2013. szeptember 12., csütörtök

ORION Projekt felhívás (frissítve) - Nagy Gábor 09.10.



     Magyar ufó szakértő kérésére adom közzé ezt az írást. (doc. formátum)/DK





ORION Projekt


Az Orion Projekt keretében kapcsolatba kívánunk lépni a Fény Galaktikus Föderációjával, hogy kinyilvánítsuk az Ő létüket, jóindulatukat felénk, a mostani jelenlétüket. Kinyilvánítjuk, hogy Ők a Mennyország képviselői, nem ufók, Ők nem „idegenek”, hanem Csillagtestvéreink.


ANATHEA a Fény Galaktikus Föderációjától

„Azok eltussolási akciói, akiknek nem áll érdekükben a globális felébredés, nem használnak egyáltalán semmit, mert egy ponton túl, amikor az emberek lelke beleegyezik az első velünk való kapcsolatfelvételhez, méghozzá függetlenül attól, hogy földi én-személyiségük tud-e létezésünkről vagy sem, attól az időponttól elindítjuk az első kapcsolatfelvételt.
És valóban nem lesz ez már annyira messze!
Legyetek tudatában, hogy lélek-énetek tud a létezésünkről, függetlenül attól, mit gondol földi énetek a földönkívüliekről, és ha az élet készen áll a velünk való kapcsolatra, akkor ez a találkozás természetes lazasággal és örömmel megy végbe és nem okoz pánikot, még ha korábban nem is hittek egyesek a létezésünkben.
És valóban messze több lélek áll készen ehhez, mint azt ti kívülről sejtitek. Egyesek talán még nem teljes megelégedettséggel zárták le dualitásbeli tapasztalataikat, de őróluk is gondoskodva lesz.”

Nagy Gábor:

Azt már régóta tudom, hogy az első kapcsolatfelvétel nem a lineáris idő függvénye. Azt is tudom a közvetítésekből, hogy elértük lélekszámban azt a kritikus, minimális létszámot, - ami lehetővé tette, hogy bármely pillanatban megtörténjen ez. ANATHEA üzenetében olvashatjuk, hogy a kapcsolatfelvétel megkezdésének földi pillanata, már a lelkünk beleegyezésének időpontjában egyből megvalósul. Már nincs szükség semmi külső feltételre. A személyes tudatosságunk, azaz személyes, földi énünk mindegy, hogy tud róla, vagy sem.

Én azt gondolom és érzem, hogy nem véletlenül vagyunk most itt, ebben a földi testben, ebben a földi énnel. Azaz, mégis csak be tudunk már tudatosan lépni ebbe a folyamatba! Nem az a kérdés, hogy tudok róla, vagy sem. Már tudom, hogy a jelenlegi teremtő erőm sokkal nagyobb, mint korábban. Tudom és élem, hogy a tudatosságom magasabb fokán élek, így teremtő társ vagyok. Ami a szívemben őszintén megfogalmazódott az utóbbi hetekben, az azonnal megvalósult!
Jelen pillanatban úgy látom várunk…. Várunk valamire. Talán az Eseményre. Bármikor is és bárhogyan is fog megtörténni, már biztos, hogy földi testünkben és éber, földi tudatunk állapotában fogjuk megtapasztalni. Mit jelent ez? Azt, hogy ettől a perctől fogva, - tudatosságunk által, - már a földi, személyes tudatunkkal is aktív részévé váltunk a kapcsolatfelvételnek! 
Azt gondolom, hogy a mai, földi tudatosságunk is elindíthatja a várt kapcsolatfelvételt! Azzal, hogy elfogadja a szívünkben hordozott őszinte szándékunkat (a kapcsolatunk fizikai megtörténtét Csillagtestvéreinkkel), és ezt vállalja fel, ezt rögzíti a személyes tudat szintjén. Elcsendesítve minden más, egós gondolatot. Azaz, hatalmunkban áll, a tudatosságunk révén, hogy elindítsuk a folyamatot! A személyes, földi tudatunk is képes elérni a magasabb, lélek szintű tudatosságunkat. A szeretetünk révén, az őszinte kívánságunk eléri a lelkünket. A szeretünk, még innét is képes  megkérni a lelkünket, hogy itt az ideje lelkünk beleegyezésének!
Tudom, hogy minden szinten a szeretet vezérel. Mindent. Így ez is működik.

Ezennel arra hívok mindenkit, aki egyetért a Csillagtestvéreinkkel való kapcsolatfelvétel megtörténésével, hogy egyesítsük szándékainkat és szeretetünket! Még a személyes énnek szükséges egy lineáris időpont is. Ez legyen szeptember 21, szombat 12.00 óra (itt Magyarországon).
Arra hívok mindenkit, aki ismeri és tiszteli az Orion Projektet, hogy ebben az időpontban, - együttesen velünk, - a tudatos én szintünkről kérjük a lelkünk beleegyezését a kapcsolatfelvétel elkezdéséhez. MOST.

Arra  kérek mindenkit, hogy ezt a felhívást és időpontot ossza meg mindenkivel, akivel csak tudja. Hiszen elegendően vagyunk már a kapcsolatfelvétel elindulásához. Kinyilvánítjuk a fényminőségünkből eredő hatalmunk által, hogy az élet készen áll a Csillagtestvéreinkkel való kapcsolatra, és ez a találkozás természetes lazasággal és örömmel fog megtörténni!

Legyen hát!


Békét és Tudatos megértést kívánok!
Kozmikus szeretettel: Nagy Gábor




Előzmény:
http://sirius-plejad.blogspot.hu/2013/07/orion-projektmemorandum-0713.html





2 megjegyzés:

  1. Az ORION PROJECT Felhívás cikk nem olvasható!
    Kováts Zoltán

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Sikerült más formátumban megkapnom és föltennem.

      Törlés