2014. december 15., hétfő

Sok szépséges csoda - Galaktikus üzenet 12.09.


 "Sok szépséges csoda fog történni ezen ünnepi időszak során. Álljatok készen elfogadni ezeket, és örüljetek annak, amit a Mennyország adni fog nektek. Az érkező év tele lesz még nagyobb csodákkal, és a végső lépésekkel, melyek beindítják a teljes tudatosságba vezető végső módosulásotokat." 

Megjegyzés:
Milly

A Galaktikus Föderáció és 
a Spirituális Hierarchia üzenete

2014.december 9.

Sheldan Nidle által





(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

4 Etznab, 16 Yaxk’in, 11 Ik

Dratzo! Eljövünk most kifejteni, hogy mi is folyik jelenleg a bolygón. A birodalmatokat kontrolláló sötét kegyeltek nagy zavarban vannak. A Fény bezavarására használt mindig működőképes stratégiáik már nem működnek. Egy különleges ellen-stratégia most a sötét összeesküvés vereségéhez vezet. Így limbóznak, és képtelenek előlépni egy sikeres tervvel. Ez a dilemma okozta a pánikot a globális vezetőségükben. A nagy nemzetközi pénzügyi szolgáltató csoportok és multinacionális szövetségeseik felfogják, hogy vereségük és letartóztatásuk valóban közeli. Számos egyén a hatalmas összefonódott bankvállalatokból, radikális fejlesztéseket javasol lehetséges kiútként. Biztosítottuk róla vezető munkacsoportjaikat ezeknek a nagy polipszerű szervezeteknek, hogy bármilyen késleltetési kísérlet ezen eljárás ellen, kudarcra van ítélve. Javasoltunk egy sor lépést szövetségeseinknek, amik elhozzák ennek az összetett sakkjátéknak a gyors végkifejletét. Ez tartalmazza olyan egyoldalú lépések sorát, amik lehetővé teszik a globális pénz-újraindítás megtörténését. Ezek a lépések felszabadítják a torlódást, ami gyorsan elűzi a sok fő rezsimet, melyek éveken át befagyasztva tartották ezt az átalakulást.

Nagyon hálásak vagyunk mindegyikőtöknek folyamatos türelmetekért. Felfogjuk azon frusztráció szintjét, melyen keresztülmentek minden egyes nap. Ezért megtesszük amit tudunk, hogy helyreállítsuk ezt, és lehetővé tegyük egy hatalmas vagyonátadás megkezdését, ami biztosítja mindegyikőtök számára, hogy azt tegyétek, amiért ide jöttetek. Igen nehéz fenntartani pozitív álmaitok megerősítését, amikor úgy látszik, hogy ezek a dolgok folyamatosan késleltetve vannak a sötétség, és annak alávaló bérencei által. A mi tervünk az, hogy megmutatjuk a Fénynek, hogy a Gaia felszínén lévők hogyan tudják begyorsítani az elkerülhetetlent. A jelenlegi kulcs, hogy be kell melegíteni az eljárást; biztosan megszerezni az ígért gazdagságot azok számára, akiket mi annyira kedvelünk és akikben bízunk. Ez az eljárás gyors munkát igényel az új kormányzás és a globális pénzügyi rendszer átalakítása végett. Felsoroltunk módokat, amik gyorsan véghezvihetik ezt. Összekötőink Agarthai barátaink segítségével épp végrehajtanak olyan dolgokat, amik elérik ezen kiemelkedő és felettébb szükséges célokat.

Megvan a képességünk hozzá, hogy aranyat teremtsünk és eljuttassuk igény szerint. Hasonlóképp birtokoljuk azt a képességet, hogy teleportáljuk vezetőségünket egyik pontról a másikra. Itt az idő, hogy felhasználjuk technológiánkat, hogy blokkoljuk a sötétség terveit, és könnyedén támogassuk Gaia felszínén lévő támogatóink vágyait. Tartsátok észben, hogy világotok birtokában van egy globális elmekontroll hálózat, és egy titkos űrháborús technológia, ami félig-meddig álcázva van, és vannak olyan erők, akik megpróbálnak felbujtani valamilyenfajta háborút. Ezt az űrfegyverkezős kontingenst évek óta semlegesítve és sakkban tartjuk. Azok akik ennek a birodalomnak a tönkretételét kívánják, elszántan kutatják a módját, hogy miképpen használhassák ezt a technológiát. Őrködünk, és figyeljük ahogyan a sötétség egyik titkos küldetést a másik után folytat, hogy valamiképp megtörjék a mi általunk rájuk erőltetett patthelyzetet. Túl erősek vagyunk nekik. Az egyetlen megoldás az összeesküvés azonnali önmegadása azon társaik számára, akik napi szinten szkandereznek velük. Összekötőink most megteszik amit kell, hogy felszabadítsák a tömegeket, és ez folyik Gaia felszíni birodalmában mindenütt. Itt van a sikerünk ideje!

Ezért megtesszük ami szükséges, hogy véghezvigyük különféle módszereinket a sötétség és a látszólag véget nem érő machinációik megbuktatására. Ez sok olyan dolgot igényel, amit földi társainknak kell véghez vinni. Összekötőink biztosítanak minket arról, hogy a létfontosságú tettek most zajlanak. A Felemelkedett Mesterek és a Mennyország azt reméli, hogy ezek a sötét senkiházik beismerik vereségüket, és elszigetelik őket tőletek. Olyan tervek lettek elfogadva, melyek által ezeket a sötét kegyelteket le tudják tartóztatni, elhurcolni, és olyan helyekre költöztetni, ahol többé már nem tudnak hatni a bolygón történő eseményekre. Csak akkor állíthatjuk biztosan, hogy egy új valóság teljes mértékben megvalósulhat körülöttetek. Tanácskoztunk sokakkal világotokon, akik tökéletesen tudják, hogy mit kell tenni. Ennek Fényében kijelenthetjük, hogy olyan tettek folynak, amiket arra hoztak létre, hogy megtörjék ezt a jelenlegi holtpontot, és előrejuttassák birodalmatokat egy új valóságba. Ez is gyorsan a közzétételhez vezet, és mentoraink birodalmatokba való megérkezéséhez. Akkor nagyon közel kerültök azon végső lépésekhez, amik a teljes tudatossághoz vezetnek!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Eljövünk, hogy elmagyarázzunk egy sor eseményt, amik hatással vannak áldásaitok fogadására. A legfontosabb ezek közül az, hogy miképpen hatástalanítható a sötét összeesküvés azon ereje, amivel meg kívánja akadályozni az új pénzügyi rendszer kibocsátását. Ezen megállapodássorozatokat, a birodalmatok felügyelő egységeivel már aláírtuk, és ezek az egységek jelenleg épp félrelökik a nemzetközi bankátutalások új biztonsági rendszerének törvénytelen akadályait. Ráadásul űrbarátaink is felhasználják képességeiket, hogy biztosítsák, hogy programjaink sora bevezetésre és gyors beteljesülésre kerüljön. Áldjuk mindazokat, akik lehetővé teszik számunkra, hogy félrelökjük azokat a visszataszító és rettenetes módszereket, amikkel a sötétség kontrollálja áldásaitok véghezvitelét. Az a vágyunk, hogy egy különleges ajándékkal szolgáljunk számotokra ezen ünnepi időszak során. Arra kívánjuk felhasználni ezt a jólétet, hogy bemutassunk nektek egy új kormányzati rendszert.

Társaink ezért épp előkészítik ezeket a mennyei áldásokat! Évtizedek óta türelmesen vártátok ezeket az eseményeket, amik mérhetetlenül megváltoztatják ezt a birodalmat. Szorosan együttműködünk sokakkal, hogy biztosítsuk, hogy ezek a semmirekellők akik vagy ellopták, vagy blokkolták bizonyos összegek kézbesítését, megkapják azt az ítéletet, amit megérdemelnek. Letartóztatásokat és különféle vádakat készítenek épp elő, hogy izolálják őket úgy, hogy többé ne legyenek képesek késleltetni azt amit már oly régóta odaígértünk nektek. A sötétség most különféle események összehangolásával szorgoskodik, amik egy globális háborúhoz vezethetnek. Űrcsaládunk viszont kiiktatja ezt az eljárást. Mi is azt kérjük Áldottaink, hogy használjátok meditációitokat és rituáléitokat arra, hogy segítsétek ezt a felettébb dicsőséges ügyet. Mi naponta imádkozunk és a békére, a változásra, és ezen birodalom jólétére összpontosítunk. Nagy tudatosság új időszaka áll most fel ezen a bolygón. Használjátok ezt az új energiát fel arra, hogy valóra váljon egy új kor az egész emberiség számára!

Realizáljátok szívetekben, hogy egy új periódus közeledik az emberiségnek. Ez az új kor szabadságban, békében, és jólétben fog élni. A Mennyország rendeletei eléggé specifikusak. Mindegyikünket a Fény iránti isteni szolgálatba helyezi. Ez a csodás küldetés felfedi önmagát, amint tudatosabbakká váltok létezéséről. A sötétség, mely oly régóta uralta ezt a birodalmat, elhalványodik. Közben ezen csirkefogók nyirkos, ködös marka felemelkedik rólatok. Meg fogtok ismerkedni a Fény új emberi csoportjaival. A korlátozottból teljes tudatosságba való haladás felgyorsul. Ez lehetővé fogja tenni számunkra, hogy a megfelelő isteni időpontban materializálódjunk. Ezen a ponton tájékoztatni kívánunk benneteket az átalakuláshoz létfontosságú témákról. Találkozni fogtok a Belső Földről és a kozmoszból érkezőkkel is. Ezek a találkozások kiterjednek továbbá spirituális családunkra, és felkészítünk benneteket a teljes tudatosságú Fénylényekként folytatott életetekbe való visszatérésetekre.

Ma folytattuk tájékoztatásotokat arról, hogy mi is folyik itt. Sok szépséges csoda fog történni ezen ünnepi időszak során. Álljatok készen elfogadni ezeket, és örüljetek annak, amit a Mennyország adni fog nektek. Az érkező év tele lesz még nagyobb csodákkal, és a végső lépésekkel, melyek beindítják a teljes tudatosságba vezető végső módosulásotokat. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: Földimenyország.hu











48 megjegyzés:

  1. Drága kata Ha annyiszor billentettek volna fenékbe ahányszor kamu üzeneteket osztottál már meg, a fenekére a hátad közepén lenne és ínkább turistának lennél jó és nem üzenet közvetitönek Ne haragudj ezért a megjegyzésért de ezek az üzenetek többet ártanak mint használnak már

    VálaszTörlés
  2. A cikk tetején belinkelt NESARA-s cikkre reagálva: Eltelt a hétfő és hopp, megint nem történt semmi. De most komolyan, ezen meglepődött bárki is? 15-én nem történt semmilyen pénzügyi bejelentés, ráadásul elvileg a cikk szerint már az USA kormányának hétfőn be kellett volna jelentenie, hogy leáll forráshiány miatt. De vasárnap persze egy rendkívüli ülésen ismét megszavazták a költségvetést és hogy újabb hitelt tudjanak felvenni a működéshez. Meglepődött valaki? :D Persze COBRA majd jól kitalálja megint, hogy a sötétek így meg úgy bekavartak. Ha ti ezt a sok ökörséget még el akarjátok hinni, akkor lelketek rajta de szerintem itt az ideje végre felébredni és a hazugságok helyett a való életre koncentrálni, mert lássuk be: úgy sem lesz jobb a helyzet. A jelenlegi helyzetből kell kihozni mindenkinek a legjobbat.
    Nem is beszélve arról, hogy már 3 éve hitegetnek azzal, hogy a fény győzelme közel van, csak valamilyen furcsa okból még nem ért ide. Ehhez képest az a valóság, hogy a 3. világháború bármelyik pillanatban kitörhet. Ha véletlenül kitör akkor COBRA vajon mit fog mondani? "Ja, bocs mi mindent megtettünk de nem sikerült megakadályozni?" Akkor végre elhiszitek majd, hogy az egész egy hazugság volt?

    VálaszTörlés
  3. Ejjha, na most kezd érdekes lenni a dolog. Az orosz rubel elkezdett összeomlani a nyugati szankciók a mesterségesen levitt olajárak és Putyin által eszközölt rossz banki/pénzügyi lépés hatására. Kíváncsi vagyok mi fog történni ha a rubel végleg összeomlik. Világgazdasági összeomlás ahogy azt az elit eltervezte?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy van, kisebb gondjuk is nagyobb mint új közös pénzen gondolkozni...most épp a rubel tönkretételével vannak elfoglalva.. Meg talán szabadidejükben, ebédszünetben unalmukban súgnak valamid Seldannak meg Cobrának legyen min röhögniük...

      Törlés
  4. Kedves Névtelen, vagy Névtelenek!

    Válaszom a fentiekre:
    1) Nem mindenki veszti el a hitét attól, hogy a média nem közvetít semmit a változásokról. Egyre többen bíznak töretlenül a szép új világ megvalósulásában. Ha elolvastad a cikk alján belinkelt cikket, akkor azt is látható, hogy a hitetlen és kiábrándult emberek akadályozzák a gyors megvalósulást, ezzel a sötétek malmára hajtják a vizet.

    2) Azért, mert bízunk, még a való életre is koncentrálunk, csak nem leszünk depisek.

    3) A sötétek műve, hogy időhurokba kerültünk, és ezért még nem történt meg, amit várunk. De mivel egyre többen kiábrándulnak, ezzel csak rontanak a helyzeten.

    4) A világháború már rég kitört volna, ha a galaktikusok nem fognák el az élesített atomrakétákat már évek óta.

    5) "A csodálatos jövő biztosított." A Mennyország eldöntötte, hogy segít véghezvinni a változtatások sorozatát.. . Az égiek és galaktikusok miránk vártak eddig. Mert megfelelő számú felébredt ember kell a beinduláshoz. A felébredés azt is jelenti, hogy nem hagyjuk magunkat beragadni a 3D-s nyomúságba. Mindenki eldöntheti, mit szeretne, de jól meg kell gondolni, hogy mit választunk

    Nézzétek meg ezt:
    "mindig a saját jövőtöket teremtitek" https://www.youtube.com/watch?v=R727ZzTg2co&feature=youtu.be
    "Legyetek fényben és szeretetben"

    Milly

    VálaszTörlés
  5. Minden pillanatal amit ezzel a tèmàval töltünk legyen az pozitiv, v negativnak gondolt kikènyszeritődik a menyország akarata, àldása mindenki àtèli àt kell hogy èlje a remènyvesztettsèget is .Ezek az utak is ugyenoda vezetnek csak kèrdès h ki menyire szeretnè zötyögösen vègigjàrni.Én minden nap találok valami menyeit de mostmár ő talál meg engem!!!(sajàt megélésem)Àldjátok meg magatokat sok szeretetel!!!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Milly!

    Csodálat a töretlen optimista kitartásodért, nagyon szeretnénk hinni a szép jövőben, azért is tobzódik itt mindenki ezeknél az üzeneteknél mert mi van ha mégis.... :-)
    Irány a fény és a szeretet, szerintem önerőből mert ez mindig működött és CSAK rajtunk múlik :-)
    Hajrá mi!

    VálaszTörlés
  7. Najó. De ha ezeknél a mindenható lényeknél nincs idő, akkor honnan tudják, hogy nálunk mikor van karácsony? :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Hogy náluk nincs idő, az nem azt jelenti, hogy tudatlanok.

      Törlés
  8. Talán elkezdődött végre nagyon döcögősen a változás.......Obama felveszi a kapcsolatot Kubával és jó kapcsolatra törekszik vele - ez mai hír......Obama nyomás alatt lehet tényleg ha ezt teszi....talán ez egy első lépés a világbéke felé ami jó hír. Kezdetnek ez is elég.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naná, hogy Obama jó kapcsolatra törekszik Kubával hiszen Putyin még 2012-ben odatelepített pár nukleáris rakétát. Gondolom Obama se hülye és nem szeretne pár rakétát a nyakába kapni most, hogy a helyzet egyre rosszabb USA és Oroszország között.

      Törlés
  9. Miért vett az amerikai pénzügyminisztérium több ezer túlélő készletet a bankfelügyelet számára ?

    http://rejtelyekszigete.com/hatterhatalom-uj-vilagrend/miert-vett-az-amerikai-penzugyminiszterium-tobb-ezer-tulelo-keszletet-bankfelugyelet-szamara/

    VálaszTörlés
  10. A globális valuta újraindítást 100%-ban megerősítették, működésbe hozták és végrehajtják

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/a-globalis-valuta-ujrainditast-100-ban.html

    VálaszTörlés
  11. Az ENSZ emberi jogi munkatársa bíróság elé akarja állítani Bush-t háborús bűnök miatt, miután megjelent a kínzásokról szóló jelentés

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/az-ensz-emberi-jogi-munkatarsa-birosag.html#.VJHj09KG_kp

    VálaszTörlés
  12. A kínzásokról szóló jelentés a magas rangú nácionisták letartóztatása előtt egyengeti az utat

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/a-kinzasokrol-szolo-jelentes-magas.html#.VJC_X9KG_ko

    VálaszTörlés
  13. AKTUÁLIS VÁLTOZÁSOK: 2014.DECEMBER

    http://www.fenyorveny.hu/2014/12/aktualis-valtozasok-2014december.html

    VálaszTörlés
  14. A 15.-ei Cobra Világmeditáció hatására valami megindult !

    (jobb egérgomb,- fordítás magyar nyelvre)

    http://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

    VálaszTörlés
  15. Kedves Milly!
    Hogyan írhatsz olyant,hogy a galaktikusok elkapkodták a rakétákat? Ha már ezzel a témával foglalkozol akkor jól tudhatnád,hogy Istentől az ember szabad akaratot kapott ugye amibe nincsen senkinek sem beleszólása a teremtmények közül legyen az Galaktikus vagy bármilyen másik faj az univerzumból.
    Na ha esetleg elindítanának egy atomrakétát azt Biztosan nemkapkodná el senki sem,mert az is egy szabad akaratból született döntésből származna! Kérlek ilyeneket gondoljál átt!
    Az emberiségnek tanulnia kell, nemfogja helyettünk semmilyen más fejlettebb faj ezt a leckét mégegyszer abszolválni ugyanis már megtették a fejlődésükben!
    A gyerek helyett sem csinálhatod meg a leckéket csak segíthetsz neki.Viszont ha ő nemveszi figyelembe a te szülői segítségedet és hibázik akkor sem tEhetsz semmit csak továbbra is bátoríthatod,hogy legközelebb körültekintőbb legyen! Ugyanez van az emberi fajjal is,ha hibázunk akkor abból kb nemtanulunk ezt bizonyítja a nagyon régi múlt Atlantisz,stb. Nekünk segítenek a fejlettebb civilizációk Hathorok,Taórák,stb de nem cselekszenek helyettünk semmit sem csupán figyelemmel kísérik a fejlődésünket és tanácsokkal látnak el bennünket. A civilizáción múlik mi lesz vele csakis rajtunk embereken!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szabad akarata az emberiségnek ma már az, hogy felszabaduljon!!..- Fel is emeltük a rezgésszintjét az emberiségnek saját erőből.. Ezért a Mennyország úgy döntött, hogy segít... hogy a sötétek el ne pusztíthassanak bennünket.. hogy végre elérhessük azt, amit már kiérdemeltünk.... egy szebb, boldog életet. Ezért kapkodják el égi parancsra a rakétákat a galaktikusok.

      Törlés
  16. Akik ilyen nagy Ezo beállítottságúak azok nemhajtják a lóvét? Na akkor lennétek azok ha a hitetekre támaszkodva a teremtőben bízva élnétek! De helyette a főnökötöknek hódoltok be aki kizsákmányol titeket és agyon dolgoztat valamikor még túlórában is.
    Nemcsak hirdetni kell hanem felhagyni a rendszer működtetésével is. Elosztani a pénzt a szegényeknek is mert nekik lehetőségük nincsen keresni a kiutáltságuk a lénézésük miatt.Ők is emberek akikre a teremtő szeretete ugyanúgy kiárad mint mindenki másra. Csak a romlott anyagi rendszer miatt nemtudnak felkapaszkodni mert segítség helyett a nagy Ezo tudásúak is lelökik őket.

    VálaszTörlés
  17. Áldott Névtelenek!
    Kérlek most Benneteket, egy picit gondolkodjatok el azon, ami körülöttetek zajlik. Nagy levegő... kifúj...
    Jól tudjátok, az irányított média hazudik. Ennek ellenére honnan szerzitek be információitokat?
    Jól tudjátok, hogy nem frontális ütközet zajlik, hanem a sötétség ármánykodását megkerülve láthatatlan módon morzsolják fel az "elit" hatalmát. Vajon a fenti gondolataitokkal és azok rezgéseivel,alkalmasnak vélitek magatokat arra, hogy fontos és döntő információkat osszanak meg Veletek?
    Azt is jól tudjátok, a szavak csak szavak, amelyek betűkből állnak - az értelem pedig mindaz, mi körbe lengi. Amíg a szavakat látjátok, el vagytok zárva az igazságtól.
    Jól tudjátok, hogy gondolataitok érzelmeket, az érzelmeitek pedig valóságot hoznak létre. Nézzük csak meg milyen gondolataitok vannak? Akkor nem értem, min csodálkoztok?
    Úgy lettetek nevelve, hogy majd a szülők megoldják, majd az állambácsi megoldja, majd a xy megoldja. Azért vagyok szomorú, mert a Mars így áll, és azért vagyok sikeres, mert a Hold meg úgy...
    Hát Tisztelettel kérem, az ébredés nem erről szól.
    Talán rá kellene ébrednünk, hogy ma még nem adtunk hálát azért, mert ki tudjuk fizetni az internetet, mert arra van időm, hogy a gép előtt kritikát fogalmazzak meg, talán még az esti vacsorát sem köszöntem meg annak a Forrásnak, aki persze semmit sem tesz Értünk - hisz mindez olyan természetes számunkra, mint, hogy majd valami flotta megoldja a helyzetünket.
    Itt a karácsony, amikor valami különös érzés lengi be a Világot. Egy picit - Kedves Névtelenek - próbáljatok ráhangolódni, és elgondolkodni azokon a lelkeken, akiknek nem jut tiszta víz, meleg étel, a szüleiket nem látták soha, akiknek a meleg víz olyan - mint Neked egy új Mercedes.
    Talán az a probléma, hogy nem tudtok tankolni autóitokba? Vagy szeretnétek jól kiosztani jelenlegi vezetőinket a sok nélkülözésért? Mi a problémátok? Ti egy meleg otthonban, talán jóllakottan kritikát fogalmaztok - mert éppen nem köt le a túlélésért folytatott küzdelem.
    Nem becsülöm le problémáitok, és elismerem, élhetnénk gazdagabban. Vajon akkor mivel lennél elégedetlen? Hogy miért csak ennyi, és nem több? Akik nem tudják azt értékelni, amit jelenleg kapnak, hogy értékelnék a többet?
    Most talán azt mondjátok, nem erről van szó, hanem a hazugságokról... Rendben. Elfogadom. Szeretném megkérdezni, ki mondta, hogy nem történt semmi? Vajon hazugságokról vagy eldugott információkról van szó? Hol ellenőrizted le? Mert ha ezt ilyen jól tudod, akkor Neked nem "Cobra", meg más közvetítők információira van szükséged, akkor Te Magad vagy a hírforrás.

    Végezetül, ha már ennyire az anyagba zárva gondolkodtok kedves Névtelenek, kérlek Benneteket, keressetek fel egy sikeres üzletembert (nem szerencse vadászt) és tudakoljátok meg Tőle, vajon azzal a gondolkodással amit itt most kinyilvánítottatok meddig jutott volna az Ő vállalkozása?

    Áldott Névtelenek, jól tudom, hogy vannak még problémák, ám a segítség is olyan, mint egy kimondott kedves szó. Ahol szeretik, értékelik, ott mindig jelen van...

    Végezetül szeretném a soraimat azzal zárni, hogy ettől ne érezzétek Magatokat kevésbé szeretett Lelkeknek, hiszen minél erősebb az árnyék, annál közelebbi a Fényforrás... Szükség van Rátok! El sem tudjátok képzelni, mennyire fontosak Vagytok, és milyen nélkülözhetetlenek Vagytok számunkra, a fejlődés számára! Gondoljatok Bele, nélkületek hogyan mérettetnénk meg, ki hozná ki a legjobbat és legtöbbet Katalinból, Magdolnából, Belőlem - és mindenkiből, akiket itt nincs hely és idő megnevezni! ? Áldottak! Eljő az idő, mikor már nem vizsgázhatunk, mert helyt kell Állnunk - hát kiben bízhatnátok, ha nem azokban, kik rendíthetetlenek?
    Alázattal köszönöm szolgálataitokat, és minden egyes kemény szavatokat - melyek acélosabbá, kitartóbbá tesznek minket! Áldottak Legyetek vállalt feladataitokért! Köszönöm!

    Áldottak Vagyunk Mindannyian, Béke és Fény kísér Mindannyiunkat utunkon! IMRE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretettben áldot boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindekinek aki olvassa az itt írottakat, hiszen mindenki keresi a saját és mások fejlődésének lehetősegeit. Szerintem mindenki nagyon jó úton halad, sok még a keserűség és kilátalanság, de minden megfog változni. Csak fel a fejjel a szeretet mindent le győz. Béke, boldogság és bőség Mindenkinek! Csilla

      Törlés
    2. Kedves Imre,

      Nos, így nyilatkozik meg egy igazi fénymunkás. Nem mondom, hogy nem érintett meg amit írtál, de akkor is azt kell mondjam, hogy szerintem így nem működnek a dolgok manapság. Legfőképpen azért, mert az emberek olyanok, amilyenek. Mint ahogy lejjebb is írta egy hozzászóló, kevés a jó ember. Ráadásul példának én is felhoztam már a minap, amit Ő is leírt. Mit kezdjek egy olyan emberrel, aki csörtet, és inkább lelök a mozgólépcsőn, mintsem szólna, vagy éppen türelmesebb lenne. Ha megpróbálok "normálisan" reagálni, akkor a végeredmény az amit Milly is írt (kis túlzással): Őrültnek néznek. Nincs már jelen a jóság a mindennapjainkban....
      Apropó: Olvastam én olyanokat is, hogy a biblia, és maga a kereszténység csak a gonosz erők csinálmánya, hogy ezzel is agy mossák az embereket. Ha ez így van, akkor miért is hivatkozol a karácsonyra? A karácsony igen erősen kötődik egy általatok nem létezőnek mondott Istenhez.

      Had reagáljak a "hazugságokkal" kapcsolatos mondataidra. Én tájékozódom minden forrásból. Pl. Cobra, Fulford, Sheldan Nedle, de ezzel párhuzamosan nézem a hivatalos médiacsatornákat is.Az egészben az a szomorú, hogy a felsorol első három ember hírei ellenőrizhetetlenek, és ez a baja mindenkinek. A dolgok jelen állása szerint nekik hármuknak, a Föld lakosságának a töredéke hisz csak. Persze a véletlenek néha nekik is besegítenek, de egyenlőre még mindig csak azt látni tőlük, hogy egy nagyobb horderejű eseményre ráhúzzák, hogy a "Szíriusziak" voltak........
      Tudod az is lehet, hogy én jóllakottan, otthonom melegében kritikát írok, de az nem jelenti azt, hogy nem éppen túlélek. Tudod volt az életemben egy olyan időszak, mikor télen, fűtés nélkül, heti két étkezéssel éltem, hogy legalább fedél legyen a fejem felett. Hol voltak akkor a szíriusziak? Hol volt a többi ember? Mert amikor volt pénzem, akkor volt "barátom" is....Akkor magamra hagytak, és nem hiszem, hogy nekem más milyennek kell lennem.
      Nem mondanám magam elutasítónak a téma iránt, de nem én vagyok az, aki a szeretet, és a fény erejével űzi el a gondoszt. Én az a fajta ember vagyok, akik egy sörétes puskával, zsáknyi lőszerrel űzi el a gonoszt. Azért sem utasítom el, mert őrzök pár olyan emléket gyerekkoromból, amire a mai napg nincs magyarázatom, viszont legalább volt belőle problémám. Gyermekként elmondtam az álmaimat a felnőtteknek, de nagy részük kinevetett, és volt olyan, aki azzal oltogatta az anyámékat, hogy vigyenek el pszichiáterhez, mert nem vagyok százas. Ők el is vittek. Mint kiderült én normális vagyok, viszont az ő kapcsolatuk annyira nem, és valószínű az váltotta ki nálam a "rémálmokat". Maradjunk annyiban, hogy sokáig nem hittem ebben, de most így, hogy már 25 éve nem is láttam az anyámékat, kezdem úgy gondolni, valóban ők voltak rám rossz hatással. Persze a lényeg itt a "rémálmok" tartalma lenne, de azt így nem osztanám meg. Maradjunk annyiban, hogy a gyerekkori rémálmaim, és bizonyos "légből kapott" meglátásaim miatt vagyok csak itt, és reagálok, kérdezek.

      Az írásod alapján jó embernek tűnsz, de ha eljön a nap, mikor helyt kell állnunk, én akkor is egyedül leszek. A saját, és a családom túlélésének a kulcsa csak én vagyok. Az elmúlt 10 év bebizonyította: Nem bízhatom senkiben. Ha pedig annyira fontos lennék, akkor velem is kapcsolatot teremtettek volna azokban az években, mikor hittem, és tettem a változásért. Nem történt meg, ezért számomra akkor válnak létezővé ezek az Idegenek, mikor kommunikálnak velem.

      Törlés
    3. Áldott Azele!
      Megkeresésed Megtisztelő, és szívemből köszönöm! Kérlek Téged, hogy szívedbe tekintve Értsd most meg, erre most nincs lehetőség. Kérlek bocsáss meg, hogy itt most nem fejtem ki részletesen ennek okát, ám ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne kerülhetne erre sor.
      Kérésed, Léted és energiád erőt ad utamhoz. Az ilyen csodálatos Lelkek keresése késztet arra, hogy jobb, erősebb, kitartóbb legyek vállalt feladatomban!
      Áldott Azele!
      Áldást, kitartást, Fényt kérek és kívánok utadra, és Rád! Legyenek mindig kérdéseid - mert mutatják - keresel! Legyenek mindig kétségeid - mert mutatják - gondolkodsz! És legyen mindig hited abban, ki mindezt ajándékba adja Neked nap mint nap!
      Áldottak vagyunk Mindannyian, Béke legyen szívünkben!

      Törlés
    4. Kedves Imre!

      Semmi gond :-) tudom és érzem hogy ez az időszak most az önerő, a belső, saját egyéni munka ideje, és ezt egyedül járja most minden lélek...én is, és nehéz, nagyon nehéz...DE, nem adjuk fel és felcipeljük a hegyre a keresztünket, amit az Atyától kaptunk!
      Ha eljöhet az idő a kapcsolatra, kérlek ne feledkezz meg rólam :-)
      Ezt az imát valamiért Neked küldöm szeretettel:

      Ó, Legmagasságosabb Isten. Hozzád esedezem, hogy valamennyi szent hírnököd számára védelmet nyújts, a világban. Imádkozom, hogy védelmet találjanak mások gyűlöletével szemben.

      Kérlek, hogy Legszentebb Szavad a világon mindenhol gyorsan elterjedjen. Védd meg hírnökeidet a rágalmazástól, a gyalázástól, a hazugságoktól és mindenféle veszélytől.

      Védd meg családjaikat, és mindenkor borítsd be őket Szent Lelkeddel, hogy azokat az Üzeneteket, melyeket ők a világnak adnak, töredelmes és alázatos szívvel méltányolják.

      Ámen.

      (Keresztes imahadjárat 25. ima)


      Áldott karácsonyt Kívánok!

      Azele

      Törlés
  18. Ő drága imre hol van ez a sok jo ember amiröl te írsz ,ma öt perc alatt négyen akartak fellökni. Sajnos sok emberrel volt dolgom de a sok trogeren kívül én mással sajnos nem találkoztam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes módon engem nem akarnak fellökni. Ha mégis ritkán előfordul, nem ismétlődik meg. Miért? Mert nem veszem személyes sértésnek, nem haragszom miatta. Sőt... volt olyan, hogy a villamos meglódult, és valaki véletlenül pofonvágott a lendülettől.. én hangosan nevettem.. az illető azt se tudta, hogy kérjen bocsánatot.. én pedig azt mondtam,.. semmi baj.. biztos megérdemeltem... erre ijedten hátrált pár lépést, és úgy nézett rám, mint egy őrültre. :) Aznap zsinórban kaptam a próbatételeket... igazságtalanul lecsesztek jópáran... stb...ezen először csodálkoztam, aztán megintcsak nevettem... mert annyira nyilvánvaló volt, hogy figyelik fentről, hogyan reagálok....így megy ez..

      Törlés
  19. Kedves Imre!

    Amennyiben nincs akadálya, szeretném Veled felvenni a kapcsolatot.
    Tisztelettel
    ks2000kkt@gmail.com

    VálaszTörlés
  20. Mindenkinek!

    Én személy szerint egyre több jóemberrel találkozom... és egyre több csodálatos esemény jelenik meg az életemben... Vajon miért is?

    Azt mondják, hogy amilyen energiát kibocsájtunk magunkból, olyat kapunk vissza...

    Persze vannak próbatételek is... lásd az előző hozzászólásomat.

    Sok szépséges csodát mindenkinek!

    Milly

    VálaszTörlés
  21. Kedves Kata. Attól hogy négyen akartak öt perc alatt fellökni az még nem jelenti azt hogy én nem kértem ezért elnézést, és nem gondoltam arra hgy gorombán bánják ezért velük. De sajnos engem az emberek ki szeretnek használni ha van pénzem szeretnek ha nincs pénzem nem szeretnek, ezért írtam azt hogy trógerekkel találkozom nap mint nap, én már unom a sok próbatétel.

    VálaszTörlés
  22. Emberek nincsen fény és sötétség csak az emberi megtapasztalásokban! Ha nem lenne sötét akkor honnan tudhatná bárki is milyen a fény? Ahhoz kell ismerni a sötétet is! Minden értünk van!
    Dührohamot tudnák kapni amikor azt fényezitek a fény győzelme közel van! Na és ha tegyük fel a fény győzne akkor eltűnne a sötétség ugye. Hoppá de akkor már a fényt sem lehetne fénynek nevezni mert nemvolna sötétség! Jelentését vesztené mert csak egy állapot lenne nevező nélkül ami nem a földön van hanem az abszolút Isteni birodalomban ami nem az anyagi síkon van! De az anyagi sík is onnan képződik le!
    Milly a szabad akaratból kifolyólag NEM mindenki akarja a rezgését felemelni Ugyanis Mindenki MÁS Tudatszinten van amiből az következik,hogy számára az a megfelelő ahol van! Míg másoknak más a megfelelő!
    A rakétákat nemkapkodja el senki sem! Ideje volna ezen hülyeségeken kívül mást is elolvasni amiben megtalálható más is a kedves szavakon kívül!
    Nem egy oldalon a Hathorok kifejtették NEMFOGJA SENKI SEM AZ EMBERISÉGET MEGMENTENI!!!
    De egy fejlettebb civilizáció felveheti a kapcsolatot velünk ha annak ott lesz az ideje! Ha felveszik még akkor is elpusztíthatjuk az emberi civilizációt mert ők nem azért jönnek,hogy minket befolyásoljanak az emberi döntéseinkben! Csupán segíteni terelgetni a fejlődés útján! Ha pedig az emberi faj háborúzni akar akkor tegyétek csak ha az kell a fejlődéshez eme emberi fajnak!
    Majd meglátjuk,hogyan alakul de a rakétákat azokat nemkapkodja senki sem el!
    Ilyent ne állítson senki sem! Beleszólást fejlett lények nemcsinálnak.
    Ajánlott irodalom Thiaoba Az arany bolygó üzenete! Hallgattam az íróját is,olvassátok csak el azt is a Hathorok üzenete is jól jöhet egyeseknél akik hajlandóak a rózsaszín kendőt letenni s elfogadni a dualitás fogalmát!
    Üdv

    VálaszTörlés
  23. PROGRAMAJÁNLÓ: DEC.21.-I FÉNY ÜNNEPEK

    http://www.fenyorveny.hu/2014/12/programajanlo-december-21-feny-unnepek.html

    VálaszTörlés
  24. Borbély József kedden 14.30-kor átvette a hatalmat Magyarország felett

    http://www.hir24.hu/nagytotal/2014/12/18/borbely-jozsef-kedden-14.30-kor-atvette-a-hatalmat-magyarorszag-felett/

    http://tempohirek.com/news.php

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez az, ami ki szokta verni a biztosítékot... kinél ezért... kinél azért...

      Nagy kár, hogy nincs olyan választható alternatíva, ami mögé odaállhatna egységesen a nemzet.

      Attól tartok, hogy Borbély József a legnagyobb jószándéka ellenére is lejárat -amúgy értékes- kitűzésre érdemes célt... a Szent Korona Értékrendet.

      Törlés
  25. UFO anyahajókat filmeztek le a Santiagot övező hegyek fölött Chilében

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/ufo-anyahajokat-filmeztek-le-santiagot.html#comment-form

    VálaszTörlés
  26. A kód neve magyar 3. "Jelek az égen"

    http://rejtelyekszigete.com/nezopont/kod-neve-magyar-3-jelek-az-egen/

    VálaszTörlés
  27. Úgy se fog semmi sem történni,sőt ma már el se olvasom a cikket csak gyorsan átfutom,de kb odáig hogy "most jó dolog fog feletek történni" aztán hányok. 3 éve komolyan annyi jó dolog történt hogy csak na,fel se tudtam fogni talán ezért nem emlékszek rá. Bár soha se értettem,mért nem hal meg mindenki? Akkor a menybe jutnánk nem? Már ha van olyan -_-"
    Továbbá "ha léteznek" mi a francért nem segítenek? Rohadtul nem érdekel az atombombás hülyeségük mert semmi bizonyíték,ha segíteni akarnak akkor hivatalosan is vegyék fel velünk a kapcsolatot,akár TV-n keresztül is tökéletes lenne elvégre csak képesek a műholdaink megbabrálására.Aztán mire mindenki lenyugszik már jöhetnének is le is szálhatnának stb.... Persze ha csak létezik,de ha létezik máshogy irányítanám az egész Federációt,mert akkor úgy csinálnám ahogy leírtam és segítenék,nem üzennék 3 éve ugyan azt csak máshogy megfogalmazva! "Már ha létezik"

    VálaszTörlés
  28. Azt hiszem ez az írás hasznos lesz sokaknak. http://lelekpillanatok.hu/2014-december-vegso-megmerettetesek-hava/

    VálaszTörlés
  29. Pedig nagy csodákat láttam most a napforduló idején, nem hiszem el, hogy nem veszitek észre. Micsoda fények és színek voltak az elmúlt napokban!!! Villámlás ,égdörgés. Különös szélvihar, ami nem olyan volt mint máskor!! Jelek az égen. Húgomék az Azori szigetek egyikén laknak és különös,nem szokványos "szelíd földrengésekről" számolnak be, mintha a Föld vajúdna. Másképp telik az idő,és a hangok is mások, többen mondják nem az én fülemmel van a baj! Hagyjátok abba az önsajnálatot, hisztit és csak nézzetek körül!!! Ne itt a neten, hanem lecsendesedve szemléljétek meg mi történik...Elképesztő! Elképesztő! Bár csak mindannyian Látnátok!! Mária

    VálaszTörlés
  30. Új kezdetek és a történelem egy új fejezete - Neil Keenan

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/uj-kezdetek-es-tortenelem-egy-uj.html#.VJgjIsAA

    VálaszTörlés
  31. Arktúrusziak / Közvetítés a Földre 1. rész / 2014-12-04

    http://kristalyhang.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  32. Na hogy így megszopatott mindenkit az élet,és a megpróbáltatásoknak is vége,akkor történhetne már valami jó is! 2015-.ben remélem milliomos leszek...

    VálaszTörlés
  33. https://www.youtube.com/watch?v=7JEccPFos0o#t=66 Olyan mint egy óriási DNS :) Mária

    VálaszTörlés
  34. Emberek!

    Megálmodtam a jövőt..) Volt egy álmom amiben egy katasztrófa közeledett, mint a katasztrófa filmekben, özönvíz, földrengés, dőlt össze minden a láthatáron...az erkélyről néztem és anyámnak akartam szólni de nem jött ki szó a számon (ahogy ez az álmokban szokott lenni néha hogy nem tudunk pl menni, beszélni stb pedig nagyon szeretnénk...). Szóval anyámnak akartam jelezni és úgy láttam nem lesz nagy vész mert nem ér el hozzánk a katasztrófa. Nem izgultam nagyon. Majd végre nagy nehezen anyám is észrevette mi közeleg a láthatáron.. és mondom neki hát ezt akarom mutatni..! De ekkor mégiscsak közelebb jött felénk a földrengés-özönvíz stb, összedőltek a házak mindenhol ahogy tarolt..annyira közel jött és olyan gyorsan, hogy már csak arra maradt időm, hogy akkor átöleljem anyám és megvárjuk hogy jön a vég..mert már csak másodpercek lehettek hátra..
    És ebben a pillanatban, hirtelen keletkezett egy út a romok közt ahol emberek ezrei vonultak fel fehér zászlóval a kezükben és mindenki örvendezett, valahogy megállt a katasztrófa, mi sem haltunk meg (talán) és mi is nagyon örvendeztünk annak a valaminek (igazából nem tudom minek, nem konkrétan annak, hogy nem sodort el a földrengés)..majd rá pár másodpercre a fenti emeletről az öröm kezdetekor jönnek le sietve az öcsém és a kisfiam is akik szintén örülnek velünk meg a többiekkel és ( számomra meglepetésként) apám is jön az öcsémékkel akin szintén örömöt látok, ez ritka az ő esetében mert életében kevésszer láttam így...(ugyanis ő már meghalt).

    Hát gondoltam passzol ide kicsit ez az álom, ahogy várjuk a nagy felszabadulást...
    Kellemes karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
  35. Lassan vége a karácsonynak.....hun a csoda? He?Nudli Nidle karácsonyfája alatt ugye?

    VálaszTörlés
  36. Már megint csak mesemondás!!!!! Hol van az a "csodás esemény" ????

    VálaszTörlés
  37. Ne olvassatok ilyen szennyeket!

    VálaszTörlés
  38. Ezek a Föld minden pontján éppen azokat dícsérik ahol vannak! Kb 62000 Ft os beugróért tartanak hablaty előadást 100 embernek de ettől többen mennek el rá az is hatalmas pénz 2 napra munka nélkül hablatyolásért. Aztán egy olcsóbb repülőtársasággal mennek tovább karattyolni a hülyeségről. Aki tud számolni az tud aki pedig elhisz ilyen badarságokat akkor csak fizessen nekik akármennyit hiszen nekik szükségük van rá! Az éhezőknek akiknek még az olvasás lehetősége sincsen biztosítva azoknak nem ad senki sem pénzt mert ők ugye a valóságról tudnának beszélni nem arról amikről ezek írnak! Szégeny emberek amit csináltok!
    Mint Jézus is tanította nagyon sokan fognak az ő nevében eljönni de azok a hamis próféták!
    Mint maga Jézus sem tudta azt mikor fog másodszor fizikai formában eljönni a Földre úgy ezek sem tudnak semmi ilyent.
    Ahogyan tanította: Egy nagyon anyagias "tél"után lassan beköszönt a szellemi "tavasz" s akkor várható az eljövetele.De az anyagiasság még csak az elején tart.

    VálaszTörlés