2013. szeptember 17., kedd

Készülj a Változásra - Cobra oldal magyarul


  A  Prepare for Change című  Cobra * oldalnak magyar nyelvű fordítása.

Győzelmet a Fénynek!


Posted by: on Aug 5, 2013 | 

Készülj a Változásra 
Neked Ajánljuk

A Készülj a Változásra oldalt azoknak az embereknek ajánljuk, akik inspirálva érzik magukat, hogy támogassák a bolygót egy erőszakmentes átmenetben, egy Új Társadalom kialakulásához. Erőfeszítéseink a Szeretet erejébe vetett hiten alapulnak és abban az ösztönös tudásban, hogy mint független lényeknek jogunk van a zsarnokságtól való megszabaduláshoz. Elkötelezettek vagyunk, hogy békét és harmóniát teremtsünk az emberiségnek.

A Készülj a Változásra, oldal minden emberhez szól, de különösen a világ Fénymunkásaihoz. Reméljük, hogy a közös munka segíteni fogja a világ politikai és társadalmi infrastruktúrájának gyógyulását a bekövetkező hatalmas változások alatt. A csoporthoz világszerte bárhonnan csatlakozhatsz. Biztosak vagyunk benne, hogy minden információ helyes, amit közvetlenül saját tapasztalatunkból, tudásunkból, intuíciónkból, a világ rendőri erőinek belsőseitől, a jóindulatú földönkívüliektől és a világunk és galaxisunk magasabb dimenzióiban élő spirituális vezetőitől nyerünk.
Ez az információ azt mutatja, hogy a régóta fennálló korrupció és kapzsiság világméretű összeesküvése zajlik, melynek véget kell vetni. Az információ azonnali, drasztikus intézkedésekre is rámutat, amelyek valódi és tartós változást és gyógyulást biztosítanak minden élet számára meggyötört bolygónkon.
Ezek a tartós változások valójában az egyének szívéből és elméjéből indulnak. Sajnos az emberek többségének szüksége van egy lökésre, hogy ráébredjenek arra, hogy ez a változás nem csak lehetséges, de jelen van az emberek mindennapjaiban is az egész világon. Mi, akik tudjuk, mi akik felébredtünk és tudatosak vagyunk, nekünk kell utat mutatni.

 Bővebben:
http://prepareforchange.net/hu/2013/08/05/keszulj-a-valtozasra-neked-ajanljuk/


Az oldal fontosabb részei:

Cobra az Eseményről

http://prepareforchange.net/hu/2013/07/30/cobra-az-esemenyrol/


Jelentkezés

 Először tájékozódj alaposan. A csoportok feladatáról részletesen a legfölül lévő felsorolásra kattintva tudsz informálódni. Ha kiválasztod, ami neked a legmegfelelőbb, utána jelentkezhetsz is, hogy regisztrálva legyél.

 http://prepareforchange.net/hu/jelentkezes/




Támogató Csoportok

Pillanatnyi állapot (országod keresd)
  http://prepareforchange.net/hu/tamogato-csoportok/




 Facebook


 Borítókép

A facebookon van egy oldal az összetartás és informálódás céljára. Zárt csoport.

https://www.facebook.com/groups/554790907912105/577550955636100/?notif_t=group_comment_reply


* Kicsoda Cobra?

Az Ellenállási Mozgalom hivatalos szóvivője.

Interjú Cobrával:
 http://szepjovot.blogspot.hu/2012/05/interju-cobraval-az-ellenallasi.html


 Összeállította Dombi Katalin









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése