2014. május 17., szombat

Ismeretlen tárgy pottyant le az égből Kínában 05.17.


 A katonaság az egész területet lezárta és teljes körű vizsgálatot rendelt el.

 Ismeretlen tárgy pottyant le az égből Kínában




Május 16-án három ismeretlen zuhanó objektumot észleltek Kínában, Qiqihar városában. 13 órakor a Heilongjiang Yian Bizottság Propaganda Osztályának egyik riportere megerősítette, hogy többen is egy erőteljes hangot és egy nagy tűzlabdát láttak mielőtt az lezuhant volna.

Az egyik objektum egy helyi illető kertjében landolt, melyről a kiérkező tudósítók fényképet is készítettek. A friss hírek szerint egy másik megyében két hasonló tárgyra bukkantak.

Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez!


A katonaság az egész területet lezárta és teljes körű vizsgálatot rendelt el.
Rejtélyek szigete

4 megjegyzés:

  1. megvan az eltunt orosz rakéta darabja

    VálaszTörlés
  2. mivel itt pár oldal összefüggésben van 1mással minden hir elöbb utobb megjelenik itt is ott is.ezek a hirek kamuk.vki kitalálja ez a munkája felteszi a fényörvényre pl.kati átveszi utána rejtélyek szigete tudatváltás ujvilágtudat és még soroljam?személyesen ki lát vmi ujat ha kim1 a buszmegálloba?dolgozni mennek és az ég világon nincs semmi de semmi változás.nézem a politikusok fejét.meg kell mondjam jo szinészek ha igy tudják titkolni mindazt ami itt már eddig megjelent ezeken az oldalakon.nem létezik h.igy el lehet játszani a szerepüket ilyen jol.ehhez 15év szini iskola kéne .katonák,politikusok,tv bemondok jol szerepelnek.vagy mind hülye és nem tud semmit csak mi tudjuk h.ufok vannak ök meg nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze a politikusok is tudják, hogy vannak ufók, de mindenáron el akarják titkolni.

      És bizony nagyon sok változás van!

      -Egyre többen rájönnek, hogy a pénz fontos, de hiába a sok pénz, nem attól lesz valaki boldog..tartósan.

      -Egyre többen tudják, hogy becsapnak és kihasználnak minket, tönkre akarnak tenni.. ez kellett ahhoz, hogy majd el tudják fogadni a nagy változást.

      Legjobban energetikai szinten lehet érzékelni a pozitív változást... márha valaki nyitott rá.

      -Csodálatos boldogság és szeretetérzéseket lehet tapasztalni időnként... minden látható ok nélkül.

      -Aki hajlandó most a szeretet árasztani, az még a szkeptikusoknál is el tudja érni, hogy fölragyog a szemük és boldog mosoly ül az arcukra... ez régen nem így volt. (tanúsíthatom)

      -A rádió és tv már olyan témákat és híreket is közöl, amik azelőtt tabuk voltak. Persze még nem mindent, de már beindult az áttörés.

      -Egyre több a hír arról, hogy az embereknek elegük van... az egész világon! És összefognak, tesznek is a változásokért! Ez nagyon jó dolog, mert óriási mértékben nőtt a felébredettek száma. Nagy dolgokban és egészen kicsikben is összefognak és segítik egymást az emberek. Pl: http://szepjovot.blogspot.hu/2014/05/nyugalmazott-ezredes-feloszlatna-az.html

      -A Kelet egyre jobban szorongatja a Nyugatot, akik fejvesztetten kapkodnak, ostobaságokat csinálnak. A Visegrádi négyek és Németország, Franciaország nemigazán akar a NATO és USA utasításai szerint cselekedni.. ezt láthatjuk.

      -Egyre többen hisznek Istenben és az égiek (angyalok, stb) segítségében. Ezt nem kell bizonygatni, mindenki tapasztalhatja, ha úgy él, ahogy a Szeretet tanítja.

      A tanulság:
      Mivel minden energia alapján létezik és működik, a változás is akkor jön létre, ha az azt szolgáló energia elég magas lesz, hogy legyőzze a sötéteket. A földönkívüliek és az égiek erre várnak. Vagyis? ... miránk!

      Hogyan lehet ezt az energiát növelni? Ha a sajátunkat növeljük... hittel, bizalommal, szeretettel, megértéssel, bölcsességgel, meditációval, imával, akarattal, tudatossággal, önmagunk és környezetünk energetikai tisztításával... és ezt árasztjuk szerteszét a világban!

      Nem pedig a szkepticizmust, haragot, és kiábrándultságot kellene terjeszteni, mert az csökkenti a felszabadító energiákat.

      Rengetegen dolgoznak tevőlegesen és energiaszinten is a sikerért, anélkül, hogy azt tudná a nagyközönség. Óriási haladás történt egy év alatt pl. a Kápát-haza energetikai tisztításában! Az égiek bőségesen jutalmaznak minket ezért.

      Itt van pl. több erről szóló megosztás: http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/05/nekunk-szolo-uzenetek-korona-sandor.html A sokak által megélt élmények olyan csodálatosak, hogy valóságuk nem kérdőjelezhető meg.

      Béke, áldás, szeretet!
      Dombi Katalin









      Törlés
  3. Kati, te nagyon gondtalan és boldog ember lehetsz (csak hogy az orvosi megközelítést ne vegyük ide).

    VálaszTörlés