2012. november 18., vasárnap

Már felismerhető a váltás, örülj neki! - Uriel nov 14.

Folyamatosan növekszik világotok rezgésszintje, mert terv szerint horgonyozzátok le a Fényt. Világos lett és a sötétség egyre távolodik. Minden sötétségben történt dolog napvilágot lát














by kristalyhang
Uriel / 2012. november 14.

Günther Wiechmann közvetítése
Mindenre Fény derül
Itt Uriel, Isten Fénye!
Szeretett lényeim, mennyire örülök előrelépéseiteknek! Folyamatosan növekszik világotok rezgésszintje, mert terv szerint horgonyozzátok le a Fényt. Világos lett és a sötétség egyre távolodik. Minden sötétségben történt dolog napvilágot lát és világosban lehetetlenség tovább folytatni a sötét mesterkedést, ezért létjogosultsága megszűnik. Ez különböző helyeken és különböző szinteken mindenki számára látható. A világból mindenhonnan küldik az emberek tudatuk Fényét a politika, a gazdaság, az ökológia, a vallás sötét mélységeibe.
Szeretett Fényem, légy tudatában, hogy ez is fénymunka.
A fénymunkások száma ugrásszerűen megnövekedett, bár a legtöbbjük soha nem nevezné magát fénymunkásnak [szellemi harcosnak].
Azért emelem ezt most ki, mert nagy különbség van, mely tevékenységek szolgálják még a Fényt vagy melyek igazodnak a Fény szelleméhez.
Nem mindegyik fénymunkásból lesz gyógyító és lehet, hogy egy csöndben munkálkodó iparos vagy irodai alkalmazott lesz az Elsők között, aki a teljes tudatosságot elérik.
Ne ítélkezzetek mások fölött, de segítsetek az árnyak elüldözésében és hozzatok Fényt a sötétségbe. Ha olyan munkád van, amit szívvel lélekkel csinálsz, az helyénvaló. Mindegy hogy sajtot adsz el vagy fákat ültetsz, gyerekeket gondozol vagy ételt készítesz, hidat építesz vagy embereket gyógyítasz, munkád értéke a vállalt feladatod iránt érzett odaadásban mérhető. Aki a munkát presztízshez köti, az az ego csapdájába esik. Az illúzió, hogy kevés munkával a lehető legtöbb pénzt megkeresd és sikeres legyél, az alacsony szintre húzza le a rezgésszintet.
Így az elkövetkező időkben a társadalom sok ’csillogó személyisége’ mélyre zuhan, hogy megtanulja leckéjét. De saját magatok feláldozása, csakis és kizárólag másokért élni, ugyanígy nem vezet célhoz a lelketek felemelkedésében.
Szertett Fényem, csak egy út létezik, ami biztonságban visz el az Új Korba és ez a Szíveden keresztül vezet. Ez az út, az önmegismerés és az önmegvalósítás útja, melyen haladnod kell.
A Mennyek kapui nyitva állnak és eljönnek hozzád a lélekrészeid, akik egy magasabb bölcsességet hoznak magukkal, mert ezek a részek nem a harmadik dimenzióhoz tartoznak. Ezeket a lélekszikrákat lépésről-lépésre gyűjtöd össze és integrálod magadban, ezáltal tágítva tudatodat.
Így teljesedik ki a felemelkedés mindenki számára a saját, egyéni tempójában, teljesen személyre szabott módon.
Szabad akaratod döntő eszköz a saját előbbre jutásodban, akkor is, ha önmagában az akarat sem képes mindent egyedül véghezvinni. Szükséges az odaadás, a bizalom, az elengedés és az elfogadás is. Odaadás a szeretetben, bizalom saját magadban, a régi energiaminták és a félelmek elengedése és az isteni ajándékok és saját multidimenzionális léted elfogadása.
Hogy a teljességet elérd, szükséged van a duális világ mindkét pólusára, ahogyan a múltbeli alkimisták csinálták, össze kell kötnöd, ami elválasztva lett, hogy valami Újat és sugárzóan szépet hozz létre. Egyesítened kell a férfi és a női oldalt, a Fényeset és lelked sötétjét, így teremted ÖNVALÓDAT újjá.
Sok támogatást kapsz ehhez a feladathoz, az angyalok mindenkor a rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek Neked.
A Napotok, a központi Nap és maga az Ősforrás folyamatosan magas rezgésszámú fényenergiát küld a Földre, hogy felgyorsítsák a folyamatot.
Földanya is a megújulás útját járja, pont mint ti, reflektálja a magas rezgésszintet és igyekszik közben megtartani a stabilitást.
Szabadítsd meg magad minden félelemtől, rázd le magadról a régi idők terheit.
Ha megvalósítod a következő lépés a ’belső szabadság’. Megkezdődik a magasabb dimenziókból származó lélekrészeiddel való egyesülés.
Utadhoz teremtettem neked eszközöket is, amiket mindenki használhat. (G.W. megjegyzése – A ’Belső szabadság’ CD elkészült)
Ha segítségemet kéred, eljövök hozzád és átalakítom neked azt, amit átadsz nekem [rám bízol].
Ez a Te aktív feladatrészed: felismered és átadod.
Ezután a passzív feladatrészed következik: elengeded, bízol és befogadsz.
Ha lenne még valami, ami tétovázásra késztet az utad folytatásában, ellenőrizd szívedben, mi a jó neked. Ennek az útnak, az öröm útjának kellene lennie, a boldogságé, a szereteté, ezért csak a szíved vezessen téged. Nincs semmilyen felsőbb tekintély, aki előírna Neked bármit is. Légy szkeptikus, ha valaki megmondja neked, mit kell tenned, vagy ha úgy érzed manipulálnak.
Szeretett Fényem, már felismerhető a váltás, örülj neki!
Áldásom kísér ennek az időnek az utolsó heteiben. Bízz a Mindenhatóban, mindenek Forrásának feltétel nélküli szeretetében!
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2012-11-17 - 18:52 | Címkék: Günther Wiechmann | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-e8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése