2013. szeptember 3., kedd

A tudat kiterjesztése - SaLuSa 08.31.


 Napról napra erősödik a FÉNY ereje és egyre világosabb lesz mindegyikőtök számára, hogy hatalmas FÉNY és elképzelhetetlen hatalom birtokosai vagytok.


by kristalyhang
SaLuSa / 2013. augusztus 31.
Gabriel Raio Lunar közvetítése
01-salusaA tudat kiterjesztése
Elképzeléseitek lassan egyre jobban körvonalazódnak, mert a FÉNY összpontosulása egyre intenzívebbé válik bennetek és teljességében irányt szab testetek számára, tisztázva a dolgokat, melyek akadályozták a sötét erők manipulálása során gondolkodásmódotokat és így cselekedeteiteket. Napról napra erősödik a FÉNY ereje és egyre világosabb lesz mindegyikőtök számára, hogy hatalmas FÉNY és elképzelhetetlen hatalom birtokosai vagytok.
Társteremtőként, példátokon keresztül, újra teremtitek a világotokat, azok zavaró beavatkozásai nélkül, akik hosszú ideje ellenőrző hatalmuk alatt tartottak benneteket. Világosan felismeritek, hogyan manifesztálódnak másodperceken belül pozitív gondolataitok; ez csodálatos élmény számotokra. Örömtelivé hangolt benneteket, hogy látjátok beteljesül,  amit ígértek nektek – a teremtő ígéretének egy részeként. A másik rész ’úton van’ – a terv számotokra befogadható mértéke szerint, úgy ahogy van; mert semmit sem kényszerítenek rátok, hanem tálcán kínálnak fel, hogy kiválaszthassátok azt, ami veletek a legjobb összhangban van.
Ahogy mondani szokás: „ A teremtő a cselekedtek alapján ajándékoz” [Ki mint vet, úgy arat], tehát „Mindenki azzal rendelkezik, amit a saját teremtő gondolataival megidéz”.
FÉNNYEL telített szívetek teret nyer lényetekben, és ez a szív manifesztál bőséget körülöttetek. Napról napra figyelitek, hogy az eddig nehézséget okozó dolgok lecsökkennek – a természetből fakadó tendenciát követve, hogy egyre gyakrabban szemlélődjetek a ’jó oldalt’ megfogva. Voltak idők, amikor egy „csésze víz” is –nem tévesztendő össze egy óceánnyi vízmennyiséggel – is képes volt bármikor a „mélybe rántani”. Óh igen, ti Kedvesek, volt idő amikor elhitették veletek, hogy mindig lesznek nehézségek és mindent a rosszabbik oldaláról szemléltetek beletaszítva magatokat a fájdalomba és a káoszba. Ez most változóban van, és nem csak a mi szavaink mondják ezt, hanem a belső hangotok is megerősít benneteket ebben, napról napra a fokozódó FÉNYBE kilépve.
Nagyon boldog vagyok, hogy újfent megoszthatom veletek üzenetemet, mert a kollektív erőtök erőfeszítéseinek köszönhető győzelem tette ezt lehetővé. Arra buzdítunk benneteket, folytassátok meditációitokat és küldjetek továbbra is SZERETETET és FÉNYT a bolygó régióiba, ahol a sötét oldal utolsó képviselői még mindig megpróbálják a káosz és félelem miatt elbizonytalanodottnak tűnőket az oldalukra állítani. Még egyszer leszögezzük, hogy ez egy egyéni természetű döntés és mindenki tartsa meg saját belső FÉNYÉT, hogy ellent tudjon állni a kísértésnek, hogy ne zuhanjon vissza az alacsonyabb rezgésszintre.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és most a visszaszámlálás 2. fokán állunk [08.31.]. Ennek a pillanatnak aktiválódnia kell, és szíveteknek érezni kell az exponenciálisan és csodás módon fokozódó FÉNY rezgését, hogy tudatotok tovább növekedjen és hogy minden nap közelebb legyetek a célhoz: a galaktikus lénnyé váláshoz.
Legyetek békével; legyetek a FÉNYBEN!
Gabriel: Köszönet, SaLuSa!

Csatornázta: Gabriel Raio Lunar
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése