2013. szeptember 22., vasárnap

A tisztító folyamatok eredményei - SaLuSa 09.17-20.


... úgy érzitek magatokat, mintha újjászülettetek volna, mellőzve bármiféle „sötét” emléket vagy gondolatot; és ez, Kedvesek, ez lesz a pillanat, amire vártatok. Egyedül a csodás, szeretetteljes gondolatok, víziók és érzések kísérnek benneteket, és ez lesz az „átköltözésetek” a magasabb birodalmakba.



 kristalyhang
SaLuSa / 2013. szeptember 17.
MADAD közvetítése
01-salusaA jelenlegi tisztító folyamatotok intenzitása az időjárási-mintátokban is észrevehető, és amint ezek a régi energiák feloldódnak, az időjárási minták is újra lenyugszanak. Érezzétek saját megtisztulásotok pillanatát és legyetek hálásak érte, mert ha az időjárási minták lecsillapodnak, ez azt jelenti, hogy ti magatok is lecsillapodtok; és amit lényetek legmélyén megálmodtatok, az a szemetek elé tárul, és akkor felismeritek az illúzióktól mentes víziótokat, ami sok éven keresztül eltakarta azt, amire nem mertetek rápillantani. És a mostani, nagyon erőteljes státuszotokban feljönnek a mélyen meghúzódó igazságok, hogy elfogadásra kerüljenek és elbocsáthatóvá váljanak a hatalmas FÉNYBE. Ez a tisztítás világosságot és jó hangulatot hagy maga után és úgy érzitek magatokat, mintha újjászülettetek volna, mellőzve bármiféle „sötét” emléket vagy gondolatot; és ez, Kedvesek, ez lesz a pillanat, amire vártatok. Egyedül a csodás, szeretetteljes gondolatok, víziók és érzések kísérnek benneteket, és ez lesz az „átköltözésetek” a magasabb birodalmakba. Szorgalmasan várjuk azokat, akiket az elsők között üdvözölhetünk, és akikkel hazatérésüket megünnepelhetjük. Egyesek köztetek már víziókkal rendelkeznek arról, amit tenni fognak, amikor beváltják megegyezésüket Földanyával, és örülünk, hogy az „Világűr-Utazó-Társaságunkban” üdvözölhetjük őket!
Mindenkor veletek vagyunk és osztozunk az új szeretetteljes érzések örömében, de akkor is veletek vagyunk, amikor „levertnek” érzitek magatokat; mert ösztönözni és inspirálni szeretnénk benneteket, hogy megvalósítsátok azt, amit erre a jelenlegi inkarnációra elterveztetek.  Nem tudunk minden kérdésetekre választ adni oly módon, ahogyan azt ti kívánnátok, mert egyes válaszok olyan természetűek, hogy nektek kell kitalálnotok azokat, mert a további fejlődéseteket szolgálják; élettapasztalataitok a helyes válaszok felé vezetnek. Tehát ne feledjétek mindegyiket úgy elfogadni, ahogyan az jön, mert az Isteni-Mester-Terv hozta létre, mint különösen effektív tanulási- és tapasztalási programot. Mi mindannyian azt tapasztaljuk meg, amiért megteremtettek minket; és a tapasztalatok valódi természetének elfogadásával, beleértve a saját tapasztalatokat, nagyszerű és eddig nem sejtett lehetőségek nyílnak meg életetetekben. Tehát egy pillanatra se kételkedjetek abban, hogy ne lenne egyes tapasztalataitoknak vagy döntéseiteknek oka. Minden, ami történik, kivétel nélkül, az általatok választott útra vezet benneteket.
Tekintsetek Önmagatokra: Kevesebb, mint két év alatt FÉNYETEK hatalmasat növekedett, és világotok odafordul a galaxisotok és univerzumotok más világaival való békés és szeretetteljes összetalálkozása felé. Egyesek még mélyen megragadtak az általuk teremtett szenvedésben, de számukra is széleskörű lehetőségek állnak rendelkezésre, ha készen állnak azok elfogadására. Érezzétek ezeket a hatalmas erejű pillanatokat és legyetek tudatában, hogy mindenkinek segítenek a valóságban manifesztálni azokat, - és vegyétek figyelembe, hogy ezt a valóságot (realitást) a ti kívánságaitok és döntéseitek változtatják meg,- ami mindig így is lesz – mostantól pedig még erőteljesebben, mint azt elvárnátok. Tudjátok, hogy valóságotok valódi és erős teremtőivé váltok, ahol senki és semmi nem rendelkezik hatalommal, hogy uralkodjon felettetek, mint azt eddig tapasztaltátok. Ezeket a leckéket mindenkinek meg kellett tanulnia, és tudjuk, hogy nagyon jól elsajátítottátok őket; és most segíthettek másoknak is tanulási programjukkal.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és nagy örömmel tölt el, hogy megoszthatom veletek saját leckémet, amit veletek közösen tanultam meg. Mindannyian együtt dolgozunk ugyanazon a dolgon, és boldogok vagyunk, hogy elfogadtok minket olyannak, amilyenek valóban vagyunk; és ezért egyre több mindent oszthatunk meg veletek. Családotokként tekintsetek ránk, mert valóban azok vagyunk és segítünk nektek, hogy visszahozzuk azt a tiszta SZERETETET és örömöt, amit megtapasztaltatok, mielőtt át nem léptetek a 3. dimenzióbeli életbe.
Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett http://kristalyhang.wordpress.com
Forrás:http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-1792013.html

kristalyhang | 2013-09-22 - 14:38 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-A1

by kristalyhang
SaLuSa / 2013 . szeptember 20.
MADAD közvetítése
01-salusaAki dolgozott tisztító folyamatán, a következő napokat mérhetetlen boldogsággal fogja megélni és képes lesz újra lazítani és érzelmi világába visszatér a béke; ehhez azt tudnánk még hozzáfűzni, hogy ez az érzés más lesz, mint korábban, mert ez a kivilágosodott lélekenergiátokból fog eredni. Ezzel együtt fog járni a felismerés, hogy teljességében megváltoztatok és már semmi sem emlékeztet a régi utakra; képesek lesztek nagyon tisztán kommunikálni a szellemi vezetőitekkel és mindenkivel a magasabb birodalmakból, akik kísérnek utatokon. Meg fogtok lepődni milyen gyorsan megértitek üzeneteiket. Nem fogtok szavakat használni, hogy kifejezzétek magatokat, hanem csak puszta szándékotok és érzéseitek teszik lehetővé, hogy a kommunikációnak a megfelelő energiát kölcsönözzétek, és ugyanezt fogjátok érezni, ha ez az energia viszonzásra kerül. Egyesek köztetek már megtapasztalták a „beszélgetés” eme formáját; számukra ez egy teljesen természetes és örvendetes mód lesz gondolataik és energiáik másokkal való megosztására; így nem kell a megfelelő szavakat keresgélni, mert már a kiküldött érzések elmondanak mindent a másiknak. Ily módon képesek lesztek energiátokból sokkal többet megosztani másokkal, - akik vagy boldogok lesznek, hogy a társaságotokban tartózkodhatnak – vagy inkább amilyen gyorsan csak lehet, felveszik a ’nyúlcipőt’, mert FÉNYETEK miatt, ami rájuk sugárzik, kellemetlenül érzik magukat és ez világossá teszi számukra, hogy még mindig nagy nehezékeket cipelnek magukkal. Ezáltal azonban mégis segítetek nekik, hogy végre döntsenek, átadják-e magukat a többiekkel együtt a FÉNYENK és a SZERETETNEK vagy kitartanának még néhány tapasztalat mellett. Nagyon heves pillanat lesz számukra, amikor összekapcsolódnak magasabb bölcsességükkel – és nagyon világos lesz számukra a válasz. Gondoljatok arra, hogy senkit sem szabad sürgetni, még ha az illető a családotokból vagy a baráti körötökből való is, mert nem ’segítségnek’ fogják megélni azt; inkább várjatok ki, míg ő maguk nem keresnek benneteket, tehát ha készen állnak, biztosan tudatni fogják veletek.
Érezzük, amint minden percben növekszik megértésetek is és az erre való reakciótok nagy örömmel tölt el minket; így intenzívebbé tesszük a veletek való kapcsolatunkat, mert tudjuk készen álltok még többre. Csak annyit mondunk többre, magyarázat nélkül, ez mit is jelent; mert köztetek mindenkinek más kívánságai, víziói vannak, hogy minek kéne lennie és tudatni szeretnénk veletek, hogy képesek vagyunk „se perc alatt” teljesíteni legmagasabb elvárásaitokat és álmaitokat; így koncentráljatok ezekre és világosan fejezzétek ki szándékaitokat anélkül, hogy elgondolkodnátok: talán „túl jók” lennének számotokra. Nagyon keményen dolgoztatok, és most eljött az idő új, csodálatos élményekre; csak magatokhoz kell engednetek ezeket és el kell fogadnotok őket, mint  új – vagy  magasabb szintű- valóságotok; tudjuk, hogy értitek az elmondottak jelentését. Érezzétek a szabadságot, a valódi, igazi szabadságot, ami ezt a felismerést hozza el számotokra!
SaLuSa vagyok a Szíriuszról – és a FÉNY világotokon most olyan fényes, hogy ez messze kisugárzik; az egész univerzum érzi a változást, ami ebben a pillanatban bennetek, Földanyában és az egész galaxisban zajlik. Ráébredtek FÉNYLÉNYKÉNTI valós potenciálotokra – minden tekintetben és módon, amit képzelőerőtök megenged – hordozva a bennetek rejlő bölcsesség által.
Csatornázta: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett http://kristalyhang.wordpress.com

kristalyhang | 2013-09-22 - 14:40 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-A3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése