2012. november 11., vasárnap

INDULÁS - 11.11.11'11-kor

 
 A mai dátum 11.11. és amikor átlépitek az órán jelzett 11 óra 11 percet, akkor mindannyian az "INDULÁS" állapotba kerültök.
 
 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK 222 - nov. 11.
 
A mai dátum nagyon fontos, hiszen egy olyan számsort jelöl, amely további számsorrendeket indít el.
A mai dátum 11.11. és amikor átlépitek az órán jelzett 11 óra 11 percet, akkor mindannyian az "INDULÁS" állapotba kerültök. Had magyarázzuk el. Lehet, hogy tudatában vagytok annak, hogy azok a kódok melyek a testetekben hordozott energiába ágyazódtak, azok a jelek, amelyeket a túlpartról küldtek. Gondosan olyan sorrendbe vannak helyezve, hogy a maximális hatást érjék el. Így lesz, aki azonnal munkába lendül, mások kicsit később egy másik specifikus pillanatban. Vannak közülük olyanok is, amelyek úgy vannak beállítva, hogy egy időben több hatást is elindítsanak, ezáltal egy megnövekedett hatást keltve.
Ezek az egyidejű indítások biztosítják azt, hogy az egyénekbe levő energiák egy időbe ébredjenek fel, ezáltal egyfajta kvantum mezőhatást létrehozva, melynek messze ható hatása lesz a környezetetekre. Tehát a tömeges eseményeknek sokkal nagyobb hatása van a társadalmatokra, mint az egyéni pillanatoknak, ezért van az extra aktivitás bizonyos dátumokkor. Ez nem jelenti azt, hogy minden egy specifikus dátumhoz vagy időhöz van kötve, távolról sem, de ahogy már említettük, mi arra használunk bizonyos dátumokat, hogy hatalmas energiák vortexeket hozzunk létre, melyek végigsöpörnek a világotokon és távolra ható változásokat hoznak létre, olyan változásokat, amelyek nem tudnak létrehozni az együttes erőfeszítés nélkül, mindazok által, akik a szívüket és lelküket erre a projektre szánták.

Tehát tudjatok róla, hogy ahogy ma az óra elüti a 11:11-et időzónáról-időzónára, ti mind "felizzatok" és csatlakoztok ehhez a bolygószintű energetikai fellángoláshoz. 
Köszönjük, hogy részt vesztek ebben a feladatban, tudjatok róla, hogy annak ellenére, hogy érezhettek bizonyos mellékhatást ettől az energetikai üzenettől, mégis abban a megtiszteltetésben részesültök, hogy részt vehettek a partjaitokon valaha is történt legfontosabb eseményben. 
Maradjatok a központotokban, menjetek befelé, így bizonyosan érezni fogjátok az erős kapcsolatot, melyben osztoztok. Tudjatok róla, hogy ez a kapcsolat többet soha nem fog elhalványulni.


Ékezetekkel ellátta: Amrita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése