2014. május 9., péntek

Cobra: A bolygó helyzete


Sok Cabal frakció (Illumináci Texas boy, cionista Rothschildok, jezsuiták, olasz fekete nemesség, és néhány megmaradt fizikai archón) gyorsan veszti el az erejét, és nem tudják többé befolyásolni az Esemény menetrendjét

Cobra: A bolygó helyzete 
(2014.máj.8.)
 
Folyamatosan haladnak a dolgok a színfalak mögött. A Keleti Szövetség és a Nyugati Szövetségesek további lépéseket tesznek, hogy felkészítsék az emberiséget a pénzügy újraindítításra:  
 
Sok Cabal frakció (Illumináci Texas boy, cionista Rothschildok, jezsuiták, olasz fekete nemesség, és néhány megmaradt fizikai archón) gyorsan veszti el az erejét, és nem tudják többé befolyásolni az Esemény menetrendjét. Az egyetlen igazi késleltető erő most a Chimera-csoport a globális katonai-ipari komplexumokon belül a fizikai strangelet bombáik (Ezek a bombák jóval az atomi szint alatti kvarkok energiáját (anyagsűrűsödés fajta) erősítik fel, és így jóval nagyobb atomi energiát képesek felszabadítani, mint az eddig ismert termonukleáris /atom-, hidrogén- és neutron/ bombák. A strangelet egy feltételezett részecske, amit már kapcsolatba hoztak a sötét anyaggal is. Erről a részecskéről a CERN-el kapcsolatba lehet olvasni. "Feltételezések szerint létezhet olyan kvarkanyag, amely egyenlő mennyiségben tartalmaz up, down és strange kvarkokat. Az ilyen kvarkanyag kis darabkái a strangelet nevet kapták. Az elméleti számítások többsége szerint a strangeletek gyorsan elbomlanak, ha egyáltalán léteznek: maximum nanoszekundumos élettartamúak. Más számítások szerint a strangelet bizonyos körülmények között stabil lehet. További merész feltételezések szerint a strangelet-anyag összeolvad a normál anyaggal, és átalakítja azt: a normál anyagból is strangelet lesz, így a strangelet addig nő, míg mindent átalakít..." -szerk.Sandala katonai bázisokon világszerte, párosulva az éteri archón éteri ráccsal / plazma skalár egzotikus fegyver technológiákkal, amik képesek befolyásolni a felszíni lakosság viselkedését.  
 
Ahogy az utolsó éterikus archón rács lassan elveszti az erejét, az archónok programozása a felébredt felszíni lakosság egy részén kezd szétesni. Az emberek egyre tisztábban látják a korlátozó hitrendszereket, és az új spirituális kort : 
 
Az emberek is egyre inkább tudatában vannak, hogy a szenvedés soha nem volt az élet tapasztalat része és célja, és végül ráébrednek, hogy a Földön a dualitás kísérlete olyan hiba, amelyet ki kell javítani. Ez a korrekció jön folyamatosan vissza a Fény visszatérésével:  
 
Mielőtt a arkhónok eltörölték a misztérium iskolákat a 4. században, a gnosztikusok teljesen tisztában voltak a korrekció folyamatával, és most ez a tudás jön vissza: 
 
A felszíni lakosság leginkább felébredt része kezd aktívan részt venni a gyógyító éteri rács a bolygó körül , ahogy el tudja olvasni ezt a cikket : 
 
A cikk írója Hilda van der Laan, akinek egy érdekes víziója volt. Valójában leírta a IS:IS portál aktiválást:  
"Volt egy vízióm, a Fény erői szimbólumokat / képeket mutattak nekem, indigókék és lila fényekkel: Egy ember a Fény oszlopban áll ( közeljövő ), ezen belül egy felfelé és lefelé egy spirál fény (örvény/DNS spirál). A fejük fölött egy Isis egy spirális oszlopa, ami az aktiválás a női princípiumát képviseli, az éterikus csakrák pedig a szív felett. A lefelé tartó spirál egy szivárvány hajó által van az égen, energiájukat megosztják a felszíni emberekkel, aktiválja a 144,000-et." 
 
Mindezek az ébredés jelei,ami jól jelzi, hogy a Fény végső győzeleme közel van.

Cobra /Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu

http://2012portal.blogspot.hu/
 
 
 
 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon remélem hogy /ahogy itt irva vagyon/ a szinfalak mögött történik amire mi olyan régen várunk!!! Nekünk marad végtelen várakozás !!!

    VálaszTörlés