2013. szeptember 29., vasárnap

Lelőtték ezt az ufót, vagy csak balesetet szenvedett?


Itt lassítva látható a videó .

Lelőtték ezt az ufót, vagy csak balesetet szenvedett?

Érdekes videó terjed az interneten. Egy ufó a tengerbe csapódik, miközben két vadászgép köröz a levegőben.
Két vadászgép köröz a tenger felett, miközben egy ismeretlen repülő tárgy zuhan a tenger felé, majd becsapódik a vízbe.
A becsapódás után nem sokkal megjelenik egy helikopter, amiről hangszórón valamire felszólítják a szemtanú halászhajó legénységét. A videó második felében, a lassításnál látszik, hogy az ismeretlen repülő tárgy, katapult szerűen kilő magából egy kisebb szerkezetet, amely a becsapódás előtt jobbra kitér a becsapódó tárgy elől, majd akkora sebességgel repül el, ami csak a lassításnál látható.



http://www.costadelsolmagazin.com/content/lelottek-ezt-az-ufot-vagy-csak-balesetet-szenvedett



6 megjegyzés:

  1. Katalin sajna, de ez csak egy film előzetes volt és velem együtt nagyon sokan bedőltünk a kis filmnek a face oldalamon feltettem két másik videót is erről . Andrea TK.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet hogy elözetes volt... de számtalan eset volt amikor a sötétség által vezérelt"kormányok" tüzparancsot adtak ki a technológia megszerzése okán . Semmi sem drága ,közben meg tagadják ök léteznének. Az ilyen kormányokra nincs szükségünk!!!!!!

      Törlés
  2. Nekem az tűnt érdekesnek, hogy a hajóról valaki pont egy nagyteljesítményű kamerával filmez HD-ben pont akkor... ez nem véletlen, szóval ez csak egy színjáték... mindamellett én meg vagyok gyözödve a feljebbvalóink létezéséröl és az újbóli eljövetelük közeli napjáról.

    VálaszTörlés
  3. 2015. január 6.

    Tegnap lelőtek egy ufót Amerikában. Van valakinek infója eről?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lezuhanó ufót filmeztek Kalifornia felett

      Hír24
      ufóegyesült államok
      2015. január 06. 10:20

      512
      80


      Máris megvan 2015 első jelentős ufós videója, amit egy nap alatt már majdnem félmilliószor néztek meg.

      Személyi kölcsön 13,99% kamattal Cetelemmel!THM:15,75% »

      A YouTube-ra felrakott felvétel a videóhoz mellékelt leírás szerint valahol Dél-Kaliforniában készült. Feltöltője, a videomegosztóhoz csak hétfőn csatalakozott Ken Roberts állítása szerint munkából hazafelé menet készítette, miután észrevette az égen átszáguldó valamit és autójával félreállt egy ház mellett, hogy lefilmezze a jelenséget.

      A meteorhoz képes rendkívül lassan haladó, maga után „fénycsíkot” húzó tárgy önmagában még nem lenne olyan érdekes, hogy kevesebb mint egy nap alatt majdnem félmilliószor nézzék meg. Az, ami felkeltett az emberek érdeklődését, a 17. másodperc után megjelenő kis fénygömb, ami váratlanul feltűnve az ellenkező irányba kezd el nagy sebességgel haladni.



      Természetesen azonnal sokan készek voltak a magyarázattal: egy zuhanó földönkívüli járművet látni a felvételen, és azt a pillanatot, amikor az idegen űrhajó elindítja a menekülőkabint. Persze lehetett sok minden más is, mint például egy kísérleti katonai űrhajó, vagy repülőgép, esetleg egy katonai műhold, de akár egy rakétaelhárító-rendszer tesztje is. Esetleg egy ügyesen megcsinált trükkfelvétel.
      http://www.hir24.hu/kulfold/2015/01/06/lezuhano-ufot-filmeztek-kalifornia-felett/

      Törlés