2014. május 28., szerda

Élménybeszámoló a Plejádi Portál aktiválásakor 05.17.




Androméda aláírással küldte egy hölgy ezt az élménybeszámolót. Közzéteszem, azért, hogy lássuk, valóban történik valami. Azt is láthatjuk, hogy bár a magyarok kevésbé publikálják élményeiket, de igenis vannak ilyenek, és bátorítok másokat is, hogy adják közre. 

Általánosságban mondom a jövőre vonatkozóan a következőket: Itt az ideje annak, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk az égiekkel egyre többen. Ezúton kérem, hogy most, és máskor is majd, ne cikizzük ki azokat, akik megosztják velünk ezeket, ne bátortalanítsuk el őket. A meditálást és a közvetítést, annak a leírását is gyakorolni kell. Ráadásul az, hogy mi talán nem élünk meg ilyesmit, nem jelenti azt, hogy mással ne történhetne meg. Mindenki képes lenne rá, mert bennünk van ez is, mint sok más... csak meg kell nyílni rá!
Dombi Katalin


Élménybeszámoló a Plejádi Portál aktiválásakor  

2014. május 17. Magyarország

A portálnyitáshoz kapcsolódó világmeditáció alatt a következő látomásom volt:

Hatalmas energiaörvénybe kerülök, ami visz felfelé a spirálban. Meditációmban azt kértem, hogy azzal a Fénycsaláddal kapcsolódjam össze, akikkel már álomban többször együtt voltam. Ráhangolódom a Fényerők rezgéseire (Szíriusz, Plejád, Androméda, Galaktikus Föderáció és minden Fényerő). 
Egy hang megszólal : " Minden EGY-ek vagyunk itt a fellegekben ".
        
Látom, ahogy elindul a tisztulás  az energia áramlása folytán, a Fény fentről lefelé először csak keskeny sávban jelenik meg, de terjed egész addig, míg Föld méretűvé lesz.
       


Megjelenik előttem egy óriási fénygömb, szimbolizálva a Fényerők együttes jelenlétét.
Lentről az emberek által kivetített szeretet-energia fényszálai elindulnak felfelé s mielőtt összekapcsolódnának a fénygömbbel, a fényszálak összeolvadnak egy egésszé.
 
Égi- Földi energiák  összekapcsolódását látom – megjelenik kettő aranyszínű egyenlő szárú háromszög, csúcsával égi- földi irányban, melyek még egymástól távol vannak. Az áramlásban egymás felé közelítenek, és talpukkal  összekapcsolódnak rombusz formává.
       
Következő kép az összekapcsolódás után : tisztán látom, hogy a Föld ragyogóan tiszta, aranyszínben pompázik. Az aranyrombusz már hatalmas  méretet ér el  és egy közepébe beleillő kör jelenik meg, amely egy nagy asztalt szimbolizál. 

Egy hang megszólal (Atya hangja) :  
-3 NAGY EBÉD BEFEJEZŐDÖTT   (itt a teremtési ciklusra utalva ) S KEZDŐDIK EGY NAGYOBB, MINŐSÉGÉBEN MÁR MÁS TEREMTÉS   (galaktikus csillagnemzetséggé válásra  utalva)

Következő kép:  Nagy kör alakú teremben vagyunk nagyon sokan. És az előzőekben látott asztal (melyben 3 koncentrikus kör jelenik meg)  a terem közepén van, és a külső peremén a földi Fénymunkások ülnek
szorosan egymás mellett, de sötétben vannak, érzékeltetve, hogy nem tudnak, vagy nem hiszik még a magyarok küldetését és ezért látom őket így.  Pedig a Magyar MAG Lélek  az asztal középső körén már fényben világít, de őket a külső körön lévők nem látják, mert egy fátyol választja el őket. Csak pár helyen szűrődik át homályosan a fény, amit nagyon kevesen érzékelnek a külső körön.  A legbelső kör tiszta fényben van, de üres még, fenntartva annak, aki Fényből  Fényként jön és bevilágítja a Teremtett Világot.

Érzékelem, hogy egy kisebb kör alakú teremben vagyok, de itt már meglepően nagyon kevesen vagyunk. Körülnézek és látom a kör alakú teremben a fehér falon körben szintén kör alakú, fényből készült képkeretek vannak. Tőlem balra egy díszesen faragott, magas háttámlájú karfás szék van. 

Újra hallom a Hangot megszólalni:
- FÉNYKÉPEZKEDÉS KÖVETKEZIK. 
- Azt kérdezem,  hogy miért van rá szükség?   
Válasz: -MEGÖRÖKÍTENI AZ UTÓKOR SZÁMÁRA AZ ÚJ FÖLD ÉS EGYBEN A KOZMIKUS CSILLAGNEMZET  MEGTEREMTŐIT.

Mindenki hátrál, hogy ő nem szeretné. De a következő pillanatban már valaki  ül a székben és készül az első kép. Ahogy villan a vaku, a kép megjelenik  az első fénykeretben a falon, alatta a lélek nevével.  Ez
így folytatódik tovább, amíg a  fényképek körben összeérnek a falon. Az első 4 képet látom……
       
Nagy fájdalmat érzek a bal karomban. Vetítem ki a gondolatot, hogy ez miért van, mit jelent?
Válasz: -MINDEN FÁJDALOMTÓL VALÓ MEGSZABADULÁS ÉS AZ  IGAZ - IGAZSÁG VISSZAADÁSA  MOST TÖRTÉNT MEG, ÉGI ANYAI, ISTENANYAI, NŐI MINŐSÉGBEN.
Ezalatt a lila szín árnyalatait látom fel-fel villanni.


   
Végül elkezdem mondani  a „ Most segíts meg Máriát”  az eddigiektől eltérő szöveggel.
                                 
Dicsőség Mária
Segítettél Mária, Ó Irgalmas Szűzanya,
Ki  Jézusunk mindenkori földi anyja vagy.
Minden bajnak keservét eloszlattad.
Hol ember nem segíthetett,
A Te erőd megrendíthetetlen lett,
Igaz hő imáit gyermekidnek
Örökre szívedbe emelted.
Szükség ahol nagyon nagy,
Mutattad, hogy Anyánk vagy.
Megsegítettél Mária,
Szent Égi Édesanya.

Visszatértem  éber tudatomba és Égi  kérésre mindezt  közreadásra leírtam:

ANDROMÉDA


Utóirat:
A  következő nap (vasárnap)  szivárványt láttam az égen, egymás felett hármat, melyek össze voltak kapcsolódva, de a színei eltértek az eddig megszokottól.:  magenta, pasztel zöldes sárga, lila (többre nem emlékszem, mert annyira rácsodálkoztam a magenta színre),  a szivárvány színei így ismétlődtek háromszor egymás fölött. Ez lehet akár az új korszak, mint galaktikus csillagnemzet szivárványa …….?!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése