2014. május 23., péntek

Cobra: Plejádi portál aktiválás jelentés 05.21.

 

 A Föderációs anyahajók elfoglalták a pozíciójukat az Oort-felhőn belül. Sokan (főleg a plejádi flotta) most már a Naprendszerünkön belül vannak, hogy felkészüljenek a bolygó végső felszabadulására. 


Cobra: Plejádi portál aktiválás jelentés 
(2014.máj.21.)


A Plejádi portál aktiválás sikeres volt. A Föderációs anyahajók elfoglalták a pozíciójukat az Oort-felhőn belül. Sokan (főleg a plejádi flotta) most már a Naprendszerünkön belül vannak, hogy felkészüljenek a bolygó végső felszabadulására.  
 
Az Ellenállás most feltételezi, hogy sokkal aktívabb szerep jut a Naprendszeren belül. A fő erősségükön, az X-bolygón túl sok aktív bázist építettek még a külső Naprendszerben.
 
A Plútó holdja a Charon, amely egykor egy katonai raktár volt a sötét erők számára, ma már az Ellenállás egyik legfontosabb katonai parancsnoki központjainak egyike, és ami a végső veresége lesz a Chimera csoportnak. 
 
Az Ellenállás sok női tagja él bizonyos objektumokban a külső Naprendszerben, és relé állomásként szolgálnak az Istennő energiához amit a Galaktikus Központi Napból továbbítanak a Föld bolygóra. 
 
A fő átjátszó állomás a belső Naprendszerünkben van az Istennő energiához, aminek a Galaktikus Központja egy kentaur aszteroida a Chariklo. Sok női tagja a Plejádi flottának és az Ellenállási Mozgalomnak itt található, meditálnak és csatornázzák az Istennő energiát a Galaktikus Központból és küldik a Föld felé, hogy segítsék az emberiség harmonizálását. A  Chariklo körül gyűrűket fedeztek fel néhány hónappal ezelőtt: 
 
Ezek a gyűrűk csillagkapuként szolgálnak, amelyek közvetítik az Istennő energiát a mi Naprendszerünkben.
 
A fő fellegvára az Ellenállási Mozgalomnak a női Fényharcosok bölcs vezetésével egy nő, akinek a kódneve Ariel van Eris, ami egy kis planetáris test a Naprendszer szélén: 
 
A Jupiter legnagyobb holdja, a Ganymedes, a fő kommunikációs központja a Naprendszernek, amely magában foglalja a Galaktikus Szövetség csapatait, az Ashtar Parancsnokságot, a Plejádi, Szíriuszi és Androméda flottát, valamint az Ellenállási Mozgalmat.
 
A Fény erők sok új bázist fognak létrehozni a belső Naprendszerben a nagyon közeli jövőben, különösen az aszteroidákon, a Marson és a Holdon.
 
A bolygó felszínén a Plejádi portál energiája sok egyénen és csoporton keresztül jutott el, akik meditáltak. A fő horgony a svájci csoportunk volt, ami nagyon elkötelezett és erős volt. A Fény ragyogott, az ég tiszta volt. A konferencia egyik résztvevője meg is osztotta ez a fotót a Galaktikus Föderáció egyik hajójáról, amit a Shasta hegynél készített néhány évvel ezelőtt. (Első kép legfelül baloldalon/ 3.kép baloldalon) 
 
A Plejádi portál aktiválás idejében a QEG csoport Marokkóban többletenergiát ért el az ingyen energia prototípus kialakításánál egyes források szerint: 
 
Az Plejádi portál energiái irritálták a arkhónokat, ezért újabb támadási hullámokat szerveznek ellenem és a munkám ellen, félre akarják tájékoztatni és manipulálni az » igazságkeresőket/ébredőket « a bolygó felszínén. 
Ahhoz, hogy jobb perspektívát szerezz a munkámról, olvasd el ezt a cikket:
 
Azt javaslom minden Fénymunkásnak és Fényharcosnak, hogy  ahelyett, hogy támadják egymást, irányítsák inkább az energiájukat valahogy így: 
 
A Fény Győzelme!

Cobra/Fordította: Sandal /www.fenyorveny.hu

2012portal.blogspot.hu
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. Kati, ehhez mit szólsz? Most akkor kik a jófiúk? Minket mindenki átver,vagy egyszerűen semmibevesz, lenéz?
    http://legendavadasz.hu/hirek/a-lacerta-interju

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó régi cikk. Akkoriban olvastam.
      Nagyon sok hihető, máshonnan is ismert dolog van benne.
      De fenntartásaim vannak.

      Át is vernek, le is néznek minket egyesek.. de nem mindenki... a sötétek mindenképp.. meg a kiszolgálóik. Szerencsére egyre jobban ébredezünk.

      Törlés