2014. december 27., szombat

IS:IS portál aktiválás II.- beszámoló 12.26.

 
Az aktiválás során valami jelentős dolog történt, ami még sohasem fordult elő az elmúlt 25.000 évben.

 

IS:IS portál aktiválás II. beszámoló

 
Bár a felszíni lakosság kritikus tömege nem volt meg, az aktiválás jelentős sikert aratott. Az erős, elkötelezett központi csoport mellett több tízezer fénymunkás és fényharcos vett részt benne szerte a világon.

Az aktiválás során valami jelentős dolog történt, ami még sohasem fordult elő az elmúlt 25.000 évben. Az Ellenállási Mozgalom és az Agartha Hálózat 144 ezres kritikus tömege a felszínre került a föld alatti birodalmakból egy rövid időre, és végigcsinálta az aktiválást a felszínen pontosan ugyanúgy, ahogy az instrukciók szóltak. Ez létrehozott egy bizonyos speciális rezonancia mezőt, amely energia impulzusokat csatornázott, és stabilizálta az éteri Fényrácsot arra a pontra, amely már képes lesz befogadni az Esemény idején keletkező energetikai lökéshullámot.

Így járulhat hozzá bárki a maga módján ahhoz, hogy az éteri energia Fényrács stabil maradjon a közeljövőben, ahogy közeledünk az Esemény felé:

http://goldenageofgaia.com/2014/12/08/elizabeth-patric-of-spiritwater-gardens-i-believe-in-nature-spirits-initiative/

Az Ellenállási Mozgalom és az Agartha Hálózat aktiválási, átalakítási protokolljai szinkronizálva lettek. Az elsődleges anomália mértéke jelentősen csökkent. Az áttörés szakasz beállításra került.
Az aktiválás során egy nagyon különleges csoport az RM2m különleges egységtől rögzítette a rácsot Szakkarában, kevesebb mint 24 kilométerre a Gízai-fennsíktól. Szakkarában számos bejárat létezik az Agartha Hálózat Föld alatti alagútjaiba:

Onnan a fő alagút Gízába vezet, és onnan a keleti ág megy Tibetbe, a nyugati ága Peruba Észak-Amerikán keresztül.

Remélhetőleg mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy az ókori Egyiptom történelme messze túlmutat az ismert dinasztiákon, és hogy volt egy nagyon fejlett civilizáció Egyiptomban az atlantiszi időszak végén:

http://nuwaubian-hotep.blogspot.hu/2013_09_23_archive.html

A föld alatti hálózat Fény erőinek 144 ezres kritikus tömege is elég volt ahhoz, hogy stabilizálja az energiahálózatot, de nem elég ahhoz, hogy elérjék az emberi tudat átalakítását, mivel a 144 ezres kritikus tömegnek az emberiségből kell kiemelkednie, hogy a kívánt rezonancia hatása meglegyen.

Néhány nappal az aktiválás előtt a Fény erőknek nagy arányban sikerült eltávolítani a Chimera skalár plazma rácsot. Ez egy nagyon jelentős eredmény, hiszen ez az első alkalom az 1996-os Arkhón invázió óta, hogy a bolygó felszínén bármilyen győzelmet sikerült elérni a plazma skalár technológiákat illetően. A ránk ható skaláris energia támadások várhatóan lassan abbamaradnak.

Ez azt jelenti, hogy most belépünk az Áttörés szakaszba. Már nem a fennálló rendszernek állunk ellen, hanem megadjuk a lökést a végső győzelemhez. A Fény erők közölték, hogy nagyon fontos, hogy mindenki kezdje el vizualizálni az Esemény utáni életünket, és szándékával gyorsítsa fel a megnyilvánulását. Azt is közölték, hogy itt az ideje. hogy elkezdjük gyakorolni a feltétel nélküli megbocsátást mind magunk, mind mások irányába. Nincs több idő, hogy a múltban éljünk, itt az ideje, hogy megteremtsük a jövőt és életet a Mostban.

Az Istennő energia tiszta, feltétel nélküli női aspektusa visszatér a bolygó fizikai síkjára úgy, ahogyan még soha. Így festette az eget az Istennő szépségével Egyiptomban, és még néhány helyen szerte a világon:

Sárkány források közölték, hogy az aktiválás eredményeként geopolitikai áttörés történik a színfalak mögött , és ez hamarosan egyre láthatóbbá válik a tömegtájékoztatásban.

Lehet, hogy nem véletlen, hogy láthattuk az orosz miniszterelnök-helyettes konvoját a mi helyszínünkről, aki meglátogatta a Gízai-fennsíkot néhány órával az aktiválás előtt:

http://www.tnnegypt.com/russian-deputy-prime-minister-arrives-in-cairo/

Putyin orosz elnök talán jóval inkább felébredt, mint ahogy azt a legtöbb ember gondolná:

http://rt.com/news/203339-putin-love-meaning-life/
(http://444.hu/2014/11/08/putyin-elarulta-mi-a-legfontosabb-a-vilagon-a-szeretet/)

És ügyesen térítette el az összeesküvés próbálkozását, hogy meggyengítsék Oroszországot az olajár és a rubel manipulálásával:

http://rt.com/op-edge/215675-putin-economic-sanctions-us-oil/

http://www.silverdoctors.com/checkmate-is-russia-selling-oil-for-gold/

http://www.zerohedge.com/news/2014-12-17/china-prepares-bailout-russia
(http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/kina_mentene_ki_oroszorszagot.208246.html)

Az összeesküvés különböző csoportjai kezdik felismerni, hogy közel a vég. A Fény erők növekvő ereje miatt a jezsuiták és a Rothschildok kénytelenek voltak feláldozni a Illumináci frakciót, hogy biztosítsák saját túlélésüket. Ez az oka, hogy a busz alá dobták az Illuminácit a Rothschildok irányította tömegmédiában:

http://www.nytimes.com/2014/12/22/opinion/prosecute-torturers-and-their-bosses.html?_r=2

Ezért talán láthatjuk a fő Illumináci vezetők letatóztatását, mint Cheney, Rumsfeld, a Bush család, a Rockefellerekét és Kissingerét nagyon hamar, még az Esemény előtt:

http://www.liberalamerica.org/2014/12/21/democracy-and-corruption-germany-files-war-crimes/

A Rothschildok és a jezsuiták azt tervezik, hogy megengedik, hogy ez megtörténjen, hogy úgy állítsák be magukat, mintha ők volnának a jófiúk, hogy eközben manipulálhassák a Keleti Szövetség hálózatait és pénzügyi intézményeiket a színfalak mögül, eltérítve ezzel a pénzügyi újraindítást, és hogy ők maradhassanak továbbra is az emberiség globalista vezetői. Tervük nem lesz sikeres, mivel a Fény erők tisztában vannak ezzel, és soha nem fogják hagyni ennek megvalósulását, ahogy megvannak a saját terveik, hogy ezt ellensúlyozzák, a Rothschildok és a jezsuiták tömeges letartóztatásával az Esemény idején.

Az áttörés közel van!

Kobra


6 megjegyzés:

  1. Mindenki nyugodjon le, nem kell aggódni, nem fog történni semmi. Cobra majd megint kitalál valamit, hogy ebben a lehetőség ablakban most éppen miért nem indulhat el az esemény, a következő lehetőség ablakra meg majd megint szokás szerint hónapokat kell várni és persze akkor sem fog történni semmi, mert majd jól megmagyarázzák, hogy miért nem. 3 éve ez megy. 3 éve csak a hitegetés megy, csak tolódnak a dolgok és semmi érdemleges nem történik. Aki nagyon akart az már régen rájöhetett, hogy átverés az egész. Én a helyetekben hamis csodára nem várnék, különben egész életetekben várhatjátok a nagy semmit.

    VálaszTörlés
  2. Az áttörés közel van,már vagy 2 éve,de ne zavarjon senkit :)

    VálaszTörlés
  3. Nemakarok senki mellé sem állni,DE ez már a legnagyobb ezo hívőknek is feltűnhetne valahára ami van.
    Tedd félre a netet a csatornázást s figyelj a világra.A józan paraszt ész nemhagy cserben!

    VálaszTörlés
  4. Cobra egyik bejegyzésénél van egy hozzászólás. Az a hozzászólás nagyon jól elmondja, hogy annyira össze-vissza beszél mindenki, hogy az emberek elvesztik a hitüket mindenben. Sheldan Nidle, Benjamin Fulford, és a többiek csak beszélnek össze vissza. Megjegyzem a "hívők" közt sincs egyetértés. Az Arkturuszi lényekben hívő emberkék nem nyilatkoznak túl pozitívan a szíriuszi jóslatokról. Érdemes elolvasgatni a Kristályhang oldalán lévő hozzászólásokat....
    Benjamin Fulford: Ő egy beteg ember. Az összes írásán látszik. Bejegyzései zavarosak, eseményeket összekevernek, vagy éppen a saját mondanivalójához illeszt dolgokat. Néhány példa: Pár hónapja azt írta, hogy a "Fehér sárkány társaság" átvette az irányítást a Federal Reserve felett. Pár héttel később a Federal Reserve minden átmenet nélkül újra a "cabal/összeesküvés" kezében volt. Vagy azok a szófordulatok, hogy "a jelen sorok írójának bizonyítékokat mutattak". Már számolatlanul állhatnak nála a bizonyítékok Abe Shinzo, és az összeesküvés ellen, de még mindig nem használta fel őket, sőt, még meg sem mutatta. Vagy ott vannak a sarkítások, hogy idősebb Bush a kórházba menekült a felelősségre vonás elől. Nem is azért mert már öreg, és roskatag.....
    Sheldan Nidle: Olvastam egy vele készült interjút. AZ mindent elmondott róla. Ahogy az Esőember c. filmben fogalmaznak: "Jól funkcionáló autista". Mr. Nidle nem lapokat számol Las Vegasban, hanem osztja a megzápult agyacskájában megszülető marhaságait.
    Mint a vallás, ez az egész szíriuszi/arkturuszi s egyéb csodavárás hiten alapul, viszont ezt a hitet pont azok veszik el, akik össze-vissza közzé tesznek mindenféle "csatornázott" marhaságot. Legyünk őszinték, hagyjuk el a sallangos, és nézzünk a mélyére. Egy lenne a fontos: Ne legyünk egymás ellenségei, próbáljuk meg tisztelni, becsülni a másik embert. Segítsük a gyengébbet, az éhezőt, az elesetteket. S bizony büntessük azt aki elveszi másét, legyen az a vagyona, legyen az az élete. A földet MI emberek változtathatjuk meg, nem fogja más.

    Idegen életformák léteznek a világegyetemben, de édeskeveset foglalkoznak velünk. Megtámadni nem fognak, mert van annyi eszük, hogy ránk bízzák önnön elpusztításunk feladatát. Ez utóbbihoz jó úton haladunk.

    A saját sorsunkat mi irányítjuk, nekünk kell szembenéznünk a nehézségekkel, s igen, rajtunk múlik, hogy lesz e háború, vagy sem. Egyénként nem tehetünk semmit, de ne feledjük el: NEM VAGYUNK EGYEDÜL. Vannak társaink, a többi ember. Nem szabad hinni senkinek, az erő bennünk van, és csak MI MAGUNK nyomjuk el. Nem a Cabal, nem a gyíkemberek, csak mi magunk.

    VálaszTörlés
  5. Kis kiegészítés:

    Cobra: Ő csak simán egy nagyon ügyes ember. Kiválóan megél mások hiszékenységéből. Elég csak megnézni miket árul, és mennyiért......

    VálaszTörlés
  6. Névtelen dec30! Pontosan így ahogyan írod!
    Ezek a csatornázásos dolgok az embereket egy jövőképbe rögzítik és nemfigyelnek a jelenlegi életükre pillanataikra amikor is elsuhannak mellettük a lehetőségek amiket az tudna nyújtani! Gondolván majd ekkor és akkor ez meg az jön és megteszi. De nemlett semmi azán elolvassák a másikat és abból sem lett semmi..
    Kitudja mennyi lehetőségtől esnek el amikkel lehetne változtatni elsősorban magukon aztán abból kiindulva szépen az életviteljükön is alakítanának. Nem várni kell másokra mikor itt vagyunk a teremtő pillanatokban mint emberi lények!

    VálaszTörlés