2013. október 22., kedd

Tanácsok a felemelkedéshez - Arkturusziak 10.01.


 Választ kapunk arra is, hogy miért toporgunk még mindig, látszólag egyhelyben! / Dombi Katalin

"Az idővonal, amiről jelenleg beszélünk,
(amit mi választottunk/DK) úgy döntött, hogy egy lágy és lassabb felemelkedést hajt végre. A Felemelkedés ezen verziója sok türelmet igényel, de minimális a pusztítás."

by kristalyhang
Arktúrusziak / 2013. október 1.
Suzanne Lie közvetítése
 Új látogatók az Anyahajón - 3. rész
GalacticTransmission
Egy további meglepetésvendég -részlet
[Jason és Sandy az Anyahajón …]
AZ ARKTÚRUSZI BESZÉL
Hogy visszatérhessetek a valóság magasabb frekvenciájára [rezgésszintjére], el kell engednetek állati minőségeiteket. TI nem vagytok állatok. Azonban TI egy állati testet viseltek. Ez a test, ez a földi test NEM AZONOS veletek. Ez csupán a forma, amit viselnetek kell, hogy a harmadik dimenzióban élhessetek.
Nem viselitek ezt a formát alvás közben, amikor beléptek az asztrális szintre. Nem viselitek ezt a formát meditálás közben, amikor a valóság magasabb frekvenciáit tapasztaljátok meg. Természetesen óvnotok kell ezt a testet, hogy visszatérhessetek a harmadik dimenziós tapasztalataitokhoz.
Ezért nem feküdnétek le aludni az utca közepén vagy nem meditálnátok autóvezetés közben. Életetek érinti a fizikai és a metafizikai valóságokat. Fénytestetek felsőbb szívetekben és a Kundalini erejében marad beágyazódva, miközben fizikai szinten ténykedtek.
Még akkor is, ha harmadik dimenziós érzékelésetek számára láthatatlan, fénytestetek messze kisugárzik a földi testeteken túl, mélyen a bolygómagba. Ez az a fény, ami lehetővé teszi számotokra, hogy rákapcsolódjatok a metafizikai világra, mialatt lefoglal benneteket a fizikai világ.
Ahhoz, hogy örökre a valódi fénytermészetetekben élhessetek, feltétel nélkül kell szeretnetek, feltétel nélkül kell megbocsátanotok és földi testeteket feltétel nélkül el kell fogadnotok, hogy azt fénnyé alakíthassátok át. Egyes felemelkedett mesterek karbantartják földi testeiket, hogy visszatérhessenek Gaia-ra és hogy segíthessenek felemelkedésében. Sokatok ugyanígy tesz majd.
Mivel fénytestetek a 3D-s idő és tér korlátain túl hullámzik/rezeg, összekapcsolódhattok fénytestetek számtalan kifejeződési formájával a magasabb dimenziókban és egy másodperccel korábban visszatérhettek fizikai formátokba, mielőtt elhagytátok azt.
Ezt valóban sokan csinálják köztetek, és pontosan ez az, amiért a rövid távú memóriában szakadás keletkezik, megszédültök, vagy dezorientációs érzésetek van. Valószínűleg szemetek sarkából egy villámlást láttok, mintha valaki vagy valami gyorsan elvillant volna, de ha odanéztek, senki nincs ott.
Ez az élmény azért keletkezik, mert a fizikai illúzió és a magasabb világok közötti fátyol elvékonyodik. A holografikus valóság egy milliszekundumra felvillan. Ezért „gondoltátok” azt, hogy láttatok valamit, de erre az észlelésre nincs fizikai bizonyíték.
A nyugtató zene sokat segíthet nektek, ahogyan a növényeknek is segít a növekedésben és a gyógyulásban. A nyugtató zene inspirálja a fantáziátokat, ami ötödik dimenziós gondolkodásotok és magasabb szintű teremtő erőtök. Miközben elengeditek a 3D-világ illúziójával való kapcsolatot és figyelmeteket a magasabb rezgésszintű valóságra koncentráljátok, az érzékelésetek átcsúszik a fizikai agyatokból a multidimenziós elmétekbe.
Az érzékelés ezen átalakításával visszakapjátok a veletek született „Anyag-feletti-elméteket”. Elmétek egy sokkal magasabb frekvencián rezeg, mint az anyag. Amint tudatototokat áthelyezitek a multidimenziós elmétekbe, képessé váltok anyagot teremteni, azt ellenőrizni és megváltoztatni.
Az anyag feletti elmének azonban csak akkor van értelme, ha tudatos ellenőrzésetek alatt tartjátok gondolataitokat és érzelmeiteket - személyes energiamezőtöket. Miután a magasabb érzékelésetek online-ná válik, nagyon is tudatában lesztek az emberek, állatok és még a dolgok energiamezőinek is. Azonban más energiamezők érzékelése csak tudatosan lehetséges, tehát először saját energiamezőtöket kell tudatosan érzékelnetek.
Ha saját energiamezőtöket megismeritek, akkor az egy állandó visszajelzéssel fog szolgálni létezésetek mentális és érzelmi állapotáról. Először talán depressziósnak vagy megfélemlítettnek érezhetitek magatokat, de ami valóban történik, hogy NEM az állati-burkotokkal [emberi testetekkel] hasonlítjátok össze magatokat, hanem a fény-burkotokkal [fénytestetekkel].
Más szavakkal kifejezve az akadály megnő, miközben az „új normálállapotba” kerültök.  Ez az új normálállapot hasonlít ahhoz, amikor új nadrágot próbáltok fel, amit szeretnétek megvásárolni és észreveszitek, hogy nem fogytatok annyit, mint amennyit hittetek. Azonban nem fogtok annyi „súlyt/tömeget” veszíteni, mert lassan fénytestetekké alakultok át.
Az idővonal, amiről jelenleg beszélünk, úgy döntött, hogy egy lágy és lassabb felemelkedést hajt végre. A Felemelkedés ezen verziója sok türelmet igényel, de minimális a pusztítás. Természetesen a sötétség erői megpróbálják a tömegekbe becsepegtetni a félelmet, de mivel nem képesek már háborúkat kirobbantani, arra szorítkoznak, hogy jó „mandzsúriai jelölteket” [öngyilkos merénylőket] programozzanak és korlátozott „ámokfutásokat” indukáljanak.
Ezek az akaratlagos erőszakos cselekedetek a hátra maradt erőszak iránti igényből erednek, azon belsőleg halottaktól, akiknek át kell élniük a félelem megteremtését, hogy élőnek érezhessék magukat. Ezek az emberek egyszerűen egy agymosáson mentek keresztül, hogy a sötétség megmaradt erői számára erőszakos cselekedeteket hajtsanak végre. Szerencsére ezek az erősen megsebzett [lelkű] emberek beazonosításra kerülnek és belső szenvedésük meggyógyításban részesül, miközben civilizációtok tovább emelkedik felfelé
Egyre több ember könnyedebb módon hagyja el az anyagot, leszállnak a kerítésről [döntenek] és úgy döntenek vállalják a rizikót és hisznek egy világosabb jövőben, ahelyett hogy megmaradnának a félelemmel telített ideológiai befolyásnál. Minél több ember indul meg a magasabb frekvenciák felé, annál jobban el fogja veszíteni vonzerejét ez a félelemmel telített ideológiai befolyás, mint a horror-showk és az erőszakos szórakoztatási módok. Csak azok, akik soha nem ízlelték meg a magasabb Fény fenségét, azok élvezik ezeket az erőszakos cselekményeket.
Amint ezek a boldogtalanok megtapasztalják testükben a magasabb energia-frekvenciákkal való első találkozást, gyorsan elveszítik az érdeklődésüket a rövid hatású félelem-adrenalin lökettel szemben. Az adrenalin szerepe, hogy az „egy lépéssel távolodj” vagy „harcra fel” üzenetre felkészítsen. De a szervezetben fellelhető endorfinok vagy más pszichotróp kémiai anyagok által közvetített „mozdulj felé” vagy „készítsd magad a boldogságra” megtapasztalása nélkül, csak az adrenalinnal érzik magukat élőnek.
Ez egy szomorú állapot, amibe egy valóság beleesik, ha a félelem az egyetlen bizonyíték a létezésre. Azonban a magasabb Fény ajándékai, ahogyan a Galaktikus és Égi erők átvilágítanak és lassítva belépnek világotokba és tudatotokba, elérnek azokhoz, akik még nincsenek tudatában a nagy felébredésnek. Mi tudatában vagyunk, hogy sok Felemelkedőnk megtapasztalta a félelemmel telített érzések feloldását.
Ezért azt tanácsoljuk, hogy gyorsítsátok fel ezt a folyamatot, miközben feltöltitek formátokat feltétel nélküli szeretettel. A szavaknak és a szándéknak nagy hatalma van, így egyedül, amit tennetek kell, hogy kimondjátok: „Feltétel nélkül szeretem önmagam!”. Ilyen egyszerű. Próbáljátok magatokat emlékeztetni, hogy ezt a kinyilatkozást olyan gyakran mondjátok ki, ahányszor csak lehetséges. 
Képzeljétek el magatoknak a napotokat és döntsetek úgy, miközben ébren vagytok, hogy nem fogjátok elfelejteni és ismétlitek: „Szeretem önmagamat feltétel nélkül!” – óránként egyszer. Tudjuk, hogy ez soknak tűnhet, de gondoljatok arra, hányszor mondtok valami negatívat. Azt mondanátok, hogy ez csak óránként egyszer következik be?
Ha azon kapjátok magatokat, ha valami negatív kijelentést tesztek vagy negatívat gondoltok magatokról, akkor azt helyettesíthetitek a „Feltétel nélkül szeretem önmagammal”, ez nagyon erőteljesen felgyorsítaná az önvalótokhoz való visszatérést.
Felemelkedtetek. Az ötödik dimenzió körülöttetek rezeg/hullámzik, de az érzékelésetek még a harmadik dimenzióra van hangolva. Ezért a sötét éjszakába utaztok, akkor is, amikor már tulajdonképpen fényes délre jár. Fő ellenségetek nem a sötétség erői, hanem a függőségetek, hogy megszoktátok harmadik dimenzióbeliek vagytok.
Amint felszabadultok a harmadik dimenziós szokásaitoktól, gondolataitoktól és érzelmeitektől, könnyen „időt találtok” arra, hogy kapcsolódjatok a finomabb és könnyebb magasabb dimenziókkal és hogy kapcsolatban maradjatok velük.  Nincs szükségetek „oda jutni”, mivel emlékezni fogtok és tudatosan megtapasztaljátok, hogy mindig is ott vagytok, mert már nem csak egy valóságra vagytok korlátozva.
Életeteteket multidimenzionálisan fogjátok felgyorsítani, emlékezni fogtok, hogy a „Felsőbb Lény” vezet és óv benneteket, aki TI VAGYTOK! TI nem vagytok azonosak anyagi testetekkel, amit viseltek. TI vagytok a nyugodt belső hívás és a puha kényelem, ami mindenbe kiárad.
TI vagytok a Fény, amit kerestek és a Béke, amire vágytok. TI vagytok a bábjátékosok, akik ellenőrzésük alatt tartják földi testüket. Érezzétek ezt a Fényfonalat és adjátok át magatokat vezetésének. Engedjétek el az ego szükségletét, hogy az mindent az ellenőrzése alatt tartson és öleljétek át ÖNVALÓTOK ÁRAMLÁSÁT. 
Csatornázta: Suzanne Lie
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-10-22 - 09:36 | Címkék: Suzanne Lie | Kategóriák: Arcturus | URL: http://wp.me/p2FH9O-BJ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése