2016. május 6., péntek

Helyzetjelentés és hírek - Cobra 2016.05.01. (Frissítve)

Fontos változásokban vagyunk. Személy szerint és világszinten egyaránt.
Milly




2016. MÁJUS 1.


Helyzetjelentés és hírek
Cobra bejegyzése előtt pár új április végi információ-részlet Ibrahim Hassantól. Esetleges fordítási hibák, pontatlanságok  előfordulhatnak.



- A harmadik rész egyben az utolsó része is az elsődleges anomália gyógyításának, mely befejeződött.
- A gyógyulás folyamata és a sötét erők ébredése a csúcsponton van.
- Az utolsó akadály a kék impulzus elindítása előtt az ismeretlen extra sötét anyag, mely eltávolítva.
- A kék impulzus készen áll arra, hogy befolyásolja a kollektív tudatot.
- Minden ember a Földön a manifesztáció törvényének folyamatában van éppen, hogy a végső rendeltetési helyükre kerüljenek. Illetve a tudatiszintjeiktől függően néhány csoport a al-idővonal(ak)ba megy át.
-  Az éteri szinten a háborúnak hamarosan vége. És ennek a végét az jelzi, majd, hogy a mi egünkön hamarosan megjelenik egy "jel".


......................

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. Mostanáig a Chimera csoport felügyelt minden a Naprendszerünkön belül történő kommunikációt, információ mozgást, különböző frakciók között, fenyegetve a strangelet és toplet bombák élesítésével amennyiben a hírfelügyeletet valamelyik frakció (vagy csoport) akadályozná.

Az információ blokád lassan feloldódik, és a különböző csoportok elkezdtek már kommunikálni egymással. A Plejádiak és más a Galaktikus konföderációhoz tartozó fajok megkezdték felkeresni azokat a személyeket, akik a Chimera által felügyelt Titkos Űrprogramban (Secret Space Program) dolgoznak. A Galaktikus Kódex nemrégiben lett bemutatva a Titkos Űrprogram frakciójának a Naprendszerünkön belül és más földalatti csoportoknak is. A Galaktikus Kódex igen közismert és elfogadott valamennyi pozitív fajok körében szerte a Galaxisunkban. A Titkos Űrprogram frakciók mostanáig megkapták a kellő oktatást, de még mindig sok az ellenállás.

(A Galaktikus Kódex megtekinthető videón különböző nyelvekre fordítva:)




A lentiekben olvashatunk arról, miért is lett indítványozva a Galaktikus Kódex aláírási petíció. A felszínen élő emberek aláírását várjuk szeretettel a fent említett linken, és mindenki hirdesse, népszerűsítse a saját hálózatán és ismeretségén keresztül. A Titkos Űrprogram és a föld alatt élő emberek aláírhatják a petíciót a saját hálózataikon belül ,amennyiben úgy ítélik, hogy az biztonságos. Ha úgy látják, hogy nem biztonságos, telepatikus üzenetet küldhetnek a Plejádiaknak a petíció aláírásához. Amennyiben olyan helyzetben vannak, hogy mégis át tudják törni a kommunikációs fátyolt, és hozzá tudnak férni a felszíni internethez, a fent említett linken alá tudják írni a petíciót.

Ahogy a Galaktikus Konföderáción belüli lények spirituálisan beavatottak és megalkották az összehangolást a Felemelkedett Mesterekkel, felfedeztek egy belső kódexet, amely szabályoz mindennemű kapcsolatot a Fény lények és sötét erők és megszállott bolygók között. A neve „Galaktikus Kódex”, amely a mi és galaxisokon belüli szabályokat képviseli. Ez nem egy „kőbevésett” merev törtvény, hanem egy alaposan kidolgozott belső etikai kódex, amely minden Fénylényt érint, akik a szabad akaratuknál fogva elfogadták ezt, mert a belső igazság érzetüket tükrözi.


Ez a kódex tulajdonképpen egy jogi alapot képvisel az Esemény idejére, és az Isteni beavatkozáshoz, amely a Földön fog történni. Itt tudhatnak meg többet erről. Kérem, írja alá a petíciót, amennyiben elfogadja ennek a végrehajtását a Földön és a Naprendszerünkben! Abban a pillanatban, amikor a szabad akaratunkat kristály tisztán kinyilvánítjuk és nyíltan vállaljuk, attól kezdve egy energetikai mező létrehozásához járulunk hozzá, amely a kódex beteljesüléséhez vezet.

A Fény Győzelme!

7 megjegyzés:

  1. minden este nézem a csillagkapu sorozatot és esküszöm mintha abból vennék cobráék a történeteiket.tegnapiban már arkhónok voltak.vagycobra mond igazat v.az egész kitalácio és a filmekből meritik ezeket a históriákat és teszik fel a netre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem inkább úgy igaz, hogy néhány film forgatókönyvének alapja a valóság.

      Mivel a valóság elég összetetten zajlik több idősíkon, így nem feltétlenül azt mutatja be az adott film, amit mi éppen itt megtapasztalunk valóságként, hanem egy általunk nehezen elképzelhető történés sorozatot, pedig mi annak is a részei vagyunk, csak a többség tudatos énje nem tudja ezeket blokkolás miatt.

      Személy szerint Kobra közléseivel úgy vagyok, hogy semmi negatívat nem érzek felőle, tehát rosszat nem tesz. Ha mégsem igaz, akkor is jó felé viszi az olvasóit, mert a gondolataikat összefogja, valamint megtanítja őket arra, hogy milyen gondolatokkal és hogyan tudják megteremteni az áhított pozitív változást (sokan egyszerre a jóra koncentrálnak, már az is hatalmas segítség).

      Azt is észre vettem, hogy emberi gyarlóságunk miatt folyton először a sérelmeinken rágódunk és azokat kürtöljük ki a világnak, pedig ezt elhagyva vagy átugorva rögtön arra kellene koncentrálnunk, amit szeretnénk, nem arra, ami nem tetszik. Ez az apróságnak tűnő szokás is rengeteg negatív energiát hoz nekünk, mindannyiunknak.

      Ez például eléggé elkerülte a figyelmemet sok-sok év alatt és éppen Kobra posztjainak olvasása közben "vette be az agyam a maga kis rendszerébe". Olyan egyértelmű, mégis elég nehéz a mindennapok sodrásában alkalmazni a beidegződött reakciók helyett.

      Rné

      Törlés
  2. Sosem voltunk egyedül! Csak a teljesen bugyuta gondolkozású ember érezhette úgy,hogy Ő a világmindenség központja,és persze a sunyi papság,aki elhitette velük.

    VálaszTörlés
  3. Nem biztos , hogy a várva várt "Égi jel" nem egy megtévesztés része.... http://avilagtitkai.com/kek-sugar-hadmuvelet-a-vilagkormany-elokeszitese/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze az ellenoldal erre is gondolt:... "Nehogy bárki is reménykedni merjen... maradjon csak mindenki ott ahol van... nehogy elhiggye valaki, hogy megváltozhat az élete jóra."
      Így működik egy ideig talán.... De a Jel nem magában fog bizonyítani... hanem mindenki érezni fogja az egész lényében a bizonyosságot.

      Törlés
    2. Ugye megvan hogy minket senki sem ment meg? A gömblények vagy kék avinokok (nevezzük minek akarjuk) kijelentette hogy nem segítenek,a segítség nem jön hanem nekünk kell ezért tenni.Valamennyire kieggyenlítik a játszmát de ennyi.Namár most ez meg nem fog menni,szóval marad ilyen minden.

      Törlés
    3. http://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/corey_es_cobra_kozos_radiointerjuja_i

      Tessék.Július 8 lesz a nagy nap amit várunk.Itt az időpont.Viszont a Gömb lények ha az esemény megtörténik sajnos eltűnnek! Azt én meg tök ellenséges voltam velük :S

      Törlés