2014. december 3., szerda

Indulatokkal vagy nem -hozzászólás 11.29.



Hova visznek indulataink ? Erre ad választ egy hozzászóló, kifejtve olyan  gondolatokat, melyeket én is magaménak érzek.
Milly



 Indulatokkal vagy nem?
 hozzászólás

2014.11.29.


Áldottak! Sziporkázik a levegő az indulatoktól... Arra kérlek most Benneteket, egy mély sóhajjal engedjük el az indulatokat. Vegyünk fel egy módosított nézőpontot. Maradjunk fizikai síkon. Legnagyobb hadvezéreink tökéletes taktikákat alkalmaztak. Minden csata, mely a gyors győzelmet célozta meg - elbukott. És ha netán volt is gyors és győztes csata - háborút nem lehetett nyerni ezzel a módszerrel. Márpedig itt végleges megoldásra van szükség. A taktika, a türelem, a beolvadás és beszivárgás volt az elmúlt ezer és ezer év sikerreceptje. Vajon bankáraink hány száz év alatt tudták bele mosni az agyakba, hogy szükség van rájuk? Senkit ne tévesszenek meg a hollywoodi filmek, amelyek azt sugallják - ez mindig is így volt. Több száz éven át - lépésről lépésre haladtak, míg eljutottak eddig az állapotig. Vajon egy ennyire számító, nagyon is felkészült erő ellen milyen sikereket érnénk el egy gyors és intenzív támadással? A válasz ott van Ukrajnában. Ártatlan emberek, gyermekek és asszonyok áldozatai - akiknek nem volt idejük, akik szemtől szembe találkoztak az erőszakkal. Azok a szerencsések, akik itt élnek csodálatos országunkban, távol a keleti határtól, mit érzékelnek mindebből? Mintha nem is történne semmi... Vagy legalábbis nem sok.Ugye... pedig zajlik, hisszük, tudjuk - ám mindent csak egy irányított médián keresztül. Bármelyik hozzászólótól, olvasótól kérdezem, Ön, vagy Te felkészültél-e a változásra? Igen, jól tudom, várod, ám valójában tudod-e, mit vársz?
Hát nem ugyanilyen indulatok - az elégedetlenség, a türelmetlenség, félelem - hívta életre a sötét oldalt? Hát nem azért indultak a legnagyobb viszályok,háborúk mert kevés volt amim volt, a másiknak miért jutott több, neki miért - és nekem miért nem, és a többi...? Hát nem ez vezetett ide?
Fizikai szinten ellentéteink - belső félelmeink által jelentek meg - egy éteri rezgés,mely életre hívta fizikai valóságunkat. Talán célravezetőbb lenne gondolataink minőségén változtatni - hinni, elfogadni, bízni, szeretni, tisztelni?
Kritika, elégedetlenség, gőg, türelmetlenség... Nem ezek a vonások, amiket nem tudunk elviselni politikusainkban, bankárokban? Nem ezt teszik velünk - hazugságaik mellett,csak éppen más céllal? Ám a módszer...(tudjuk-e, például, hogy a hitel is egyfajta türelmetlenség eredménye - melyben a jövőnket éltük fel? Azonnal akartuk, mit 5-10-15 év alatt munkával tudtunk volna megszerezni. Gondoljunk csak bele...!)
És van itt valami nagyon fontos, amit azért említek meg, mert aki ezen az oldalon keres - már rálépett egy csodálatos útra.Vajon nem erősítjük-e a problémát, mikor azt le akarjuk küzdeni?
Gondolataink - érzelmeket, érzelmeink rezgéseket, a rezgések fizikai valóságot hoznak létre. Mikor figyelünk - energiákat mozdítunk - létrehozzuk valóságunkat.Mikor a problémára figyelünk - minek a rezgését vesszük fel? Ez a rezgés pedig mit is hoz létre? Igen... a válasz ott van Benned.Egyszerűen nem hozhat létre mást!

Mindenki hozzá tud tenni tevőlegesen a sikerhez. Ez nem más, mint gondolataink - és így érzelmeink - ebből következően rezgéseink megváltoztatása - és így valóságunk megváltoztatása. Hát kell ennél nagyobb segítség az Égieknek? (flottáknak, Angyaloknak, stb. ki hogy szereti) Hiába küzdenek, hiába tesznek bármit ott - ha e dimenzióban nem vagyunk hajlandóak el- és befogadni! Érdekes látni, ahogy spirituális Lelkek - akik "hisznek" a láthatatlanban, csak a látható eredményekre éheznek.
Talán csak nem a hit próbája ez a csata?
A próbák pedig - mint a testnevelés órákon, fejlődésünket szolgálják, erősödünk általa. Akkor nem méltó-e mindez Áldásra?
Igen, igaz, ehhez félelmeinket le kell vetkőznünk,mindez pedig a felelősség felvállalásával jár. Innen úgy látszik azonban, még mindig könnyebb kifelé tekinteni, kritikákat megfogalmazni, mint magunkban meglelni a szikrát! Kedves hozzászólók, Azele, köszönöm, hogy megtiszteltetek, hogy elolvastátok gondolataim, Legyetek Áldottak - Szíveteket Fény és Béke járja át! IMRE 




7 megjegyzés:

  1. Több mint 20 nemzeti kormány dönthető meg, ahogy az összeesküvés eltávolítása megkezdődik, CIA források szerint

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/tobb-mint-20-nemzeti-kormany-dontheto.html#.VH756NKG_ko

    VálaszTörlés
  2. Egy ismeretlen, áttetsző objektumot fényképeztek le Bécs fölött - 2014.11.26.

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/egy-ismeretlen-attetszo-objektumot.html#.VH8DhdKG_ko

    VálaszTörlés
  3. Így igaz, ebben van a lényeg, vagyis a Pozitív gondolatok, és a Pozitív hozzáállás, és cselekedetek a kulcs !

    VálaszTörlés
  4. Ökofalvak Európában és a Permafaktúra

    https://exopolitikamo.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  5. ASHTAR ÜZENETE A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓTÓL: A FÉNY GYŐZELME KÖZEL VAN (2014.DEC.4.)

    http://www.fenyorveny.hu/2014/12/ashtar-uzenete-galaktikus-foderaciotol.html

    VálaszTörlés
  6. A következő: a PORTAL ACTIVATION 2. RÉSZ
    December 15-én, 2014

    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  7. Kedves Imre!

    Tátott szájjal olvastam a soraidat :-) hááát van még mit tanulnunk... Köszönjük hogy megtiszteltél bölcs soraiddal minket, jelentős szemlélet váltást kell még végbe vinnünk hogy a jövő olyan legyen amiről mindenki álmodok, ezt a fejlődési utat meg kell járnunk, az már biztos!
    Milly köszönet hogy ilyen csodálatos lelkeket vonzol be erre az oldalra! Áldás

    Szeretettel Azele

    VálaszTörlés