2012. november 10., szombat

Olaszok után a japánok is csatlakoztak! - Keshe hírek

 "A Japán Császárság 2012. novenber 2. péntek óta a legújabb nemzet, amely megkapta az űrprogramot" 



 MT Keshe - Olasz-Japán csatlakozás
szerzö: Tulok

Mint korábban már megtudtuk videótájékoztatásból, a Keshe-Alapítvány technológiai felfedezései valóban léteznek, és nemcsak használhatók, de már októberben át is adták az olasz kormánynak, mivel Olaszország is csatlakozott 2012. október 27-én az űrhajó programhoz. A Keshe-Alapítvány tájékoztatásának és terveinek megfelelően bármely ország a földön, hozzájuthat a technológiához. Az egyeztetettek szerint a Brüsszelben ülésező (Belgium 2012.10.26. 16,00 órakor) képviselőivel, az olasz nagykövetségnek adta át a Keshe-Alapítvány igazgatója, MT Keshe nevében az olasz kormány tisztviselőinek, és a helyettes tudományos attasénak az összes szabadalom teljes (köz- és titkos szabadalmak) leírását. A tervezet tér-reaktor, az egész reaktor dokumentációt és az űrhajó designt.
 

A nagykövetség tisztviselői haladéktalanul ellenőrizték az USB flash meghajtó tartalmát, és megerősítették, hogy a szabadalmi fájlok és rajzok, a tervek, teljes mértékben az átadott USB-meghajtón megtalálhatók.

A találkozót videóra rögzítették, és a diplomáciai protokollt is archiválták, mivel ez a videó rögzítésre került az olasz nemzet épületének területén.
Olaszország jelenleg az első ország Európában, amely elfogadta az űrprogram teljes technológiáját a Keshe-Alapítványtól, a nemzetek és a világ békéje, jóléte érdekében.

A Keshe-Alapítvány külön megköszönte az olasz kormánynak és nemzetnek, hogy a teljes technikai segítségnyújtás, és a tudás megosztása mellett a tudástranszfer gazdasági alapon való adómentességét is biztosítják

A Keshe-Alapítvány örömmel jelentette be, hogy a Japán Császárság 2012. novenber 2. péntek óta a legújabb nemzet, amely megkapta az űrprogramot tartalmazó USB flash meghajtót az adatokkal. Az űrprogram átadására a Japán Nagykövetségen tartott megbeszélésen került sor, 2012.11.02-én, 12:30-kor.

Ettől a naptól kezdve, a japán nemzet maga tudja megoldani, hogy megszüntesse a fukushimai nukleáris katasztrófa szennyezési és szivárgási problémáit a gravitációs technológia segítségével.

Az átadott technológia lehetővé teszi a japán nemzet számára ebben a helyzetben, hogy kiépítsék saját új energiaellátó rendszerüket. Ez lehetővé teszi, hogy ez a nemzet is független legyen az energia-behozataltól.

(Nekünk ettől nem kell félni... Kapolyi és Orbán IMF hitelből képes lesz felvásárolni világ összes adathordozóját, hogy ne tudják átadni a technológiát nekünk.)

forrás:/HungarianRealNews/ 

http://paramoral.eu/news.php?extend.2331

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése