2013. szeptember 2., hétfő

Elértük a kritikus tömeget 08.25-én

 
A szeptember egy nagyon érdekes hónap lesz
  

 

Elértük a kritikus tömeget 

 

aug.28. 
Rendkívül jó hír, hogy sikerült elérnünk a kritikus tömeget! Számos honlapon és blogon terjesszétek ezt az üzenetet, és nézzétek meg, a Béke Portál aktiválás videónk elérte a közel 1 milliós nézettséget, pár nappal ezelőttig csak negyed milliós volt. 




A kollektív tudat az aktiváció pillanatában sikeresen megerősítette a Fény- hálót az éteri síkon, úgy hogy az egész archón rács gyorsan szétesett és az események mostantól felgyorsulnak.

A Fény erők azt kérték, hogy minden vasárnap meditáljunk este 23:11-kor Kairói idő szerint. Magyarországon ez az időpont szintúgy 23:11. 

(Ez megtörtént, és íme az eredmény: http://szepjovot.blogspot.hu/2013/09/kritikus-tomegsikeres-portal-aktivalas.html /DK




A negatív archón örvény az éterikus síkon Szíria felett szétesett a tömeges meditáció eredményeképpen. Ez azt jelenti, hogy a Cabalnak nincs több masszív energia támogatottsága, amivel létrehozhatja a háborút Szíriában. Bármilyen külföldi katonai invázió Szíriába a Cabal által a Pozitív Katonaság akcióját váltja ki, és valóban elindítja az Eseményt. Nagyon valószínűtlen, hogy a Cabal erre hajlandó lesz.

Az éterikus archónok többé már nem befolyásolják a széleskörű geopolitikai energiát, miután elvesztették múlthéten az egyiptomi örvényt, és a szíriai örvényt vasárnap. A kulcsuk már csak az emberek befolyásolása a bolygón minden erejükkel, úgy mint a Cabal tagjai, a pénzügyi és politikai erők, a média befolyása alatt lévő emberek. Bármit is csinálnak, nem fogják tudni késleltetni az őszi dolgokat.

A szeptember egy nagyon érdekes hónap lesz.

 
Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/
http://felemelkedes.blogspot.hu/2013/08/kozeleg-az-esemeny.html
Fordította: SandalPhon 
 Megjegyzés: Pedig úgy tűnik, hogy nem törődnek bele! De ez nekünk csak jó lesz, mert hamarabb beindul az Esemény!!! Lásd pl. Obama nyilatkozatát.  /DK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése