2012. november 4., vasárnap

Újabb lépés előre - Aisha nov. 4.

  Ti vagytok az útmutatók, ti vagytok a jelzőfények, nem csak a saját fényetekkel ragyogtok, hanem a ragyogó jövőbe vezető utat is megmutatjátok.

 

Tom Fodor fordítása
aisha TK 218 - nov 4

A nap újra felemelkedik ma és még több jó hírt hoz magával. Lehet hogy nem tudsz még róla, de tegnap éjjel nagy mennyiségű ragyogó lélek gyűlt össze a bolygón azzal a fontos feladattal, hogy az emberiség többi része számára megkönnyebbülést hozzanak.


A láthatatlan birodalmakban, a "mindennapi" ember figyelmén kívül egy nagy megtisztító hadművelet kezdődött
el, még pedig sikerrel.

Tudjuk, hogy mindez túl furcsán hangzik, hiszen olyan fantáziadúsnak tűnik. Mégsem fantázia, hanem tény, mindezen nehéz munka eredménye pedig hamarosan láthatóvá is válik. Ahogy már mondtuk azon paraziták, akik az emberiséget szipolyozták már erővel el lettek távolítva a légkörötökből, tegnap éjjel pedig még nagyobb mennyiségben távoztak. Persze nem önszántukból, hanem az általatok keltett vágyak/szándékok miatt.

Tudjuk, hogy ez meglepő lehet számotokra, hiszen sokan része voltak ezen gyűlés küldötteinek, úgy hogy közben nem is tudtak róla, hogy milyen fontos szerepet játszottatok az egészben. Mi viszont tudjuk, és amikor az idő megfelelő lesz, ti is sokkal tisztább képpel fogtok erről rendelkezni, az egészben vállalt és megtett szerepetekről. Ahogy már mondtuk, mi vagyunk azok akik távolról jöttünk segíteni ebben a folyamatban, mégis a feladatok nagyobb része rátok hárul, a bátrak legbátrabbjaira. Most pedig még egy fontos győzelemmel számolhattok, hiszen teljesen nyilvánvalóvá tettétek a benneteket irányító erőknek, hogy ez már többet nem megy így tovább.

A mérleg elmozdult/billent, jócskán az egyensúlyi ponton túl. Más szóval a fény többet nincs veszélyben, nem veszítheti el a bolygótokon megszerzett állásait, az energiaszint úgy átváltott, hogy többet nem kérdéses ki ül a kormánynál. Ezentúl a fény határozza meg a haladás léptékét és irányát, mégpedig szilárdan, így elvárhatjátok, hogy látható eredmények nyilvánulnak meg a legváratlanabb módokon. 
Mégse feledjetek el közben, hogy a váltás megtörténte ellenére az illúzió felszínes rétegeinek eltűnése kicsit több időt vesz igénybe. Ez azért van, mert a legtöbb embertársatoknak fogalma sincs mi történik a realitásnak nevezett színfalak mögött, így nem is tudják megkülönböztetni a dolgokat a mindennapi életükben. Így ők tovább is látható váltás/ változás nélkül fognak tovább haladni, de már nem túl sokáig. Hiszen a most megosztott igazság elkezd átszűrődni, ennek a következménye pedig számos módon meglepő lesz. Ahhoz, hogy valóban megértsék a különbséget a tegnap és a holnap közt, fel kell hogy fogják azt, hogy amit eddig igazságnak véltek az illúzió. Mégpedig már szinte végtelen ideje.

Szóval a váltás azonnali volt, mégis eltörpül azon váltáshoz képest, ami előttetek áll amint az emberiség többsége elkezdi megérteni a tényt, hogy hazugságban éltek. Bizonyos időre lesz szükségük, hogy átálljanak, valamint egy rakás fénymunkásra van szükség ahhoz, hogy ez az átállás annyira zökkenőmentes legyen, amennyire csak lehetséges. Ti kell, hogy magasan álljatok a zűrzavar közepette. A ti fényetek fog ragyogni és segíteni a többieknek is meglátni az utat, amely előre vezet. Ti vagytok az útmutatók, ti vagytok a jelzőfények, nem csak a saját fényetekkel ragyogtok, hanem a ragyogó jövőbe vezető utat is megmutatjátok.
Tudjuk, hogy képesek vagytok erre, hiszen amit tegnap éjjel elvégeztetek az bizonyítja, hogy olyan erővel rendelkeztek amivel számolni kell. Veregessétek meg a vállaitokat, kedveseim, hiszen megérdemlitek, tudjatok róla, hogy a Teremtés többi része már felállt és tiszteleg előttetek, mint a birodalom igazi megmentői előtt.
 Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése