnem kerek fejük jól aránylik a test többi részéhez. Kicsi, de jól-kivehető nyakuk van. Nagyon izmos a testük. Négy vékony, köröm nélküli ujjuk van. A három hosszú lábujjuk pedig éles karmokban végződik. Nagyon kicsi farkuk van, ami úgy néz ki, mint egy dudor a gerincük alján. A kissé nagyobb nőneműek 2,13 - 2,44 m magasak. A tömörebb hímneműek 2,13 - 2,44 m magasak.

Különleges Jellemzők és Képességek: Szorgos felfedezők és tökéletes tudósok. Ők vezették a legsikeresebb expedíciók közül néhányat ennek a galaxisnak korábban fel nem fedezett részein és más galaxisokban.

Átlagos Alvásszükséglet: A humanoidoknak csak 1 - 2 óra. A Kétéltű-Hüllőké közel 3 - 4 óra.

Nyelv: A humanoid nyelv nagyon tónusos egy néhány torokhanggal. A Kétéltű-Hüllő nyelv tónusos és torokhangos.

Anyahajó és Más Járművek: A Procyon felderítő hajói úgy néznek ki, mint egy nagy könnycsepp, vagy mint egy nagy bogár, és 13,72 - 61 m-ig terjed keresztmetszetben. A mély-űri Anyahajók hatalmas hópehely, vagy óriási medúza formájúak, és 161 - 6.440 km hosszúak.
 
TAU CETIEK

Tag Neve: Tau Ceti Csillagnemzete

Galaktikus Föderáció Elfogadta: Majdnem 2,5 millió évvel ezelőtt. A medveszerű emlősök (az eredeti lakosok), akik megengedték a mintegy 2,4 millió évvel ezelőtt a Herkules (Hercules) Konstellációjából érkező emberi kolóniának, hogy a rendszerük negyedik bolygóján megállapodjon.

Elhelyezkedés: A legközelebbi csillag a Bálna (Cetus) Konstellációjában.

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 11,8 Fényév.

Életforma Típus:
Egy galaktikus humanoid és egy medveszerű emlős érzelmes lakosság.

Fizikai Megjelenés: A Herkules Konstellációjából származó galaktikus humanoidok eléggé hasonlítanak az emberekre. Három fő bőrszínük van: barna (a réztónust is beleértve), vörös, és zöld (világos és sötét). A barna bőrű embereknek világosbarnától egészen a rézszínig, vagy a feketétől a vörös-narancs színig terjedő hajuk van. A szemeik zöld, kék, barna és szürke színűek. A hímneműek nagyon jó arányúak, 2,13 - 2,59 m magasak. A nők 1,98 - 2,4 m magasak. A zöld-bőrű embereknek világoszöldtől egészen a szőkéig, vagy barnáig terjedő színű a hajuk, és zöld, mogyoró, vagy acélkék szemük van, és ugyanolyan magasak, mint a barna bőrű emberek. A vörös bőrű emberek piros, narancssárga, vagy szőke hajuk van, piros, barna, vagy sötétkék szemekkel, és ugyanolyan méretűek mint a másik két típus. Minden esetben a nőneműek igen begyesek.

A Tau Ceti medveszerű emlősei hatalmas szőrös Lények, kis bolyhos farokkal és medve-szerű testtel, melyet barna, fekete, vagy szőke bunda borít. A fejük medvefej-formájú, de kisebb az arcuk. A fogaik inkább a galaktikus emberekére hasonlít, mint a földi medvéjére. A szemeik előre néznek, és hasonlóak az emberekéhez, és barna, kék, vagy fekete színűek. A fülük pont a szemeik fölött, a fejük oldalán van, és hasonlítanak a földi medvékéhez. Nagyon érző Lények, melyek két lábon járnak, így magasabban van a gravitációs központjuk a földi medvékéhez képest. Két izmos karjuk van mancs-szerű kezekkel, melyek öt zömök karmot tartalmaznak. Nagyon rövid, nagyon izmos a lábuk öt zömök lábujjuk van. A magasságuk 2,74 - 3,66 m között van.

Különleges Jellemzők és Képességek: Azon képességeikről ismertek, hogy a Galaktikus Föderáció néhány legfejlettebb felfedező flottáját ők tervezték. Úgyszintén a legjobb pilóták és navigátorok a galaxisban.

Átlagos Alvásszükséglet: Mindkét fajnak 1 - 2 óra naponta.

Nyelv: Az emberi nyelv nagyon torokhangos, mint a német, vagy az arab. A medve-szerű Lények nyelve hasonló hangzású, de mélyebb és sokkal torokhangosabb.

Anyahajó és Más Járművek: A felderítőhajók hatalmas, gyémánt alakú, plazmajárművek, melyek 61 - 76,2 m hosszúak. Az Anyahajók általában a Galaktikus Föderáció felfedező flottáinak a parancsnoki hajói. Úgy néznek ki, mint 20 - 50 sejtből álló vérsejtsorozat és 6,44 - 70,84 kilométer átmérőjűek.

Közreadja: www.foldimennyorszag.hu


6 megjegyzés:

  1. "A Fény Galaktikus Föderációja 4,5 millió évvel ezelőtt lett megalapítva, hogy megakadályozza az inter-dimenzionális sötét erők uralkodását és ennek a galaxisnak a kihasználását" Ha jól sejtem nem sikerült nekik megakadályozni a sötét erőket.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez keretek közé szorítást jelenthet, mert a sötéteknek voltak és vannak feladataik, amit hasznosnak lehet tartani, vagyis egyes esetekben szükség lehet rájuk. De kordában kell őket tartani.

      Itt a Földön az volt a szerepük, hogy az elnyomásuk alatt és ellenére az emberek rátaláljanak ismét a Fényre és az Egységre, Szeretetre. Ez olyan mértékben megtörtént, hogy óriási dicsőséget jelent az emberiségnek! Ezért hatalmas Égi elismerés mellett jutalmazást is kiérdemeltünk, aminek "folyósítása" többek között a Föderáció feladata is.

      Törlés
  2. A Plejádi portál

    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  3. Ez rendben van, de mindezt honnan tudjuk?

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ez lenne a kérdésem :) Attól, hogy valaki ilyen határozottan és meggyőződve állít valamit, nem biztos, hogy úgy is van. Itt jön be a hit kérdése, ki mit hisz el, ki mivel rezonál együtt.
    De azt nem mondhatjuk, hogy ez így van, mert ezt senki nem tudhatja. Max. elhiheti és ennyi.

    VálaszTörlés