2013. október 19., szombat

Egy csodálatos világról - Plejádi parancsnoki hajó 10.09.



 


Enrico médium közvetítése a plejádi parancsnoki hajóról 

2013.10.09.

 Egy csodálatos világról szeretnék beszélni veletek.

1. Ez a csodálatos világ bármelyikőtök számára tárva nyitva áll, ha a következő feltételeket külön-külön meg tudjátok tenni.
A legfontosabb, hogy tisztában legyél a helyzet komolyságával.
Fontos, hogy a saját és a környezeti állapotod harmóniában legyen egymással.
Fontos, hogy a környezetedben élő emberek rezgését segíthesd.
Fontos, hogy csoportban tudjál energiát adni és kapni.
Ezek az alapvető feltételek.


2. része ennek, hogy az eddigi megszokott állapotok szokásaiból lépjél ki, és minden nap magasabb rezgésre készülj, mint előző nap voltál.
A rezgésnek a lényege a stabilitás, saját frekvenciád megtalálása, ezáltal az életfeladatodban való tevékenykedés.

 
Ha mással foglalkozol, mint ami az életfeladatod, ha másokkal beszélsz, mint ami a te rezgéseid, kiesel abból a tartományból, ami alkalmassá tesz arra, hogy felemelkedj. akkor gyakorlatilag oda-vissza nyitogatod az ajtót, de nem lépsz át rajta, kinyitod, és átlépés helyett becsukod, kinyitod, átlépés helyett becsukod.
A legmagasabb tudatossági szint, amit érdemes elérni, az a szellemi tudatossági kapu, ami folytonos kapcsolatot teremt a mennyei tudatossággal, és kezdeményezőként, illetve befogadóként kétkörös szeretet kommunikációként működik.


A következő kapu a teremtő tudatossághoz tartozó isteni mivoltod magjának megtalálása. Mikor felismered ezt a tökéletes harmóniát, ebben a rezgésben találkozhatsz időn és téren kívüli kapukon át új világokkal. Találkozhatsz olyan bolygón élő lényekkel, akik az embert segítik, bár más a testformájuk, teljes barátsággal és mindent átható szeretettel élnek meg. lényükből hiányzik az ártás, folytonosan magas szinten segítők, teremtők.
Ezt létre lehet hozni magatok között is. és együtt, vagy csoportosan tudtok olyan energiamezőt létrehozni, amiben meg tudtok tapasztalni magasabb dimenziókat, és tudatossági szinteket. Gyakoroljátok minél többet önmagatok felkészítésében, önmagatok felkészítése által, a csoportos találkozás alkalmaival. Ezáltal egyre magasabb tudatossági szinten tartózkodva tudjátok emelni a más körökhöz tartozók tudatossági szintjeit.


További feltételek:
Teljes elkötelezettség, odaadás az Isteni Szeretet Fény szolgálatára
Továbbá a kommunikációs nyelvekre való nyitottság kialakulása. Ezeknek a nyelveknek, a számának a bővítése. Ezek mind szeretet nyelvek.
Gyakoroljátok naponta az empátiát.
Töltsétek fel a testeteket szeretet fénnyel, engedjétek átvilágítódni.
Kezdjétek el használni az energia pontjaitokat. Befogadásra, energia befogadásra, és energiatovábbításra, átadásra.
Ott, ahol az energiaáramlás elakadt, elapadt, ott te magad is kevesebb energiához jutsz. Kapcsolataid elhidegülnek, folyamatok lelassulnak, majd megállnak. Vonatkozik a családi, baráti, munkahelyi és a magánéleti szintekre.


Továbbá
Legyen mindig a tudatotokban, hogy nem vagytok egyedül, és képesek vagytok a Földön felismerni azokat a lényeket, akik most emberformát vesznek fel, de nem földi származásúak.
Ha megfigyeled, akkor a körülötte levő energiamező elárulja, hogy nem mindennapi lény.
Ezek az emberek akár fölvehetnek más lényformát is, de nem akarják megijeszteni az embereket, hogy úgy nézzenek ki, mint egy hordó, vagy csápjaik lennének. Egy alakváltással képesek nagyon magas dimenzióról emberi formát fölvenni.


Továbbá
Kommunikáljatok rendszeresen a mennyei tudatosság lényeivel, és beszéljétek meg, mint egy tanács, életetek főbb területeit, kérjetek nyugodtan tanácsot, és haladjatok az általuk megadott úton.
Engedd, hogy vezessenek!
Ha nagyon magas a kívánalom, akkor ők is kérdezni fognak a teremtő tudatosság oldaláról, de te magad is megteheted.
Használd a vonzás törvényét tudatosan!
Légy pozitív okozó embertársaiddal a szeretet nyelvén!
Mindig legyen veled a belső mosolyod!
Ez az utazás, amire eljuthatsz, minden képzeletedet felülmúl.
Vannak olyan világok, amit most még el sem tudtok képzelni, és egy pillanat alatt lehet csak odajutni, amit szintén nem tudtok még elképzelni.
Azok látják a lényeket, segítőket, de az ártókat is, akik erre a frekvenciára fel tudnak emelkedni. Lehetséges, hogy ülsz valahol, és nemcsak egyedül ülsz, ülsz pl. egy kerti padon vagy egy parkban, és sokan ott vannak, csak nem látod őket. És ők nem tudják magukat megmutatni, mert még az a látás a 3. szemeddel nem alakult ki.


Milyen feltételei vannak a 3. szem megnyílásának?
Néhány tulajdonság:
Magasabb szintű tudatossági szeretet energia befogadásának képessége, ennek elfogadása, alázattal, tisztelettel, mennyei szeretettel.
Továbbá töretlen hit ezeknek a rezgéseknek a létezésében, és egy nagyon magas frekvenciájú szándék a kommunikáció megvalósulására.
Rengeteg jelet kaptatok, és kaptok. Számtalan jel mutatkozik. Látjátok, de nem értitek. Jelek jönnek az űrből, jelek jönnek a gabonaföldekre, gabonakörök, és nem értitek.


Sorrendje a felemelkedésnek
Ahhoz, hogy egy csoport fölemelkedjen, ahhoz külön-külön képesnek kell lenniük felemelkedni. A csoport képes esetleg gyengülő energiákat kiegészíteni, átsegíteni a gyengébb állapotú tag számára egy darabig
Tehát külön-külön fogjátok először megtapasztalni annak lehetőségét, hogy fel tudtok emelkedni, fel tudtok menni a hajóra, fel tudtok menni más bolygóra akár álmotokban, akár éberen.

 
A legfontosabb feltétel: leépülés helyett felemelkedés, elalvás helyett fölébredés. Ennek eszköze a folytonos tudatossági szint emelése. A jelenben tartózkodás által, folytonos jelenben tartózkodás által, az energiaszint folytonos növekedése által, a figyelem folytonos növelése által, az életfeladat alkotása által, és a sok-sok irányú kommunikációs nyelv kialakítása által.
Mindezek magas frekvencián tartása meghívót küld, meghívó jelet küld magasabb tudatosságú lények számára, akik várják a jelentkezésedet.
Kitölti a teljes minőségedet a szeretetfény, és embertársaiddal való kommunikációd kinyílik. Kinyílik a 3. szemed. Olyan dolgokat fogsz látni, amiket még nem is gondoltál világéletedben.
Tanulmányozd a 3. szemedben létező piramis működését. Tanulmányozd az Egyiptomi piramisokat, és a többit. Rengeteg van, több ezer van a Földön, amiről még nem is tudtok. Mint energiahálók és pontok rendszere, és minden emberben van 1 piramis a 3. szemnél. Ezek összehangolása jelenti azt az impulzust, azt a jelet, amivel föl tudsz kapcsolódni magasabb frekvenciákra, illetve magasabb tudatosságú lényekkel való kommunikáció kezdeményezésre. Tehát tudsz jeleket adni, először te, utána tanítanak meg arra, hogy fogadhasd. Először megvizsgálnak, kivel állnak szemben, ki akar velük beszélni. Ha tehetitek, hozzatok létre egy olyan alkalmat, vagy akár többet is, amikor csoportosan magasabb tudatossági szintű állapototokban felmentek egy hegyre, egy dombra, és hívtok minket. És nyugodtan örökítsétek meg, és figyeljetek. Mert eljövünk, és ott leszünk. Ezeket a feltételeket előzetesen, és akkor létrehozzátok.


Összefoglalásul: alacsony az energiaszintetek.
Itt az idő, hogy együtt haladjatok a Föld energiaszint növekedésével, ami dimenzió, illetve tudatossági szint változást egyaránt eredményez. Ellenkező esetben nem tud fennmaradni az áramlás, az áramkör, az a frekvencia, amivel a kapcsolat létrejöhet. A lehető legtöbbet csatlakozzatok föl az égi csatornára saját húrjaitokon keresztül, és ennek a nyugalmával, amit a belső fény gyógyító szeretet teljes feltöltésével megszerzel, ezzel vagy képes impulzust, és jelet adni. Minél tovább tudod ezt az állapotot fenntartani magadban, annál biztosabban tud adott pillanatban akkumlálódni, és mint valami kisütés, egy impulzus jelez. Amikor összekapcsolódtok, ennek energiája megnövekszik. És képesek vagytok számunkra, és más lények számára elibénk jönni


Most gyertek velünk egy kis utazásra…
Hallgass magadban egy mély hangot. Rugalmasan, de mozdulatlanul ülj.
Nagyon mély hangot. Alig hallható tartomány számotokra.
Fokozatosan magasabb lesz a hang. Csúszó hang lentről fölfelé. Most elér egy kapuhoz. A hanggal együtt utazunk tovább. Tölcsérszerűen szétnyílik, de mi egyenesen megyünk tovább. Eljutottunk egy köztes területre. Súlytalan, mozdulatlan átmeneti tér. És most emelkedik a hang tovább. A tölcsér másik oldalán megyünk át egy új világba. Meglátunk egy bolygórendszert. Tovább emelkedik a hang. S meglátunk egy bolygót, lemegyünk. Ezt a bolygót már ismeritek, csak nem tudjátok, mi az. Egészen más geometriai formák élnek itt. De érthető, összetételük különböző, mint a földi. Egy kék színű levegő függöny veszi körül a bolygót, ezért minden kékes. Az erdő másképp néz ki, mint nálunk. S most jönnek szembe a lények, melyek nagyon barátságosan mosolyognak. Az a legmegdöbbentőbb, hogy úgy néznek ki majdnem, mint az emberek.
Tanuld meg az energiaszintedet. Tovább növeld még, mert nem tudunk fönnmaradni. Nézzetek körül azon a bolygón, engedjétek, hogy mindenki kapjon egy vezetőt. Egy ott élő lénynek a barátságával. Biztosítsd, hogy elfogadod, és szereted a kommunikációnak ezt a formáját. Hogy tisztelettel és alázattal fordulsz felé. Megérzik a rezgéseidet.
Ismét találkozunk egy pontban. Engedjük, hogy ez a tölcsér maga felé szívjon minket, mint amikor a káddugót kinyitják, és az örvény levisz. Engedd el ezt a kapcsolatot most. Engedjétek, hogy együtt lepörögjünk. Térjünk vissza!
Köztes tér --- könnyű vagy---- s a jobb szívóhatás---- a hang kezd ismét mélyülve visszamenni---- és jövünk vissza. Hang a mély hangra visszaérkezett. Megtörtént a kommunikáció.
Képes vagy most itt a helyeden ülve visszagondolni rájuk, s ez maga a kapcsolat felvételi szándék. Most már magad is tudsz utazni, ha engeded, irányítod, és a szeretetedet kiterjeszted, univerzális szeretetet érzel. Egy egyszerűen felfoghatatlan mértékűt.
Most magadra figyelsz, érzed a belső mosolyt --- hangot elhalkítjuk----s némán derű--- a belső csend tovább szól.
Most nem hagyunk titeket magatokra, csak hagyunk egy kicsit nyugodtan lenni, hogy az információkat át tudjátok gondolni, beszélni. Mi érkezett, és rezgéseitekben mi történt.

 
Veletek vagyunk, figyelünk továbbra is. Örömünkre szolgál, hogy a rezgésetekkel, információkkal körünkben maradtok.


Enrico közvetítése 2013. okt. 9.-én, a plejádi parancsnoki hajóról
Forrás: email 



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése